Bajeczne rafy koralowe idealne do nurkowania z kolorowymi rybami
Spotkania z żółwiami morskimi i delfinami w naturalnym środowisku
Pustynne safari z noclegiem pod gwiazdami w beduińskich namiotach
Hotel może nie jest na bardzo wysokim standardzie ,ale idealny na wypoczynek. Dużo różnorodnego jedzenia,miła obsługa pomocna przy każdej okazji. Bardzo ładna plaza z rafą przy hotelu. Na miejscu można skorzystać z wielu dodatkowych atrakcji : masaże, nurkowanie sklepiki. Polecam
Ładna plaża z rafą. Nie jest to moloch, wszystko w zasięgu 2-3 minut spacerkiem.
Trochę słaba jakość wykończenia, szczególnie w łazienkach.
Bardzo ładny czysty hotel z prywatna plaża. Dużym atutem molo, z którego jest zejście do morza i podziwianie pięknych raf. Pokoje sprzątane codziennie, miła nienarzucająca się obsługa. Jak najbardziej polecamy!!!
Wezystko
Standard hotelu adwentowy do ceny.Obsługa bardzo sympatyczna i bardzo pomocna. Pokoje codziennie sprzątane oraz uzupełniany barek.
Położenie hotelu super blisko na plażę
Monotonne jedzenie ale nie byliśmy glodni
Wspaniałe spędzony czas w tym hotelu, pokoje czyste, obsługa uśmiechnięta i pomocna. Plaża sprzątana nie brakuje leżaków,woda kryształowa z pomostu widoczna rafa.Jedzenie może trochę monotonne ale każdy znajdzie coś dla siebie .
Najbardziej podobały mi się animacje,wspaniali animatorzy , dziękuję wszystkim a szczególnie Samuelowi i Dziubie oraz Didzejowi- Peterowi .
Hotel spoko .Codziennie sprzątane pokoje .Miła pomocna obsługa i zajebisci animatorzy .
Plaża, animatorzy ,obsługa
Jedzenie
Obsługa b. miła. Jedzenie b. dobre. Wieczorny shou w teatrze słaby. Plaża b. ładna. Rafa koralowa przy hotelu b. ładna
byłem piąty raz w Egipcie , więc wydaje mi się ,że mam pewne porównania , cztery gwiazdki to trochę wygórowana ocena , hotel jest stary , meble , wyposażenie łazienki to widać ,że użytkowane latami , po prostu się sypie ( np woda nie spływa z wanny , deska sedesowa bez śrub itd) no i wszechobecne pluskwy gryzące w nocy , goście chodzę cali pogryzieni , jedzenie bardzo monotonne i dość marnej jakości
plaża i molo to jedyna rzecz warta polecenia tu te cztery gwiazdki to OK , jest czysto
pluskwy , jedzenie , stare pokoje
Pobyt super,cena adekwatna ,ogólnie wszystko było ok.
Plaza jest cudowna ,personel dba o wszystkie szczegoly,miło spędzone wakacje
Jak dla mnie wszystko ok
Hotel lata świetności ma za sobą. Na pewno łazienki do remontu w pierwszej kolejności. Rafa i pomost ładne. Personel od pokojowych prze kelnerów, barmanów byli fantastyczni. Cudowni animatorzy, którzy na prawdę robią dla hotelu i turystów kawał dobrej roboty. Plaża czysta.
Personel (pokojowi, ratownicy barmani, kelnerzy: dają z siebie wszystko), animatorzy (robią kawał dobrej roboty), czystość w pokojach, plaża, pomost, rafa. Klaudia w recepcji zawsze służąca pomocą, Maja - animatorka zawsze pomocna i przyjazna, Dorotka (w klinice hotelowej) - miła i zawsze pomoże.
łazienki w złym stanie, słabo podgrzewany basen (podobno była awaria przez 3 dni), jedzenie monotonne (chociaż nie jesteśmy z tych wybrednych). Gdyby Hotel poprawił jedzenie - zyskałby na prawdę wiele.
Obsługa bardzo miła, piękna plaża, dbali o czystość obiektu. Jedzenie dobre ale monotone, ale każdy może coś wybrać, pr,y 7 dniowym pobycie da się wytrzymać.
Bliskość do morza
Lata świetności ma za sobą i widać oszczędności
Najlepsza w tym hotelu jest uśmiechnięta ekipa. Reszta budżetowa. Na listopadowe wygrzanie jest wystarczająco.
Ekipa i niezła plaża.
Jedzenie, monotonia i wydzielanie potraw mięsnych.
Udane wakacje,,super atmosfera,,hotel starszy ale przyjazny..super animacje,,jedzenie też ok
Hotel położony w ładnym miejscu. Rafa dostępna z pomostu. Pokoje do remontu- szczególnie łazienki. Jednak czystość bez zarzutu. Personel świetny: od Panów pokojowych przez barmanów kelnerów po animatorów- po prostu rewelacyjni ludzie. Wielkie brawa za zaangażowanie i ciężką pracę animatorów🥰. Największy minus hotelu to jedzenie. !!!? Zdecydowanie do poprawy. Myślę, że zmieniając jedzenie hotel zyskał by o wiele więcej. Bar na plaży- totalnie niejadalne frytki i Burger z parówką.
Obsługa: pokojowi, kelnerzy, barmani i animatorzy, którzy od rana do wieczora na prawdę wykonują kawał dobrej roboty.
Jedzenie, jedzenie i jeszcze raz jedzenie. Wanny w Łazienkach bardzo mocno zużyte.
Bardzo fajny hotel z miłą obsługą. Tylko czasami brakowało jakiejś potrawy oraz zepsutych ekspresów do kawy i napoi.
Miłą obsługa i fajna rafa koralową.
Tak małe że nie warto pisać.
Pobyt dobry. Pokój posiadał kilka wad. Łazienka zagrzybiona, ręczniki dostałem po interwencji w recepcji hotelu (dwukrotna interwencja), widok z balkonu na mur- nie ciekawy, nie sprawny telewizor (jeden kanał) i klimatyzacja. Spędzałem dużo czasu nad morzem
Blisko do morza, piękna rafa, miła obsługa
Pokój już opisałem, posiadał sporo wad na szczęście spędzałem dużo czasu nad morzem
Po innych opiniach tego hotelu miałam duże obawy i nie spodziewałam się czegoś specjalnego, jeszcze tak niska cena, tym bardziej że miesiąc wcześniej wróciłam z hotelu za który zapłaciłam jeszcze raz tyle i był polecany. Jednak mile się zaskoczyłam zapytano nas nawet czy chcemy pokój z widokiem na morze i nawet nie chcieli napiwku. Ogólnie jedzenie lepsze niż we wcześniej wspominanym o wiele droższym hotelu, ludzie wspaniali, mili, przez ten pobyt zżyliśmy się z nimi, nikt nie oczekiwał napiwku, traktowali wszystkich równo, piękne widoki, plaża, świetni animatorzy i animacje wieczorne. Standard hotelu też odpowiedni co do ilości gwiazdek nie ma co się spodziewać nie wiadomo czego a jeśli ktoś pisał takie opinie że nie da nawet jednej gwiazdki to nie wiem jakie ma wymagania bo hotel jest adekwatny do ceny albo i nawet cena jest za niska. Polecam jeśli ktoś przyjechał wypocząć na plaży i zobaczyć piękna rafę, która można zobaczyć z pomostu oraz spędzić czas w miłej atmosferze a nie leżeć w pokoju. Super hotel
Plaża Przemili ludzie i atmosfera ❤️ Rafa Animacje Widoki
Nie ma
Hotel może lata świetności ma już za sobą ale jest czysto, pachnąco jak w domu . Jedzenia sporo i dobre , każdy znajdzie coś dla siebie . Ale obsługa jak w najlepszej rodzinie każdy uśmiechnięty i chętny do rozmowy i pomocy . Dodatkowy plus możliwość nurkowania z super instruktorami z pomostu hotelowego .
Dobry hotel w dobrej cenie. Trudno o lepszy na tej półce cenowej. Wygodne pokoje, gdzie niczego nie brakuje. Szeroka plaża z pomostem. Profesjonalna baza nurkowa. Ładna rafa przy hotelu. Ten hotel można trafić w super cenie. Polecam dla nie bardzo wybrednych. Jedzenie mogło by być lepsze. Hotel nie jest w zatoce. Gdy mocno wieje są fale przy pomoście i czerwona flaga . Nie wolno wejść do morza z pomostu ,nawet na własną odpowiedzialność w trosce o bezpieczeństwo.
Plaża, pomost. Pokoje. Baza nurkowa.
Nie dotyczy to hotelu ,ale biura Coral Travel. Szanowni Państwo proszę rozważyć sprawdzoną formę kontaktu z rezydentem, że rozdawane są koperty z informacjami w autokarze. Można by uniknąć spotkań z aroganckim rezydentem , który nie rozumie po polsku. Czepia się gości o 2 min spóźnienia. Po czym marnuje nasz czas dyktując swój numer telefonu dwa razy .Za każdym razem inny. Gdy mu zwróciłem uwagę to sie oburzył. I na tym zakończyłem spotkanie.(...)
Hotel ma piękną plażę z pomostem, z którego można zejść do wody i jest tam piękna rafa! Szczerze mówiąc jeszcze tak ładnej przy hotelu nie widziałam, trafił się nawet żółw. Od brzegu jest dość płytko, ale nawet podczas odpływu da się pływać. Leżaków dużo, raczej nie brakuje dla nikogo. Na plaży muzyka od 10-17, co jest wielkim plusem, oczywiście jeśli ktoś woli cieszę to też jest wydzielona strefa relaksu. Animatorzy są super, energiczni i weseli, szczególnie Juba i Samuel. Wieczorem po show tematycznym zawsze jest dyskoteka z fajną muzyką. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Obsługa miła i nienachalna. 3 bary, 3 restauracje z czego dwie a la carte, plus bar przekaskowy na plaży. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić, to mały wybór jedzenia, ale ogólnie dobre i nikt nie chodzi głodny.
Animatorzy, muzyka na plaży, rafa,
Mały wybór jedzenia
Hotel w mojej opinii nie zasługuje na 4 gwiazdki, ale jeżeli chodzi o pokoje to nie ma się do czego przyczepić. Piaszczysta plaża z pomostem prowadzącym do pięknej rafy dla fanów snorkelingu. Przydało by się odświeżenie budynków i zmiana ekipy w kuchni głównej. Ale szczerze polecam hotel na pewno tam wrócę.
Piękna rafa koralowa, piaszczysta plaża. Ekipa pracująca w hotelu ekipa sprzątająca, barmani, ratownicy, ręcznikowi, recepcja i animatorzy. Dzięki nim warto odwiedzić to miejsce. Wszyscy przesympatyczni i osoby nawet mówiący tylko po polsku są w stanie się dogadać. Animatorzy cały czas starający umilić każdemu pobyt.
Jedzenie to jest najgorszy punkt hotelu. Jedzenie monotonne ale głodna nie chodziłam.