Lemon Beach

byłam w tym hotelu 6 lat temu z rodziną w tym niepełnosprawnym dzieckiem przytulnu hotelik jedzenie bardzo dobre urozmaicone w ilościach nie do przejedzenia.różnego rodzaju napoje pod dostatkiem bardzo miła i sympatyczna obsługa.czysto i przytulnie i nawet bliskośc ulicy nie byłA uciążliwa dla odpoczynku

Hotel ma kilka minusów, ale bardzo nadrabia panującą w nim atmosferą. Obsługa stara się jak może, żeby pobyt u nich był tak przyjemny jak się tylko da. Zawsze spotykaliśmy się tam z serdecznością i uśmiechem. W hotelu jest dosyć spokojnie, można dobrze w nim wypocząć, bardzo blisko jest do centrum, gdzie rozrywek i atrakcji nie brakuje. Jest dużo sklepów, można nawet trochę się pohandlować:) i fajnych klimatycznych restauracyjek z dobrym jedzeniem. Drugim udogodnieniem hotelu, jest jego bliskość do plaży. Jedzenie mało urozmaicone, ale smaczne i świeże i przez 2 tygodnie nam się nie znudziło :) Tak jak mówiłem hotel ma pare minusów, standard nie jest jak w hotelu 5*, ale jest przyjemny i ciepły, dobry dla ludzi którzy cenią sobie dobrą zabawę i życzliwość:))

Dosyć mały spokojny hotel, w centrum. Plusem jest, że wszędzie jest blisko :) Niedaleko hotelu jest dużo sklepów, z zakupami nie ma problemów. Pokoje małe, umeblowane raczej skromnie, dużym plusem i udogodnieniem jest klimatyzacja sterowana w pokoju indywidualnie. Posiłki są średnie, trochę mało jest do wyboru. Śniadanie lżejsze, natomiast na wieczorny posiłek całkiem dobry. Do plaży jest jakieś 150m. Na plaży można wypożyczyć sprzęt do sportów wodnych, na plaży sporo ludzi:) Za to woda super:)) Hotel polecam tym którzy za mniejsze pieniądze chcą poczuć klimat Turcji i się pobawić :)

Pomimo bliskości ruchliwej ulicy w pokojach jest cicho. Hotel nie jest duży, panuje w nim bardziej kameralna atmosfera. Obsługa jest przemiła, zawsze byliśmy obsługiwani z uśmiechem i okazywano nam wiele cierpliwości. Pokoje w miarę przestronne, przyjemnie urządzone. W hotelu jest czysto, pokój był codziennie ogarnięty i wymienione ręczniki, co kilka dni zmieniano nam pościel.. Jedzenie nie było najlepsze, ale w dużych ilościach i zawsze było kilka potraw do wyoru. Niedaleko od hotelu stają dolmusze, którymi można dojechać do Alanyi. W hotelu nie można liczyć na zbyt wiele atrakcji, przeznaczony jest bardziej dla osób lubiących spokój.

Witam. Hotel jest mały, usytuowany blisko centrum. Pokoje jak w większości hoteli 3 gwiazdkowych małe i skromne. Plusem hotelu jest czystość, nawet jak na warunki tureckie, hotel jest bardzo czyściutki, pokoje codziennie sprzątane, a ręczniki wymienione. Jedzenie słabe, bardzo mało urozmaicone, zwłaszcza śniadania były marne, praktycznie były tylko jajka i ser żółty i od czasu do czasu jakaś szynka. Obsługa nawet miła i uśmiechnięta, nawet wobec marudzących gości. Plaża wysypana żwirem, na boso nie mogliśmy chodzić, za to woda czysta i ładna. Hotel dla mało wymagających, którym pewne niewygody nie przeszkadzają.

Nazwa  Lemon Beach
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Konakli
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Długa plaża z widokiem na Góry Taurus i leżakami

Bazar z odzieżą, przyprawami i lokalnym rękodziełem

Spokojne kurorty idealne dla rodzin i par

Sąsiedztwo Alanyi z zamkiem i jaskinią Damlataş

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
j.43

Paula

Pobyt - Maj 2008

anutka.jan@wp.pl

Pobyt - Marzec 2008

Wybralam ten hotel bo potrzebowalam szybkiego slonca, na juz i na teraz...a ze Lemon Beach byl cenowo szalenie smieszny totez go wybralam :) Hotel polozony przy glownej ulicy wiec strasznie glosno. Plaza kamienista. Jesli chodzi o miejsce wypadowe to rewelacja !! Jesli oferta jest na ten hotel atrakcyjna, a jest sie niewymagajacym podroznikiem to polecam :-)

Joanna Magnuska-Małek

Pobyt - Kwiecień 2007

Hotel porównywalny z innymi 3* w Turcji,Kameralny pod względem wielkości, dość ciche pokoje mimo położenia przy głównej drodze.Obsługa dość sprawna ,przyjacielska.Dla większych atrakcji (poza zakupami może )trzeba pojechać do Alanyi-dojazd bez problemu dolmuszem ,cena 2 YTL

dejwid

Pobyt - Lipiec 2006

Kameralny , rodzinny hotel z dobrą obsługą ....CZYSTO !! JEDZENIE SŁABE ale wiadomo jak sie ma all inclusive to z głodu się nei umrze . Całkiem fajnie było - zdarzają się słabsze hotele 4 * Polecamy

ania

Pobyt - Maj 2005

Na zdjeciu hotel wyglada ładnie. Pokoje są małe. było duzo komarów. Posiłki nieurozmaicone. Ciagle to samo. Praktycznie brak owoców( tylko krojone pomarańcze na śniadanie). na sniadanie ciagle to samo jajka na twardo ser żótty i mortadela. napoje rozrabiane z wodą - niedobre. zdarzało się, że do zasobnika z wodą do picia wlwano wode z kranu ( osobioście widziałam!). Większość osób miała problemy żołądkjowe. na stołówce brudno. Obsługa medyczna na wysokim poziomie. W Alanii jest szpital kliniczny z obsługą w języku polskim i angielskim. Plaża brzydka, żwirkowa. Leżaki na plaży stare, zniszczone. Niektórzy goście otrzymali pokój poza hotelem - fatalne warunki. na poziomie 0 czuć było stęchlizną. Windy wiecznie popsute. Klimatyzacja działała tylko w okreslonych godzinach. na wyjazd z dziećmi należałoby zastanowić się nad wyborem hotelu 4*. Podobno Turcja ma zanizony standard hotelu. ten zdecydowanie nie zasługiwał na 3*. Podwieczorek to kawa i ciasteczko. Z przekasek tylki "naleśniki" na plaży.

aga

Pobyt - Maj 2004

hotel średni.Pokoje małe, łaziena mała. Były problemy z ciepłą wodą. Posiłki bardzo mało urozmaicone. na sniadanie na okrągło to samo. Głównie jajka na twarodo, mortadela i ser żółty. Obiaty niesmaczne. bez owoców. napoje dostępne przez cały dzień. Rozrabiane z wodą. Do zasobnika z woda pitną wlewano wode z kranu (osobiście widziałam). na stołówce brudno. Obsługa kelnerka wręcz niegrzeczna. na okrągło grała muzyka do późnych godzin nocnych bardzo głośno - Uwaga dla osób z dziećmi. Duzo komarów. Większość ludzi miała problemy żołądkowe - bardzo silne. Obsługa lekarska ( zwłaszcza w Alani - szpital kliniczny) nha wysokim poziomie. Plaża brzydka żwirowa , szara. Woda ładnda, ale byłam w ładnbiejszych miejscach. ogólne wrażenie słabe. Przekąski to tylko naleśniki na plaży. Nie polecam na wyjazd z dziećmi.