Plaże z białym piaskiem i turkusową wodą
All inclusive w luksusowych resortach
Rejsy katamaranem i nurkowanie przy rafach
Park Josone z tropikalną roślinnością
Hotel bardzo ładnie położony. Pokoje czyste i duże. Jedzenie bardzo dobre, do wyboru restauracja główna, 2 przy plaży, 4 restauracje a'la carte, snack bar przy basenie. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe zadowolą najbardziej wymagających. Obsługa bardzo miła. Szczerze polecam.
na początku hotel zrobił na mnie nimiłe wrażenie- to znaczy wydawało mi sie ze pokoje sa jakies takie stare;-) nic bardziej złudnego, po prostu po 11 godzinach lotu ze zmeczenia słabiej widziałam, heheh ogólnie rewelacja, animatorzy są najwspanialsi na świecie, codziennie nauka salsy na plazy albo tai chi, bogaty program animacyjny praktycznie co wieczór, rewelacyjny synchronizacyjny pokaz w hotelowym basenie, jedzenie przepyszne, przemiłe kelnerki, z którymi naprawde mozna było sie wręcz zaprzyjaźnic, i zostawiały zawsze stolik, który na nas juz czekał.trafiłam akurat na niezby miłą kubankę która sprzatała pokój, ale to akurat nie rzutuje na moją ocene, polecam gorąco i szczerze.acha jesli ktos ma dzieciątko to jak najbardziej można je tam zabrac, rewelacyjna opiekunka, która z oddaniem opiekuje sie małym przedszkolem, a i w restauracji dostepne krzesełka dla dzieci.
Pomimo duzego kompleksu, udalo utrzymac sie kameralnosc tego hotelu - to dla mnie byl ogromny atut. Przepiekna plaza! Jedzenie raczej dobre, choc do drinkow lod nie jest z wody pitnej (ostroznie z chlodzonymi napojami bezalkoholowymi dla dzieci!). Obsluga restauracji hotelowej nie zawsze radzila sobie z duzo iloscia turystow i na stoliki czesto trzeba bylo czekac. Pokoje piekne, czyste i duze. Duzy kompleks wodny dla dzieci, piekna animatorka, wzbudzajaca zachwyt wiekszy wsrod tatusiow niz dzieci :-). Goraco polecam wycieczke do Hawany, Trynidadu i nad wodospady w srodkowej czesci wyspy!
idealne miejsce dla rodzin z małymi dziećmi!
Przepiękna plaża. Rewelacyjna kuchnia szczególnie w restauracyjkach a la carte. Pokoje bardzo duże. Nieograniczona ilość rumu i innych napojów. Sprzęt na plaży przyzwoity. Windsurfingowy już mocno zdezelowany z przed 4 lat (brak trapezów pianek). Polecam nurkowanie w zatoce Świń ( rewelaca ) i oczywiście wycieczkę do Hawany. Całodniowa wycieczka katamaranem z pływaniem z delfinami to obowiązkowy punkt programu.
Mini bar uzupełniany nawet po zwróceniu uwagi co kilka dni