Ok. 250 m do długiej, szerokiej, piaszczystej plaży.
Liczne atrakcje dla dzieci w aquaparku: baseny, miniaquapark z licznymi zjeżdżalniami, ogromny statek piracki ze ślizgawkami.
Idealne połączenie wypoczynku ze zwiedzaniem: tylko 1 km do Nessebaru - architektonicznej perły Bułgarskiej Riwiery.
Doskonały wariant na rodzinne wakacje.
Drugi raz bym go nie wybrał na plus atrakcje duża liczba basenów i zjeżdżalni dla dzieci , non stop można coś zjeść i wypić ale niestety jak to bywa w all inclusive to samo na okrągło za to na minus brud w pokojach i na balkonie nawet jak sprzątają to nie dokładnie pytanie tylko czy nie umieją czy im się nie chce
Jak na 4 gwiazdki bardzo Bruno w pokojach jedzenie malory urozmaicone animacje na poziomie 1☆ obsluga wiecznie niezadowolona plus to fajne basenji I mini aquamarine. Wiekszoscs turnstone Polacy Ukraina Bulgaria
Aquapark
Niemila obsluga hotelaowa slave animacje
Hotel mi się podobał, było dużo atrakcji dla dzieci. Blisko do plaży, do Starego Miasta Nessebar oraz do do centrum Słonecznego Brzegu. Dużym minusem hotelu było jedzenie, cały czas to samo, mało warzyw. Przede wszystkim jedzenie było zimne. Ciepłe jedzenie można było zjeść w barze przy basenie.
Baseny, atrakcje dla dzieci i lokalizacja.
Jedzenie zimne i monotonne, pokoje czyste, ale nadają się do remontu. Zbyt mała restauracja jak na ilość gości w hotelu. Czasami ciężko było znaleźć czysty stolik.
Pobyt 9 do 16 września. Faktycznie pobyt dla rodzin z dziećmi ok, ale ... ;) 1 . atrakcje / animacje skończyły się 11 września 2. codziennie było już mniej jedzenia i coraz gorsze 3. zamknięto bar na aquaparku 4. pokój bardzo fajny, ale dostawka brudna i pełna piachu oraz wszystkie półki brudne, pokoje kiepsko sprzątane. Generalnie - tanio kupiliśmy 1600zl/1os -wiec nie narzekaliśmy. Lubimy dobre jedzenie -więc jedliśmy tylko warzywa i owoce, głodni nie chodziliśmy, woda w basenie lodowata, ale baseny fajne, lokalizacja hotelu- fajna, drinki - takie jak w całej Bułgarii w hotelach , natomiast reszta jedzenia ...- gorsza, ale coś wybierzecie. Hotel fajny, obsługa miła.
Fajny hotel z rewelacyjnymi basenami dla dzieci. Animacje całodniowe do 2 weekendu września. Jedzenie od rana do nocy do wyboru, w sezonie lato 2022 wliczony bufet w aquaparku, nie trzeba było nawet na obiad chodzić. Fajny bar przy basenie i tym na dziedzińcu i tym zewnętrznym. Pokoje w porządku, sprzątane, łóżko wygodne, niedalekie dojście do plaży przez wydmy. Kolejka do Nesebyru praktycznie przed hotelem. Blisko do marketów i stoisk. Obsługa w większości ok, drukują boardingbpass itd bez proszenia .
Baseny na plus, bary na plus, położenie ok, balkon ze stolikiem i krzesełkami oraz możliwością wysuszenia ręczników .
Brak widoku na morze, ale to wiadomo z góry, że najpierw wydmy i niedaleko morze .
Dno. Wszechobecny brud. Serwis na zerowym poziomie (nawet po przyjeździe znalazłem używaną maszynkę pod prysznicem i kilogram piasku). Pokój obskurny, odchodzące tapety, kasetony na sufitach z dodatkiem grzyba. Tv oczywiescie- były dwa ale nie działał żaden. Mimo uwag zgłaszanych dorecepcji, zero reakcji. Ogólnie taki PRL na bogato. Jedzenie w restauracji bardzo średnie...ale coś tam się zawsze wybierze. Woda w basenach ok 20st...jak się wchodzi to aż w zęby łupie. Animacje dla dzieci, jak i dorosłych w języku Polskim prowadzone przez obcokrajowców, praktycznie niezrozumiale było to co oni mówili.
Nie zauważyłem.
j/w.
Bardzo przyjemny hotel. Pokoje czyste i codziennie sprzątane. Przemiła obsługa, a głównie za barem. Smaczne jedzenie. Dużo atrakcji dla dzieci. Blisko do plaży, zaledwie 3 minutki spacerem. Piękna piaszczysta plaża. Lokalizacja dobra. Tak naprawdę wszędzie jest blisko. Polecam .
Bardzo miła obsluga.
Sporo dzieci. Nie tylko gości hotelowych, ale również małe kolonie. Hotel jest zapewne tylko dla rodzin.
Hotel oceniam bardzo dobrze. Pojechalismy z dziecmi. Bliskosc do plazy, ciepla woda w morzu 27stopni. Mozna wypozyczyc lezak w cenie 10 lew za caly dzien , lub rozlozyc sie na plazy ze swoim kocem jest na to miejsce. Baseny czyste, lezakow bardzo duzo, aquapark ma duzo zzjezdzalni, dzieci byly bardzo zadolone nie chcialy wychodzic poza hotel. Jedzenie podawane non stop. Sniadania, obiady, kolacje do 21.30 do tego przy aquaparku od 12 do 17 swieze pizze, hamburgery, nuggetsy,frytki, salatki , owoce. Do tego lody galkowane i granity a nawet mozna dostac kawe mrozona. Drinki, piwo, wino, napoje, soki bez limitu. Kelnerzy bardzo mili, obsluga usmiechnieta. Pokoje sprzatniete na biezaco. Animacje dla dzieci i doroslych, do tego dodatkowe wieczor piracki dla dzieci_ moje corki byly zachwycone na koncu dostaly skarb ( prezenty ) to byli dodatkowo platne okolo 30zl ale prezenty tyle byly warte. Ja spedzilam bardzo milo tydzien czasu. I polecam ten hotel dla rodzin z dziecmi. Uwazam ze cena adekwatna do standardu hotelu. Transfer z lotniska szybki. Pani rezydentka bardzo mila.
Hotel przyjazny dzieciom. Dobre jedzenie. Fajne baseny
Brak.
Byłam od 15 do 22 pokoje brudne sprzątaczki z Ukrainy, niby sprzątają, ale kradną zginęły nam firmowe rzeczy, jedzenie połowa popsutych dań nie warto wydawać tyle na ten hotel bo nie jest wart , a niby mamy z Polski Panią , która się nami miała zajmować miała gdzieś jest zakłamana i tyle mogę powiedzieć.
Baseny.
brudny i kradną rzeczy firmowe
Bardzo ładny hotel dla rodzin z dziećmi, pokoje czyste, piękne baseny, zjeżdżalnie dla dzieci, blisko do morza .
Animacje, klubik dla dzieci .
Monotonne tylko śniadania .
Pokoje trochę jak za dawnych lat ale codziennie sprzątane za co wielki plus. Baseny duże, animatorzy dają z siebie wszystko od porannej jogi po występy dla dorosłych o 21. Dużo jedzenia co prawda nie zbyt urozmaicone ale nigdy nie brakowało zarówno w restauracji jak i w barze przy basenie. Restauracja również trochę z tamtych lat widać że czas odcisnął na niej piętno. Aqua park bardzo fajny. Ogólnie hotel za te pieniądze bardzo fajny dla rodzin z dziećmi.
Aquapark, blisko do centrum,
Wymaga małego odświeżenia
Pobyt hotelu oceniam bardzo dobrze. Hotel nie jest najnowszy, za to bardzo czysty. Pokoje sprzątane codziennie. Aquapark jest rewelacyjny. Dzieci nie chciały z niego wychodzić. Posiłki zróżnicowane i smaczne. Animatorzy wciągali dzieci i dorosłych w zabawy. Blisko do Nessebaru (30 minut pieszo) - można dojechać ciuchcią. Plaża ładna, piaszczysta blisko hotelu.
Aquapark Animacje Duże pokoje
Wymaga odświeżenia
Hotel duży , przeznaczony dla rodzin z dziećmi. Położony blisko plaży , blisko innych atrakcji , blisko centrum Słonecznego Brzegu ( dojazd autobusem lub "ciuchcią"). Dostałam niestety pokój z widokiem na wewnętrzny brudny parking , na szczęście za parkingiem była już wydma i widać było kawałeczek morza. Inni mieli zdecydowanie większe pokoje , z widokiem na baseny. Pokój miał odrapaną ścianę . Jedzenie dobre , dużo.
Hotel super dla dzieci , możliwość korzystania z aquaparku , lody , napoje prawie cały cały dzień. Fajnie że był polski animator.
Mały pokój , obdrapane ściany.
Hotel oceniamy bardzo dobrze. Czysto, schludnie. Do plaży bardzo blisko , do starego miasta Nesebaur około 2.5 km można dojść spacerkiem bądź dojechać ciuchcia 😄. Mieliśmy bardzo ładny codziennie sprzątany pokój z widokiem na basen.
Bardzo dużo animacji dla dzieci, nie mają się kiedy nudzić. Animatorzy na najwyższym poziomie zaangażowania. Dla dorosłych: ćwiczenia na matach, areobik wodny, gra w piłke w wodzie, lucznictwo i sporo konkurencji. Wieczorem mini disco dla dzieciaków i show dla dorosłych. Jedzenie smaczne a jego ilości nie do ,, przejedzenia,,. Drinki i napoje bez ograniczeń do 23. Lody, ciasta i ciasteczka również cały czas dostępne. Aqua park robi niesamowite wrażenie na najmłodszych. Zdecydowanie polecamy.
Hotel czuć czasy PRL . Kwestia w którym pokoju będziecie.. Hotel dla dzieci rewelacja , dużo zjeżdżalni na pewno się nie nudzą, jedzenie spoko , alkohol ile zdołało sie wypić do 23 podają. Ja na pewno polecam córka mega zadowolona i ja też.
Blisko morze ,sklepy ,miasto zabytkowe Nessebar .
Po lewej pokoje jescze nie wyremontowane jak tam się trafi można ponarzekać , a na prawo odnowione spoko .
Tragedia pokoj nie posprzatany po poprzednich lokatorach pełno wlosow na podłodze. Przez 5 dni podłoga nie zamiatana ani nie myta dopiero po interwencji.Jedzenie to mrożone naggetsy ze wszystkiego z sera z ziemniaków z kurczaka wszystko smażone we frytownicy. Mawet frytki okropne owoce ciągle te same czasem z pleśnią .Mąż i ja wymioty i biegunka nie pijący alkoholu wiec to po jedzeniu.Brak w pokoju minibarku chociażby z butelka wody na start.Woda tylko w barze na kubeczki kranowka z saturatora .Wodne atrakcje nie są własnością hotelu za opłatą wchodzą osoby z zewnątrz leżaki przy basenach brudne lepiące myte tylko przez deszcz bez materac sam plastik woda w basenie dla dzieci brudna na dnie śmieci na wodzie tlusty kożuch od samego rana brak filtracji ludzie w basenach kapią się przez całą dobę nawet w nocy .Głośno w pokojach nie mogłam uspać dziecka bo do późna glosna muzyka .Lody w wafelkach dla dzieci podawane bez higieny z ręki do ręki brak jakichkolwiek rękawiczek. Polskie animacje to jeden chlopak mówiący po polsku w pustym pokoju nie majacy ochoty bawić się z dziećmi brak jakichkolwiek zabawek.Na plaży za sam parasol trzeba zapłacić 10lewa nawet jak się przyjdzie o 17 00 brak siłowni mimo ze w ofercie jest
Jest to duży zadbany hotel dla rodzin z dziećmi , codziennie duzo animacji , dużo basenów, ale tylko jeden podgrzewany ( i za to minusik) , bezpośrednio przy morzu, pokoje czyste i zadbane, jedzenie różnorodne . My byliśmy w okresie świąteczno- noworocznym i naprawdę duży wybór . Proponuję kolację wigilijną ze specjalnym programem i menu - Super zabawa i świetny klimat. Położenie ok 10-15 minut od centrum, ale taxi to koszt ok 10-15 dolarów , także nie ma tragedi. Naprawdę pobyt był udany i z czystym sumieniem można go polecić .
Hotel ogólnie fajny, jedyne co było smutne dla nas i dzieci ze na początku września woda w basenach byla lodowata, temp ok 25 st wiec korzystanie z atrakcji przy takiej wodzie u maluchów odpadało. Nikt się nie kąpał za bardzo. Jedzenie nawet urozmaicone. Szału nie było ale też nie najgorzej. Pizza codziennie!
Byłam w tamtym roku z mężem i 1,5 rocznym dzieckiem. Nie wspominam tego pobytu najlepiej. Na wstępie dodam, że pod koniec wyjazdu zatrułam się, wymiotowałam całą noc, biegunka etc. Masakra. I to nie tylko ja - z kim nie rozmawiałam to każdy te same objawy. Na szczęście dziecka i męża nie złapało. Jedzenie monotonne, dużo, ale wszystko tak jakby smakuje tak samo, niektóre rzeczy zjadliwe (niektóre w ogóle - a nie jesteśmy wybrednymi ludźmi). Hotel kolos. Atrakcje wokół hotelu baaardzo fajne, gdyby nie to, że woda LODOWATA, prawie nikt się nie kąpał. Ja raz wskoczyłam do basenu to wyszłam fioletowa. Pokoje niezbyt czyste, plus za dużą i przestronną łazienkę (łatwiej było kąpać dziecko). W pokojach nie odkurzane. Ogólnie ten hotel to taki PRL. Chyba jak większość w Bułgarii (nasz pierwszy i ostatni raz). Plus taki, że do plaży niedaleko i plaża sama w sobie bardzo ładna. Mały plac zabaw koło basenu, okupowany przez wszystkie dzieci w wieku 1-5 lat. Cały pobyt uratował niedaleko położony Nessebar - piękne miasteczko, śliczne widoki, przepyszne jedzenie! Byliśmy tam prawie codziennie :) Ogólnie hotelu nie polecam, już drugi raz na pewno tam nie pojadę. Acha, Pani w recepcji na samym początku proponowała, żebyśmy zostawili jej swoje paszporty, a ona na spokojnie później uzupełni dane w systemie i nam je odda na drugi dzień... Myśleliśmy, że się przesłyszeliśmy, ale zobaczyliśmy na recepcji plik paszportów, może ze 40 szt... Masakra! Co to za głupie procedury! Kto mądry zostawia w obcym hotelu obcej osobie paszport na całą noc! Nie mogliśmy wyjść z podziwu...
Blisko Nessebar, niedaleko plaża, fajny taras w restauracji, dużo miejsca w restauracji, sporo jedzenia, dużo atrkacji dla dzieci (takich 5+), bo dla mniejszych to mało.
Jedzenie (wiele osób się zatruło), nieczyste pokoje, lodowata woda w basenach, nie było możliwości skorzystać z wodnych atrakcji, pomysł zostawiania swojego dokumentu tożsamości w recepcji na całą noc (co za bzdurny pomysł!)! Bar przy basenie to jakaś porażka, nie było prawie nic (jeżeli chodzi o przekąski to jakieś ciasteczka czy bułeczki, które zostały ze śniadania i rozeszły się w ciągu pół godz). HOTEL KOLOS.
Hotel na pierwszy rzut oka trochę vintage, zwłaszcza korytarze. Ale ma wszystko co trzeba i jest czysto (trochę więcej uwagi powinno się poświęcić powierzchni przy basenach). Dzieci doskonale się bawią i to w sumie dla mnie było najważniejsze.
Atrakcje dla dzieci Położenie w pobliżu plaży i przystanków pociągu turystycznego do centrum i do Nessebar
Wnętrza wymagają odświeżenia.