Plaża z widokiem na góry i turkusowe morze
Zamek Marmaris i stare miasto z bazarem
Rejsy po zatoce i okolicznych wyspach
Promenada z restauracjami i klubami nadmorskimi
Hotel ogólnie ok. Jeśli chodzi o opcje ultra zostawia dużo do życzenia. W porównaniu do hoteli w Grecji, które odwiedziłam kilka razy ląd i wyspy Marmaris Resort zasługuje na ewentualnie 3,5*/ 4*. Faworyzowanie turyści z Rosji ? 80 % gości.
animacje dla dzieci,aerobik,jedzenie
Wieczorami fatalna muzyka przy której nie można było ani posiedzieć ani pobawić się - animatorzy podobno nie mieli na to wpływu.Plaża wąska zejście do morza kamieniste zabłocone .
Bardzo ładnie położony hotel - ale na uboczu (19 kilometrów od Marmaris). Cześć Resort - raczej dla rodzin z dziećmi. Jest dużo animatorów dla dzieciaków. Restauracja główna bardzo głośna Część Deluxe - dla pragnących spokoju - bo z własnymi basenami. Obsługa w wydzielonej restauracji - śpiąca - choć smacznie gotują. Hotel ma zasadniczo dwie wady - obsługa słabo albo wogóle nie mówi po angielsku, niemiecku czy francusku. Bez problemu można się jedynie porozumieć po turecku lub rosyjsku. internet tylko w lobby - ekstremalnie wolny.... konieczność dwustopniowej autoryzacji - a gdy w lobby było wielu użytkowników - brak wogóle możliwości korzystania. Jest to niedopuszczalne w dzisiejszych czasach.... Mimo jednak tych wad - polecam Hotel :-)
Ekipa animacyjna - z super animacjami wieczorem - pokazami akrobacji itp.
Dostrzegłem tylko 2 wady: - obsługa kiepsko albo wogóle nie mówi po angielsku. tylko po turecku lub rosyjsku. - problemy z internetem
Hotel bardzo kameralnie położony - część Deluxe pozwala odpocząc od wiekiego hotelu. Każdy domek posiada swój basen, Jedzenie bardzo smaczne dla części deluxe wszystkie posiłki podawane z karty w oddzielnej restauracji - bardzo szybki czas podania, duża ilość obsługi. Polecam
W pełni polecam hotel Marmaris Resort Deluxe!!!!! Wille identyczne jak na zdjęciach bezpośrednio przy prywatnych basenach,posiłki w restauracji Lotus ,tylko dla gości deluxe.Potrawy zamawiają z menu u kelnera .Napoje alkoholowe importowane europejskie ,soki,napoje gazowane itp. Goście deluxe mogą korzystać z całego kompleksu Marmaris ,ale goście Resortu nie mają takiej możliwości ,zostają I'm zagrzybiałe pokoje z zapachem stęchlizny i kiepska ,przepełniona ,śmierdząca stołówka.Deluxe zasługuje na 5* ale Resort na 3* !! Hotel ok.20 km.od Marmaris.
Urlop w tym hotelu uważam za udany. Hotel położony na dość rozległym terenie, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Część Deluxe zasługuje na 5 *, natomiast Resort nie bardzo. To jest stara część hotelu, turyści bardzo narzekali. Dla gości deluxe alkohole serwowane są importowane, barmani robią świetne drinki. W okolicy zupełnie nic nie ma. Do najbliższych zabudowań ok. 5km, ale jest to wioska. Kursują autobusy oraz hotel zapewnia darmowy przejazd do Marmaris. POLECAM, może kiedyś tam wrócę.