Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami
Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów
Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar
Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina
Hotel tak jak w opisie 4*. Czysto, pokoje z widokiem na morze, trochę starej daty ale zadbane, plaża hotelowa z leżakami i ręcznikami bezpłatna, vifi tylko na terenie recepcji. Jedzenie bardzo dobre.
Położenie przy morzu. Bardzo dobra kuchnia. Miła obsługa
Brak deptaka nadmorskiego pomiędzy hotelami. Mały basen z zimną wodą. Zimniejsza niż w morzu.
Hotel dramat! Nigdy więcej....(...) totalne.... Obsługa miła grzeczna....ale większość nic nie rozumie po angielsku.... barman przy basenie (...) straszny pazerny na USD....Jedzenie masakra.... codziennie to samo. Przez tydzień jajka i makaron.... Byłam sześć razy w Egipcie ale NIGDY w tak beznadziejnym miejscu....
- plaża bezpośrednio przy hotelu
- obsługa nic nie rozumie po angielsku w dodatku pazerna na kasę - hotel na totalnym (...) - jedzenie beznadziejne - trzeba się prosić o butelkę wody - alkohol poniżej normy....dramat
Hotel zgodny z informacją zamieszczoną na stronie wakacje.pl. - 4* wg. standardów Egipskich. Dogodna lokalizacja na odpoczynek nad morzem.
Na uboczu, dobra obsługa.
Próba zameldowania w pokojach w budynku usytuowanym naprzeciw hotelu bez widoku na morze, przy złożonym zamówieniu opłacono pokoje z widokiem na morze ! Po zgłoszeniu niezgodności ofertowej - zameldowanie w pokojach z widokiem na morze.
Hotel lata swietnosci ma juz za soba, ale mimo wszystko pokoje czyste, dzialajaca klimatyzacja, lodowka, woda w butelkach uzupelniana codziennie. Drzwi balkonowe sie nie zamykaly, nie bylo to dla nas problemem, poniewaz bylismy na pietrze i nie bylo mozliwosci, aby ktos z zewnatrz wszedl do pokoju. Internet dzialal tylko w obrebie lobby. Brak mozliwosci wykupienia internetu w pokoju, nie dzialalo wifi. Obsluga hotelowa mila i pomocna. Jedzenie monotonne ale nikt nie chodzil glodny. Za malo pracownikow na kuchni, czasami brakowalo potraw , trzebabylo czekac. Brak Snack Baru mimo rozpiski. Jesli ktos liczy na atrakcje wieczorne to polecam inny hotel, animacje byly slabe zarowno dla dzieci jak i dla doroslych, ale nam to nie przeszkadzalo. Przy hotelu fajna plaza , lezaki oraz reczniki za darmo. Zawsze bylo wolne miejsce. Woda w morzu cieplutka i przejrzysta, dobrze miec buty do wody. My nie nastawialismy sie na wielkie luksusy, chcielismy odpoczac i to sie udalo. Polecamy hotel tym, ktorzy chca ciszy, spokoju i nie maja duzych wymagan. Nasz wyjazd zaliczam do udanych.
mila obsluga plaza przy hotelu , darmowe lezaki i reczniki dzialajaca klimatyzacja w pokoju czyste pokoje darmowy sejf w pokoju
hotel nie jest dla wymagajacych: brak wifi w pokojach napoje w plastikowych kubeczkach monotonne jedzenie
Zdecydowanie nie polecam. Cały teren hotelu to malutki ogródek, basen ze zdjęć to w rzeczywistości brodzik dla dzieci z zieloną wodą... Bufet skromny, codziennie to samo i łącznie do wyboru maksymalnie 6 dań. Ostatniego dnia mimo wylotu o wyjazdu o godzinie 19.30 musieliśmy zapłacić za obiad i napój. Nie pozwolili nawet nam zostawić ręczników plażowych na kilka godzin. Za 2 dolary napiwku obsługa nas dosłownie bez skrupułów wyśmiała.
Wszystko.
Wszystko jest ok 👌 czystości jedzenie obsługa bardzo pozytywna jedynie sprzęt grający i DJ powinni być trochę lepsi
Cisza spokój relaks obsługa niewola napiwków
Sprzęt muzyczny i DJ mogli by być lepsi trochę daleko do centrum
Hotel nie dla wymagajacych,.ogólnie ok.Dla osób potrzebujących odpocząć i się wyciszyć.Codziennie animacje krotko ale cos sie dzieje.Plaża magiczna.Piekne zdjecia,ale żeby sie pokapać trzeba iść z 50 m.Jedzenie nie bardzo urozmaicone,ale kazdy coś dla siebie znajdzie.
Nadające się do picia alkohole alclusiv.Co się w Egipcie jest rzadkością
Daleko od centrum
Hotel idealny dla seniorów, którzy przyjechali odpocząć.
Miła obsługa i to tyle.
w hotelu było brudno. Mieliśmy wykupione all-inclusive , natomiast dostawaliśmy tylko śniadanie i o 18:30 drugi posiłek. Jedzenie niedobre. O 21 zamykali bar. Nie polecam
Wszystko było super. Hotel, jedzenie pyszne. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziękujemy. Pozdrawiam serdecznie
Wszystko ok.
Ocena na dwójkę z malutkim plusikiem. Gdyby nie fakultatywne wycieczki do doliny królów, na rajską plażę, do miasta, nie mielibyśmy co robić bo basen malutki a morza na plaży brak
Plaża faktycznie była magiczna, żeby zamoczyć kolana trzeba było przejść do sąsiedniej plaży, a tam przeganiano nas z impetem!
Plaga kradzieży-NIE ZOSTAWIAJCIE NICZEGO W SEJFACH!!! W innych hotelach też okradają sejfy i nie tylko, to jakaś egipska mafia!!! Odnoszę się do opinii Grzegorza który napisał : "Nie wiem czy tylko okradaja w tym hotelu polakow,ale znajomych z ktorymi pojechalismy okradziono i inna pare z polski...jakis cwaniak otwiera sejfy w pokojach". Niecały tydzień temu wróciliśmy z Egiptu, podczas naszego pobytu w hotelu Sunny Days & Palacio zostały okradzione dwa małżeństwa z Polski!!! Nam też ciągle ginęły drobiazgi: paczka papierosów z Polski, zapalniczka, ręcznik plażowy...
Nie byłam w tym hotelu
Nie byłam w tym hotelu
niemoge się doczekać powrotu wspaniała atmosfera obsługa jest wspaniała polecam
ładne położenie
Nie wim czy tylko okradaja w tym hotelu polakow,ale znajomych z ktorymi pojechalismy okradziono i inna pare z polski...jakis cwaniak otwiera sejfy w pokojach
mily kameralny hotel,posilki jak na Egipt ok
jakis odpowiednik polskiego Kwinto okrada sejfy,za mojej kadencji okradl 2 polskie pary
Polecam dla osób które nie interesuje otoczenie. Sam hotel (budynek) w miarę przyzwoity. Animacje wykonywane przez animatorów z zewnątrz ok. Hotelowi animatorzy żenada, brak podstawowych umiejętności. Ogólnie my do tego hotelu nie wrucimy.
Mały, kameralny. Położony od Daharu ok 2 km powoduje codzienne spacery z korzyścią dla zdrowia.
Brak infrastruktury zewnętrznej. Mały basen nie podgrzewany zimą. Do okola wszystko wysuszone i niezadbane. Brak organizacji.
Polecam hotel dla ludzi szukających spokoju. Dogodne położenie na zwiedzanie miasta.
Dobre położenie dla osób szukających spokoju.