Pafian Sun Holiday

Gorąco polecam. Spędziliśmy w tym hotelu tydzień i wszystko jest super z wyjątkiem plaży nad morzem, bo tak naprawdę to jej nie ma tylko trzeba dojechać autobusem na Coral Bay i tam komplet 2 leżaki i parasol 7,5 euro, ale warto, bo morze fajne. Największym atutem wg mnie tego hotelu jest jedzenie. REWELACJA! Wycieczki fakultatywne OK Polecam jeep safari w góry. Rezydentka na 5 i opieka polskojęzyczna na wycieczkach również na 5.

Hotel bardzo dobry i wspaniała obsługa, na pewno polecam go na wakacje dla aktywnych gości. Posiada jednak trochę minusów: hotel nie posiada własnej plaży, jest dostęp do kawałka kamienistej plaży sąsiedniego hotelu (leżaki i parasole płatne). Ogólnie mówiąc to kąpielisko nie wygląda najlepiej. Byliśmy w tym hotelu w czerwcu 2012 r. i jest to już pełnia sezonu. Na basenach bywa dość ciasno, rano trzeba rezerwować leżaki i parasole. Moim zdaniem odbywa się tutaj zbyt głośna animacja przez cały dzień, czasami ma się już dość tej muzyki (chociaż dzieciaki bawią się wspaniale). Nie polecam również pokoju w okolicach basenu głównego, wieczorna animacja trwa do 24.00 (czasami dłużej) i nie ma mowy o spaniu. Pokoje bardzo czyste, sprzątane codziennie. Ręczniki mieliśmy wymieniane co drugi dzień, pościel na dwa tygodnie pobytu mieliśmy zmienianą cztery razy. Jedzenie bardzo dobre, każdego dnia kuchnia innego kraju (cypryjska, grecka, włoska itd.), duży wybór. W okolicach hotelu dość sporo marketów, do Paphos około 6 km (kurs w jedną stronę 1 EUR, bilet całodzienny na wszystkie trasy 3 EUR). Opieka Rezydenta pełen profesjonalizm - częste dyżury w hotelu i kontakt telefoniczny przez całą dobę. Na pewno nie jest to hotel dla kogoś, kto chce w ciszy i w spokoju wypocząć, ale jest to wspaniały wybór dla rodzin z dziećmi i osób, które chcą się zabawić. Polecam gorąco.

Nazwa  Pafian Sun Holiday
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Paphos
Wyżywienie  Bez wyżywienia
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, rozrywka i życie nocne, nurkowanie

Park archeologiczny z mozaikami i ruinami

Zamek w porcie i malownicza marina

Plaże z możliwością nurkowania i snorkelingu

Groty morskie i skała Afrodyty

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ilona

Pobyt - Lipiec 2012