Ortles

Hotel jest super. Byłem tam z żoną i synem(12). Hotel był dobrze zorganizowany, bo rodziny z małymi lub z paroma dziećmi umieszczał w Banana Family Suite, a osoby bez dzieci lub z jednym w Banana Beach. Pokoje sprzątane kiedy kto chciał (wywieszało się katrkę), wypada zostawić 1-2 liry . Można korzystać z hotelu Banana Family suite, jest tam mały bar i basen,ale radzę chodzić na baseny prze Banana Beach(nic o nich nie pisze w ofercie, ale są), ponieważ jest przy nim mniej osób i krzyczących dzieci. Są dwie jadalnie, radzę korzystać z tej na zewnątrz, bo w wewnętrznej często stołują się rosyjskie kolonie (młodzi i głośni/bardzo). Do jedzenia każdy coś sobie znajdzie, jest b.duży wybór. Co do plaży jest wielka, ponieważ hotel jako jeden z niewielu jest umieszczony na samej plaży jest to wielki plus, bo większość hoteli co prawda w pierwszej linii, ale z zatłoczoną i ruchliwą ulicą(niebezpiecznie). Z leżakami nie ma problemu jest ich bardzo wiele, nawet jak się przyjdzie ok. 9-10 jeszcze są, a byłem od 5-19 sierpnie, wiec było dużo ludzi. Z parasolami tak samo. Na plaży jest bar z alkoholami i napojami, w południe i popołudnie są w nim pyszne hamburgery, sałatki i kiełbaski. W pobliżu znajdują się sklepy, m.in. ok. 2-3km centrum handlowa "Alanium" jest w nim Carrefour. Jeżeli chodzi o mniejsze zakupy w drugą stronę ok. 3km sklep "gros". Turcy nie wydają reszty nawet w firmowych sklepach, wyjątkiem jest McDonald's gdzie wydają nawet 1 kurusz(polski grosz). Wycieczki nie wykupowałem u rezydenta tylko u polskich miejscowych biur, nieprawdą jest,że one nie mają ubezpieczenia, bo bałbym się z nimi dalej pojechać jakby nie mieli, a bylem w: Kapadocji, Pamukkale, Side i na Raftingu. W takich biurach jest o wiele taniej, np. Pamukkale u rezydenta-49euro, w biurze "Lena i Kemal"- 35euro. Wszystkie alkohole miejscowe za darmo, co prawda były słabsze, ale można było pić do woli. Kelnerzy bardzo mili i przyjaźnie nastawieni. Z jedną recepcjonistką można się swobodnie porozumieć umie po polsku i rosyjsku. Bardzo polecam, szczerze dziwie się czemu nie 5*.

Bardzo udane wakacje! Brakuje tylko brodzika, ktory jest w Family, 2 baseny sa na miejscu. Pozdrawiam znajomych, ktorzy byli tam w tym samym czasie. 22.07-5.08.2009

byliśmy w lipcu 2009r. Jesteśmy bardzo zadowoleni.Polecamy ten hotel.

Wszystko super od samego początku do końca! Szczerze polecam osobom, które lubią sie dobrze bawić i dobrze zjeść.

Brudne kieliszki, szklanki, obrusy. Koty latające między stolikami podczas posiłków. Jedynym plusem jest położenie na plaży i przyzwoite pokoje.

od2 430 zł za osobę

Nazwa  Ortles
Miejsce  Włochy / Val di Sole / Cogolo di Pejo
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, rowery, parking, zwierzęta, ośrodek narciarski

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mateusz

Pobyt - Luty 2010

Jola

Pobyt - Sierpień 2009

sergiusz

Pobyt - Sierpień 2009

byliśmy w lipcu 2009r. Jesteśmy bardzo zadowoleni.Polecamy ten hotel.

manilla

Pobyt - Sierpień 2008