Le Jardin Resort

Hotel niesamowity, w szczegolnosci piekny, duzy ogrod. Bezposrednie polaczenie z plaza. Mnostwo Holendrow, Niemcow, troche Rosjan, malo Polakow. Cala masa atrakcji juz od samego rana. Nie ma czasu na nude. Kamienista plaza, ale wystarczy zakupic specjalne obuwie. Polecam!

Na początku chciałabym pochwalić GTI. Przylot i powrót przebiegł bez zarzutu. Hotel okazało się solidny. Z miłym personelem, ładnymi pokojami. Dobrze zoorganizowanymi atrakacjami dla gości. Przemyślane zabawy dla dzieci, basen z 3 ślizgawakami. Foteliki w restauracji. Zlokalizowany nad palżą w wielkim ogrodzie, dającym sporo cienia w upalne dni. Na ternie hotelu jest lekarz za opłatą. Informacja dla tych którzy złapią klątwe sułtana. Kiedy my byliśmy każdy był jednak zdrowy.

Udany urlop. Pokoje dla dwojga w sam raz. Klimatyzator kiedy już był włączony działał sprawnie i szybko chłodził. Program animacyjny trwa przez cały dzień. Są konkursy z nagrodami, wieczorem średniej maści występy. Z ciekawszych rozrywek na pewno szkoła nurkowania i jazda konna, szczególnie to pierwsze pozostawia niezapomniane wrażenia. Posiłki smaczne, w bufecie zawsze kilka dań ciepłych do wyboru. Obsługa sprawnie sprzątała stoliki. Nie było kłopotu ze znalezieniem czystego i wolnego stolika. Nie radzę wyjeżdżać w pełni sezonu duży tłok i straszne słońce.

Podczas mojego pobytu było naprawdę miło i czysto. Zgadzam się, że hotel jest dobry na tydzień. My byliśmy 14 dni. Pod koniec wyjazdu jedzenie zaczynało być monotonne. Pokoje są małe, z klimatyzacją (działa TYLKO w określonych godzinach), balkonem albo tarasem. Jeśli wybieramy się w większą ilość osób należy zaznaczyć że chce się pokój rodzinny. Dla dzieci basen ze zjeżdżalnią. Hotel raczej nastawiony dla amatorów leżakowania na słońcu. Kamienista plaża, taras słoneczny a nawet trawnik do opalania. Obsługa zdarzała się lepsza. Są uczynni i skorzy do pomocy.

hotel wspaniały!! jedno zastrzeżenie są nowe i stare pokoje nowe są śliczne stare nie bardzo. miałam okazje mieszkać w tym nowym:) ale w razie gdy dostanie się stary można poprosić o zmiane:) po za tym hotel świetny polecam go wszystkim!!

Nazwa  Le Jardin Resort
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kemer
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, rozrywka i życie nocne, nurkowanie

Plaże z widokiem na góry Taurus i czyste morze

Rejsy łodzią do zatok i wodospadu w Phaselis

Tętniące życie nocne i bazary z pamiątkami

Park księżycowy z lunaparkiem i plażą

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Maj 2012

Pobyt - Sierpień 2008

Pobyt - Czerwiec 2008

Lech

Pobyt - Czerwiec 2008

Idealny na tygodniowy pobyt. Jedzenie się nie znudzi, animacje także. Pokoje dla maksymalnie dwóch osób + jednego dziecka. Położony przy plaży, z ładnym ogrodem i alejkami do spacerów. Wyżwywienie w formie bufetu, w nocy przeważnie można było dostać jakąś zupę. Jakość sprzątania zadowalająca. Plaża kamienista, leżaki są bezpłatne. Obsługa ok.

Le Jardin Resort