Rewaya Majestic Resort

Świetny hotel, obsługa super, jedzenie pyszne. Baseny i plaza wypas

wczasy uznaje za udane rodzina 2+2 hotel robi wrazenie jest duzt i ładny niestety nie jest to miejsce dla osob pedantycznych bo widac niedociagniecia w sprzataniu ale w egipcie czesto tak jest

​Ten hotel nie powinien mieć pięciu gwiazdek. "Udawane" Ultra All Inclusive, opierające się na kilku restauracjach à la carte, to żenada. Aby zarezerwować stolik, należy walczyć przy recepcji o północy, a i tak restauracje świecą pustkami. W głównej restauracji jedzenia nie brakuje, ale kolejki są spore – nie wyobrażam sobie, co dzieje się tam w lipcu czy sierpniu. ​Jeśli chodzi o obsługę, spotkałem dwóch miłych ratowników i może jednego barmana. Cała reszta pracuje jak za karę; zapytani, dlaczego tak się zachowują, odpowiadają jedynie, że są zmęczeni. ​Najważniejsza rzecz, którą trzeba spakować do tego hotelu, to ZATYCZKI DO USZU. Z każdej strony budynku hałas niesie się przez całą noc. Mam wrażenie, że zjeżdża się tu najgorszy sort gości – pierwszy raz spotkałem się z sytuacją, w której ludzie przychodzą na kolację z głośnikiem JBL Xtreme. ​Nie wierzcie w kłamstwa, że hotel jest nowy (dołączam zdjęcie pokoju rodzinnego). (...) Hotel jest wart maksymalnie 1200 zł od osoby. Nigdy nie płaćcie więcej. I przypominam raz jeszcze... ZATYCZKI! I koniecznie musicie rezerwować leżaki koło 4 nad ranem. Animacje na poziomie motelu

Nie jestem zadowolona z pobytu i nie polecam tam jechać. Hotel nie jest nowy. Mas ludzi biegających po ogromnej sali jadalnianej i szukających jedzenia. Dość że nie ma co zjeść to jeszcze trzeba się naprawdę nachodzić żeby to poszukać i wystać w kolejkach. Plaża to jakieś nieporozumienie,brudna sadzarka z wystającymi reklamówkach. Restauracje tematyczne jeśli tuż po godz.24 uda się zapisać to można skorzystać, ale nic specjalnego. Jedynie co było ok to pokój i bardzo duże, wygodne łóżko. Obsługa też bardzo miła. Za te pieniądze można wybrać coś lepszego. Nie polecam.

Przede wszystkim to hotel NIE jest nowy, pokoje czyste i przestronne ale łazienka strasznie zniszczona z widocznymi niedoróbkami. Przy dwóch podgrzewanych basenach tłoczno i głośno jak w wakacje nad Bałtykiem. Dalsza część z basenami cisza, spokój i można się zrelaksować. Plaża jeśli nie ma odpływu to w miarę ok, ale też bez szaleństw. Fajny aquapark ze zjeżdżalniami i dla dzieci i dorosłych. Jedzenie monotonne i słabej jakości i do tego kolejki w których aby skompletować cały posiłek zajmuje 10-15 minut. Kolejnym dużym minusem ilość Polaków i ich siedzenie przy trunkach przy stolikach na zewnątrz do 5-6 rano…ogólnie na minus ich głośne zachowanie i chodzenie z głośnikami. Obsługa miła i przyjazna. Ogólnie hotel na raz.

Nazwa  Rewaya Majestic Resort
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, sporty wodne

Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami

Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów

Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar

Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina

Wyświetlono 185 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Wojtek

Świetny hotel, obsługa super, jedzenie pyszne. Baseny i plaza wypas

Zalety

Atmosfera

5.1
małgorzata

Pobyt - Kwiecień 2026

Zalety

mozliwosc skorzystania z restauracji a'la carte podczas pobytu duze baseny gwarantowana pogoda

Wady

słabe animacje łazienki ogólnodostępne to higieniczna tragedia jedzenie powtarzalone, duzo ale czesto to samo

Łukasz

Pobyt - Kwiecień 2026

Zalety

2 miłych ratowników. Jedzenie warte swojej ceny(max 1200 osoba). Sporo barów. Szybki transfer, aczkolwiek ludzie opowiadali, że jechali 1.5h. Nam się udało w 20 minut.

Wady

Wszystkie wady wymienione w opisie. Tragiczna, niemiła obsługa Hałas Zajmowanie leżaków o 4 nad ranem Słabe amiacje

3.3
Renata

Pobyt - Kwiecień 2026

Zalety

Pokój i wygodne łóżko.

Wady

Plaża, jakoś i wygląd hotelu. Baaardzo mały wybór jedzenia. Zupełnie nie przemyślane rozmieszczenie jedzenia na sali. Miliony ludzi. Kolejki za wszystkim.

Pobyt - Kwiecień 2026

Zalety

Czystość w pokojach.

Wady

Duża ilość gości, zniszczone łazienki, monotonne i słabej jakości potrawy.

Karolina

Pobyt - Kwiecień 2026

Bardzo fajny hotel , jedzenie dobre , bardzo czysto . Bezpiecznie na każdym kroku ratownicy . Ogólnie pobyt z dzieciakami udany , jedyne co to animacje w większości bardzo słabe

Agata

Pobyt - Kwiecień 2026

Hotel nowy , przestronny , nowoczesny, jedzenie pyszne chociaż czasem dlugie kolejki ale to wada dużych hoteli. Obsługa mila , wszystko na miejscu . Super dla rodzin jak i dla par

Zalety

Nowoczesny, piękne pikoje

Pobyt - Kwiecień 2026

Pobyt bardzo udany, hotel duży czysty, dobre jedzenie, baseny i plaża.

Zalety

Czystość obsługa jedzenie.

Wady

Dla mnie nie ma.

Alina

Pobyt - Marzec 2026

Piękny hotel bardzo czysty i przyjazny dla gości.Jedzenie bardzo smaczne i bardzo duży wybór.Obsluga bardzo pomocna i życzliwa .Ogólnie hotel godny polecenia zasługuje na pięć gwiazdek . Wróciliśmy bardzo zadowoleni i na pewno tam wrocimy

Zalety

Czystość i podejście do klienta

Wady

Nie ma

Pobyt - Marzec 2026

Hotel o najwyższym standardzie. Wszystko zgodnie z opisem.

Zalety

Hotel spełniał nasze oczekiwania, nawet jeżeli o coś poprosiliśmy.

Mariusz

Pobyt - Marzec 2026

Hotel na przyzwoitym poziomie dużo basenów miła obsługa alkohol słaby jak to w Egipcie. Jedzenie świeże i różnorodne. Polecam w 100%

Zalety

Dobry duży pokój codziennie sprzątany. Czysto. Blisko apteki , sklepy,

Wady

Mało znanych alkoholi importowanych w opcji ultra all.

ARKADIUSZ

Pobyt - Marzec 2026

Pobyt bardzo udany , pokój przestronny z wygodnym łóżkiem , dużo miejsca do rozpakowania rzeczy ( szafy , szafki ) , funkcjonalna łazienka , ładny i wygodny balkon. Pyszne bardzo urozmaicone jedzenie , miła obsługa nie nagabują o przysłowiowego dolara . Ośrodek piękny z dużą ilością basenów oraz barów i restauracji . Utrzymany w czystości . Ogólnie oceniam na 5 w 5 stopniowej skali . Polecam .

Zalety

Standard Europejski , czystość obsługa . Bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie.

Wady

Wieczorem do późna troszkę za głośna muzyka w barze przy głównej restauracji .

Waldemar

Pobyt - Marzec 2026

Pokój i wyżywienie O.K. Hotel duży. Plaża średnia. Animacje w ciągu dnia i wieczorne na bardzo niskim poziomie.

Pobyt - Marzec 2026

Podobało mi się wszystko. Najbardziej kolacja w indyjskiej i meksykańskiej restauracji. Wyciskane soki mango i truskawki Aj

Zalety

Najlepszy hotel w jakim byłam. Polecam wszystkim

Wady

Wszystko ok.

Karolina

Pobyt - Marzec 2026

Jak najbardziej polecam hotel. Nowy, czysty, zadbany.

Artur

Pobyt - Marzec 2026

Hotel bardzo dobry. Czyste pokoje. Leżaki czyste myte codziennie rano. Obsługa miła i uśmiechnięta.

Zalety

Duże pokoje. Pełne wyposażenie.

Barbara

Pobyt - Marzec 2026

Hotel fantastyczny, pokój duży przestronny z bardzo wygodnymi łóżkami

Zalety

Ma dużo basenów przy czym dwa duże ogrzewane , blisko do morza a poza tym można bez problemu wyjść z hotelu i jest bezpiecznie .

Wady

Wadą jest brak prawdziwej plaży z białym piaskiem i (choć może nie wszyscy się z tym zgodzą) dla mnie problemem było jedzenie.

Pobyt - Marzec 2026

Oceniam hotel na najwyższym poziomie,wszystkie udogodnienia w zasięgu ręki.

Zalety

Wszystkie pozytywne zalety.

Renia

Pobyt - Marzec 2026

Hotel bardzo ładny jedzonko pyszne jedyne co to sprzątanie w pokojach do poprawy. Ale ogólnie super

Zalety

Bardzo dużo basenów do wyboru

Wady

Czystość w pokojach

Edzik

Pobyt - Marzec 2026

Super nowoczesny hotel , miła obsługa . Można też po polsku się dogadać . Jedzenie bardzo dobre dodatkowo 7 restauracji all carte Z pewnością polecam . Za hotelem sklepiki wzdłuż deptaka można śmiało wychodzić . Do centrum Hurgada 30 min busem

Zalety

Czysty nowoczesny widać to że bardzo dbają o klientów

Rewaya Majestic Resort