Doskonała baza hotelowa: 6 restauracji tematycznych, 9 barów, minimarket, apteka, lekarz.
Infrastruktura przyjazna dzieciom: miniklub, plac zabaw, 3 baseny oraz kilkanaście brodzików i zjeżdżalni.
Bogaty i urozmaicony program hotelowych animacji (m.in.: aerobik, aqua aerobik, piłka nożna, mini golf, szachy).
Na terenie hotelu znajduje się jeden z największych aquaparków w Hurghadzie:14 basenów lagunowych, 35 zjeżdżalni wodnych.
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi wesołe miasteczko, salon gier- to wszystko powoduje że dzieci czują się tam idealnie. Ogromny hotel z mnóstwem atrakcji, zgodzę się że drinki sa średniej jakości jednak piwo, wino czy mohito jest naprawdę dobre. Pokoje sprzątane codziennie, wszędzie mnóstwo barów, kelnerzy chodzą przy basenach i zbierają zamówienia na drinki dostarczają je na leżaki. Bardzo miła obsługa. Przy tak dużej liczbie restauracji każdy znajdzie coś dla siebie, jezdzimy bardzo dużo i powiem że jedzenie jest bardzo dobrę od tradycyjnego po orientalne. Warto już na początku pobytu zarezerwować kolacje w Neverland - jedna w cenie ponieważ musieliśmy czekać 4 dni. Mieliśmy pokój rodzinny który miał ponad 120 metrów , dwie sypialnie oraz salon. Uwierzcie że przy tak ogromnym hotelu i tylu atrakcjach spedzalismy w nim bardzo mało czasu. Internet najlepiej działa w pokojach i przy recepcji w strefie przy basenach może z nim być problem . Proponuje wybrać się do Centrum Handlowego Senzo zaraz po lewej stronie jak wychodzi się z hotelu płatność tylko ich walutą lub kartą. Bardzo tanie słodycze i bardzo dobre, bardzo dobra i tania Dubajska czekolada. jeszcze jedna ważna informacja o którą dużo osób pyta w recepcji pracuje Pani blondynka nie wiem jakiej jest dokładnie narodowości jednak mówi super po polsku oraz po prawej stronie recepcji jest taki punkt obsługi i tez jedna z Pań mówi bardzo dobrze po polsku.
- czystość - dobre jedzenie - miła obsługa - masa atrakcji dla dzieci
Cieżko je znaleźć jednak dla mnie chyba internet i może zbyt mała ilość drinków.
Cześć Na lotnisku aby nie przepłacić za wiżę idźcie do banku a nie do wołającego Was biura podróży. Oni nie uciekną , a nie przepłacicie 2 lub 3 dolary od osoby. Jechaliśmy do hotelu Jungle Aqua Park , a dotarliśmy do hotelu Neverland. O 2 nad ranem trochę ciężko było przetworzyć informację, że to jednak Nasz hotel tylko pod inną nazwą. Co do hotelu zacznę od kwestii, która interesuje wiele osób, a więc WI Fi. Na terenie całego hotelu jest darmowe, dość dobre i stabilne. Odbiera też w pokojach. Nasz pokój mieścił się w okolicy wesołego miasteczka, przy głównej ulicy w pobliżu restauracji. Bardzo fajna lokalizacja. Dzień zaczynaliśmy od pysznego śniadania. Duży wybór serów, jogurtów, owoców oraz pieczywa w tym gofry i naleśniki. Do jajecznych wyrobów typu omlet była zawsze duża kolejka, więc wybieraliśmy co innego. Po śniadaniu różne baseny. Raz głębszy raz ze zjeżdżalnią i tak na zmianę. Latem, gdy nie trzeba wybierać tylko tych z podgrzewaną wodą wybór jest większy, a wręcz bardzo duży. Kolacja rozpoczyna się o 18. Przez cały czas do wyboru mamy kilka restauracji, w których nie jest wymagana rezerwacja, nikt nie pyta o nr pokoju przy wejściu, więc np zupę można zjeść we włoskiej, główne danie w niemieckiej a na deser można iść do tajskiej restauracji. Później zabawa w wesołym miasteczku. Przekąski serwowane na ulicy takie jak popcorn, wata cukrowa mini gofry itp A jak znowu zgłodniejemy to od 22 w głównej restauracji znowu można jeść. A i jeszcze salon gier z grami VR bez dodatkowej opłaty, który również chętnie odwiedzaliśmy oraz kilku osobowe rowerki. Tenis, mini golf i inne boiska również są w cenie. Ah i Nasze ulubione i chyba nie tylko Nasze czynne od 19 do 22 autka bumber car. Świetna zabawa. Hotel jest bardzo duży. Przez tydzień przeszłam 84 km wow w tym jedna wycieczka na safari i jedna na masaż. Polecam wycieczki z lokalnego biura (...) bardzo konkurencyjne ceny i świetna jakość. Zaskoczyła mnie punktualność kierowców. Wszystko co do minuty. Jedyną rzeczą której brakowało mi w hotelu to plac zabaw dla dzieci. Taki zwykły plac, gdzie wieczorem rodzice mogą usiąść, a dzieci chwilę się pobawić. I odrębny temat to plaża, której w hotelu nie ma. Trzeba jechać busikiem i wcale nie jest to tak bardzo blisko. Plaża sama w sobie jest średnia. Akurat część dla Naszego hotelu jest na małym klifie i wejście po schodkach. Brakowało Nam miejsca gdzie można pokopać i zrobić babki z piasku. Myślę, że warto też wspomnieć o pracownikach hotelu, którzy są bardzo mili i kontaktowi.. Zawsze uśmiechnięci bez narzucania się i nachalności. Świetnie wykonują swoją pracę. Dni w tym hotelu mijały Nam bardzo przyjemnie. Temperatura w styczniu ok 25 stopni w dzień, wieczorem jest chłodno, więc trzeba zabrać coś z długim rękawem i długie spodnie. Gdy nie wieje jest lepiej ale akurat takich dni bez wietrznych mieliśmy mało.. Polecam nie tylko dla rodzin z dziećmi. Jest to hotel dla każdego i każdy znajdzie tam coś dla siebie
Duża przestrzeń Duży wybór restauracji Dużo basenów Dużo leżaków Wesołe miasteczko i salon VR w cenie Ładne pokoje Miła obsługa
Plaża Brak placu zabaw
Bardzo pozytywnie. Duzy obiekt, duzo zjezdzalni, karuzele, sztuczne lodowisko i inne atrakcje. Apartament 7055 👍
Basen na każdym kroku.
Nie w każdym jest podgrzewana woda zimą. Zwłaszcza zjeżdżalnie powinny być z podgrzewaną wodą ale to nie był jakiś zaporowy problem.
Hotel bardzo duży i przestrzenny napewno jest co robić i każdy znajdzie coś dla siebie. Dzieciaki będą najbardziej zadowolone z pobytu ponieważ jest duzi atrakcji dla najmłodszych. Pokój był czysty ale nie trafiliśmy zbyt dobrze ponieważ mieliśmy problem z ciepłą wodą pod prysznicem, oczywiście zgłaszaliśmy do obsługi ale nie udało się naprawić usterki. Obsługa w hotelu bardzo dobra i sympatyczna. Pani Natalia która opiekuje się w hotelu naszymi rodakami jest niezastąpiona, jest wspaniałą osobą i bardzo milutką. My wróciliśmy do hotelu po 10 latach przerwy i było warto ponieważ całokształt wypoczynku był bardzo udany. Serdecznie polecam dla rodzin z dziećmi w szczególności.
Miła obsługa, dobre jedzenie, czysto i przyjemnie.
Nie wszystkie pokój są odnowione i brak ciepłej wody pod prysznicem
Pobyt w tym hotelu był wyjątkowo udany! Przemiła obsługa, która dba o każdy szczegół, sprawia, że goście czują się naprawdę wyjątkowo. Pokoje są przestronne, czyste i komfortowo urządzone, co zapewnia idealny wypoczynek. Śniadania były różnorodne i bardzo smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Lokalizacja również jest dużym atutem – blisko do głównych atrakcji, a jednocześnie można cieszyć się ciszą i spokojem. Zdecydowanie polecam to miejsce na relaksujący wypoczynek . Na pewno tu wrócę!
Hotel ogólnie super, położenie blisko lotniska, busik na plaże jeździ punktualnie bez zarzutu, w hotelu mnóstwo atrakcji zarówno w dzień jak i wieczorem . Nie wszystkie baseny zimą podgrzewane warto czytać informacje przy basenach
ilość basenów i zjeżdżalni zaspokoi każdego, lunapark wieczorem i strefa gier 3d i symulatorów nie pozwolą na nudę gdy zajdzie słońce
Mega hotel Ogromny bus jeżdżący po hotelu Dojazdy busem na plażę co chwilę Dużo atrakcji wodne karuzele Nie tylko dla dzieci :) Bezpieczne atrakcje co najważniejsze Jedzenie bardzo dobre Różnorodne wiele restauracji Alkohole dobrej jakości Obsługa pierwsza klasa Pokoje czyste co chwilę sprzątane ręczniki świeże codziennie Pole do tenisa ziemnego mini golf Własne muzeum! Trzeba tu wrócić!
Różnorodne jedzenie Atrakcje wodne karuzele
Brak informacji w pokoju która reputacja jest otwart w godzinach jakich i jakie posiłki obiad kolacja itp
Hotel bardzo komfortowy, dostęp na wszelkie atrakcje o jakich każdy mógłby pomarzyć dla dużego i małego będzie zabawa. Mnóstwo animacji dla dzieci, podczas tygodniowego pobytu można nie zdążyć na wszystkie atrakcje.
Bardzo różnorodna kuchnia, bardzo dużo restauracji, obsługa na najwyższym poziomie, pomocna i uśmiechnięta obsługa.
Jedynie mogą trochę narzekać osoby które będą miały Domek bardzo daleko od centralnej części, kawałek trzeba dojść, ale jeżdżą busiki
Świetny hotel. Ogromna ilość atrakcji dla dorosłych oraz dzieci. Duży wybór posiłków. Pokoje nowoczesne, czyste. Miła obsługa.
Ogromna liczba atrakcji wodnych.
W okresie zimowym w niektórych basenach bardzo zimna woda.
Hotel przewyższył nasze oczekiwania. Mieszkaliśmy w bungalowie z przesuwanymi drzwiami, był wyremontowany i bardzo komfortowy, sprzątany codziennie. Jedzenie i przekąski pyszne, ciężko było się zdecydować, gdzie zjeść. Duży wybór jedzenia dla dzieci, gofry, placuszki, pizze, frytki itd. Masa atrakcji - baseny podgrzewane, zjeżdżalnie, lunapark, koncerty na żywo, kawiarnie, to wszystko w cenie pobytu. Wielkim atutem hotelu jest jednak obsługa, bardzo miła, kontaktowa, czuliśmy się tam naprawdę swobodnie. Czystość bez zastrzeżeń, obyło się bez klątwy.
Pyszne, różnorodne jedzenia, masa atrakcji dla dzieci i dorosłych, zaangażowana i serdeczna obsługa.
Plaża - trzeba na nią dojechać busem, który bywa przepełniony, zdarzyło nam się nie załapać na kurs i trzeba było czekać na kolejny. Sama plaża należąca do hotelu nie jest specjalnie urokliwa. Dla niektórych wadą może być ogromny teren, na którym znajduje się hotel, codziennie trzeba pokonywać spore odległości. Nam to nie przeszkadzało.
HOTEL OK ,ZDJĘCIA SĄ Z PRZED 10 LAT , PRZEZ TYDZIEŃ ZROBIŁEM 42 KM ,POTĘŻNY OBSZAR DO PRZEJŚCIA
CIEPŁA WODA W BASENACH W STYCZNIU , JEDZENIE,OBSŁUGA
ALKO KATASTROFA,PORAŻKA ,DRAMAT ALE TO EGIPT
Ogólnie hotel godny polecenia, przeogromny,ale mozna busikiem jezdzic,,kilka basenów podgrzewanych, dużo atrakcji- rowerki,łyżwy lub rolki,wesołe miasteczko, aquapark,mini muzeum, salon gier,kino,lody, popcorn, wata cukrową, lizaka na powitanie, przepyszne jedzenie- dużo restauracjipersonel miły, nie żebrzący, pokój dostaje się dopiero o 14.00 a o 12.00 trzeba zdać pokój
Wszystko za free, super salon gier- na oczy nie widzieliśmy takiego sprzętu, mało basenów podgrzewanych
Ogromny hotel, podlewanie śmierdzącą substancją w dzień, nie za czyste pokoje, mysmy dostaliśmy pokój na samym końcu gdzie było głośno od ulicy, jeździły koparki( bez problemu można zmienić nr pokoju), dziury były w oknie więc wiało i było zimno i głośno w ppkoju, śmierdziało kanalizacją w łazience, przy meldowaniu od razu chca dopłaty 25-45€ za lepszy pokój i czekanie do 14.00 na pokój- wielki minus, zwłaszcza jak się w nocy z dzieckiem przylatuje, mała plaża
Bardzo fajny resort- nowa nazwa'' Neverland''Hotel z licznymi atrakcjami.Wesołe miasteczko,karuzele,piękny i duży aquapark,nie zliczone baseny(również z podgrzewaną wodą)Pyszne jedzenie.To nasz trzeci pobyt w tym Hotelu.Godny polecenia dla Rodzin z Dziećmi,na pewno nie będą się tam nudzić :)
Liczne atrakcje. Bardzo urozmaicone jedzenie. Miła obsługa.
Alkohol nie nadaje się do spożycia!!!Śmierdzi kiepskiej jakości bimbrem :)Jedynie piwo można pić :) Radzę zabrać ze sobą jakiś alkohol lub kupić na bezcłowym. Unikać zakwaterowania na samym końcu resortu!!! Warunki TRAGEDIA!!! Śmierdzi kanalizacją i nie da się tam przebywać!!(nadmieniam że nie jestem z tych co się czepia fug w kafelkach i itp... :)Akurat nie było problemu z zamianą pokoju na drugi dzień.
Pobyt bardzo udany,byliśmy dużą grupą...Decyzja /wrócimy ponownie.Hotel przerósł nasze oczekiwania
Różnorodność jedzenia/mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych
Bardzo pozytywnie, sprzątane codziennie, jedzenie smaczne,kilka restauracji.
Kilka restauracji
Wszystko mi się podobało
pobyt oceniam na duzy plus. Nie zdazylismy obejsc calego hotelu. Choc to styczen to pogoda dopisala nam rewelacyjna. na duzy plus podgrzewane baseny dla dzieci.
Duzy obiekt. super figury dla dzieci.
Mega duży obiekt z mnóstwem atrakcji dla dzieci .My byliśmy w styczniu i bylo co robić dla nas dorosłych jak i dla dzieciaków. Dużo czynnych basenów i zjeżdżalni - podgrzewanych z ciepłą wodą. Wieczorami czynne wesołe miasteczko , płyta do jeżdżenia na rolkach , ogromny salon do gier VR , boiska do piłki nożnej , babingtona , golfa i do tego wszystkiego wypozyczalnia rykszy .W całym kompleksie pełno ogromnych postaci bajkowych i do tego pięknie wszystko oświetlone .Mnóstwo resteuracji tematycznych , codziennie jedliśmy w innej :)Wieczorami karaoke , dyskoteki , animacjie.Jest tego tyle , że tydzień to za malo żeby z tego pokorzystać. Wrócimy tu na pewno bo nie ma tu czasu na nudę . Jedyny minusik to za alkohole słabe . Nie dało się pić ich drinków - tak niedobra śmierdząca wódka .Ale winka maja dobre.Polecam ten hotel w 100 % jeśli chcecie mieć dzieciaków marudzących z głowy. :) Tu nie ma czasu na nudę :)
duzy obiekt dla dzieciaków i dorosłych
niedobra wódka , czystość w resteuracjach obiekcie pozostawia wiele do życzenia .
polecam, doskonałe miejsce do wypoczynku, oprócz braku schabowych nie ma się do niczego przyczepić...:)
baseny, aqua parki, restauracje, animacje, jakość obsługi
Hotel przeogromny, znajduje się w nim dosłownie wszystko - od wielu restauracji, animacji, kilku Aqua parków, kilkudziesięciu basenów, wesołego miasteczka, spa, siłowni, muzeum a nawet sala gamingowa. . W tym hotelu naprawdę jest wszystko. miasto w mieście.
Jest w nim wszystko, człowiek naprawdę nie musi wychodzić i ma co robić. Oczywiście jest to wybór dla rodzin z dziećmi, wystrój i wszystko co w środku. Myślą o dzieciach.
Mimo, że hotel ma potencjał do bycia ideałem, nas zupełnie nie zachwycił. Restauracji jest chyba z7 mimo wszystko wszędzie to samo - z nazwy tylko inne, wszędzie dają jeść to samo. Jedzenie jak jedzenie nie zachwyca, ale najbardziej przeszkadza że to w typie stołówki, zero klimatu, myślę że każda z miejscami na 200 osób, gwar hałas i przeciętne jedzenie. Animacje mocno przeciętne, wieczorne show nudne i powtarzalne. Byliśmy w innych hotelach gdzie wieczorne pokazy robiły naprawdę robotę.
Super hotel dla rodzin z dziećmi przede wszystkim. Bardzo dużo atrakcji wodnych dla dzieci w każdym wieku (super zjeżdżalnie wodne z pontonami i nie tylko, piana party, rowerki wodne i animacje wodne) młodzież i dorośli też znajdą coś dla siebie np: siatkówka wodna, aqua aerobik, joga, ale i też zjeżdżalnie extremalne :). Hotel jest super pod względem różnorodności atrakcji nie tylko basenowych, także po zachodzie słońca jest co robić (są tu samochodziki, wesołe miasteczko z atrakcjami, lodowisko, możliwość wypożyczenia rowerów rodzinnych, kilka scen z animacjami dla każdego, strefa VR i wiele innych). Jeżeli chodzi o jedzenie to jest praktycznie każda kuchnia i jest w czym wybierać. Są tutaj także przybasenowe bary w których są serwowane nie tylko napoje ale też jedzenie. Teren obiektu jest bardzo duży, przez co są też miejsca kameralne i zawsze się znajdzie się wolny leżak. Serwis i obsługa hotelu są zawsze uśmiechnięci, mili i pomocni. w hotelu jest praktycznie wszystko dla duszy i ciała, dzięki czemu nie trzeba wychodzić poza hotel. W Hurghadzie byliśmy pierwszy raz, i zdecydowaliśmy się na "Jungle" z racji aquaparku i nie żałowaliśmy. Można by wiele opisywać o tym miejscu, ale najlepiej jest się przekonać samemu jak tutaj jest My gorąco polecamy i na pewno jeszcze tutaj wrócimy :).
Super Aquaparki Różnorodna kuchnia Animacje dla każdego Wszystko w jednym miejscu
Mogłoby być więcej basenów podgrzewanych.