Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Tylko 50 m do długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Udogodnienia dla dzieci: wydzielony brodzik, plac zabaw w lesie piniowym.
Bezpłatne WiFi na terenie całego hotelu
Zaniedbany hotel. Popękane ubrudzone ściany, toaleta rodem z piekła, brak odświerzenia pokoju, brak wymiany ręczników, pościeli, brak wifi. Codziennie te same dania z niskiej jakości produktów. Zaniedbana plaża w sposób uniemożliwiający wejście do wody. Trefna okolica.
Brak..
Przebywałam w tym hotelu 2 tygodnie. Naprawdę bardzo mi się podobało. Obsługa hotelowa, łącznie z wielbicielką hotelu super. Dojście do morza 50 m. Plaza czysta zadbana przez właściciela hotelu. Żadnych problemów związanych z pobytem. Jedzenie stół szwedki, można się najeść do syta, kilka potraw do wyboru. Polecam bardzo ten hotel. Ja jestem bardzo zadowolona.
Pięknie usytuowany w lesie piniowym. Pokoje czyste, obsługa dbająca o wczasowiczów
Hotel zdecydowanie budżetowy, nie należy nastawiać się na luksusy a realnie podejść do sprawy, że za taką cenę (a ceny hoteli w Albanii wcale aż tak nie odbiegają od średnich europejskich - jedynie ceny na miejscu są bardzo konkurencyjne) nie dostaniemy nie wiadomo czego. Nas prawie w hotelu nie było gdyż wypożyczyliśmy samochód i zwiedzaliśmy, jedzenie w restauracjach jest na tyle tanie, że często się w nich stołowaliśmy (zarówno w Golem jak i w Durres). Plus za darmowe leżaki na plaży. Podobne wrażenie odnośnie właścicielki hotelu, proponuje jej po prostu unikać ;)
Położenie, bliskość plaży, leżaki w cenie, spokojna i ładna okolica
Mały basen, podstawowe wyposażenie hotelu, przeciętne jedzenie