Park archeologiczny z mozaikami i ruinami
Zamek w porcie i malownicza marina
Plaże z możliwością nurkowania i snorkelingu
Groty morskie i skała Afrodyty
Wakacje bardzo udane ! Pyszne jedzenie a panie sprzątające spisały się na medal ! Bardzo polecam
Dobre jedzenie Czystość hotelu
Miły hotel, dwa baseny z fajną głębokością, wygodnymi leżakami, ładnym otoczeniem. Jedzenie smaczne i każdego dnia było coś innego, w tym lokalne dania i desery. Obsługa bardzo sympatyczna. Hotel był czysty, w pokoju nie było ani jednego insekta.
Grecka muzyka w niektóre wieczory, lokalne dania - pozwalały poczuć klimat wyspy. Podobały mi się konkursy strzelania z łuku. Bardzo fajne dwa baseny, plus mały trzeci dla dzieci. Dzięki temu było naprawdę dość spokojnie. Pokój był czysty i nie słyszałam innych gości z ścianą.
Łóżko było dość twarde, ale to subiektywne odczucie. Szkoda, że nie można było brać wody do pokoju. W pokoju była jedna butelka wody na powitanie, a potem już trzeba było kupować w sklepie, co było niefajne, jak na pobyt all inclusive.
Bardzo miły hotel , czysto, obsługa szybka i sprawna . Jedzenie bardzo dobre zroznicowane. Miejsce niedaleko plaży oraz sklepów. Szczerze polecam
Czystość, obsługa, położenie, jedzenie
Ponowny pobyt w hotelu jak zawsze w pełni zaspokajający wszystkie potrzeby każdego odwiedzającego. Zawsze wyjeżdżamy w pełni usatysfakcjonowani i wypoczęci z pięknymi wspomnieniami. Apartament z dwoma sypialniami przewyższył tym razem nasze oczekiwania. Pokoje przestronne,salon duży, kuchnia jasna i w pełni wyposażona. Jedzenie wyśmienite, w opcji all inclusive więcej nie trzeba pisać (wszystko czego dusza zapragnie). Codziennie wieczorki umilające pobyt w hotelu, wspaniali wykonawcy, obsługa na poziomie. Po prostu nic dodać, nic ująć. Na pewno wrócimy do hotelu po raz kolejny.
Hotel z bardzo dobrą lokalizacją, do plaży zaledwie 350m, cicha i spokojna okolica, blisko przystanek komunikacji miejskiej , dowożący do najlepszych pobliskich atrakcji jak skała Afrodyty czy plaża w Coral Bay. W pokojach czysto i schludnie, codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane na bieżąco. Ogrody pełne kwiatów, kwiecistych krzewów. Basen duży, dużo miejsc do leżakowania. Każdy znajdzie coś dla siebie, aby miło i przyjemnie spędzić czas w hotelu i odpocząć.
Jedyną wadą jaką można zauważyć jest brak dobrego konserwatora,który zajął by się drobnymi naprawami w pokojach. A to jest tylko taki drobny minusik. Hotel i tak spełnia oczekiwania dla przebywających w nim turystów.
Hotel w świetnej lokalizacji, czysty pokoje sprzątane codziennie, jedzenie bardzo dobre polecam
Hotel blisko sklepów, restauracji, spacerem do portu czy na plażę. Swoje lata świetności ma już za sobą, wymaga odrestaurowania, natomiast proponuje niezły stosunek jakości do ceny. Dla dzieci jest kids club oraz mały basenik. Animacje są realizowane codziennie.
Odległość do centrum.
Hotel wymaga remontu.
Pokój posiadał stare wyposażenie, ale sprawne i czyste. Sprzątanie, wymiana ręczników OK. Wiem, że hotel posiada odnowione pokoje, ale za te pieniądze super.
Smaczne śniadania w formie bufetu - tylko za nie zapłaciliśmy. Położenie w ogrodzie wśród drzew pomarańczy i cytryny, które akurat owocowały. Pokój duży. Sprzątanie. Parking dla wynajętego auta. Animacje dostępne w cenie. Podobało się nam bardzo w kontekście jakość cena.
Nie narzekamy, może brak ręczników do wypożyczenia na leżak, bo nie widziałem w ofercie.
Hotel fantastyczny,bezpieczny, czyściutki,w bardzo dobrej lokalizacji Apartamenty z aneksem kuchennym i pięknym tarasem wśród pięknych kwiatów i drzew cytrusowych.
Czystość. Przestronność apartamentów obsługa bardzo miła i dyskretna. Prezent na powitanie.😊 basen wewnętrzny i siłownia.
Hotel *** w Pafos to solidna propozycja dla osób szukających przyzwoitego zakwaterowania w dobrej lokalizacji na Cyprze. Hotel położony jest blisko głównych atrakcji turystycznych, takich jak port, parki archeologiczne i plaże, co czyni go wygodnym wyborem dla osób chcących zwiedzać okolicę bez konieczności korzystania z transportu. Pokoje są w porządku – średniej wielkości, funkcjonalne, choć widać, że mają już swoje lata. Wyposażenie spełnia podstawowe potrzeby: jest klimatyzacja, wygodne łóżko i czysta łazienka. Dla bardziej wymagających gości mogą się one jednak wydać nieco przestarzałe. Na duży plus zasługują śniadania, które są różnorodne i smaczne. Serwowane są zarówno dania na ciepło (np. jajecznica, bekon), jak i lekkie opcje, takie jak owoce, jogurty czy pieczywo. Jest w czym wybierać, a jedzenie jest świeże i dobrze przygotowane. Podsumowując, to hotel warty rozważenia dla osób szukających prostego, budżetowego zakwaterowania w doskonałej lokalizacji. Jeśli nie oczekujesz luksusu, ale zależy Ci na bliskości atrakcji i dobrych śniadaniach, może być dobrym wyborem.
Przestarzały
Nie polecam! Najgorszy hotel w jakim byłam! 1. Apartament bardzo zniszczony 2. Niedziałające ogrzewanie - pomimo wielu próśb nie zostało naprawione 3. W trakcie wyjazdu zepsuł się bojler i również nikt go nie naprawił, więc nie mogliśmy się umyć w ciepłej wodzie 4. Koty biegające po apartamencie - gdy kamerdyner zaprowadził nas do apartamentu, po otwarciu wybiegły z niego 2 koty 5. Mnóstwo robactwa w apartamencie 6. Bardzo niemiła obsługa, kelnerzy i barmani pracujący za karę 7. Zero atrakcji w hotelu, obiecane animacje to było włączenie muzyki z głośnika, albo zaśpiewanie dwóch piosenek przez obsługę
Hotel ok,rozłożone budynki na dużym obszarze.Bylismy w okresie okołoświątecznym więc już bez basów zewnętrznych.Basem w środku ok,na dzień złej pogody.W pobliżu knajpy,sklepy,restauracje.Obsluga hotelu ok,śniadania dobre choć powtarzające się.Do centrum Pafos spacer promenadą pół godzinki. W hotelu/pokojach sprzątanie to jedynie pościele nie łóżek,ręczniki nie wymieniane,podłoga nie myta przez tydzień.
Obsługa,bliskość sklepów,restauracji,Pafos Bezpłatna klimatyzacja
Brak codziennego sprzątania,bo ścielenie łóżek dla mnie nim nie jest Nie działająca klimatyzacja w sypialni
Hotel położony w zaciszu Pafos, wokół zielono, blisko plaży.
Kameralny hotel, serwujący przepyszne jedzenie, moc atrakcji rozrywkowych.
Gniazdka elektryczne , trzeba mieć swoją wtyczkę aby podłączyć kabel i ładować telefon,
Hotel nie jest z najwyższej półki bo taki miał nie być-lata swietnosci ma za soba ,ale czysto,dobre polożenie .dla mojej rodziny fajnie.generalnie niewielki hotel i sporo apartamentów dookola,blisko do morza ,dwa baseny zewnetrzne oraz niewielki w środku,dobre jedzenie
Bliskość morza ,animacje adekwatne do pory roku,czystość
W apartamentach zapewne przydał by się remont,ogólna poprawa
Bardzo fajny hotel, klimatyczny w stylu vintage, obsługa na 6 z plusem, atmosfera rewelacyjna, super wieczorki no i pyszne śniadania, piękny widok z balkonu, mam chęć jeszcze kiedyś tam zagościć.
Bardzo dobre śniadania, widoki z balkonu, gościnna atmosfera , basen
Hotel spełnił wszystkie moje oczekiwania . Miałam pokój z dwiema sypialniami , salonem i aneksem kuchennym . Wszystkie pomieszczenia duże , przestronne . Wygodne łóżka . Można przyczepić się do detali ale ja wychodzę z założenia że w hotelu tylko się śpi a nie przebywa . Jedzenie pyszne , duży wybór , dokładane non stop . Nie sposób było wszystkiego spróbować . Drinki bardzo dobre , które można było samemu komponować z dostępnych alkoholi a było z czego . Obsługa rewelacyjna . Otoczenie hotelu zielone z mnóstwem pięknie kwitnących drzew i krzewów .W okolicy mnóstwo atrakcji do zwiedzenia i zobaczenia . Do piaszczystej plaży i morza 10 minut spacerkiem . Plaża nie za duża ale nigdy nie brakowało leżaków i parasoli . Wejście do morza łagodnie i daleko w głąb czuć grunt pod nogami . Ratownik , który obserwował kąpiących się ludzi . We wrześniu woda cieplutka . Polecam
Położenie , roślinność , jedzenie , drinki , obsługa , baseny , wygodne łóżka
Brak wad
Mieliśmy przestronny apartament z tarasem - bardzo nam się podobał
Obsługa była perfekcyjna
Przy wykupionych śniadaniach i obiadokolacji nie było możliwości w kilku dniach otrzymania nawet szklanki wody dla dzieci - zakup posiłków był zbyt dosłowny… rozumiem brak napojów alkoholowych na czym nam nie zależało natomiast nie było kompletnie nic dla nas do napicia się- napoje dla dzieci musieliśmy kupić osobno.
Pomimo problemów podczas pierwszego dnia pobytu, musieliśmy go spędzić w innym hotelu z powodu "technicznego problemu", bardzo miło wspominamy pobyt. Obsługa była bardzo miła, jedzenie bardzo smaczne. Codziennie animacje dla dzieci i dorosłych. Polska animatorka umilała polskim gościom pobyt. W opisie hotelu brak informacji o dwóch basenach zewnętrznych. Spokojnie mogę polecić pobyt. Blisko plaża, przystanek, sklepy.
Smaczne, różnorodne jedzenie. Miła obsługa.
Brak wody w butelkach którą możnaby wziąć do pokoju lub podczas wyjść z hotelu
Hotel wglądowo ma swoje najlepsze lata za sobą. Ale obsługa super i jedzenie pyszne
Jedzenie i obsługa
Troszkę stary wystrój..
Hotel zachwyca od wejścia przepięknie urządzonymi wnętrzami. Gustowne lobby, stylowe meble zachęcające do wypoczynku. Cały hotel to miejsce z klimatem, przemyślane aranżacje. Pokoje standardowe są wyremontowane, ładne i jasne. Bardzo miła i uśmiechnięta obsługa. Mini club dla dziecię umiejscowiony na uboczu z zacienionym brodzikiem dla maluszków.
Hotel zdecydowanie zielony! Mnóstwo cudownej przyrody, która widzimy na każdym kroku, cudowna obsługa i wspaniały klimat hotelu napewno będą świetnym wyborem na klimatyczne wakacje, Pokoje wszystkie są wyremontowane w głównym hotelu (apartamenty nie są remontowane) jest ogrzewanie, klimatyzacja, zestaw do parzenia herbaty oraz jest sejf(płatny) Hotel posiada brodzik dla dzieci oraz plac zabaw umiejscowiony z boku aby również dzieci miały swoją przestrzeń
dla rodzin z dziećmi świetna obsługa bogata przyroda wyremontowane pokoje
basen wewnętrzny wymaga odświeżenia