Pięciogwiazdkowy, nowocześnie zaprojektowany hotel, otwarty w 2012 r.
Liczne udogodnienia dla dzieci: plac zabaw, miniklub, wysokie krzesełka w restauracji.
Piaszczysto-żwirowa plaża 50 m od hotelu, posiadająca status Błękitnej Flagi przyznawanej wyjątkowym plażom za czystość i ekolog
Na terenie hotelu znajduje się aquapark i wiele inny atrakcji dla dzieci i dorosłych.
Świetne miejsce, pojechaliśmy większą ekipą z dziećmi i jak najbardziej polecam ten hotel rodzinom z dziećmi. Jedzenie pyszne, pokoje czyste i zadbane, obsługa bardzo miła i pomocna. Dodtakowo dużo atrakcji i basenów. Jedynie kiepskie wrażenie zostawiła recepcja, która naciągnęła nas na "lepsze pokoje obok siebie" za 50€, a w efekcie dostaliśmy dwa pokoje w dwóch różnych miejscach na tym samym piętrze.
Ilość atrakcji, pyszne jedzenie. Miła obsługa
Recepcja Okropne wejście do morza.
Pobyt w hotelu oceniam na 5. Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Kelnerzy na najwyższym poziomie,zawsze uśmiechnięci i pomocni. Basen z podgrzewaną wodą mógł by być troszkę większy, ale poza wielkością jest ciepły. Aquapark i rwąca rzeka ok. Dużo różnych barów i restauracji. Codzienne animacje w teatrze bądź przy basenie. Nie dało się nudzić. Jedyny minus to plaża kamienista, brudna ale za to morze i widoki piękne. Serwowany alkohol europejski i regionalny.
- czysto - dobre jedzenie
- kamienista plaża
Hotel spoko. Na minus tylko dwie windy, więc czasami szybciej można było schodami wejść na swoje piętro niż windą, zwłaszcza w godzinach kolacji. Bardzo dobre jedzenie.
Obsługa bardzo miła i pomocna. Ciekawe animacje dla dzieci i dorosłych.
Winda, zbyt wolna
Hotel bardzo ładny, usytułowany w spokojnym miejscu i bezpośrednim odstępem do morza (przejście przez tunel). Plaża kamienista warto zabrać ze sobą buty do wody, morze ciepłe aż nie chciało się z niego wychodzić. Teren hotelu duży i bardzo dobrze zagospodarowany. Ogromny basen + dodatkowy basen z woda podgrzewaną, cedowana strefa ze zjeżdżalniami i rwącą rzeką. Jedzenia przeogromne ilości, bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Przecudowne animacje, dyskoteki i show. Pracownicy mili, uprzejmi, pomocni i zawsze uśmiechnięci.
Animacje Jedzenie Baseny i zjeżdżalnie
Pobyt w tym hotelu był po prostu cudowny! Od samego przyjazdu czuliśmy się tu jak u siebie. Obsługa przemiła, zawsze pomocna i uśmiechnięta — widać, że pracują tu ludzie z pasją, szczególnie Pani barmanka przy basenach. Pokój czyściutki z wygodnym łóżkiem i pięknym widokiem z okna. Śniadania pyszne, świeże i bardzo różnorodne – trudno było się zdecydować, co wybrać 😊 Atmosfera spokojna, idealna do odpoczynku. Do Alani można podjechać dolmuszem, przystanek przy samym hotelu. A w lewo od hotelu jest bazarek w niedzielę niecałe 15 min spacerkiem. Obok hotelu jest też kilka sklepów gdzie można też kupić pamiątki.
Codziennie coś się działo – animacje dla dorosłych i dzieci, wieczorne pokazy, dyskoteki pod chmurką, a nawet szalone piana party!Mieliśmy też szczęście trafić na Octoberfest – wszystko dopięte na ostatni guzik, świetna muzyka, jedzenie i ogromna dawka pozytywnej energii 🍻💃
Raczej nie zaliczyła bym tego do wad hotelu , bo raczej mało ma wpływu na to- plaża - zajście do morza to po prostu skały trzeba uważać.
Hotel spoko oobsluga fajna pokój czysty jedzenie bardzo dobre
Miła obsługa , spokój ,czysto
Długi transfer 3 godziny
Uczucia na temat tego hotelu mam mieszane na pewno do niego więcej nie wrócimy. Słaba obsługa i brudno.
Podgrzewany basen, snack bar z dobrymi burgerami.
Brudne korytarze, ciężko o stolik na stołówce jak już sie coś znajdzie to trzeba długo czekać zanim obsluga go posprząta i wyda sztućce. Kamienista plaża z piachem niczym z budowy. Plac zabaw czynny w wyznaczonych godzinach po czym jest zamykany i nie można wejść co dla dzieci jest po prostu niezrozumiałe. Więcej tam nie wrócimy.
Chciałbym poznać ludzi narzekających na ten hotel i jedzenie gdzie byli co widzieli. Hotel na 5 plaży praktycznie niema jedzenie na 5 obsługa na 5 smacznie czysto Polecam
Ogólnie polecam ten hotel. Pokoje duze, przestronne, czyste. Jedynym minusem naszego pokoju było to, ze był od ulicy, a za ulica był meczet, wiec codziennie o 5.50 mieliśmy pobudkę wezwaniem na modlitwę. Jedzenie różnorodne, nikt nie chodził głodny. Przy basenach przekąski typu pizza, hamburger, frytki. Przez cala noc czynna byla jedna restauracja gdzie zawsze byla ciepla zupa, pieczywo, wędliny. Przez cala dobe mozna bylo cos przekasic. Kawa, woda na każdym kroku, mozna było sobie robic/brać kiedy sie chciało. Alkohol taki jak u nas, nalewany z butelek. Obsługa bardzo miła. Kelnerzy, barmani zawsze z uśmiechem na ustach, bardzo pomocni i usłuzni. Wszyscy doskonale mowia po polsku, wiec nie trzeba obawiać sie bariery językowej. Basenów sporo, fajna rzeka. Niestety tylko jeden basen był podgrzewany, wiec o tej porze roku był bardzo oblegany. Garstka ludzi kapala sie w zimnych basenach i tej rzece, my byliśmy tylko jeden raz, reszta pobytu przy podgrzewanym basenie. Bardzo blisko do pobliskiego miasta Konakli, gdzie mozna sie obkupić. Parę minut autobusem, który odjeżdża spod hotelu co pare minut. Tym samym autobusem mozna pojechać do Alanyi (okolo pol godziny), gdzie mozna zobaczyć przepiękna plaze Kleopatry, wjechać kolejka na górę, gdzie sa ruiny zamku i przepiękne widoki. Przy hotelu też sa sklepiki, gdzie z powodzeniem mozna sobie cos kupic. Niedaleko jest też outlet z mnóstwem sklepów.
-Ultra all inclusive przez całą dobę -blisko do Konakli i Alanyi -bardzo miła obsługa
-tylko jeden podgrzewany basen co w sezonie pewnie nie robi różnicy, ale w październiku juz tak -brzydka plaża, bardzo kamieniste wejście do morza.
Jeżeli ktoś wybiera ten hotel na swój pierwszy pobyt w Turcji to może dla kogoś okej, ale jeżeli ktoś już był w innych hotelach to się zawiedzie. Największy minus to plaża w opłakanym stanie leżaki i parasole powinny być odrazu do wymiany a zejście do morza bardzo niebezpieczne. Jedyne wejście które jest bezpieczne to z pomostu lecz odrazu do głębokiej wody. Animacje- bardzo mało w ciągu dnia a wieczorem tylko do 22;30 max. ( jest jeszcze dyskoteka czynna do 2 w nocy) Pokoje- mają swoje niedociągnięcia ale jest okej natomiast sprzątanie strasznie nie dokładne. Jedzenie okej ale bez rewelacji. Plusem jest możliwy szybki dojazd do centrum Alany busikiem obok hotelu jest przystanek. W hotelu bardzo dużo Polaków.
Pobyt w hotelu oceniam na 5*. Jedzenie przepyszne, bardzo duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Kelnerzy na najwyższym poziomie,zawsze uśmiechnięci i pomocni. Baseny super di plywania jak i aquapark. Masa różnych barów i restauracji. Występy codziennie albo w teatrze albo przy basenie. Nie dało się nudzić. Jedyny minus to plaza- tragiczna, brzydka,kamienista, można sobie uszkodzić nogi, plaża brudna za to morze cieplutkie. Polecam tym którzy się zastanawiają bo na prawdę warto.
Baseny, jedzenie
Plaza, nie ma w pobliżu większego miasta żeby przejść pieszo
Ogólnie wszytko było ok. Pokoje sprzatane codziennie, jedzenie ok, kazdy cos dla siebie wybierze, SPA na +, drinki zalezy od barmana.
ogromny wybór jedzenia, mimo konca wrzesnia bardzo duzo osob i brakowało troche miejsca w restauracjach
plaża, wejscie do morza,
Hotel jest super bardzo czysty sprzątanie pokoji co dzień blisko morze dojście tunelem nie trzeba przechodzić przez niebespieczną ulice, jedzenie wyśmienite czego dusza zapragnie dużo owoców no i ryb co lubie
hotel posiada kilka basenów co jest zaletą i cały aqua park restauracje ,restauracja lacart warto skorzystać, czystość na całym terenie zaleta miła obsługa kelnerzy jak i pomoc menadzerów polecam sam skorzystam ponownie.Dużo atrakcji występy gimnastyczne ,strzelanie z łuku aerobik jak i karaoke super wycieczki bardzo duży wybór sam byłem na plaży kleopatry jak i zwidziłe co było można gorąco polecam.
jako takich wad nie zauważyłem.
Hotel czysty i zadbany. Lokalizacja średnia (3h od lotniska). Ośrodek dużo mniejszy niż wydaje się na zdjęciach. Przejście go od końca do końca zajmie 2 minuty. Dojście na plażę tunelem pod ruchliwą drogą. Plaża kamienista, brudna, zagloniona. Natomiast baseny czyste, codziennie pan chodził badając próbki wody. Jedzenie dobre, choć monotonne i bez lokalnych owoców w środku sezonu to na minus. Minusem basenów jest to, że od 12.00 wyłączali już wszelkie natryski, prąd wodny, wodę w zjeżdżalniach, jacuzzi itd. Oczywiście baseny pozostawały otwarte do 19.00 ale już bez urządzeń wodnych. Dziwne pory posiłków. Śniadanie 8.30-10.00, obiad 12.00-14.00 i kolacja 18.30-20.00. Snack bar z przekąskami 11.00-14.00. Jak ktoś nie zdążył zjeść do 14.00 to później już nic nie zjadł do kolacji. Zazwyczaj właśnie między obiadem a kolacją funkcjonuje snack bar ale tu właśnie 14.00-18.30 wszystko zamknięte i nic się nie zje. Ręczniki basenowe można pobrać tylko do 13.00. Jeśli więc planujecie wypad do miasta i plażowanie popołudniowe, może was to zaskoczyć.
Dobre jedzenie, choć monotonne o czym niżej w sekcji z wadami. Czysto w basenie, pan codziennie pobierał próbki do badań. Czysto w pokojach i miłe panie sprzątające, chociaż nie znają nawet podstaw angielskiego. Także bardzo mili barmani i kelnerzy. Pokoje w dobrej kondycji ze sprawną klimatyzacją i co ważne - klimę można zostawić włączoną wychodząc z pokoju i zabierając kartę z włącznika. W pokojach czysto i dokładnie sprzątane także pod łóżkami i w zakamarkach nie ma brudu i nic się nie klei.
Monotonne (ale dobre) jedzenie. Codziennie to samo Brak lokalnych owoców poza arbuzem. Nie było fig w środku sezonu, bananów, cytrusów. Restauracja a la carte podaje to samo co w głównej tylko w ładniejszej formie. 14-18.30 wszystkie miejsca z jedzeniem zamknięte. Nie zje się nic w restauracji, snack barze, budce z lodami itd czyli wtedy, kiedy ma się ochotę. O godzinie 12 wyłączają już urządzenia wodne na basenie (jacuzzi, prąd natryski, fontanny). Daleko od lotniska (3h). Mała, brudna plaża.
Hotel spełnił moje oczekiwania natomiast plaża nie, powinni coś zrobić z plażą ponieważ jest zaniedbana.
Czysto dobre jedzenie fajne baseny.
Plaża nad morzem głazy i zaniedbanie słaby bar na plaży.
Ten hotel to porażka odradzam tutaj przyjeżdżać , syf, obsługa nie miła na samo dzieńdobry dopłata do pokoju 50€ ponieważ hotel is full . Dużo udogodnień dla dzieci porozstawiane stragany z słodkościami za które trzeba dodatkowo płacić . Drinki w barach jak chcecie vodke z colą dostaniecie ja za darmo o ile gościu wam nie powie że chwilowo niemają alkoholu jeżeli myślicie że tu przyjedziecie i będziecie sobie pili Mohito longisland czy co kolwiek co jest w innych hotelach za free tutaj musicie zapłacić 8-11€ za drinka Jedzenie to porażka ciągle to samo rano jaja na obiad obrzydliwy Burger jest wmiare zjadliwa pizza ale jest średnicy 17cm i żeby dostać dwa kawałki trzeba za nią stać 10min a na stołówce brak widelca i noża oraz syf na stole to norma do śniadania można zapomnieć o jakim kolwiek napoju gazowanym można zastać popsute maszyny do soków z których leci woda , pierwszy raz jestem na urlopie w którym po 1 dniu miałem ochotę wracać do domu to nie był wypoczynek tylko totalna katastrofa .
Nic hotel powinni zamknąć
Ten hotel niema żadnych zalet
Hotel godny polecenia. W zależności od kwoty jaką się trafi można uzyskać bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Obsługa naprawdę miła, widać że nie są to zachowania sztuczne. Napiwki są doceniane ale nikt natrętnie ich nie wymusza. Pokoje i łazienki czyste, nie ma brudnych ścian, odpadających tynków, grzyba pod prysznicem lub itp. W amfiteatrze urozmaicony repertuar i ciekawe występy zespołów oraz pokazy, a nie codziennie te same tańce dla dzieci w stylu "soku soku baczi baczi". Codziennie dostępna dyskoteka... wstęp...no cóż... darmowy jak i drinki... niestety gości jak na lekarstwo albo wręcz brak. Baseny...woda nawet o 7 rano ciepła, że aż miło wskoczyć i popływać, ponadto naprawdę czysta, może dlatego że słona? Wyżywienie...jak ktoś stwierdzi, że monotonne no to chyba powinien zastanowić się nad własną dietą...nie da się przejeść wszystkiego w jeden dzień. Można wybierać na śniadanie, obiad i kolację różne dania każdego dnia i trudno byłoby je powtórzyć. No ale nic nie jest idealne. Plaża niezbyt ciekawa. Wejście do wody kamieniste i śliskie i ogólnie niezbyt estetycznie. Brak siłowni albo salki fitness dla tych co lubią zaczynać dzień od... rozgrzewki. Jest siłownia na powietrzu... ale sprzęt raczej dla emerytów takich +80. Dla dzieci dostępne lody o dwóch porach dnia. Niestety, pomimo informacji w różnych miejscach hotelu, że nie wolno rezerwować leżaków od 6 rano już krążą wycieczki (bynajmniej nie wyłącznie naszych rodaków) i kładą byle co na leżaku uważając, że rezerwacja gotowa. Potem udają się na dalszy sen, czasem na śniadanie. No cóż, tego chyba już się nie da zmienić. Jeśli chodzi o gości, to nie przeważa żadna nacja, jak mało gdzie urozmaicenie jest niesamowite PL, DE, FR, GB, także kraje Nordyckie i trochę Afrykanów, zdążają się też Chińczycy. Śmiało można pić wszelkie napoje z lodem oraz jeść owoce nawet te myte w wodzie. Przez 9 dni pobytu nikomu z mojej 4-ro osobowej rodziny nic złego się nie stało tzn. żadnych sensacji żołądkowych czy obstrukcji;-). Ogólnie duży plus, polecam każdemu, a szczególnie tym co wciąż sceptycznie podchodzą do wczasów w Turcji 😁👍
Czyste, zadbane i przytulne pokoje. Super rzeczka z płynącą wodą, roślinkami wokół i mostkami. Miła obsługa, sympatyczni kelnerzy i barmani. Napoje alkoholowe firmowe, a nie lokalne podróbki. Woda w basenach idealnie czysta i o idealnej temperaturze. Baseny byly do godziny 18-tej ale nikt nikogo nie wyprszał. Dużo leżaków i parasoli przeciwsłonecznych. Bardzo ciekawy i urozmaicony repertuar występów co wieczór w amfiteatrze. Super zjeżdżalnie.
Kamienista plaża. Czasem na godzinę zamykano basen z niewiadomego powodu. Codzienna pobudka o 5;00 przez modły z minaretu. 3 godziny jazdy z lotniska w Antalyi.
Hotel na pierwszy rzut oka wygląda ok, ale niestety po głębszym poznaniu ma wiele wad!
Bardzo dobre urozmaicone jedzenie i kawa turecka w lobby. Sprzątane pokoje codziennie.
Niestety tu można napisać poemat! Obsługa bardzo nie miła, tylko jedna pani z baru i dwóch panów z jadalni było ok. Plaża totalna porażka!!! Hotel ogólnie przeżył już swoje lata świetności i wymaga mnóstwa napraw i sprzątania wokół basenów, nie robiono tego kiedy było wymagane. Generalnie było brudno. Oferta ultra all inclisive a alkohol tylko lokalny! Nawet za Mohito trzeba było zapłacić 4,5€! Animacje i show na niskim poziomie. Dla mnie ten hotel nie zasługuje na swoje *
Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie wszystkim polecam.
Atmosfera,czyste pokoje,atrakcje,wifi w całym ośrodku.
Bardzo polecam pokoje czyściutkie codziennie sprzątane jedzonko też jak najbardziej na plus.lezakow bardzo dużo każdy znajdzie miejsce nawet gdy nie wstaniesz wcześnie rano coś się znajdzie.obsluga super każdy miły pomocny rowniez co niektórzy mówią w języku polskim.duzo atrakcji codziennie jakies zabawy w basenach wieczorami występy w amfiteatrze jest również mini klub , dzieci napewno nie będą się nudziły.od centrum alanya ok 20 km można dojechać busem nr 50 za 2 euro.blisko hotelu sklepiki spożywcze oraz pojedyncze bazarki.na terenie hotelu również sklepik z pamiątkami i z odzieżą.jestesmy bardzo zadowoleni😀
Jedyny mały minus to plaża kamienista z czarnym piaskiem