Pięciogwiazdkowy, nowocześnie zaprojektowany hotel, otwarty w 2012 r.
Liczne udogodnienia dla dzieci: plac zabaw, miniklub, wysokie krzesełka w restauracji.
Piaszczysto-żwirowa plaża 50 m od hotelu, posiadająca status Błękitnej Flagi przyznawanej wyjątkowym plażom za czystość i ekolog
Na terenie hotelu znajduje się aquapark i wiele inny atrakcji dla dzieci i dorosłych.
Hotel bardzo fajny wszędzie czysto, duży wybór jedzenia, zjeżdżalnie zadbane codziennie jakieś atrakcje. Warto skorzystać z oferty.
Brzydka plaża przy hotelu. Płatne WI-FI.
Świetny hotel dla rodzin. Bardzo czysty, pokoje sprzątane codziennie. Obsługa przemiła i pomocna. Od razu po przyjeździe zostaliśmy zakwaterowani w pokoju choć doba hotelowa zaczynała się od 14.00 a my byliśmy przed 10.00 :) W hotelu jest stoisko do wynajmu auta (wychodzi nie drogo w porównaniu do Grecji). Jedzenie przepyszne, dużo szwedzkich stołów z daniami na ciepło, z ciastami, sałatkami, zupami, lokalne wypieki typu pita, codziennie świeże owoce, wino, piwo i inne napoje do wyboru. Na zewnątrz przy basenach również przekąski na ciepło albo 2 razy dziennie lody. Woda w lodówkach ogólnie dostępna. Rwąca rzeka jest rewelacyjna i ośmiorniczka dla młodszych dzieci, ale mogłoby być więcej atrakcji basenowych dla dzieci, bo gdyby nie rwąca rzeka to byłaby lekka zagwostka jak zadowolić dzieciaki. Od poniedziałku do soboty w amfiteatrze są pokazy różnych grup artystycznych. Obok hotelu są sklepiki z pamiątkami i wszystkim czego potrzeba a zapomniało się lub zabrakło (np. szczoteczka do zębów lub krem do opalania :) Miejsce bardzo fajne na odpoczynek. POLECAM
czystość, obsługa
płatne Wi-Fi i płatny sejf, które przy wycieczce Ultra-All-inclusive powinno być w cenie
Pokój był przestrzenny, sprawna klimatyzacja. Płatne wi-fi 1 euro za jeden telefon za dzień, płatny sejf 2 euro za dzień. Zewnętrzny wygląd hotelu bardzo fajny. Dużo kotów na terenie hotelu. Plaża nad morzem kamienista, schodzi się do morza po skalę, podłoże w wodzie to lita skała z nierównościami.
Przestrzenny pokój, duży basen, wodny rzeka z nurtem, dużo zjeżdżalni, miła obsługa, dużo leżaków przy basenie i na plaży. Podziemne przejście ( pod drogą)z hotelu na plażę nad morze. Organizowane pokazy w amfiteatrze, organizowane piana party przy basenie, karaoke, DJ party itd.
Hotel przy drodze szybkiego ruchu, straszny hałas, płatne wi-fi, płatny sejf, brak kart przy barach o rodzajach rozlewanych drinków, soki rozlewane z maszyny, smakują jak syrop rozcieńczony z wodą, drinki wykonywane bez jakichkolwiek proporcji, te same drinki za każdym razem smakowały inaczej. Wydawana tylko 1 karta do drzwi do pokoju. W lodówce w pokoju znajduje się tylko 4 butelki wody mineralnej, której nikt nie uzupelniał (trzeba było sobie samemu przynosić)
Hotel bardzo ładny. Pokoje duże, ładne, czyste. Codziennie sprzątane. Obsługa hotelu bardzo miła. Codziennie animacje dla dzieci i dorosłych z bardzo fajnymi animatorami. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Baseny duże, zjeżdżalnie super.
Obsługa, czystość, urozmaicone jedzenie, animacje
Hotel czysty , pokoje zadbane , aquapark super , w bliskiej okolicy hotelu sklepy z pamiątkami i jeśli ktoś wybiera się do Turcji na wakacje zakupowe też znajdzie coś dla siebie , spod głównej bramy wyjeżdża autobus do Alanyi za 1,5 euro za osobę . Jedzenie mogłoby być trochę lepsze , trochę mamy wybór jednak każdy znajdzie coś dla siebie.
Zdecydowanie rwąca rzeka , aquapark
Słaby wybór rozrywki , mały wybór na śniadaniach ciepłych posiłków
Turecki hotel z regionalna kuchnia, standard średni, przydałby się remont.
Blisko morze Pomocny personel
Ultra all inc to tylko nazwa na umowie- na miejscu okazalo sie ze tylko alkohol turecki Mini club dla dzieci jest ale wszystkie atrakcje płatne Wifi platne za kazdy dzien i kazda osobe oddzielnie Bardzo duzo ludzi na tak malej powierzchni
Super hotel! Czysto. Bardzo dużo jedzenia każdy znajdzie coś dla siebie! Plaża nie zbyt ciekawa. Trzeba zaopatrzyć się w buty do wody gdyż wejście i dno morza j to kamień.
Pokój ok, Jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa miła, niektórzy jednak jakby na siłę tam pracowali. Drinki słabe
Hotel bardzo na plus! Pyszne jedzenie, praktycznie przez całą dobę można było coś zjeść. Plaża taka sobie ale za to baseny super. Byliśmy z 7 letnim dzieckiem i bardzo Nam się podobało. Duży plus za ratowników - było ich dużo, bardzo pilnowali co było dla Nas ważne. Obsługa hotelowa bardzo się starała dbać o porządek - czasem się to nie udawało ale to nie z ich winy tylko niestety z winy gości. Niektórzy zachowywali się jak w oborze ... Cały obiekt nam się bardzo podobał i chętnie kiedyś wrócimy!
Baseny Aquapark Jedzenie Obsługa
Plaża hotelowa
Hotel zasługiwał na 5* moze 20 lat temu. Obecnie jeżeli oczekujesz standardu hotelu 5*, to unikaj tego obiektu... Hotel kompetnie nie radzi sobie z egzekwowaniem własnego regulaminu co jest jednym z większych problemów. Mianowicie chodzi o rezerwację leżaków. Możesz zapomnieć o leżaku przy basenie, ponieważ ręczniki z "rezerwacją" są na nich zostawiane już wieczorem dnia poprzedniego. Niektóre z ręczników są przez cały tydzień na tych samych leżakach. Ludzie się zachowują jakby to były leżaki przypisane do ich pokoi. Problem zgłaszany kilkrotnie w recepcji, skutkuje tylko wzruszeniem ramion i brakiem reakcji ze strony hotelu. Jedzenie: Dobre ale monotonne, przez cały pobyt masz te same śniadania, obiady i kolacje. Czego innego oczekujesz od hotelu 5* Plaża: Zapomnij. Jeżeli wybierasz hotel ze względu na plażę to na pewno wybierz inny. Tutaj plaza jest zabetonowana bez możliwości pływania. Możesz tylko popatrzeć na może i posiedzieć na starych leżakach pod złamanym parasolem Okolica: W okolicy hotelu nie ma nic... musisz skorzystać z busa żeby dojechać do cywilizacji. Baseny Ok ale przepełnione ze względu na brak plaży Siłownia Chciałem korzystać z treningów rowerowych podczas wakacji, jednak okazało się, że rowerki na siłowni to zajechany sprzęt nienadajacy się do treningu. Jestem rozczarowany obiektem, personelem który na w nosie rozwiązaniem problemu z leżakami. Odradzam ten obiekt i zapewniam, że poprzednie negatywne komentarze są w 100% prawdziwe obrazujące warunki które zastacie na miejscu. Aha no WiFi dodatkowo płatne plus oferta lepszych pokoi za 45euro za dobę to już na samym wejściu powoduje niesmak.
Czysto, jedzenie pyszne, zjeżdżalnie fajne, basen w formie rzeki wspaniały, tani fryzjer na terenie hotelu ( np 15 euro obcięcie chłopca), 15 min busem nr 50 - bazary ciuchowe, w hotelu głównie Polacy, Anglicy oraz Holendrzy.
Fantastyczne miejsce. Dla każdego małego i dużego. Pyszna kuchnia. Przemiła obsługa. Czysto i elenancko
Czysty duzy hotel. Dużo basenów, park wodny i wiele innych atrakcji.
HOTEL NA WYSOKIM POZIOMIE. SPEŁNIŁ NOSZE OCZEKIWANIA, POLECAM W 100%
DUŻO ATRAKCJI DLA GOŚCI, BASENY, ZJEŻDZALNIE, RÓZNORODNOŚĆ POSIŁKÓW, KTÓRE SĄ BARDZO SMACZNE I SUPER PODANE.
BRAK
Bardzo pozytywnie oceniem hotel. Choć duży każdy w nim znajdzie przestrzeń dla siebie.
Aqa Park, bezpośredni dostęp do plaży, całodobowy dostęp do wyżywienia i napoi. Świetna opieka rezydenta p.Agaty z Coral Trawel
Hotel przyjemny, pobyt udany. Z pewnością nie ma się czego obawiać, jeżeli chodzi o dojście na plażę (przejście pod ulicą), jest blisko i po prostu ok.50m idziemy w cieniu, także może to być nawet zaleta ;-)
Smaczne jedzenie
Pokoje słabo sprzątane. Niestety personel skutecznie posprzątał nasze bagaże - obowiązkowo bierzcie sejf !!
Super. Hotel nowoczesny. Obsługa pomocna. Duzo atrakcji, popołudniem występy, piana party.. Nie można się nudzić
Dobre jedzenie. Animacje . Czystość. Zaangażowanie personelu
Plaża- skalista, adekwatnie do tego regionu
Podczas dokonania rezerwacji prosiliśmy o pokój od strony basenów organizator przekazał prośbę do hotelu .Na miejscu usłyszeliśmy , że owszem możemy dostać taki pokój za dodatkową opłatą 45euro .Nie zdecydowaliśmy się na dopłatę zostaliśmy zaprowadzeni do pokoju , który był od strony ulicy i meczetu , który jak się później okazało zupełnie nam nie przeszkadzał. Łazienka w pokoju była bardzo zawilgocona na tyle, że przy ościeżnicy, która była spuchnięta od wody wydobył się zapach pleśni na którą syn jest uczulony .Poprosiliśmy o zmianę pokoju usłyszeliśmy, że możemy się wymeldować ... Został nam przydzielony inny pokój , który zupełnie nie był dostosowany dla naszej 4 osobowej rodziny tak samo zresztą jak ten pierwszy . Widocznie hotel uznał , że zgodzimy się na dopłatę. Poprosiłam o ręczniki i komplet pościeli , aby zrobić dziecku łóżko -rozkładana kanapa , pościel dostaliśmy ręczników już nie... Po godzinie 23 jak szykowaliśmy się do spania okazało się, iż kanapa rozkłada się tak, iż prawie 7 letnie dziecko się nie mieściło🫣. Kolejnego dnia została została przygotowana dostawka , uważam, że tak powinien zostać przygotowany pokój od razu , bo przecież liczba gości była znana .Zaoszczędziło by to na pewno nerwów i straty czasu. Mimo , iż start w tym hotelu uważam za wielką porażkę , później było już tylko lepiej .Reszta personelu bardzo sympatyczna i przyjazna .Jedzenie bardzo smaczne fakt powtarzalne , ale codziennie było coś nowego i spokojnie każdy znalazł coś dla siebie .Bardzo duży plus za czystość na terenie całego obiektu .Minus za windy -bardzo powolne .Plaża również mogłaby być w lepszym stanie . Animacje lepsze i gorsze zależy kto co lubi .Zjeżdżalnie super i kącik dla dzieci również . Dużo dodatkowych atrakcji , więc nudy w hotelu nie ma . Uznaliśmy z rodziną , iż na pewno tam wrócimy .
Czystość , obsługa całego hotelu chodź najmniej na recepcji , smacznego posiłki , dużo atrakcji nie sposób się nudzić
plaża , powolne windy , niedostosowanie pokoju do ilości osób zameldowanych
Hotel w niezłym stanie, nie zniszczony, czysty. Duży wybór posiłków dostępnych przez całą dobę, każdy znajdzie coś dla siebie. Mimo że sporo osób rezerwowało sobie leżaki przy basenie, zawsze udało nam się znaleźć co najmniej dwa wolne. Może nie zaraz przy tafli wody, ale w zasięgu kilku kroków. WiFi płatne, ale działające na bardzo dobrym poziomie w każdym miejscu hotelu, ogrodu i na plaży.
Aquapark, piwo Tuborg,
Plaża hotelowa - wybetonowana, ze słabym zejściem.
W hotelu byliśmy pod koniec lipca. Hotel bardzo ładny, pokoje oraz łazienka wyremontowane, codziennie sprzątane . Bardzo miła obsługa hotelowa zarówno w restauracjach jak i narach ( szczególnie pozdrawiam Panią barmankę z baru Kahya Bistro). Warto odwiedzić łaźnię turecką, bo koszt nie jest duży, a zabiegi przyjemne. Jedzenie bardzo dobre, różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. W trakcie dnia i wieczorem jest dużo różnych animacji. Minusem jest plaża, której praktycznie nie ma, a zejście do morza jest bardzo kamieniste. Na basenach leżaki rezerwowane są wcześnie rano zazwyczaj przez turystów z Anglii, którzy zjawiają się zazwyczaj koło południa, albo wcale. Ogólnie hotel godny polecenia.
Obsługa Jedzenie Pokoje
Brak bezpłatnego wifi i sejfu Plaża