El Mehdi Beach (ex PrimaSol El Mehdi)

3.7

Hotel jak na standardy tunezyjskie przyzwoity. Obsługa bardzo miła. Teren hotelu bardzo ładnie zagospodarowany. Każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża woda rekompensuje wszystkie niedogodności. Jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie, wieczorne atrakcje także na Plus. Położone hotelu bardzo komfortowe blisko lokalne miasteczko oraz lotnisko. Pobyt z rodziną minął bardzo miło.

Pokoje były bardzo skromne, starodawne, łóżko bardzo niewygodne i zarwane. Z szaf na ubrania brzydko pachniało. Po pierwszym sprzątaniu pokoju, sprzątaczka/sprzątacz ukradł nam pieniądze z portfela, który znajdował się w zamkniętym plecaku. Jedzenie było okej. Owoce bardzo smaczne i świeże, tak samo słodkie. Plus za oryginalną colę oraz wodę butelkowaną. Kawa w lobby bardzo smaczna. Personel na recepcji niezbyt miły, brak życzliwości i uśmiechu.

Pobyt w tym hotelu uważam za udany. Pokoje czyste codziennie sprzątane , obsługa bardzo miła . Jedzenie przeróżne że ktoś znajdzie coś dla siebie . Atrakcje również w miarę często i na każdy wiek. Plaża czyściutka . Zawsze miałam leżak na plaży jak i na basenie .

Hotel tragiczny brud i zapach stechlizny naprawdę tragedia

Obiekt jest duży, dookoła infrastruktury hotelowej piękny ogród z palmami.Na terenie znajdują się trzy baseny w tym jeden ze zjeżdżalniami dla dzieci . Przy hotelu piękna plaża ( piaszczysta ) Codziennie animacje dla dorosłych ( monotonne) Wieczorem MiniDisco dla dzieci i różne ( w zależności od dnia tygodnia) rozrywki dla dorosłych

od2 129 zł za osobę

Nazwa  El Mehdi Beach (ex PrimaSol El Mehdi)
Miejsce  Tunezja / Al-Mahdijja / Mahdia
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, tenis, parking

Medyna z wąskimi uliczkami i bielonymi domami

Zabytkowy port rybacki z lokalnym klimatem

Cisza i spokój idealne na relaks nad morzem

Plaże z jasnym piaskiem i czystą wodą

3.7

Wyświetlono 151 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mariusz

Pobyt - Sierpień 2026

Zalety

Położenie oraz piękna plaża i czysta wodą

Wady

Pokoje standard tunezyjski.

Martyna

Pobyt - Sierpień 2026

Zalety

Masaż był bardzo fajny.

Wady

Wymaga remontu i zmiany personelu sprzątającego na uczciwy.

Ewelina

Pobyt - Sierpień 2026

Zalety

-mila obsługa - super atrakcje - pyszne jedzonko - czysta plaża

Wady

Jedyny ankament brak internetu w pokoju .

1.6

Hotel tragiczny brud i zapach stechlizny naprawdę tragedia

Wady

Śmierdzi moczem

Przemysław

Pobyt - Sierpień 2026

Zalety

- duży ogród - dobre jedzenie - miła obsługa - przy piaszczystej plaży - pokoje codziennie sprzątane

Wady

- pokoje mieszkalne stare i wymagają remontu !!! ( to najsłabszy punkt tego hotelu) - w całym obiekcie czuć od rana zapach jedzenia ( słaba wentylacja) - przy basanach nie robią drinków ( tylko piwo i wino podawane w plastikowych kubkach) : inne lokalne alkohole tylko w barze w lobby

Pobyt - Sierpień 2026

Nie polecam . Kończymy pobyt właśnie i słabiutko . W basenie tłumy ludzi , za mały basen na taką ilość ludzi.Jedzenie beznadziejne , cały czas to samo , mortadela , parówki z kota , słabo ...słabo .napoje dramat cola Sprite z automatu siki totalne . Plaża ładna , ale nikt nie dba o leżaki , brudne trzeba sobie samemu radzić . Czystość w pokoju oko trzeba przymknąć żeby przeżyć 😂. Ogólnie nie polecam , lepiej coś innego poszukać , bo można się rozczarować tak jak my .

Zalety

Plaża

Wady

Jedzenie , głośna muzyka do późnych godzin nocnych, brudno , basen za mały na taką ilość ludzi

Kamil

Pobyt - Lipiec 2026

Brak drinków w barach poza lobby. Brudne baseny, kaucja za ręczniki która pozniej trudno odzyskać ( a to wpisana inna waluta, a to brak karteczki mimo wpisania do zeszytu). Największy minus zaniki prądu i wody przez 4 z 7 dni pobytu. Słabo działająca klima.

Zalety

Miła obsługa, dobre jedzenie.

Wady

Hotel Stary, bez remontu. Słabo działająca klima. Braki prądu i wody w ciągu dnia. Brak drinków w barach poza lobby.

Justyna

Pobyt - Lipiec 2026

Właśnie kończę pobyt w tym hotelu,wybierając ten hotel sugerowaliśmy się opiniami ale niestety będąc tutaj bardzo jesteśmy rozczarowani.Sam hotel ładny,teren zadbany ale no właśnie jest to duże ALE:jedzenie beznadziejne i monotonne,głodny nikt z nas nie chodził lecz niestety nie ma nic co by smakowało,a nie jesteśmy wybredni,animacje żenujące które trwają godzinę oraz animatorzy którzy tak naprawdę nic nie potrafią,muzyka ciągle ta sama i sprzęt który ciągle się zacinał.NIE POLECAM TEGO HOTELU.Jesteśmy bardzo rozczarowani

Zalety

Zadbany teren

Wady

Żenujące animacje,słabe jedzenie,trzeba czekać na pokój do 14:00

Kamila

Pobyt - Lipiec 2026

Hotel bardzo fajny, duzo atrakcji pyszne jedzenie obsługa miła nie podobalo mi się jedynie ze drugiego dnia pobytu restauracje z kartą menu były juz zarezerwowane do końca pobytu i nie mogliśmy z nich skorzystać i łazienka nie była zbyt czysta.

Zalety

Pyszne jedzenie, duzo atrakcji zapewniony przez hotel.

Wady

Nie mogliśmy skorzystać z restauracji z wyborem dan z menu bo bylo za duzo rezerwacji. Łazienka była średnio czysta.

Agata

Pobyt - Lipiec 2026

Niestety, pobyt w hotelu bardzo nas rozczarował. W dniach, kiedy przebywaliśmy w hotelu, z wyjątkiem ostatniego dnia, wielokrotnie od około południa do wieczora brakowało wody i prądu. Nie działała klimatyzacja, w pokoju było gorąco, duszno i ciemno. Nie mogliśmy korzystać z toalety ani prysznica, a po przywróceniu wody, była ona tylko letnia. Podróżowałam z dwójką dzieci i było to bardzo uciążliwe. Niestety, nie polecam tego hotelu osobom oczekującym komfortowego wypoczynku.

Zalety

Smaczne jedzenie, każdy mógł znaleźć coś dla siebie.

Wady

Braki w dostawie prądu i wody.

Magdalena

Pobyt - Lipiec 2026

Cudowny hotel. Bardzo duża przestrzeń. Wszystko w hotelu dostępne, sklepy o kantor plus siłownia dodatkowo za 10 zł za h. Bardzo czyste baseny i plaża. Leżaki bez problemu dostępne. Obsługa miła. Super animacje - codziennie inne dla dorosłych. Lokalizacja super. Blisko do lotniska - blisko do sklepów- blisko na pieszo spacerkiem na bazar( ale korzystniejszej kupić na lotnisku) ale widokowo warto się wybrać. Z chęcią tam wrócę! Nie mam minusów żadnych!

Zalety

Czystość, pyszne i różnorodne jedzenie, WiFi w częściach ogólnych, pokoje z widokiem na morze CUD. Alkohol ma % i pyszne drinki na stoisku wieczornym - codzienne inne!

Wady

Brak tylko WiFi słabe w pokoju ale to było w opisie więc nie można nic zarzucić.

Marzena

Pobyt - Lipiec 2026

Hotel lata świetności ma już dawno za sobą. Łazienki wymagają gruntownego remontu. Stare płytki , wanna. Karaczany w łazienkach i w restauracji też się zdarzają. Poza tym dość czysto, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane regularnie. Jeśli chodzi o posiłki to dla mało wymagających, aczkolwiek nie chodziliśmy głodni. Plusem przekąski między głównymi posiłkami. Alkoholi nie polecam, wszystko smakuje tak samo ,po prostu ich lokalny bimber. Animacje wieczorne bardzo kiepskie. Leżaki przy basenach trzeba zajmować o 6 rano bo po śniadaniu nie ma już wolnych.

Zalety

Blisko plaży, czysta i ciepła woda w morzu. Przekąski, duży ładnie utrzymany teren hotelu.

Wady

Stare łazienki. Mało zróżnicowane posiłki. Brak internetu w pokojach. Drinki tylko na zewnątrz po kolacji (jeden barman) trzeba stać w długiej kolejce. Nieprzyjemny zapach w pokoju.

3.3
Mariusz

Pobyt - Lipiec 2026

Hotel bardzo bardzo średni, WiFi działa przy recepcji tylko , drink bar bieda totalna , atrakcji ze strony animatorów praktycznie zero . W pokoju spłuczka nie działała, tv także , zasłona z wanny spadała za każdym razem , szafki się lepiły a pościel okropnie brudna tzn . Krew itp . Jedzenie bardzo przeciętne. Ogólnie z całego serca powiem każdemu szukajcie czegoś innego. Pozdrawiam

Zalety

Wady

Praktycznie wszystko

Tomasz

Pobyt - Lipiec 2026

Hotel godny polecenia. Dobre jedzenie,czysto ,blisko plaży,taras w restauracji z widokiem na morze,miła obsługa.

Zalety

Wszystko na plus

Wady

Bez wad

Mirosław

Pobyt - Czerwiec 2026

Oceniam ten hotel bardzo dobrze - czysty zadbany, rozległy teren z mnóstwem wolnej przestrzeni.

Zalety

Mieliśmy szczęście że otrzymaliśmy pokój na parterze z wyjściem na przestronny teren zielony. Teren hotelu bardzo przestronny, wyposażony bogato w baseny , leżaki , parasole , place na potańcówki , amfiteatr, zewnętrzne bary otwarte prawie na okrągło

Wady

Wadą jest kaucyjny system wydawania ręczników plażowych który wynosił 35E oraz dodatkowa opłata za każdy dzień 1E czyli w naszym przypadku 12 E. Problemem też były leżaki na plaży które trzeba było samemu ciągać z kupy i ustawić pod parasolem również też trzeba było odnaleźć materace z jakiegoś kantorka. Oczywiście system rezerwacji leżaków na plaży i przy basenach przy pomocy ręczników można było zrobić grubo przed godziną siódmą

Ewelina

Pobyt - Czerwiec 2026

Piękna plaża, sprzątana codziennie, lazurowe morze, dobre jedzenie, super animatorzy zachęcający do wspólnych zabaw. Trafiliśmy do pokoju z widokiem na morze w pokoju był prysznic warunki bdb , sprzątnie codziennie.

Zalety

Piękna plaża , lazurowe morze, przyjemna obsługa .

Jacek

Pobyt - Czerwiec 2026

Pobyt oceniam bardzo pozytywnie. Bardzo dobre jedzenie, super obsługa. Także hotel i miejsce godne polecenia, biorąc też pod uwagę cenę.

Zalety

Jedzenie, obsługa. Ładna plaża

Wady

Problemy z leżakami, które są rezerwowane już od 5 rano i potem brakuje.

5.3
Konrad

Pobyt - Czerwiec 2026

Niestety całą opinię popsuła nam kradzież pieniędzy z pokoju przez jedną z pracownic! System wejść wytypował kobietę która weszła do naszego pokoju, była przesłuchana przez policję ale niestety hotel i jego menadżer nie podszedł do tematu profesjonalnie. Nie zostaliśmy nawet przeproszeni za zaistniałą sytuację nie mówiąc o zwrocie skradzionej kwoty, którą nie była jakaś ogromna. Także apeluję by chować dobrze cenne rzeczy w pokoju a najlepiej zamykać na szyfr torby lub sejf. Poza tym hotel, obsługa, plaża super. Jedzenie i picie też. Pokoje max 3 gwiazdki. Sporo naszych rodaków w hotelu ale mimo to żadnych napisów w języku polskim! Na szczęście kila kanałów TV było w naszym języku.

Zalety

Wygląd, obsługa, jedzenie, plaża super.

Wady

Zdarzają się kradzieże w pokojach!

Pobyt - Czerwiec 2026

Hotel wybrałem również dzięki opiniom innych gości i się nie zawiodłem., dlatego z pełną odpowiedzialnością gorąco polecam go przyszłym zainteresowanym. Położony jest na przedmieściach Al Mahdija, do mediny spacerkiem ok. 30 min. Hotel zarówno dla dorosłych jak i dla rodzin z małymi dziećmi.

Zalety

Piękne turkusowe morze, prywatna plaża tuż przy hotelu,serwis plażowy oczywiście free, baseny dla doroslych, a także dla dzieci, piękny zadbany ogród, dużo zieleni. Bardzo bogate menu w restauracji - owoce morza, duży wybór lokalnych potraw i niesamowite bogactwo deserów. Oczywiście napoje - soki owocowe, wina, serwis kawowy, a przede wszystkim przepyszne espresso w barze lobby. W barach przy basenach i przy plaży przekąski i napoje, również piwo. Bardzo dobra, pomocna i miła obsługa.

Wady

Czasami trudno znależć wolne leżaki przy plaży. Poza tym bez wad.

Pobyt - Czerwiec 2026

Bardzo przyjemny hotel. Głownie Niemcy i Włosi. Aktakcyjny hotel dla dzieci. Jest czysto w pokojach, na korytarzach, lobby, wokoło basenów.

Zalety

Plaża, jedzenie, zjeżdżalnie, plac zabaw. B. dobra kawa

Wady

Słabe animacje, ale nie można mieć wszystkiego

El Mehdi Beach (ex PrimaSol El Mehdi)