Prestige Alanya

3.8

Nie polecam. Nie naleze do osob wybitnie wymqgajacych ale ten hotel czystoscia nie zapewnia nawet minimum.

Jesteśmy bardzo zadowoleni podobało nam się polecamy

Hotel bliziutko morza. Przejście tunelem- rewelacja. Basen mały, leżaków sporo ale w sezonie będzie cięzko znaleźć wolne. Pokoje całkiem przyjemne, brakuje zestawu do parzenia kawki , widok z pokoju na piątym piętrze piękny- widać i góry i morze😊 Jedzonko mi smakowało, spoey wybór- jedynie owoców było mało- jabłka, pomarańcze i tyle... Obsługa reweacyjna, bardzo dbają o czystość- cały czas ktoś chodzi i sprząta- i przy badenie i nad morzem. Animacje są- super-mini disco dla dzieci prawie codziennie, dla starszych niestety nie i tego mi brakowało. Ogólnie jak na cenę którą zapłaciłam jestem bardzo zadowolona.

Hotel najwyżej 3 gwiazdki , obsługa jako taka,trudno się porozumieć,windy fatalne,mini barek w pokoju,tylko woda.

Godny polecenia hotel. Świetnie położony z prywatną plażą z ratownikiem. Hotel czysciutenki, bardzo ładny, przemiła uśmiechnięta obsługa, duży wybór lokalnego jedzenia

Nazwa  Prestige Alanya
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Mahmutlar
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, darmowe wifi, sporty wodne

Szerokie plaże idealne do opalania i kąpieli

Promenada z palmami i widokiem na morze

Tygodniowy bazar z lokalnymi produktami i przyprawami

Cisza i spokój z dala od zatłoczonych kurortów

3.8

Wyświetlono 187 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.7
Kamila

Pobyt - Czerwiec 2026

Zalety

Blisko plaży, ciekawa okolica

Wady

Brudno, jedzenie nie smaczne, monotonne. Pokòj warunki gorsze niz w naszych robotniczych kwaterach

Jesteśmy bardzo zadowoleni podobało nam się polecamy

Zalety

Dobre jedzenie miła obsługa

Ionka

Pobyt - Czerwiec 2026

Zalety

Lokalizacja, widok z balkonu, obsługa

Wady

Mały basen i głęboki- 1,60. Brak zestawu do parzenia kawy

Wlodak

Pobyt - Czerwiec 2026

Zalety

Blisko i łatwo dojść do plaży, dużo leżaków.

Wady

Jedzenie z dnia na dzień coraz gorsze,zimne,napoje rozwodnione,drinki słabe mało alkoholu,barmani leją minimalną ilość wódki i whyski czekają na napiwki.Wszystko w plastikowych kubkach,kawa w papierowych.

Pobyt - Czerwiec 2026

Zalety

Czystość, położenie, bary, obsluga

Wady

Mały minusik basen głębokość 1,6 metra dla słabo pływających zbyt głęboko

Adrian+Justyna

Pobyt - Czerwiec 2026

Fajny, przytulny hotel, miła obsługa, świetna okolica.Pokój i łazienka duże i przestronne. Jak za cenę którą zapłaciliśmy nie mam żadnych zastrzeżeń a wrecz przerósł nasze oczekiwania. Jedzenie i regionalne smaki to kwestia gustu... no chyba że ktoś liczy na krewetki, łososia to się może mocno zdziwić ;)

Zalety

- widoki - okolica - obsługa - pokój

Wady

- spa, bardzo naciągają, nie polecam ! (...)(...)

monika

Pobyt - Czerwiec 2026

Bardzo mi się podobało wygoda dobre jedzenie czystość i miła obsługa ..dobra cena przed sezonem .Plaża kamienista ale buty do wody i w ogóle to nie przeszkadza..oceniam pobyt bardzo zadowalający z malutkim minusem .brakowało mi różnorodności i większego wyboru w owocach .potrawy bardzo smaczne duży wybór .polecam ten hotel 👍

Pobyt - Czerwiec 2026

Hotel adekwatny do ceny, miła obsługa, klima nie działa tak jak trzeba ale na przełomie maja i czerwca, do wytrzymania.

Zalety

Smaczne jedzenie, miła obsługa, adekwatny do ceny.

Pobyt - Maj 2026

Wszystko super oprócz jak na sezon owoców brak 7 dni pomarancz i jabłko czystosc obsługa swietna

Zalety

Duzy czysty

Mati

Pobyt - Maj 2026

W lobby fotele całe czarne brudne.Plaża same kamienie

Wady

Po zakwaterowaniu o 14 dostaliśmy pokój po wejściu do pokoju w toalecie deska sedesowa urwaną i pęknięta, deszczownia w prysznicu była cała zakamieniała niechciała lecieć woda żarówka pod prysznicem spalona ciemno jak niewiem podłoga kleiła się. Wielkie rozczarowanie plaża miała być żwirowopiaszczysta a tam kamienie

Pobyt uważam za udany hotel i lokalizacja oceniam na 5

Zalety

Lokalizacja pyszne posiłki, miła obsługa

Ewelina

Pobyt - Październik 2025

Hotel położony przy plaży , z ładnym basenem (basen 1,60) ,leżakami i barem na plaży . Pokoje przestronne ,mieliśmy apartament rodzinny na 6 piętrze , sprzątany na bieżąco. Jedzenie bardzo dobre ,alkohole gatunkowe ,piwo ,drinki ,kelnerzy i animatorzy super. Ogólnie pobyt bardzo udany .Wahałam się po przeczytaniu opinie ale naprawdę byliśmy bardzo zadowoleni . Polecam jak najbardziej .

Zalety

Jedzenie ,alkohol ,bliskość morza ,duży apartament.

Wady

Osobom niepływającym przeszkadzała głębokość basenu ale to szczegół.

3.2
Gość

Pobyt - Październik 2025

Byliśmy z mężem tylko 5 pełnych dni., a zdążyliśmy się oboje pochorować. Jedzenie okropne w smaku i z wyglądu, Był to mój 11 wyjazd do Turcji , 9 hotel. Nie raz byłam w mniej gwiazdkowych ale było smacznie i zdrowo. Nie wróciła bym ponownie do tego hotelu. Kocham słońce i pod tym względem Turcja jest super. Ponowny wyjazd w maju mam nadzieję że się nie zawiodę 😁😁

Hanna

Pobyt - Październik 2025

Hotel ładny ale potrzebuje remontu , co do obsługi nie mam uwag pokój sprzątali codziennie.

Zalety

Hotel położony na brzegu morza, widok nie samowity

Wady

Blisko plaży, blisko miasta .

Pobyt - Październik 2025

Hotel położony w pięknej okolicy czysto bliziutko do plaży polecam

Pobyt - Październik 2025

Rewelacyjna obsługa. Ratownicy najlepsi na świecie

Zalety

Piękny widok z balkonu zarówno na morze jaki na góry

Sandra

Pobyt - Październik 2025

Super wyjazd zdecydowanie jesteśmy zadowoleni za rok wracamy ❤️❤️

Zalety

Blisko plaża sklepy.

Wady

Długi czas oczekiwania za winda

4.2

Pobyt - Październik 2025

W opisie pokój bez balkonu ok tak miało być ale okna tak cienkie jak zabudowy balkonów, mało tego nie szczelne wszystko było słychać, wiec ze snem bardzo słabo.... Obsługa męska zwłaszcza bary nieuprzejma, leżaki na plaży porażka bez materacy goły twardy plastik....Do wszystkiego obsługa co wydłużało kolejki bo jedna osoba nalewała i alkohol i napoje czy tez kawę, lody, kebaby. Strasznie wydłużało to czas a człowiek czuł się okropnie stojąc w kolejce...Pokój był sprzątany to fakt ale w łazience nieprzyjemny smrud szamba. ...

Zalety

WiFi na terenie całego obiektu i na plaży Ciepła zupka w godzinach 23-00

Wady

Leżaki bez materacy Kolejki wydłużone do wszystkiego gdyż wszystko przygotowywała obsługa (jakby automaty z kawą i napojami nie mogłyby być obsługiwane przez chętnych gości Znikomy wybór owoców (a mają tyle tego) W łazienkach smrodzik... łazienki na plaży w stanie opłakanym.... Basen nie podgrzewany więc i woda zimna jak lód....

5.1
Marek

Pobyt - Październik 2025

Hotel w skrócie -: NIEPOROZUMIENIE! Status 5* powinien być natychmiast zmieniony na góra 3*. Pleśń, wystające kable że ściany w drzwiach balkonowych. Brodzik pod prysznicem nie odprowadza wody, dzięki czemu zalana łazienka jest codziennością... Jedzenie monotonne do urzygu. Z owoców tylko arbuz i jabłka, chociaż dookoła wszędzie plantacje bananów, granatów, awokado i łąki, czego na 10 dni pobytu nie było ani razu... Hotelowy gym to jakiś żart!!! Orbitrek, który nawet nie da uruchomić, jedna sztanga, zestaw hantli 2x10 kg, drugi 2x 20kg. Żart?????

Zalety

Lokalizacja. I tylko to!!!

Wady

Gym. Pokoje. Jedzenie

Angela

Pobyt - Październik 2025

Pobyt w hotelu udany, basen i ślizgawki fajne. Otoczenie hotelu ladne,przejście na plażę tunelem. Bar na plazy ok,leżaki darmowe. Internet darmowy działał świetnie nawet poza hotelem. Jedzenie dobre, każdy znajdzie dla siebie coś od wegetarian po mięsistych wyjadaczy ;) słodkości tez duzo, lody popołudniu i jako dodatek do kolacji. Drinki dobre nierozwodnione. Kids club dla dzieci tez fajny-syn zadowolony,nie nudzil się. Polecam hotel jak najbardziej.

Zalety

Dobrze działający internet, drinki, lokalizacja, obsługa.

Prestige Alanya