Plaże z białym piaskiem i turkusową wodą
Ruiny El Rey i ślady cywilizacji Majów
Park Xcaret z przyrodą i pokazami kulturowymi
Nurkowanie w cenotach i rafach koralowych
Hotel rewelacyjny! Przede wszystkim na plus obsługa, która starała się z całych sił, aby każdy gość był zadowolony. Jedzenie było przepyszne, każdy zawsze znalazł coś dla siebie. Menu codziennie zmieniane, więc nie ma mowy o monotonni - kuchnia meksykańska, włoska, japońska. Czuliśmy się tutaj zaopiekowani i bezpieczni.
Plusem hotelu jest położenie - blisko do sklepów, galerii a z drugiej strony hotel przy samej plaży. Polecam wybrać się na spacer po plaży w obie strony hotelu, a 6 km idąc plażą w prawo znajduje się piękna plaża Delfinów. Atutem tej lokalizacji była też organizacja wycieczek - nie trzeba było dopłacać za dodatkowy transfer. Hotel bez problemu przygotował nam lunch boxy, gdy o to poprosiliśmy ze względu na wczesne wyjazdy. Kolejną zaletą okazało się jacuzzi ogólnodostępne.
Minusem okazała się ilość leżaków nad basenem - jak nie przyjdziesz z samego rana (o 7) to nie ma opcji na wolny leżak. Na szczęście jest ich dużo na plaży, która znajduje się przy samym hotelu. Drugi minus jaki nas spotkał to pokoje standard bez balkonu - niestety ze względu na oblężenie podczas naszego pobytu nie było opcji na zmianę, a przy tej wilgotności bardzo trudno było wysuszyć ubrania bez balkonu.