Kleopatra Alis

Słaby

Hotel składa się z dwóch budynków. Kiepski standard właściwie jego brak i brud . Ale bawiliśmy się świetnie :) bo alanya to piękne miejsce

w pierwszy dzien umieszczono mnie w pensjonacie w odleglosci 30-4- m od hotelu.Nastepnego dnia przydzielono mo pokoj przypominajacy czystoscia chlew.W slamsach jest czysciej i dziwie sie,ze Wezyr cieszacy sie kiedys dobra opinia wysyla tam urlopowiczow.Napewno nigdy wiecej nie bede kozystala z uslug Wezyra,ktory jesli nie chce szanowac klienta powinien szanowac jego pieniadze Wczoraj napisalam opinie o tym hotelu i nie moge znalezc jej na stronie -wielka szkoda

tak jak powyżej hotel okropny,Brudno.Alanya jest przepieknym miastem i to nam wynagrodziło niedogodności w hotelu.Widok z balkonu hotelowego przepiekny,z przodu morze a z tyłu góry....niesamowity widok

Byłąm w tym hotelu w czerwcu 2013roku,jedzenie monotonne co nie zostalo zjedzone na sniadanie, bylo przerabiane np w formie salatki na obiad, menadzer wydzielal nam drink(chociaz ciagle brakowalo alkocholu),lazienka zalewala się woda non stop bez brodzika,klimatyzacja dzialala tak glosno jak traktor,pokoj maly ledwo zmiesciolo sie 2 lozka,nie polecam ,do jedzenia trzeba bylo czekac na czyste talerze i na zwolnienie sie miejsca przy stole

Nazwa  Kleopatra Alis
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Alanya

Zamek Alanya z widokiem na miasto i morze

Plaża Kleopatry z krystaliczną wodą

Jaskinia Damlataş z naturalnym mikroklimatem

Kolejka linowa na wzgórze zamkowe

Słaby

5.5
2.5
2.5

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
5.2
Mm.mm

Pobyt - Wrzesień 2015

Zalety

Blisko plaży Kleopatra, przystanek, supermarket migros, mila obsługa ale nie wszyscy

Wady

Mały brudny basen, monotonne jedzenie tylko tureckie. All inclusive kiepski piwo leją z plastikowej butelki . Wino tylko wytrawne, wódka najtańsza z cola fanta i sprite (marki tureckiej ala biedronka) często wódki brakuje .

Elzbieta Stoop

Pobyt - Wrzesień 2014

Zalety

bliskosc plazy

Wady

brud,niechlujstwo

aneta

Pobyt - Maj 2014

Zalety

jedyną zaletą tego hotelu to tylko bliskośc plaży i centrum miasta.

Wady

Hotel nie posiada jakichkolwiek atrakcji,basen maleńki,jedzenie wydzielane i kolejki

Pobyt - Maj 2014

Zalety

Bliskość do centrum

Kleopatra Alis