Bogaty dzienny program animacyjno-sportowy: animacje dla dzieci i dorosłych, wieczorne show, korty tenisowe, streching, pilates.
Tylko 3 km do Parku Naturalnego Las Dunas z jednymi z najpiękniejszych plaż na całych Wyspach Kanaryjskich.
Hotel położony w rozległym ogrodzie w Corralejo z dużym wyborem klubów i restauracji - gratka dla miłośników życia nocnego.
Wydmy Corralejo z widokiem na ocean i Lanzarote
Miły hotel, ale standard poniżej 4 gwiazdek. Duży wybór świeżego jedzenia, sprawna obsługa kelnerska i serwis sprzątający.
czystość, dobre i świeże posiłki
standard hotelu nie zasługuje na 4 gwiazdki - wygląd pokoi i samego obiektu różni się istotnie od prezentowanych zdjęć
Hotel naprawdę fajny serwis bardzo dobry ???? położony w centrum gdzie można sobie wyjść i spędzić również fajnie czas na mieście ???? do plazy bardzo blisko spacerkiem z dziećmi 10 min ???? naprawdę polecam ????
Rewelacja ????
Super hotel po remoncie, pokoje nowoczesne z dobrym wifi ;)
Wifi, Położenie w mieście, nowe pokoje
Generalnie bardzo fajny hotel. Jedzenie przywoite, ale bez fajerwerkow. Obsluga chetna do pomocy i wiecznie usmiechnieta. Dla milosnikow kotow, czeka dwojka slodziakow dokarmiana przez ratownikow:)
Dwa koty, ktore daja sie glaskac:) Duze pokoje, pod dostatkiem lezkow Bardzo mila i pomocna obsluga
Cienkie sciany, slychac kazdy krok osob powyzej co w przypadku checi wyspania moze byc uciazliwe. Kawalek do plazy
Zdjęcia hotelu są dużo ładniejsze jak w rzeczywistości ,woda w basenie zimna -(miał być basen podgrzewany )pobyt w październiku ,Tv -brak jakiegokolwiek polskiego programu .Wi ff tragedia .Jedzenie monotonne i brak wyboru . Jeżdzę po innych hotelach i jestem zawiedziona i nie POLECAM .Brak lodówki w pokoju , lub za 2.5 euro dziennie można ja mieć -brak słów .Czesc zdjeć w ogóle nie pasuje do tego hotelu-przekolorowane ,
Ładne pokoje
Lodówka płatna ,sejf płatny ,jedzenie monotonne i brak wyboru
Za jedzenie ogromny minus. To byl 4 hotel na wyspach,w ktorym bylam wiec porownanie mam.Mało owoców! Sniadania monotonne-uwierzcie ze naprawde w innych hotelach byly urozmaicone. Lunche i przekaski naprawde slabe. Kolacje ratowaly sytuacje. Jezeli chodzi o smak potraw to byly naprawde dobre lecz niestety maly wybor. Co do reszty nie mam zastrzezen. Mega szybka obsługa, czystosc w pokojach utzymywana na najwyzszym poziomie.Polozenie super. Polecam ta miejscowosc.
Polożenie,czystość w pokojach,obsługa.
Jedzenie,w sezonie napewno brak wystarczającej liczby lezakow przy basenie.
W hotelu byliśmy w marcu 2015. Pokoje super, odnowione, czyste, przestronne, każdy z balkonem/tarasem. Obsługa codziennie zaglądała do pokoju by \"ogarnąć\". Posiłki w hotelu są bardzo smaczne, nie sposób znaleźć coś dla siebie. Jedynym minusem są pięknie wyglądające desery- niestety smakujące tak samo - nieciekawie ;/ Specyficzna są też barmani - niby pomocni i uśmiechnięci a tak naprawdę trochę cyniczni .. Nie da się zauważyć też, że głównymi gośćmi hotelu są emerytowani Niemcy 60+.. Jeżeli komuś to przeszkadza to musi wziąć to pod uwagę bo stanowią oni 95% gości. Poza tym hotel robi dobre wrażenie, zasługuje na pełne 4 gwiazdki . Polecam :)
położenie, posiłki (oprócz deserów), pokoje
brak sejfu w pokoju, desery- każdy smakował tak samo,
Hotel adekwatny do ceny dobrz położony , jedzenie jest plusem hotelu
Dobro połozenie w centrum miasta , blsko Portu , sklepów , Dobre jedzenie , bardo ładne Pkoje , hotel świežo Po remoncie
słaby odpływ w brodziku pod prysznicem , Po kazdej kapieli łazienka plywa w wodzie , w trakcie pobytu zostalismy Zalani przez to z pokju z góry I zmieniano nam w no you pokój , do piaszczystej play dosyc daleko
Super hotel, byłem w wielu hotelach ale ten był najlepszy, bardzo duże pokoje dopiero co odnowioe.
Przyjemny hotel. Dobry stosunek jakości do ceny. Prawdziwe 4 gwiazdki.
Niedawno odnowiony, świeży, bardzo miła obsługa.
Odległość do morza (10-15 min spacerem). Ładne plaże w sporej odległości.