Rewaya Majestic Resort

Hotel bardzo czysty i zadbany. Jedzenie bardzo dobre. Słabe animacje i zimna woda w basenach

Świetny hotel, obsługa super, jedzenie pyszne. Baseny i plaza wypas

wczasy uznaje za udane rodzina 2+2 hotel robi wrazenie jest duzt i ładny niestety nie jest to miejsce dla osob pedantycznych bo widac niedociagniecia w sprzataniu ale w egipcie czesto tak jest

Hotel zrobił na mnie dobre wrażenie – jedzenie było pyszne, a pokój duży, nowoczesny i zawsze dokładnie posprzątany. Niestety restauracje tematyczne nie spełniły oczekiwań

Pobyt był bardzo udany, hotel czysty, pokoje bardzo ładne i serwis sprzątajacy bardzo dobrze wywiązuje sie ze swoich obowiazków, jeden minus pokoju ja się wychodzi z pokoju wyłącza się lodówka duży błąd

Nazwa  Rewaya Majestic Resort
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, sporty wodne

Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami

Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów

Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar

Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina

Wyświetlono 194 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jacek

Pobyt - Maj 2026

Zalety

Czystość i jedzenie

Wady

Zimna woda w basenach

Wojtek

Świetny hotel, obsługa super, jedzenie pyszne. Baseny i plaza wypas

Zalety

Atmosfera

5.1
małgorzata

Pobyt - Kwiecień 2026

Zalety

mozliwosc skorzystania z restauracji a'la carte podczas pobytu duze baseny gwarantowana pogoda

Wady

słabe animacje łazienki ogólnodostępne to higieniczna tragedia jedzenie powtarzalone, duzo ale czesto to samo

Ewelina

Pobyt - Kwiecień 2026

Zalety

Pyszne jedzenie, duży pokój

Wady

Przy basenach znajdowało się bardzo dużo leżaków ustawionych blisko siebie, co sprawiało, że przestrzeń była dość ciasna. W efekcie brakowało poczucia prywatności i komfortowego wypoczynku.

Pobyt - Kwiecień 2026

Zalety

Fajne baseny, przestronny, dobre jedzenie

Wady

Animatorzy niestety nie potrafią zabawić gości brak jednolity strojow animatorow kazdy ubrany jak chce, popracować by trzeba bylo na restauracji glównej za duze kolejki się tworzą ,

Łukasz

Pobyt - Kwiecień 2026

​Ten hotel nie powinien mieć pięciu gwiazdek. "Udawane" Ultra All Inclusive, opierające się na kilku restauracjach à la carte, to żenada. Aby zarezerwować stolik, należy walczyć przy recepcji o północy, a i tak restauracje świecą pustkami. W głównej restauracji jedzenia nie brakuje, ale kolejki są spore – nie wyobrażam sobie, co dzieje się tam w lipcu czy sierpniu. ​Jeśli chodzi o obsługę, spotkałem dwóch miłych ratowników i może jednego barmana. Cała reszta pracuje jak za karę; zapytani, dlaczego tak się zachowują, odpowiadają jedynie, że są zmęczeni. ​Najważniejsza rzecz, którą trzeba spakować do tego hotelu, to ZATYCZKI DO USZU. Z każdej strony budynku hałas niesie się przez całą noc. Mam wrażenie, że zjeżdża się tu najgorszy sort gości – pierwszy raz spotkałem się z sytuacją, w której ludzie przychodzą na kolację z głośnikiem JBL Xtreme. ​Nie wierzcie w kłamstwa, że hotel jest nowy (dołączam zdjęcie pokoju rodzinnego). (...) Hotel jest wart maksymalnie 1200 zł od osoby. Nigdy nie płaćcie więcej. I przypominam raz jeszcze... ZATYCZKI! I koniecznie musicie rezerwować leżaki koło 4 nad ranem. Animacje na poziomie motelu

Zalety

2 miłych ratowników. Jedzenie warte swojej ceny(max 1200 osoba). Sporo barów. Szybki transfer, aczkolwiek ludzie opowiadali, że jechali 1.5h. Nam się udało w 20 minut.

Wady

Wszystkie wady wymienione w opisie. Tragiczna, niemiła obsługa Hałas Zajmowanie leżaków o 4 nad ranem Słabe amiacje

Sylwia

Pobyt - Kwiecień 2026

Pobyt w Rewaya Majestic Resort zaliczamy do niezwykle udanych i jesteśmy pod ogromnym wrażeniem całego kompleksu. Dużym plusem jest lokalizacja – dojazd z lotniska zajmuje tylko około 20 minut autobusem, więc wakacje zaczynają się niemal od razu po wylądowaniu, co przy locie z dziećmi lub zmęczeniu podróżą jest zbawienne. Ogromną zaletą hotelu jest proklienckie podejście: od razu po przyjeździe, jeszcze przed oficjalnym zameldowaniem, otrzymaliśmy opaski i mogliśmy korzystać ze wszystkich udogodnień. Dzięki temu, mimo że zameldowaliśmy się rano, a doba hotelowa zaczynała się od 14:00, bez problemu poszliśmy na pełne śniadanie i kawę. Tak samo było w dniu wyjazdu – po wymeldowaniu o 12:00 wciąż mieliśmy dostęp do oferty gastronomicznej i barów aż do samego transferu, co rzadko się zdarza w takim standardzie. ​Infrastruktura zachwyca – teren jest bardzo zadbany, czysty i nowoczesny. Plaża jest przepiękna, z łagodnym zejściem, a duży wybór basenów sprawia, że każdy znajdzie miejsce dla siebie (zarówno szukający ciszy, jak i animacji). Mieszkaliśmy w dużym, przestronnym pokoju z balkonem i bardzo dużym, naprawdę wygodnym łóżkiem, które zapewniało świetną regenerację. Bardzo miłym akcentem był również codziennie uzupełniany minibar (woda oraz napoje typu cola/fanta). Jeśli chodzi o standard wykończenia, to owszem – gdzieniegdzie widać pewne drobne niedociągnięcia budowlane, jak np. nieco krzywo położone płytki w łazience czy fugi, ale kompletnie nie ma to żadnego wpływu na komfort pobytu i estetykę całego miejsca. ​Obsługa zasługuje na osobną pochwałę – są niezwykle mili i pomocni, zawsze uśmiechnięci i gotowi do rozmowy, a kelnerzy w restauracjach błyskawicznie sprzątają stoliki i dbają o czystość. Internet działa bardzo dobrze nawet w pokojach, co pozwala na swobodne planowanie wycieczek czy kontakt z rodziną. Na miejscu są też świetne udogodnienia: profesjonalny fryzjer oraz sklep z pamiątkami, gdzie ceny są naprawdę sensowne i zbliżone do tych na lokalnych bazarach, więc nie trzeba tracić czasu na wyjazdy do miasta. Skorzystaliśmy również z oferty SPA oraz masaży – był to strzał w dziesiątkę, pełen profesjonalizm i świetny klimat. Wieczorami czas umilały bardzo dobre drinki w barach, robione z porządnych składników, a nie tylko z najtańszych zamienników. ​Jeśli mielibyśmy się do czegoś przyczepić, to jedynym minusem, który bywał dość wkurzający, była sytuacja na plaży. Praktycznie przez cały czas ktoś podchodzi i proponuje wycieczki (quady, rejsy na rafy), co po kilku godzinach utrudnia spokojny relaks. Mam też małą wskazówkę dla kuchni: choć posiłki są pyszne, świeże i wybór jest ogromny, to jako osoba niejedząca mięsa widzę tu pole do poprawy. Przydałoby się więcej typowo wegetariańskich pozycji lub przynajmniej wyraźne oznaczenia „wege” przy potrawach, co ułatwiłoby życie wielu gościom. Poza tymi drobnymi szczegółami, pobyt był po prostu cudowny. Czuliśmy się zaopiekowani od pierwszej do ostatniej minuty i na pewno tam wrócimy!

Zalety

Krótki transfer z lotniska. ​Wysoki standard infrastruktury. Komfortowe pokoje. Przemila i pomocna obsługa. Możliwość korzystania z pełnej oferty All Inclusive (posiłki, bary) od razu po przyjeździe oraz po wymeldowaniu aż do transferu.

Wady

Mało urozmaicone menu bezmięsne oraz brak wyraźnych oznaczeń "wege" przy potrawach. Częste i męczące próby sprzedaży wycieczek.

Tomek

Pobyt - Kwiecień 2026

Hotel jak najbardziej spełnił nasze oczekiwania wszystko na wysokim poziomie.Plaża słaba ale to chyba wszystkim znany temat.Reszta 10 na 10.

Zalety

Jedzenie bardzo dobre,piwo ok,kawa ok, obsługa miła.Wszędzie czysto brak uwag.

Wady

Jeśli ktoś szuka to znajdzie,je nie szukałem cieszyłem się wypoczynkiem.

Daniel

Pobyt - Kwiecień 2026

Hotel bardzo fajny, duży wybór jedzenia, dobre drinki. Restauracje ala kartę nie powalają, można praktycznie to samo zjeść w głównej restauracji bez długiego czekania.

Zalety

Miła obsluga, czystość.

Wady

Animatorzy trochę jakby nie do końca wiedzą po co tam są. Wieczorne animacje to jakiś dramat. Mało kto wie gdzie znajduje się miejsce wieczornych animacji, a animatorzy nie zachęcają do udziału m.in. w wieczór ych atrakcjach.

3.3
Renata

Pobyt - Kwiecień 2026

Nie jestem zadowolona z pobytu i nie polecam tam jechać. Hotel nie jest nowy. Mas ludzi biegających po ogromnej sali jadalnianej i szukających jedzenia. Dość że nie ma co zjeść to jeszcze trzeba się naprawdę nachodzić żeby to poszukać i wystać w kolejkach. Plaża to jakieś nieporozumienie,brudna sadzarka z wystającymi reklamówkach. Restauracje tematyczne jeśli tuż po godz.24 uda się zapisać to można skorzystać, ale nic specjalnego. Jedynie co było ok to pokój i bardzo duże, wygodne łóżko. Obsługa też bardzo miła. Za te pieniądze można wybrać coś lepszego. Nie polecam.

Zalety

Pokój i wygodne łóżko.

Wady

Plaża, jakoś i wygląd hotelu. Baaardzo mały wybór jedzenia. Zupełnie nie przemyślane rozmieszczenie jedzenia na sali. Miliony ludzi. Kolejki za wszystkim.

Pobyt - Kwiecień 2026

Wspaniały hotel, pyszne, różnorodne jedzenie, bardzo miła obsługa, piękna piaszczysta plaża. Codziennie nowe animacje. Jeśli chcecie otrzymać prowiant na drogę, musicie go sobie zamówić dzień wcześniej w recepcji, nam tego rezydent nie powiedział :)

Grzegorz

Pobyt - Kwiecień 2026

Hotel dobry, jedzenie dobre. Minusem jest to że są duże kolejki w restauracji głównej i biedne animacje dla dzieci. Ogólnie jak za tą cenę to nie ma co narzekać, hotel nowy, czysty, obsługa miła pomocna.

Zalety

Landy pokój , baseny.

Wady

Słabe animacje , duże kolejki w restauracji głównej.

Pobyt - Kwiecień 2026

Przede wszystkim to hotel NIE jest nowy, pokoje czyste i przestronne ale łazienka strasznie zniszczona z widocznymi niedoróbkami. Przy dwóch podgrzewanych basenach tłoczno i głośno jak w wakacje nad Bałtykiem. Dalsza część z basenami cisza, spokój i można się zrelaksować. Plaża jeśli nie ma odpływu to w miarę ok, ale też bez szaleństw. Fajny aquapark ze zjeżdżalniami i dla dzieci i dorosłych. Jedzenie monotonne i słabej jakości i do tego kolejki w których aby skompletować cały posiłek zajmuje 10-15 minut. Kolejnym dużym minusem ilość Polaków i ich siedzenie przy trunkach przy stolikach na zewnątrz do 5-6 rano…ogólnie na minus ich głośne zachowanie i chodzenie z głośnikami. Obsługa miła i przyjazna. Ogólnie hotel na raz.

Zalety

Czystość w pokojach.

Wady

Duża ilość gości, zniszczone łazienki, monotonne i słabej jakości potrawy.

Pobyt - Kwiecień 2026

Bardzo fajny hotel , jedzenie dobre , bardzo czysto . Bezpiecznie na każdym kroku ratownicy . Ogólnie pobyt z dzieciakami udany , jedyne co to animacje w większości bardzo słabe

Pobyt - Kwiecień 2026

Hotel super obsługa miła jedzenie smaczne widoki super

Zalety

Codziennie mozna korzystać z kolacji alla carta, jedzenie smaczne obsługa miła

Wady

Trochę mało się dzieje przy restauracji na scenie

Agata

Pobyt - Kwiecień 2026

Hotel nowy , przestronny , nowoczesny, jedzenie pyszne chociaż czasem dlugie kolejki ale to wada dużych hoteli. Obsługa mila , wszystko na miejscu . Super dla rodzin jak i dla par

Zalety

Nowoczesny, piękne pikoje

Wiesław

Pobyt - Kwiecień 2026

Pobyt bardzo udany, hotel duży czysty, dobre jedzenie, baseny i plaża.

Zalety

Czystość obsługa jedzenie.

Wady

Dla mnie nie ma.

Alina

Pobyt - Marzec 2026

Piękny hotel bardzo czysty i przyjazny dla gości.Jedzenie bardzo smaczne i bardzo duży wybór.Obsluga bardzo pomocna i życzliwa .Ogólnie hotel godny polecenia zasługuje na pięć gwiazdek . Wróciliśmy bardzo zadowoleni i na pewno tam wrocimy

Zalety

Czystość i podejście do klienta

Wady

Nie ma

Wiesław

Pobyt - Marzec 2026

Hotel o najwyższym standardzie. Wszystko zgodnie z opisem.

Zalety

Hotel spełniał nasze oczekiwania, nawet jeżeli o coś poprosiliśmy.

Mariusz

Pobyt - Marzec 2026

Hotel na przyzwoitym poziomie dużo basenów miła obsługa alkohol słaby jak to w Egipcie. Jedzenie świeże i różnorodne. Polecam w 100%

Zalety

Dobry duży pokój codziennie sprzątany. Czysto. Blisko apteki , sklepy,

Wady

Mało znanych alkoholi importowanych w opcji ultra all.

Rewaya Majestic Resort