Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland

Super Czysto i wygodnie Wszędzie blisko mimo rozległego terenu Dużo atrakcji

Ogólnie hotel ok bardzo duży,dużo zjeżdżalni,jedzenie ok, obsługa w recepcji mogłaby być trochę bardziej ogarnięta bo bałagan tam ale ogólnie na plus całość.

Polecam z całego serca ten Hotel. Bardzo miła obsługa, jedzenie, mnóstwo atrakcji, dzieci były zachwycone, że było tak dużo zjeżdżalni. Nie chcieli jeździć na wycieczki. Do plaży jeździły auta co 10-20 min., także również bez problemu. Polecam dla osób szukających odpoczynku z dziećmi.

Super hotel ,dużo zjeżdżalni, basenów. Bardzo dobre jedzenie serwowane w wielu restauracjach .Pokoje czyste ,przestronne,.Przemiła obsługa, Wesołe miasteczko z świetnymi atrakcjami w cenie .

Cudowny Hotel i Aquapark wszystko na najwyższym poziomie , miła obsługa i czyste pokoje a jedzenie bardzo dobre

Nazwa  Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, tenis

Doskonała baza hotelowa: 6 restauracji tematycznych, 9 barów, minimarket, apteka, lekarz.

Infrastruktura przyjazna dzieciom: miniklub, plac zabaw, 3 baseny oraz kilkanaście brodzików i zjeżdżalni.

Bogaty i urozmaicony program hotelowych animacji (m.in.: aerobik, aqua aerobik, piłka nożna, mini golf, szachy).

Na terenie hotelu znajduje się jeden z największych aquaparków w Hurghadzie:14 basenów lagunowych, 35 zjeżdżalni wodnych.

Wyświetlono 854 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
anna

Super Czysto i wygodnie Wszędzie blisko mimo rozległego terenu Dużo atrakcji

Zalety

Oddzielenie pokoje jak małe mieszkania dwupokojowe

Wady

Wykończenia mało estetyczne Zaniedbane

Mariusz

Pobyt - Luty 2026

Zalety

Fajne animacje, aquapark,.

Wady

Jak ma standardy Egipskie to ok.

Pobyt - Luty 2026

Zalety

Czysto, przyjemnie, pachnąco. Bardzo miła obsługa. POLECAM

Wady

Chyba nie ma.

Małgosia

Pobyt - Luty 2026

Zalety

Wszystko na plus ,dzieci nie nudziły się, ani przez chwile ,bardzo miło spędzony czas

Elżbieta

Pobyt - Styczeń 2026

Zalety

Podobało się wszystko

Natalia

Pobyt - Styczeń 2026

Świetny hotel dla rodzin z dziećmi. Jest ogromny i ma mnóstwo atrakcji zarówno dla młodszych jak i starszych dzieci. Przemiła obsługa, pyszne jedzenie, czyste i zadbane pokoje. Najlepsze wakacje na jakich byliśmy. Na pewno nie raz wrócimy do tego hotelu.

Zalety

Wspaniała obsługa Pyszne jedzenie Zadbane pokoje Mnóstwo atrakcji dla dzieci Blisko do lotniska Supermarket w pobliżu

ad

Pobyt - Styczeń 2026

Byliśmy 2 raz w tym hotelu, w okresie zimowym ekstra! naprawdę jest co robić:) otoczenie zadbane, obsługa przemiła. Wszystkie atrakcje w cenie nawet te które zwykle są płatne w innych hotelach (wesołe miasteczko, łódki, rowery, strefa VR) Hotel tętni życiem, dla rodzin z kikulatkami i nastolatkami fajny, takie wesołe miasteczko, jest też gdzie się bawić. Jak ktoś szuka luksusów, wysokiej klasy jedzenia i spokoju to nie tu. ale jak chcesz się dobrze bawić i nie nudzić nawet wieczorami to jak najbardziej świetny wybór!

Zalety

+czysty, większość pokoi/domków nowa lub odremontowana. +Jedzenie ok, sporo restauracji- więc wszędzie raczej blisko. jedzenie jak to na all- zjadliwe i w porządku, każdy znajdzie coś dla siebie. +Wesołe miasteczko- dla nas super opcja. +fajny aqua park i strefa dla dzieci/nastolatków. +darmowa strefa VR, +do plaży i po hotelu jezdzą busy więc po tak dużym miasteczku można się poruszać sprawnie. + dużo się dzieje, mnóstwo występów- choć są w różnych miejscach i to troche zamieszania,

Wady

-pomimo podgrzewania wody w styczniu woda nie super ciepła raczej rześka - przydałoby się mocniej podgrzewać(wiatr robi swoje) -zimna woda w aquaparku i na zjeżdżalniach- nie da się korzystać, bo za zimno (w styczniu na pewno w cieplejsze miesiące to jest plus, ale nie zima) -na pewno w sezonie są spore kolejki wszędzie- pomimo zimy na sporo atrakcji się czekało a większośc hotelu byla pusta więc podejrzewam ze w sezonie jest kocioł -nieczytelny plan atrakcji, występów i miejsc gdzie się odbywaj

Mateusz

Pobyt - Styczeń 2026

Pokój bardzo ładny i czysty . Obsługa hotelu i atrakcje na najwyższym poziomie z czystym sercem polecam

Zalety

Bardzo ale to bardzo dużo atrakcji dladzieci jak i dorosłych

Pobyt - Styczeń 2026

Świetny hotel dla rodzin z dziećmi, ale dorośli też nie będą się nudzić.

Zalety

Ogromny hotel z mnóstwem darmowych atrakcji, personel uśmiechnięty i bardzo pomocny, nienachlany.

Wady

podobne śniadania każdego dnia, jednak spory wybór kiepska plaża

Eryk

Pobyt - Styczeń 2026

Spełnił moje oczekiwania, szeroki wybór atrakcji. Blisko od lotniska, codziennie sprzątane pokoje i napoje w pokoju dokładane na bieżąco.

Zalety

Grzane baseny Wiele atrakcji

Robert

Pobyt - Styczeń 2026

Bardzo duży teren z ogromną ilością atrakcji m.in.: duża ilość basenów (tylko część jest podgrzewana w okresie zimowym), imponująca ilość zjeżdżalni (gorąco polecam - świetna zabawa), miejsce, gdzie można spróbować swoich sił w surfingu, lunapark, ciuchcia dla dzieci, rowery kilkuosobowe, rolki, mini muzeum egipskie, salon gier, skutery wodne w basenie, zaplecze sportowe. Na terenie hotelu bezpłatny transport niebieskim busem. Animacje dzienne i wieczorne. Posiłki - dostępnych jest 11 restauracjach (nie wszystkie posiłki) + bary z przekąskami - dzięki temu kolejki są mniejsze i można wybrać kuchnię, która najbardziej nam odpowiada. Jakość jedzenia w porządku - brak problemów żołądkowych. Pokoje - z uwagi na ogromną ilość pokoi warto poświęcić chwilę, żeby wstępnie określić jaka lokalizacji będzie dla nas korzystna (patrz na opinie innych oraz mapę). Mieszkaliśmy w bungalowie po remoncie blisko aquaparków - absolutnie nie było na co narzekać. Więcej informacji: (...) Minusy: - plaża - co 15 minut odjeżdża biały bus z przystanku blisko recepcji: ładniejszy fragment plaży należy do hotelu Pickalbatros Dana Beach. Można skorzystać z leżaków na tym odcinku plaży, ale w sezonie może być już inaczej. Plaża przeznaczona dla Pickalbatros Jungle nie wygląda najlepiej, dziwne zejścia schodkami betonowymi lub mała "wcinka". Aktualnie trwa remont budynku, w którym znajduje się bar z przekąskami i napojami + łazienki, przeznaczonego dla tego hotelu. Można korzystać z baru tymczasowego blisko remontowanego budynku lub przejść fragment plaży Dana Beach i na końcu przed pomostem znajduje się bar: na parterze dla Dana Beach, na piętrze dla Jungle. Odnośnie rafy - można pójść na koniec białego pomostu znajdującego się blisko centrum nurkowego i "coś" pooglądać. Niestety Hurghada wypada zdecydowanie najsłabiej w stosunku do np. Marsa czy Sharm - nie spodziewajcie się zbyt wiele po tym co widać tu pod wodą, a na tej plaży szczególnie trudno coś znaleźć porównując nawet do innych miejsc, w których byłem w Hurghadzie. - duża część Aqua Parku dla dzieci w Water Valley z zimną wodą, a szkoda bo podejrzewam, że jakby woda była ciepła to tam bawiłaby się większość dzieci. Podobnie na większych zjeżdżalniach - na większości woda była zimna/chłodna, a na pojedynczych cieplutka. Są oczywiście baseny typowo dla dzieci, gdzie woda jest podgrzewana, ale w niektórych mogłaby być trochę cieplejsza (nawet porównując z basenami dla dzieci na terenie hotelu znajdziecie różnicę w temperaturach np. basen ze statkiem oraz basen przy mini rzece i mini kobrze), a odnoszę się również do innych hoteli np. z sieci Pickalbatros, gdzie jestem stałym bywalcem). Podsumowując: hotel jest bardzo fajny na wakacje z dziećmi, ma mnóstwo atrakcji, wróciliśmy bardzo zadowoleni. Jeżeli kluczowa jest plaża, rafa - to nie to miejsce.

Zalety

Bardzo duża Ilość atrakcji oraz restauracji.

Wady

Plaża, temperatura wody w okresie zimowym: większość zjeżdżalni, część basenów.

Victoria

Pobyt - Styczeń 2026

Hotel jest super dla dzieci. Dużo basenów dla dzieci podgrzewanych, lunopark. Wszystko czego tylko potrebujesz. Objekt jest przeogromny. Jedynie co brakowało - placu zabaw dla dzieci w momentach gdy pogoda nie pozwolała się kąpać.

Zalety

czystko dobre jedzenie dużo atrakcji dla dzieci

Wady

brak placu zabaw w opisie hotelu napisane, że konsultacja doktora jest 24/7 , natomiast tak nie jest.

Alicja

Pobyt - Styczeń 2026

Ten hotel to raj dla miłośników atrakcji wodnych! Na ogromnym terenie znajduje się aquapark z kilkudziesięcioma zjeżdżalniami wodnymi -w tym atrakcje zarówno dla dorosłych, starszych dzieci jak i maluszków. Duże zjeżdżalnie są rewelacyjne, dają zastrzyk adrenaliny! Ratownicy wszystkiego nadzorują, sprawdzają wzrost, wagę i bardzo dbają o bezpieczeństwo. Część basenów i zjeżdżalni jest podgrzewana w sezonie zimowym- wszystko oznaczone na mapce, która otrzymamy w recepcji. Jest tam również lunapark (również dla różnych przedziałów wiekowych, każdy znajdzie coś dla siebie), bardzo duża strefa VR oraz tor do jazdy na rolkach. Jedzenie było smaczne- jest 11 restauracji serwujących potrawy z różnych zakątków świata: kuchnię śródziemnomorską, orientalną, niemiecką, azjatycką, włoską i międzynarodową. Dostępne jest późne śniadanie (do 11.) oraz póżna kolacja (do 24.). Na trenie całego kompleksu (również w pokojach) mamy wi-fi, które działa bez zarzutu. Jest też atrakcja, tzw. Neverland Show, z której niestety nie skorzystaliśmy, ponieważ trzeba rezerwować z kilkudniowym wyprzedzeniem- myślę, że najlepiej zaraz po przyjeździe. Jeżdzi również shutle bus, którym można pojechać do innego hotelu z sieci i iść na plażę oraz bus na terenie samego kompleksu.

Zalety

- bogata oferta aquaparku - duża strefę VR i gamingowa - lunapark / strefa rozrywki - lody, wata cukrową, lizaki i inne smakołyki dla dzieci - profesjonalna obsługa - czystość

Wady

wszystko się nam podobało, może byłoby jeszcze fajniej, gdyby było więcej podgrzewanych zjeżdżalni

Łukasz

Pobyt - Styczeń 2026

Pobyt spełnił nasze oczekiwania. Idealny pod dzieci. Blisko lotniska .

Zalety

Podgrzewane baseny zrobiły robotę w styczniu 👍 Komunikatywna i miła obsługa Zróżnicowane i smaczne posiłki dostępne 24h Ilość atrakcji nie do ogarnięcia w tydzień 🥳

Jarek

Pobyt - Styczeń 2026

Wystroj: Pstrokaty bez charakteru. Poziom uslug: wysoki, zarowno all inclusive jak i platnych (spa, fryzjer, kosmetyka). Obsluga: mila i profesjonalna. Usterki usuwane sa natychmiast. Sekcja relacji z klientem dziala. Agredyeni klienci wiadomej nacji sa ustawiani do porzadku. Przedszkole: porazka: ciemne, biedne, male, ogrod na okolo zasmiecony, brak placu zabaw niezgodnie ze zdjeciami - porzucony. Baseny: Prawiw wszystkie wskazane byly cieple. Niestety najwieksza konstrukcja na poludniu osrodka byla zimna i chyba w konserwacji lub byla jakas wymiana wody. Konstrukcja dzialala ale woda byla zimna. Posilki: Zroznicowane, dobrej jakosci. Pizza robiona na miejscu, nawet nuggetsy byly najlepsze jakie jadlem w zyciu, jak gdyby swieze, niemrozone. Makarony i sosy do wyboru do koloru, dwie stacje smazenia jaj w wiekszosci restauracji gwarantowaly male kolejki. Swiezy sok z pomaranczy, dobre kawy, przyjemne wina. Jedynie niektore butelki whiskey smakowaly mydlem, inne nie - ciekawe. Konstrukcje: Fantastyczne, te wieksze mialy swoje racjonalnie mniejsze odpowiedniki dla dzieci szkolno przedszkolnych w drugiej czesci kompleksu. Surfowanie na desce nadaje sie takze dla dzieci - mozna wybrac czy stajemy czy kladxiemy sie na brzuchu. Karuzele, samochodziki do obijania, salon vr, kacick do ps5 to wszystko dziala i cieszy sie popularnoscia. Polecam znalezc raz bar z hamburgerami na samym koncu glownego skrzydla budynku recepcji gdyż utrzymany jest w teatralnym stylu amerykanskim: piekne pomaranczowe stroje, obsluga frontowa z lozona z osob ciemnoskorych, karteczki skreslane di zamawiania. To wszystko teatr ktory daje przekolorowana ale interesujaca atmosfere hiper- amerykanska. Z wad: "Lodowisko" do rolek super ale najmniejszy rozmiar do wypozyczenia to 37. Wielkie niedopatrzenie. Pokoj trafil nam sie paskudnie zniszczony (5337) ale za to w cichej i dogodnej okolicy.

Zalety

Obsluga Zakres uslug Teren Posilki Atrakcje, Czystosc

Wady

Pokoje, Brak malych roxmiarow rolek, Jeden aquapark nie podgrzany mimo deklaracji, Niefunkcjonalne przedszkole. Brak mozliwosci kupienia udlugi opieki nad dziecmi.

5.3
Dominika

Pobyt - Grudzień 2025

Pobyt w grudniu pozostawił u nas mieszane uczucia. Hotel jest ogromny i pod względem infrastruktury dla dzieci robi wrażenie – liczba zjeżdżalni i atrakcji jest naprawdę imponująca. Niestety, na tym plusy się kończą. ​Największym minusem był komfort pobytu. Pokoje są w tragicznym stanie – wymagają natychmiastowego remontu, są zaniedbane i po prostu nieprzyjemne. Kolejnym problemem była temperatura wody. Mimo że hotel reklamuje się aquaparkiem, woda w basenach i na zjeżdżalniach była lodowata, co przy grudniowej aurze praktycznie uniemożliwiało korzystanie z nich przez dłuższy czas. ​Jedzenie to kolejna słaba strona. Wybór był bardzo ograniczony, a potrawy codziennie te same. Monotonia sprawiła, że pod koniec wyjazdu trudno było znaleźć coś, co jedlibyśmy ze smakiem. Podsumowując: ogromny potencjał miejsca zmarnowany przez niski standard pokoi i słabą kuchnię. Nie wrócimy.

Zalety

Aquaparki

Wady

Słaba plaża Jedzenie monotonne Jakość pokoi zostawia wiele do życzenia Lodowata woda nawet w tych ,, podgrzewanych"

Pobyt - Grudzień 2025

Byliśmy w nim już 9 raz. Hotel posiada wszystko o czym dzieci mogą zamarzyć. Sylwester zorganizowany z rozmachem.

Zofia

Pobyt - Grudzień 2025

Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Dla osób starszych trochę zbyt duży i głośny, ale spędziliśmy naprawdę świetny czas. Rewelacyjne atrakcje, występy. Jedzenie było wyjątkowo pyszne, a jeździmy naprawdę często. Nie było klątwy faraona.

Sylwia

Pobyt - Grudzień 2025

Hotel rewelacyjny. Dla dzieci, rodzin z dziećmi i 'małych dorosłych" :) Zjeżdzalnie, wesołe miasteczko, strefa gamingowa, rolkowisko - rewelacja :) Sprzątany bardzo dokładnie, codziennie. Obsługa miła, pomocna. Zdecydowanie polecam.

Zalety

AQUA parki - super. W każdym wieku, dla każdego coś miłego. Rewelacja. Wszystko działało naprzemiennie. Niektóre zjeżdzalnie włączane czasowo, zamiennie z innymi. Dzień krótki więc i atrakcje wodne do 17. Między domkami kameralne baseny, Jeśli komuś potrzebna cisza i strefa relaksu. Restauracje otwarte w większości aczkolwiek trzeba sprawdzać na aplikacji w który dzień i do której. Ciastkarnia z ciepłymi babeczkami i rogalikami - bajka :) Strona hotelowa (w j.polskim) i wi-fi działa sprawnie.

Wady

brak.

3.3

Pobyt - Grudzień 2025

Hotel bardzo słaby, na pewno poniżej oczekiwań. Byliśmy z dzieckiem w wieku 5 lat. Miałem wrażenie, że jesteśmy otoczeni przez „patole” i „(...)”. Interweniowałem kilkukrotnie odganiając (...). Dla nich to normalne, że pali się przy brodzikach dla niemowląt, pije się swój alkohol na ogródku przy pokoju, gada po (...) wszędzie i do wszystkich. Hotel nie ma stref dla niepalących, jedzenie poniżej średniej. Zjeżdżalnie fajne ale to tylko to. Lokalizacja tragedia- pośród „wysypiska smieci”.

Zalety

Zjeżdżalnie

Wady

Dużo by opisywać. Standardy, jedzenie, klient- wszystko do poprawy. Obsługa też poniżej oczekiwać, za wszystko chcą dolary i to nowe- gardzą euro;-)

Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland