Roubin

Bardzo polecam, mili ludzie, dobra kuchnia, super woda - po prostu raj.

Wszyscy jesteśmy zadowoleni z pobytu i nawet już uzgodniliśmy, że na drugi rok jedziemy z większą ekipą w to samo miejsce - gorąco polecam ten hotel.

miejsce fajne dobra lokalizacja tuż przy plaży i basenie minusy to jedzenie , monotonie i nie dobre, długie kolejki do baru na plaży hotel wymaga remontu ale porównując cenę do jakości ok

Bardzo sympatyczny i miły pobyt. Oczywiście można się czepiać drobiazgów, ale one nie decydują o ogólnej jakości pobytu. Znakomite miejsce na wygodny wakacyjny wypoczynek.

fakt że gdzie nie gdzie płytka poluzowana lub nadciek z klimy na ścianie ale nie siedzie się pokoju na wakacjach. czysto i sprzątane, ktoś pisze że muchy?! porażka kometn, 2 pary 30latków bez dzieci- ogólnie ok, brak jedynie miejsca do rozrywki/potańczenia dla takich jak my. ktoś pisze że bar i stoliki się lepią, jak ludzie wylewają drinki bo za darmo albo za bardzo zrobieni to się nie ma co dziwić że obsługa nie nadąży ze ścieraniem, jedzenie przyzwoite (ich styl), kolacje tematyczne bardzo ok( nie ma mowy o monotonii), sierpień 2015, obsługa i animatorzy ogarnięci.koło baru obok basenu faktycznie lekko śmierdzi chyba wilgotnym drewnem ?

Nazwa  Roubin
Miejsce  Bułgaria / Złote Piaski / Św. Konstantyn i Elena
Udogodnienia  basen odkryty

Luksusowe spa i baseny z wodą mineralną

Zabytkowy klasztor św. Konstantyna i Heleny

Piaszczyste plaże otoczone sosnowym lasem

Naturalne źródła termalne blisko morza

5.9
6.5

Wyświetlono 23 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
mikimo

Bardzo polecam, mili ludzie, dobra kuchnia, super woda - po prostu raj.

mikimo

marcin

Pobyt - Maj 2016

Zalety

miejsce darmowe leżaki bar 24 h

Wady

wymaga remonu brudno słabe jedzenie monotone

Pobyt - Sierpień 2015

Zalety

położenie, własna plaża, dostępne ręczniki, parasole i leżaki, różnorodność oferty

Wady

estetyka i mało przejrzysty układ wnętrza, psujące się windy, drobne elementy estetyki pokoi

Polak nie cebulak

Pobyt - Sierpień 2015

Zalety

położenie, darmowe leżaki+ręczniki

Wady

nie dla francuskich piesków

asia

Pobyt - Sierpień 2015

Hotel ogólnie dobre wrażenie ale bez szału, na zdjęciach wygląda dużo lepiej, czysto ,schludnie, jedynie posiłki nie do końca przypadły do gustu, co drugi dzień praktycznie się powtarzały. Fajny grill bar z szybką obsługą przy plaży gdzie serwowano nugetsy i rybki. Dobre wrażenie zrobił na nas Grand hotel, gdzie mogliśmy skorzystać z dodatkowych posiłków po kolacji w Roubinie. Ogólnie 8/10

Zalety

Blisko plaża, super basen

Wady

posiłki mało urozmaicone, powtarzające się , monotonne

Alena

Pobyt - Lipiec 2015

Kompleks hotelowy polozony przy morzu i basenach . Tylko hotel roubin ma dostęp do plaży z ktorej korzystają wsyscy goscie, ale nie bylo najmniejszego problemu z leżakami. Dobre jedzenie dostępne praktycznie caly czas, kazdy dla siebie cos znajdzie. Poza restauracja hotelową mozna korzystać z 3 restauracji a la carte. Polskie animaje nie zbyt atrakcyjne ale dzieciom podobalo sie.Codzienne mini disco na scenie na plazy.

Zalety

Wygogny dla rodzin z dziećmi. Blisko morze i baseny. Dobre jedzenie, przestronne pokoje.

Wady

Przydałoby się odświeżenie.

Lena

Pobyt - Lipiec 2015

Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Blisko baseny i morze. Dużo atrakcji dla dzieci, fajny plac zabaw na świeżym powietrzu

Zalety

Urozmaicone posilki, mila obsluga, położenie i pokoje z widokiem na morze

Wady

Przydało by się odświeżenie

2.0

Pobyt - Lipiec 2015

Hotel zasługuje góra na 1 * a i to za dużo. Hotel brudny, czystość pokoi pomimo codziennego sprzątania pozostawia wiele do życzenia. Ręczniki brudne pozostawione na podłodze odwieszane na swoje miejsce. Jeżeli Pani już po prośbach zabrała ręczniki to nie dała nowych. Teren wokół hotelu nie zachęca do leżakowania. Wokoło pełno betonu, brak kwiatów, drzew i jakiejkolwiek zieleni. Jedzenie bardzo kiepskie i kompletnie nie urozmaicone (śniadania, obiad, kolacja to samo). Bardzo mały wybór owoców i warzyw. Brak klimatyzacji na terenie restauracji. Ponadto na terenie restauracji bardzo brzydko pachnie, czuć zapachy z kuchni. Duża kolejka do soków. Ciągły bark talerzy. Przy barze przy basenie aby dostać drinka trzeba postać ok 15 minut. Rano ciągła bójka o leżaki. Aby zając miejsce na piasku przy plaży trzeba było wstawać o 6 rano. Straszny tłok w basenie, nie da się pływać bo jeden człowiek stoi obok drugiego. W morzu cała masa meduz.Niestety byłam zmuszona korzystać z lekarza z klinki na terenie hotelu. Totalnie nie polecam. Dziecko rozcięło nogę o ostra krawędź w basenie dziecięcym, pomimo próśb o wezwanie karetki nie otrzymaliśmy pomocy. Pani manager z hotelu bała się ze sprawa się nagłośni i będą problemy ze wypadek zdarzył się w basenie dla dzieci wiec wezwała zaprzyjaźnionego lekarza. Ogólnie najgorsze moje wakacje a podróżuje dość dużo. Nie polecam

Zalety

Położony przy samej plaży

Wady

Hotel bardzo brudny Mało zieleni

Justyna i Paweł

Pobyt - Czerwiec 2015

Położenie super, pokój ok ,posiłki smaczne każdy coś dla Siebie mógł znaleźć. Pobyt ogólnie męczący ze względu na imprezy do białego rana również na holu hotelu.

Zalety

położenie bezpośrednio przy plaży.

Wady

głośno, ciągle imprezy 24h, nie dla rodzin z dziećmi.

Karolcia z łodzi :)

Pobyt - Lipiec 2013

Hotel jednym słowem POLECAM. Pokoje śliczniutkie, bez problemu można załatwić sobie z widokiem na prześliczne morze, plaża czysta (lecz niezbyt szeroka i duża na którą trzeba było chodzić od razu po śniadaniu), jedzenie fajnie urozmaicone. Na terenie hotelu znajdują się jeszcze inne hotele, z restauracjami, na które trzeba było robić rezerwacje w Lobby Barze, nie tylko były restauracje, ale także w lasku mały bar z szaszłykami :) Były także budki z lodami (oczywiście WSZYSTKO all inclusive), BARDZO ŁATWA komunikacja, większość obsługi umiała rozmawiać po polsku :))) Jedyny minus to polscy animatorzy Happy Events, którzy większość casu nic nie robili i się lansowali, lecz bułgarskie animacja po prostu BAJKA!!!! Umieli bardzo dobrze język polski, więc dzieci świetnie się bawili z nimi, a dla dzieci oczywiści mini figloraj o dosyć duży i szeroki basen :) Nigdy się tam nie nudziło, naprawdę POLECAM!!!!!!!!!!

Monia

Pobyt - Czerwiec 2011

Bardzo fajny hotel dla rodzin z dziecmi.Duze pokoje. Hotel na plazy. Jedzenie ok, ale mogloby byc bardziej urozmaicone. Animacje dla dzieci fajne.

4.8
Adam

Pobyt - Styczeń 2009

NIGDY WIĘCEJ NAWET ZA DARMO!!! POKOJE ZANIEDBANE,SYPIĄCY SIĘ TYNK,KLIMA Z LAT 70-TYCH POPSUTA LUB PSUJĄCA SIĘ KILKUKROTNIE,BRAK PLAŻY HOTELOWEJ(WIDOCZNA NA ZDJĘCIACH NALEŻYDO INNEGO HOTELU)-ZAMIAST NIEJ MUREK BETONOWY Z PARASOLAMI POD KTÓRYM JEST OCZYSZCZALNIA ŚCIEKOW HOTELOWYCH-SMRÓD,WSZECHOBECNE PETY I MUCHY.W BARACH HOTELOWYCH WSZYSTKO SIĘ LEPI Z BRUDU,A FRYTKI SMAŻONE W CZARNYM!!!!!ZE STAROŚCI OLEJU. NIEWIELKIE PLUSY TO DOBRY PARKING,MIŁE KELNERKI I UROZMAICONE JEDZENIE-LECZ ODECHCIEWA SIĘ JEŚĆ GDY ZOBACZYCIE TĄ ILOŚĆ MUCH I LEPIĄCE SIĘ STOŁY. W MIARĘ MOŻLIWOŚCI JEDLISMY NA MIEŚCIE STANOWCZO ODRADZAM.SYF,KIŁA,BRUD.JEDNA GWIAZDKA MAX ZOBACZCIE ZDJĘCIA :)

2.4
artur

Pobyt - Wrzesień 2009

Byliśmy świadkami przewrócenia się parasola na polaka, zmycia dziecka z betonowej rampy przez falę morską. To nie jest hotel 4 * tylko jakaś lipa z zadufaną w sobie panią manager. ,,Syf kiła i mogiła" omijajcie ten hotel z daleka. Jedzenie nie jest monotonne tylko nie jadalne. Barmani są dla siebie nie dla gości. Plaży przy morzu hotel nie posiada to co widać na zdjęciach to plaże grand hotelu.

Michał

Pobyt - Sierpień 2009

Hotel jak na standardy Bułgarskie bardzo przyzwoity. Jest położony przy samej plaży. Duży teren dookoła. Zielono. Pokoje duże, przestronne. Łazienki mogą być. Bardzo podobał mi się basen który znajduje się przy samej plaży. Dosłownie kilka metrów od linii brzegowej. Leżaki i parasole oczywiście bezpłatne. Hotel organizowano różne fajne animacje. Jest też polska animatorka która umilała nam czas. Jedzenie nie jest urozmaicone ale smaczne. Byliśmy z żoną dwa tygodnie w lipcu tego roku i jesteśmy zadowoleni.

Andrzej

Pobyt - Sierpień 2009

mowiac delikatnie - syf z malaria - zasluguje na pol gwiazdki (i to mocno wyszczerbinej)

leszek

Pobyt - Lipiec 2009

14.07.2009 przy basenie wiatr przewrócił na mnie wielki parasol przeciwsłoneczny - uszkodzony obojczyk. 2 dni później ten sam parasol i sąsiedni wylądowały na 2 innych leżakach - 0 bezpieczeństwa !!!! bród w łazienkach, monotonne jedzenie, wrzask małych dzieci

Danuta

Pobyt - Lipiec 2009

Łazienki w pokojach sa zagrzybione bez dodatkowego obuwia nie ma szans się wymyć.Plaża przy basenie brudna pełno odpatków papierosów.Parasole bez regulacji zniszczone dla niskich osób wyższe osoby przy braku ostrożności mają podrapane czoła i policzki.4 gwiazdki to tylko moim zdaniem za bezpośredni dostęp do plaży a nie za jakość hotelu.

wojtek

Pobyt - Maj 2009

Minusy: brak naturalnej plaży,duży tłok monotonne i nieprzyprawione posiłki Plusy: przestronne pokoje, miła obsługa, bogato zaopatrzone bary

OLO

Pobyt - Maj 2009

brak plaży dla mieszkańców hotelu, brud, smród i ubóstwo

Roubin