Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Hotel nadaje się jiz do remontu, windy w opłakanym stanie, w pokojach śmierdzi szambem. Pani w recepcji zaproponowała nam większy pokój niż był w umowie mówiąc że jest dostępny jednak nie dodała ze jest z widokiem na wysypisko śmieci. Parę lat temu napewno zasługiwał na 5 gwiazdek ale potrzebuje odświeżenia. Jedzenie monotonne, dużo jednak brak zmian. Brak owoców morza, owoce w postaci winogrona jablek i pomarańczy/grejfrutu, brak arbuzów, melonów. Obsługa nastwiona bardzo miło, nie można nic zarzucić. Woda w basenach dla dzieci lodowata cieplejsze była woda w morzu. Cześć basenowa ok jednak toalety katastrofa, drzwi uszkodzone w większości WC tu też potrzeby remont. Opcja ultra niczym nie różni się od zwykłego all in. Lodówka jest w pokoju tylko zaopatrywana w wodę niegazowana. W części basenowej oraz przy plaży drink bar wydaje piwo oraz wino, a almkhole wysokoprocentowe po 19. Po drinka trzeba iść do baru przy hotelu. Z plaży i części basenowej jest to spory kawałek. Hotel i cześć basenowa dzieli ulica. Hotel ma przejście podziemne jednak większość korzysta z przejścia technicznego, na którym jak wspominał rezydent jest sporo wypadków. Na plażę nie można wyjść z jedzeniem z baru.
Miła obsługa
Zaniedbane toalety w części basenowej, hotel wymaga remontu, bardzo zimna woda w basenach dziecięcych dzieci nie chciały się w nich kąpać mimo 28 st ciepla na dworze, w części basenowej przesadnie głośna muzyka oraz podczas występów trudno wysiedzieć. WiFi darmowe tylko w lobby / recepcji nie ma w hotelu restauracji czy przy basenach.
Jesteśmy drugi raz w tym hotelu i kolejny raz oceniamy go bardzo pozytywnie. Obsługa, jedzenie, położenie na plus. Szczegółowo to tak: Jedzenie: mówią, że monotonne, ale uważam, że każdy znajdzie coś dla siebie do wyboru jajka, płatki, pieczywo, tosty, sałatki, mięso, ziemniaki, makarony, ryż, naprawdę różnorodność jest mega więc nie rozumiem głosów wczasowiczów na temat małego wyboru i monotonności… Baseny: począwszy od brodzików skończywszy na ekstremalnych zjeżdżalniach więc też do wyboru do koloru zarówno dla małych dzieci jak i tych zdecydowanie starszych. Animacje: uważam, że to najsłabszy punkt tego hotelu. Jak na tak wielki obiekt powinno być to lepiej zorganizowane. Animacje dla Dzieci w ciągu dnia słabe…Pani namawia na dodatkowo płatne (10 euro) koszulki i torby, a sama raczej mało zabawy daje od siebie dla Dzieci. Pan Animator, który w kilku językach mówi w tempie strzelającego kałasznikowa to jakaś parodia, dodatkowo daje pokaz jako Fakir…też raczej mało interesujące..raczej hotel powinien z tego typu atrakcji zrezygnować. Obsługa: zarówno kelnerzy, barmani jak i Panie sprzątające bardzo mili, uśmiechnięci, pomocni, także tu duży PLUS. Położenie: w pobliżu Kemer, dodatkowo parę minut od hotelu sklepiki w których można zakupić „pamiątki” i nie tylko. Atrakcje: na terenie hotelu "Safari", fajna opcja dla Dzieci, niby nic specjalnego, ale można zobaczyć Flamingi, Kaczki itp...FAJNE. Dodatkowo taras widokowy, też super. Basen z rekinami. Pokoje: schludne, codziennie sprzątane wymiana ręczników itp...niby standard, ale warto napisać. Ogólnie nadal POLECAMY HOTEL
Czystość Baseny Jedzenie Bar czynny 24h
Animacje
Hotel naprawde fajny, duzo animacji, duzo barów i restauracji, obsluga nienachalna, z kultura. Plaza piekna, zwirowa pod lezakami a kamienista przy morzu. Baseny ze slodka i slona woda czyste. Jedyne do czego mozna sie przyczepic to czystość. Zarowno w pokojach jak i miejscach publicznych.
Duży wszechstronny obiekt. Duzo rozrywki w ciagu dnia i wieczorami.
Czystosc pokoi i miejsc publicznych.
Hotel standardowy- nasz pokój Family room, komfortowy, codzienne sprzątanie, wymiana ręczników- nie mam zarzutów. Jak na hotel który ma już swoje lata, dobrze byłoby go odremontować. Mimo że nie mieliśmy przygód z grzybem to łazienka (wanna proszą się o wymianę). Jesli chodzi o funkcjonalność to nie mamy uwag. Minusem są napewno mało wyciszone drzwi przez co słychać wszystko na korytarzu, jeśli ktoś ma dzieci to czasem przeszkadzało wesołe towarzystwo wracające z imprez :). Jesli chodzi o jedzenie to było smaczne, myślę że każdy coś znajdzie dla siebie ale monotonne. Przez cały tydzień mieliśmy praktycznie to samo z małymi zmianami. Natomiast za tę cenę też nie spodziewaliśmy się owoców morza natomiast fajnie gdyby to urozmaicili raz na jakiś czas. To samo w snack barze. Obsługa uprzejma i pomocna. Animatorki bardzo fajne, dzieci od razu je polubiły i chciały codziennie zostawać na zabawie lub kids clubie. Duży plus za strefę wodną. Dla każdej kategorii wiekowej znajdzie się coś fajnego ;) i uważam że ta część hotelu jest dla niego ogromnym plusem. Porównując poprzednie wycieczki w Turcji brakowało nam jednak baru na plaży. Większość dnia potrafiliśmy spędzić właśnie nad morzem i musieliśmy chodzić po picie poza plażę do najbliższego snack baru. Więc mając 3 dzieci było to trochę upierdliwe. Poza tym nie mieliśmy nigdy problemu z leżakami czy nachalnymi osobami które namawiały na atrakcje wodne. Wieczorne animacje dla dzieci (program przez tydzień ten sam ) i show time od 21:30. W tamtym roku zrezygnowaliśmy z tego hotelu po przeczytanych opiniach natomiast oceniając cenę do jakości uważam że trochę niesłusznie są wystawiane niektóre komentarze. Nie oczekujcie wielkiego wow ale jeśli ktoś nie oczekuje bardzo wysokiego standardu to powinien być zadowolony. Polecam kupić poza hotelem niedaleko wycieczki bo są o połowę tańsze niż u rezydenta. To samo z wypożyczalnia samochodu :) można znaleźć taniej. Raz na tydzień można skorzystać z darmowej rezerwacji restauracji nad morzem ala carte. I uważajcie na śliską podłogę nad basenem przy restauracji ;) raz trafiliśmy na deszcz i hotel średnio przygotowany na atrakcje w samym obiekcie, brak miejsca dla dzieci gdzie mogą się pobawić. Ze spa nie korzystaliśmy więc nie mogę wystawić opinii. Generalnie oceniam to jako poprawny wyjazd :)
Jeszcze nigdy nie bylam w tak brudnym hotelu.Jedzenie średnie, brak środków do mycia typu żel pod prysznic itp.nie przypuszczalam,że do pieciogwiazdkowego hotelu mam zabrać szampon. W żadnym wypadku hotel nie zasługuje na pięć gwiazdek!!!
Lokalizacja.Lodoqata
Lodowata woda w basenach,niby podgrzewanych,brud.
Właśnie kończy mi się urlop w tym hotelu i szczerze, jedyny jaki plus w nim znalazłam to zjeżdżalnie dla mniejszych dzieci na jednym z basenów oraz bardzo miła obsługa kelnerska i animatorzy dla dzieci,cała strefa aqua King of sea. Największy minus i myślę że najbardziej najważniejszy i niebezpieczny to bardzo śliskie kafelki przy basenie obok lobby, przy 20minutowym siedzeniu 3 osoby się przy mnie przewrocily plus jedna zabrało pogotowie bo uderzyła tyłem głowy. Moim zdaniem jest to niedopuszczalne wyrazić zgodę na takie śliskie kafelki, które są również śliskie gdy są suche więc wyobraźcie sobie jak to wygląda gdy są mokre z wody. Szef bez dwóch zdań powinien pomyśleć o gumowych matach wokół basenu!!! Można naprawdę źle skończyć. Jedzenie dziennie to samo, jeżeli ktoś myśli, że aaa na drugi dzień pewnie bd coś innego to nic z tego bite 7dni to samo ! Czystość przeciętna. Alkohole na średnim poziomie. Pani która przyjmuje rezerwacje Ala carte wygląda i obsługuje jakby pracowała za kare i z wielką łaską. Najgorsze te kafelki przy basenie, dla własnego bezpieczeństwa proponuje wybrać inny hotel.
Zjeżdżalnie dla mniejszych dzieci. Mini club. Obsługa kelnerska i animatorzy.
Bardzo śliskie kafelki przy basenie lobby ( zdjęcie z karetka) i bardzo niebezpieczne przejście dla pieszych. Trzeba uważać najlepiej chodzić tunelem.
Fantastyczny hotel, polecam gorąco. Czuliśmy się zaopiekowani. Dużo atrakcji. Niesamowita restauracja ala carte, warto skorzystać.
Baseny, rekiny, płaszczki, etc... park wodny robi robotę. Jedzenie jak wszędzie, dobre. Pokoje czyste.
Brak lodów. W hotelu 5 gwiazdkowym to trochę słabe. W pokoju zaginął pierścionek? Niestety nie znalazł się. Dziwne i... szkoda
Polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi,ponieważ jest przystosowany zarówno do małych jak i tych większych pociech. Obsługa bardzo miła,codziennie były sprzątane pokoje,więc było bardzo czysto. Jedzenie w restauracji bardzo pyszne,wszystko świeże i codziennie dodatkowo coś nowego w menu. Baseny bardzo czyste,dużo atrakcji typu aquapark czy baseny z rybami wśród których można pływać.Organizowane są zajęcia typu zumba, aquafitnes i trampoliny oraz mini bary przy plaży,dzięki temu o każdej porze można coś zjeść i nie trzeba iść specjalnie do restauracji. Dodatkowo na terenie hotelu jest do dyspozycji SPA i siłownia. Spędziliśmy miło czas w tym hotelu,także warto go odwiedzić i nie nudzić się na wakacjach.
Duży aquapark, Spa + siłownia, mini bary dostępne 24H smaczne i świeże jedzenie miła obsługa hotelu dbałość o porządek
za mało stołów bilardowych i do ping ponga,trzeba zapisywać się na godziny, a na tak dużą ilość gości graniczy to z cudem
Pobyt w hotelu oceniam pozytywnie , hotel jest położony w fajnym miejscu , nie daleko do morza i aquaparku . Basen na terenie hotelu mały i mało bezpieczny (można przewrócić się na kafelkach) Blisko do stołówki - posiłki wydawane są o wyznaczonych porach ale nawet po 23 można jeszcze coś zjeść . Duży wybór dla dzieci większość to raczej słodkie przekąski :) Plaża
Obsługa dba o czystość i dostarczanie wody do pokoju . Aquapark z możliwością nurkowania z rybkami w słonej wodzie Animacje obywają się w części aquaparku dzięki temu przy hotelu jest spokojniej Plaża zwirkowa , zabezpieczona , ratownik , leżaczki bez płatne , ręczniki plażowe bezpłatne
(...)
Hotel ma 5 gwiazdek a nie zasługuje na to, obsługa miła jak dostanie pieniądze do ręki, internet płatny działa gorzej niż to warte, papier toaletowy dali 3 rolki na cały tydzień dla 6 osób, pokój dla 4 osób ma 14 m2 i dostawka to jest materac na podłodze, w pokojach grzyb na ścianie i materace brudne co dodaje zdjecia. kupiliśmy lepszą opcję pokoju za 100 euro na miejscu z basenem to rozwalona drabinka była i nie ma jak wyjść z basenu,do tego pełno włosów, chusteczek i syfu w basenie, nawet było tyle szkła ze palca sobie przeciąłem a po zaniesieniu do lobby 10 sztuk szkła babka powiedziała że umyją basen po czym przyszła pani z szufelka i zmiotka posprzątać, do tego sejf nie działa a rezydent każe wkładać wszystko do sejfu bo może zniknąć a hotel nie bierze za to odpowiedzialności, w nie których pokojach w ogóle nie ma sejfu, jedzenie strasznie monotonne, codziennie to samo. Aquapark spoko jest akurat tu duży plus dużo atrakcji dla dzieci trochę mniej dla dorosłych. Ale kradną więc jak idziecie to tylko ręczniki bo nawet kółka potrafia ukraść.
aquapark
wszystko
Dziś to jest 17 .08. 2025r. powróciłem z rodziną z tego hotelu który jest totalnym DNEM WŚRÓD HOTELI W TURCJI. Dwie gwiazdki to wszystko co mogło by widnieć w ofercie. Pokoje, łazienki, korytarze hotelowe, strefa basenu jednego w części hotelowej powinna być zamknięta natychmiast przez sanepid. Nikt nie sprząta basenu, nastawiali znaków że ślisko więc uważaj bo sam leżałem, nikt przez cały pobyt nie pojawił się że ściągacza by ściągać wodę ze śliskich płytek a goście i dzieci się wywracają. Nie licz na parasol przy basenie bo jest ich kilka z firmy algida małe rozproszone zasyfiałe, jeśli chcesz leżak przy basenie to jeśli o 5:30 nie będziesz z ręcznikami nie licz na leżak. Totalnie zero przez cały pobyt animacji przy basenie hotelowym. A teraz część po drugiej stronie ulicy: jeśli biuro podróży pokazuje ofertę i widzisz te wszystkie zjeżdżalnie to pamiętaj tylko cztery małe należą do tego chotelu reszta to hotel za siatką do którego nie masz wstępu, druga sprawa woda w tej strefie basenowej słona jak w morzu bo ryby pływają do których nie wpuszcza cię bez maski, woda gorąca naprawdę gorąca nie masz ochoty tam wchodzić ratuje cię zimny prysznic, leżaki i parasole tak samo jak na hotelu brak i popsute zasyfiale i nie zobaczysz nikogo kto sprząta - KATASTOFOA natomiast jak byś miał ochotę na drinka przy tej strefie zabawy to ZAPOMNIJ DOPIERO OD 18:00 . O plaży nie wspomnę bo tam to już jest wysypisko śmieci i leżaków które powinny być dawno na złomie. NIGDY NIE BYLEM W GORSZYM HOTELU. Jedzenie jak to w Turcji zjesz ale nie licz na coś fajnego bo nie dostaniesz standard jest jak wszędzie musi być -- byłem w tańszych hotelach i było dużo lepsze jedzenie więc sam sobie odpowidz. Pozdrawiam
ZERO
WYMIENIŁEM W OPISIE
Hotel jako Hotel całkiem wporzadku ale napewno nie na 5* a na 3* jedzenie smacznego, miła obsługa.
Duży aqua park wodny , duży wybór jedzenia, dobre drinki , sporo basenów duży plus za basen z płaszczkami i rybami mozna było pływać dzieci zachwycone .
Basen w łazience cały pobyt mieliśmy po kąpielach zalana cala łazienkę, mimo zgłoszenia nic się nie zmieniło...., Pani sprzątająca mimo napiwków sprzątała średnio patrząc na to co się działo w łazience po kąpieli po jej sprzątaniu nadal stała woda ...
Bardzo udany pobyt! Hotel ma dużo zalet ale też niestety wad. Byliśmy na 11 dni rodziną 2+2, na 1 noc dostaliśmy pokój Family Room który był okropny, mały, przedzielony ścianką z jakiejś płyty meblowej z drzwiami których nie dało się zamknąć, a klima nie docierała do drugiego pomieszczenia,do tego okropna łazienka. Na 2 dzień dostaliśmy piękny duży pokój w innym budynku z odnowioną łazienką (o zmianie wiedzieliśmy już przy meldunku). Odległość od lotniska nie jest jakaś duża ale transfer trwał wieki (tu zależy jak się trafi – ile hoteli po drodze). Hotel ma dużo opinii, część z nich podzielę ale w dużej części się nie zgodzę. Nie ma walki o leżaki czy niekończących się kolejek na stołówce, po mimo obłożenia 100%. Faktycznie hotel nie zasługuje na 5* ale to raczej dlatego że jest okropnie zaniedbany wizualnie! W hotelu spokój (bez nawalonych ludzi, bez awantur itp.) Bardzo dużo polaków, choć brak po polsku animacji. Zamiast zrobić porządny remont to hotel decyduje się jedynie na „zategowanie” czyli, tu malnąć, tu walnąć jakieś szpachli, byle jakoś było, niestety przez co wygląda okropnie. Najbardziej się nie zgodzę z opinią o jedzeniu że niby obrzydliwe czy monotonne. Czasami nawet marzyłam by zjeść coś na następny dzień ale przez 11 dni wiele dań się nie powtórzyło już. ZALETY: - rewelacyjna strefa Kingdom a w niej: + genialny Aquapark dla dużych i dla małych + obłędne mini zoo w wodzie! (no sztos!) + baseny z rybami oraz płaszczkami (w cenie można pływać bez limitów czasowych) + pyszne drinki, różne smaki mleka, kawa, kawa mrożona itd + wieża widokowa + piana party + animacje niemal cały dzień (aquaaerobik, strzelanie z wiatrówki lub łuku, ping-pong, siatkówka, zumba i wiele innych) + mini przedszkole z wieloma atrakcjami (malowanie twarzy, rzucanie lotkami, kolorowani i inne) +pyszna restauracja Ala carte (polecam rezerwacje w lożach na materacach – bajecznie było!, do tego leciała polska muzyka) + wieczorne animacje lub muzyka na żywo + późno wieczorem disco (leci też polska muzyka czasami) + boisko do piłki nożnej (codziennie po zachodzie słońca dzieci grały sobie mecz) + przekąski (sam fast food ale za to bardzo dobry, szczególnie pizza z oliwkami) + piękny cały plac z bananowcami dookoła i kolorowymi kwiatami + fajna infrastruktura - jedzenie w restauracji głównej przepyszne! - ogromny wybór dań (w cale nie było codziennie to samo!! Ale owszem były pozycje gdzie było to samo typu np. ta sama ryba, lub ryż czy frytki) - dwa stanowiska na dania które schodzą najczęściej (typu właśnie frytki) - pyszna ryba - pyszne ciasta (naprawdę smakują jak ciasta a nie jak cukier) - spory wybór owoców - duży wybór surówek, serów (szynki mniej ale na śniadanie pyszna polędwica z warzywami) - naprawdę bardzo pyszne pieczywo - pepsi, mirinda czy 7up smakują naprawdę bardzo dobrze (nie zwykły „siur” o smaku cukru) - do obiadu lub kolacji można było w cenie brać wino białe lub czerwone do wyboru albo piwo -kawa z ekspresu (dobra) dostępna do każdego posiłku - woda w kubeczkach dostępne 24/7 na terenie całego obiektu (w lodówkach) - pokój duży, przestronny i czysty (ale tych większych w całym hotelu jest niewiele) - łazienka po remoncie (ale większość pokoi przed remontem) - klimatyzacja sterowana indywidualnie, cicha, działa dobrze i nie śmierdzi - pokoje sprzątane codziennie (choć właściwie można napisać że tylko ogarnięte) - obsługa bardzo miła i uśmiechnięta, i nie nachalna - świetne SPA z masażem (dodatkowo płatne) - siłownia w cenie bez limitu czasowego - kilka barów z napojami i alkoholem (w tym importowany w opcji All inclusive), w tym jeden 24/7 w lobby - widok na piękne góry - dużo basenów na terenie całego obiektu – każdy znajdę kąt dla siebie - lody pakowane z ALGIDY wydawane w barze przy basenie (różne rodzaje tych lodów dostępnych) bez ograniczeń ilościowych (można podchodzić po loda kilka razy dziennie) - ogólnie w drinkach nie żałują alkoholu (choć może to kwestia napiwków, które my akurat od czasu do czasu dajemy) - bardzo duża restauracja, można zjeść w środku lub na zewnątrz - położenie – bardzo blisko większego miasta Kemer (można dostać się busem, wychodzi jakieś 4zł w 1 stronę/osoba, busy jeżdżą co 15 minut do 24:00, sam przejazd ok. 15 minut) - przy hotelu rosną drzewa owocowe - opaski all nie są plastikowe a materiałowe (choć lubiały się odpinać) WADY: - hotel zaniedbany wizualnie - okropne leżaki i parasole (głownie przy Aquaparku) - strasznie śliskie płytki przy basenie hotelowym - plaża – największy minus, niestety kamienista, do tego szybko robi się głęboko - czasami z łazienki śmierdziało - głośna muzyka przy Aquaparku (ale idzie się przyzwyczaić) - ogólna czystość pokoi (uwalone, chyba w życiu nie prane firanki i zasłony, smugi i generalnie brudne lustra) - słabo (nawet bardzo) sprzątane przy Aquaparku, w tym leżaki w ogóle nie wytrzepywane - można palić niemalże wszędzie (my niepalący i nam to bardzo przeszkadzało)
strefa Kingdom of Sea
bardzo zaniedbany wizualnie
Wróciliśmy właśnie z tygodniowego pobytu w hotelu z 3 dzieci. Szczerze polecam wyjazd. Hotel bardzo fajny pod kątem dzieci, mnostwo atrakcji, ogromny aquapark, plac zabaw pod zadaszeniem, mini klubik, huśtawki, boisko do pilki noznej. Dodatkowo płatne trampoliny i autka na akumulator 5 dolarów. Przy samym hotelu i restauracji dwa baseny 1.50 cm i brodzik dla dzieci. W restauracji każdy znajdzie coś dla siebie. W barze przy aquaparku pizza, stripsy, kebab, owoce. Lody od 12 do 18. Obsługa uprzejma, bez limitów napojów. Piękny teren dookoła hotelu i aquaparku. Przy aquaparku dodatkowo basen z rekinami, płaszczkami. Mnóstwo leżaków. Jedyny minus za sliskie plytki przy basenie Przy restauracji. Pokoje dosyć małe, ale nie przeszkadzało mi to na tyle abym traktowała to jako minus bo tak naprawdę tylko w nim spaliśmy. Z chęcią byśmy wrocili do tego hotelu jeszcze raz.
Aquapark, place zabaw, animacje, szybki transfer z lotniska, okolica, 300m od hotelu bazar
Sliskie plytki przy basenie
Pokój i łazienka w skali 1-10 daje 7 Hotel wymaga remontu ale jest sprzątany cały czas a więc jest dość czysto.
Sprawna klimatyzacja dużo basenów
Hotel wymaga remontu
Hotel tragiczny. Pokój standard dla wycieczki 5 osobowej okazał się pokojem 3 osobowym. Na samym wejściu dostaliśmy informację że jest możliwość dopłaty za większy pokój 350 euro. Po wstępnej zgodzie poszliśmy do „większego” pokoju okazało się że jest to pokój 4 osobowy i nie różni się wielkością a jedynie dostawionym łóżkiem dla jednej osoby. Jeśli chodzi o czystość w hotelu to też jedna wielka porażka. Pokoje sprzątane codziennie ale to sprzątanie polegało na przetarciu podłogi i zabraniu śmieci. O nowe ręczniki musieliśmy prosić jak i o dołożenie papieru toaletowego. Mydło ? Szampon albo jakiś płyn ? Dla 5 osób otrzymaliśmy jeden malutki płyn 5w1 o pojemności 10 ml na cały pobyt :D woda lub mini bar który miał być uzupełniany codziennie ? Niestety - co drugi dzień butelka 1,5 l postawiona w pokoju również na 5 osób. Hotel ratuje tylko Aquapark w którym było co robić. Posiłki codziennie przez tydzień te same. Ogromny tłok na stołówce a więc niedostosowana do ilości gości. Obsługa bardzo niemiła i opryskliwa co mogło akurat wynikać z braku napiwku na starcie za wniesienie bagażu ( niestety po takim starcie jaki nas czekał nie mieliśmy już ochoty bardziej ich wynagradzać) jeśli chodzi o okolice to totalnie nie ma gdzie pójść i co robić, trzeba dojechać do Kemer. Ogólnie nie polecam i napewno nie wrócę w to miejsce! Siłownia albo sauna - nie polecam chyba że komuś nie przeszkadza brud i przykry zapach. Bywałam już w Turcji w wielu hotelach mających 5 gwiazdek ale ten zasługuje najwyżej na dwie. Cena nieadekwatna do standardu.
Aquapark
Brud Codziennie to samo jedzenie Niemiła obsługa Hotel wymaga generalnego remontu
Witam hotel sam w sobie nawed ok,sprzątany codziennie, jedzenie okropne cały czas monotonne, napoje jak wszędzie z All inclusive:) na tak duzy hotel jeden basen pokoje są też z własnym basem, nie wiedziałam o tym wcześniej, blisko do sklepików, na plus agua park duży pod dzieci super, animacje beznadziejne dla dzieci bardzo mało. Agua park nie znajduje się w hotelu ale poza nim trzeba przejść na drugą stronę ulicy ruchliwej, pani w recepcie ok. Plaża ładna osobna ok 500 metrów można wejść przez aqua park na nią. Nas z jedzieniem uratował bar na agua park gdzie można było zjeść pizze ale czynne tylko w god 12-16 lody dostępne tylko od 12-18 ogólnie nie polecam i nie wrócę już do tego hotelu.
agua park
Jedzenie
Hotel wymaga remontu,pokoje śmierdzące ,jedzenie bardzo dobre ale cały czas to samo,położenie super,widoki piękne ,plaża kamienista, przezroczysta woda czyściutka, aquapark też fajny chociaż syn był zawiedziony bo te najwyższe zjeżdżalnie od 18 lat.Internet tylko w lobby więc musiałam sobie kupić na recepcji za 5 dni 8 euro.Obok hotelu parę bazarów.Fajnie było ale do tego hotelu już niewrócimy
Piękne widoki,piękna plaża bliziutko, aquapark
Stary wymaga remontu,o 17.00 lody na patyku po 2 na głowę,w aquaparku tylko jedno pomieszczenie z łazienkami trzeba się z dziećmi trochę nachodzić
Hotel położony bardzo blisko morza, mnóstwo atrakcji dla rodzin z dziećmi. Jedzenia pod dostatkiem, każdy wybierze coś dla siebie. Miła obsługa, pokoje codziennie sprzątane, na bieżąco dostarczana woda do pokoi. A widoki przecudne. Gorąco polecam🙂
Blisko morza, codzienna obsługa sprzątająca, mnóstwo atrakcji dla rodzin z dziećmi, klimatyzacja
WiFi tylko w lobby. Na terenie całego kompleksu za dodatkową opłatą
Aquapark świetny, jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie- smaczne , natomiast pokoje źle sprzątane ( ocena w dniu przyjazdu ) , łazienki nadają się do remontu
Aquapark zdecydowanie
Pokoje i łazienki hotelowe