Fantazyjny basen z aquaparkiem i zjeżdżalniami wodnymi.
Dużo udogodnień dla dzieci: 2 brodziki, 3 zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, lunapark, miniklub (4-12 lat), opiekunka (płatna), spec
Jak czytam wcześniejsze opinie to nie wierzę. Hotel klasa sama w sobie. Luxus, czystość i mega ludzie w obsłudze. Polecam każdemu.
Wszystko w tym Hotelu jest zaletą
Wróciliśmy z hotelu trzy dni temu. Pobyt trwał 10 dni Jesteśmy rodziną z dwójką dzieci w wieku 13 i 8 lat. Hotel dla gości bardzo wymagających. Nie ma do czego się przyczepić. Jest świeżo po remoncie. Dostaliśmy pokój dwupoziomowy na 10 piętrze z widokiem na morze. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, mini bar w pokojach codziennie uzupełniany. Animacje świetne jak i również animatorzy. Wszyscy bardzo mili, uśmiechnięci. Codziennie imprezy dla dzieci jak i dorosłych :) Jesteśmy mega zadowoleni. Posiłki różnorodne, codziennie na kolację inna kuchnia świata. Nasze dzieci super zadowolone , park wodny oraz wesołe miasteczko rewelacja. Przez cały dzień mnóstwo przekąsek serwowanych w różnych częściach obiektu, Plaża piaszczysta szeroka a przy niej bar oraz restauracje Bardzo polecamy
Wszystko na 5 +
Świetny hotel, czysty, zadbany. Piękne, duże tereny zielone. Blisko plaży. Pokoje czyste, bardzo przestronne. Świetny zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi. Hotel świeżo po remoncie.
Dużo atrakcji dla dzieci Duży zadbany teren Bogaty program animacyjny Dobre jedzenie
Moc atrakcji dla dzieci w mini klubie, wieczorne mini disco , wspaniały aquapark dla dzieci i dorosłych, wieczorem można za darmo skorzystać z lunaparku i trampolin. Woda w basenach cieplutka i czysta. Jedzenia smaczne i w dużych ilościach, na śniadanie najlepiej wybrać się koło 8 rano bo później niestety może być nieco tłoczniej z powodu śpiochów. Menu dla dzieci i wszystkie udogodnienia z tym związane. Hotel w otoczeniu zieleni, najlepsza atrakcja wieczorna dla dorosłych to Garden Party - dj , markowe alkohole i atmosfera najlepszego klubu na świeżym powietrzu. W 2014 byliśmy na 7 dni , w tym roku wybieramy się na 10 dni. Cena jest wysoka ale hotel spełnia pokładane w nim oczekiwani. Obsługa sympatyczna i miła. Brak animacji w języku polskim ale nie ma to większego znaczenia. Pokój superior duży i przestronny, sprzątany na bieżąco ( zostawialiśmy tipy) wymieniane ręczniki, uzupełniany mini barek, uzupełniane braki w szamponie, mydle i balsamie. Wi fii w pokoju niedostępne. Blisko hotelu znajdują się centra handlowe więc jeśli ktoś chce może kupić sobie pamiątki , wyroby skórzane , jeansy lub inne (trzeba się tylko mocno targować).
blisko od lotniska
wieczorne atrakcje nieco nudne i przestarzałe brak wi fii w pokoju
Hotel duży, wygodny. Pokój ładny ? był z widokiem na morze i basen. Ogromny basen. I ciepły. Aquapark ? nie dotarłem ? nie lubię. Ale jest. Leżaków tradycyjnie przy basenie za mało. Zarezerwowane bez opieki były elegancko nagradzane karteczką z wyciągiem z regulaminu hotelu. To trzeba było siedzieć do 9 i pilnować. Jedzenia ? ogrom i różnorodność. Pory może podawania niedoskonałe ? lecz nie przesadzajmy. Można się było utuczyć i zapić na śmierć. Grzeczni, życzliwi pracownicy, klima działa, barek uzupełniany regularnie, sprzątanie ? bez zastrzeżeń. Sejf OK, WiFi ? miało być tylko w lobby a było w pokoju ? miła niespodzianka. Animacje ? skromne, wieczory nudne ? może przez upał nie dało się wyjść poza pokój. Odradzam kierowcę hotelowego jeżdżącego w cenie taksówki ? niesłowny. Godzina w upale czekania na powrót z miasta ? masakra. Ogólnie hotel bardzo fajny ? warto było.
W hotelu byłam już kilka razy jest wspaniały i uzależnia od siebie jeśli do Turcji to tylko tam ,jedzenie bajka murowany nadbagaz w samolocie .
Wspaniały hotel, w pełni zasługuje na 5 gwiazdek.Pokoje duże,przestronne ładnie urządzone.Jedzenie pyszne,urozmaicone i w tak dużych ilościach,że człowiek nie jest w stanie wszystkiego spróbować.Przekąski między posiłkami można zjeść w kilku barach przy basenie.Jeśli chodzi o basen to jest tak duży,że trudno go opłynąć.Wszędzie czysto widać,że wszyscy dbają o porządek.Obsługa bardzo miła i kompetentna.Hotel bardzo przyjazny rodzinom z dziećmi.Wszystkim gorąco polecam.
Hotel rewelacyjny!!! Bardzo ładnie urządzone i czyste pokoje, przepyszne jedzenie, na każdym kroku można było coś przekąsić. Animacje dla dzieci na najwyższym poziomie, w mini clubie codziennie organizowane były gry, zabawy, mini dyskoteki, dzień piratów, dzień indianów... itd, nasz 4 letni syn \"nie miał czasu\" na jedzenie bo ciągle był w biegu między brodzikiem a mini clubem. Polecam hotel szczególnie rodzinom z dziećmi!
SUPER hotel! Jedzenie wyśmienite i tak różnorodne ,że w ciągu tygodnia nie zdążyłam wszystkiego posmakować . Mnóstwo owoców , warzyw ,ryb ,mięs ,sałatek i pyszne ciasta . Trafiały się również krewetki, raki ,kraby. Pyszna kawa z ekspresu i dobre wina . Dla mojej 7 letniej córeczki raj - animacje ,ślizgawki wodne , sztuczna rzeka i fala. Wieczorami darmowa karuzela i trampolina . Baseny czyste i tylko trudno o leżaki choć był to maj . Codziennie uzupełniany barek w pokoju a pokoje czyściutkie Łazienki super - wanna i dodatkowo prysznic więc nie było problemów z kąpielą .Można odpocząć .Mało Polaków bo na ok. 700 osób było nas tylko sześcioro. Jedyne co źle wspominam to fakt ,że w dniu wyjazdu zrobiono nam rewizję bagażu gdyż zginął z pokoju katalog o hotelu ,który miał być wart 40EURO. Czuliśmy się fatalnie!! Gdy stwierdzili ,że owego cennego katalogu nie posiadamy przepraszano nas ale złe wspomnienie zostało . Katalog pewnie buchnął przed nami jakiś niemiec, anglik lub rosjanin a ich pewnie nie sprawdzili. Szkoda ,że nasza opiekunka z WEZYRA nie umiała temu zapobiec. W ogóle to WEZYR się nie spisał ,zapomnieli o nas i nawet nie poinformowali nas ,o której godzinie wylot . Zero kontaktu z rezydentką - mało kompetentna i niezbyt miła .
Rewelacja!!!
Na dzień dobry dali nam standard dwójkę z łóżkiem polowym jako dostawką , a zapłaciliśmy za superior-powiększony z normalnym dodatkowym łóżkiem.Hotel moloch.Jedzenie w głównej restauracji mało urozmaicone.Teoretycznie 5* ale restauracje tematyczne tylko trzy i jedna wizyta na tydzień w 1 wybranej .Baseny o.k.ale nie licz że przyniosą ci drinka na leżak,nawet jak poprosisz z napiwkiem przy baże.Nie trzeba zajmować leżaków ,zawsze coś się znajdzie.Super sprawa to zjeżdzalnie dla dorosłych i dla dzieci.Moim zdaniem Royal Wings to tylko ciekawa wewnętrzna architektura budynku ,ale poziom to max 4* Może uznacie że marudzę ,ale mam wspomnienia z Turcji Belek Susesi 5*. Royal Wings oferuje zdecydowanie niższy poziom moim zdaniem to uczciwe 4*.
Hotel na dobrym poziomie .Pokoje czyste ,wyposazenie dobre,nalezy unikac polozonych od strony hotelu KERVANSARAY ze wzgledu na halasujace agregaty klimatyzacji.Bardzo dobra oferta wyzywienia zarowno w restauracji glownej jak i w barach i to cala dobe,obsluga w barach i restauracjach bez zarzutu.Bardzo duzo dzieci a niewielu Rosjan.Dosc dobre wieczorne programy ,ale daleko im do tego co bylo w SPICE w Belek.ogolnie ocena bardzo wysoka.
Wszystko było by Ok , ale przy wyjeździe stwierdzono ,że w naszym pokoju brakuje tzw. folderu hotolowego ,którego nigdy tam nie było a nie wiedzieliśmy ,że jest w wyposażeniu pokoju, obsługa recepcji żądała od nas 50 Euro , a kiedy sie nie zgodziliśmy mieliśmy rewizję naszych bagaży-żenada .Ogólnie za te pieniadze nie polecam
Hotel olbrzymi ale nie było ciasno ani przy basenach ani podczas posiłków. Jedzenie smaczne i urozmaicone - zdarzały się i takie rarytasy jak homary , krewetki oraz raki.Dużo owoców i warzyw oraz niesamowicie smaczne słodycze. Dla lubiących podjadać była pizza, hamburgery oraz kebaby. Pokoje czyste w łazience prysznic i dodatkowo wanna. Dla dzieci masa rozrywek .Wszystko było by ok! gdyby nie fakt ,że i nam dostawiono łóżko polowe dla córeczki a przed wyjazdem zrewidowano nam bagaż w poszukiwaniu jakiegoś katalogu o hotelu , który rzekomo był w pokoju. Taką samą sytuację miał mój przedmówca .SZOK!!!Ten incydent zepsuł wszystko! My byliśmy z biurem WEZYR , rezydentka mało kompetentna i nawet zapomniała o naszym wyjeździe.
Świetny hotel o interesującej architekturze zwłaszcza wewnątrz. Dobre jedzenie, bardzo duży wybór potraw, podczas pobytu był wieczór kuchni włoskiej, orientalnej, śródziemnomorskiej. Przy basenie owoce, kebab, pizza, napoje, lody. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna. Pokoje ładne, czyste. Otoczenie hotelu wygląda jak wielki ogród z fajną roślinnością, rozległym basenem, mostkami i małym amfiteatrem, w którym każdego wieczoru są występy artystyczne i kabaretowe. Nad basenem są "domki" na palach ze stolikami, w których można posiedzieć w cieniu przy kawie czy winie i obserwować co się dzieje na basenie i wokół hotelu. Fajny Aquapark na terenie hotelu - 9 zjeżdżalni ( 6 dla dzieci i dorosłych, 3 zjeżdżalnie dla małych dzieci), basen z falami i rzeczka. Również 4 karuzele na terenie hotelu - 2 małe i 2 duże. W hotelu kilka sklepów, a w odległości 500-1000 metrów od hotelu centrum handlowe i więcej sklepów. Hotel posiada własną plażę i molo. Mam ochotę tam wrócić.
Byliśmy z rodziną w lipcu. Hotel bardzo fajny dla dzieci i dorosłych. Ma dużo zjeżdżalni i lunapark. Dużą zaletą tego hotelu było to, że rosjan było bardzo mało.
Moim zdaniem hotel mial wszystko dla dziecka: zjezdzalnie, mini wesole miasteczko na terenie, fajne animacje (nawet kino dla dzieci), duzo basenow (w tym kryty); swietne jedzenie: mnóstow przekasek, lody. Polecam.
na wstępie prosze nie sugerować się opinię pana Tomasza ponieważ nie ma nic wspólnego z rzeczwistościę.Jestem ciekaw co pan Tomasz jada na codzień i gdzie sypia. Niestety część Polaków to malkontenci wiecznie ze wszystkiegio nie zadowoleni,bardzo to przykre ale dość o panu Tomaszu.Hotel nowoczesny luksusowy obiekt oddany do użytku w 2005 roku. około 460 pokoi gustownie urządzonych. W hotelu obowiązuje tylko opcja ultra(bary czynne 24 godz. lokalne i importowane alkohole)przewaga niemców, rosjan bardzo dużo rodzin z dziećmi.Hotel pięknie usytuowany przy piaszczysto-żwirowej plaży(plaża mało ciekawa jak to w turcji)15 min. od lotniska.Obsługa przemiła pomocna uśmiechnięta od pań sprzątających pokoje, kelnerów po menadżerów nie nastawiona na napiwki, a jeśli chodzi o skargi to niemamy pojęcia bo niebyło do czego się doczepić. Jedzenie poprostu przepyszne w olbrzymich ilościach nisposób wymienić ilości potraw na śniadania obiady i kolacje nie mówiąc o jedzeniu między posiłkami głównymi(pizza, kebab,ziemniaki z pieca, owoce,tureckie desery, ciasta,kawa, lody,gofry, naleśniki)oprócz restauracji głównej w hotelu znajdują się restauracja a la carte włoska(z niej właśnie skorzystaliśmy rewelacja 6 dań)rybna, tajska,turecka.Zapomnieli byśmy o snack barze przy plaży gdzie zamawia się z karty szybkie przegryzki(hamburgery, hot-dogi z dodatkami)oraz namiot z tureckimi plackami a teraz pare słów o napojach cola fanta drinki dla dzieći i dorosłych w cenie red label ballantines itp. ilość barów niezliczona na każdym kroku można wypić coś chłodnego poprostu bomba.W hotelu znajduje się 9 zjeżdzalni,basen dla dzieci,zjeżdzalnie z pontonami, basen ze sztucznymi falami, animacje dla dzieci i dorosłych prowadzone profesjonalnie karuzele, arena gdzie o godz. 21.30 odbywały się występy co dziennie inne. 4 sklepiki, salon gier. leżaki przy basenie i na plaży bezpłatnie(niebyło problemu z ich rezerwacją chdziliśmy o. k godz. 9.00)basen kryty, siłownia bez tłoku kręgielnia.Pokoje dość duże codziennie sprzątane zadbane. w pokoju znajduje się sejf(bezpłatny)barek codziennie uzupełniany w napoje, soczki,wode, piwo(bardzo smaczne)klmatyzacja działała bez zarzutu.Łazienki nieduże ale wystarczające świetnie wyposażone(przeszklona wanna z prysznicem, ubikacja,umywalka, suszarka), telewizja z polskim programem w pokoju niema hałasu.Hotel w100%godny polecenia bawcie sie tak dobrze jak my.Jeśli macie jakieś pytania akbudych@interia. pl
Byliśmy w tym hotelu zimą (wylot z Niemiec). Prawda jest taka, że nie jest to hotel luksusowy w rozumieniu 5 * hoteli miejskich. To nawet nie jest standard 4 *. Jeśli szukasz luksusu i elegancji, to nie ten adres. Najbardziej zadowoleni są renciści z byłej NRD, stąd tak dobre opinie w internecie. Szczegóły: jedzenia bardzo dużo, bardzo przeciętnej jakości: na śniadanie kilka rodzajów dżemu, żaden niejadalny, kilka rodzajów sera - wszystkie niejadalne , masło niesmaczne, bułeczki takie same w smaku a kształtów kilkanaście, pieczywo francuskie niesmaczne, kawa tylko z proszku, herbata ekspresowa nie do picia, wędliny wiadomo jak w Turcji niejadalne. Lunch jak i kolacja, prawie zawsze takie same. Jedzenie zimne, zwłaszcza frytki, mięso zawsze takie samo w smaku, żadnych wysokojakościowych potraw, potrawy w charakterze i smaku zwyczajne, przeciętne, stołówkowe i w dużych ilościach. Lepiej byłoby, gdyby jedzenia było o połowę mniej i o połowę lepsze. Wino kiepskie, piwo niesmaczne, drinki słabe i niesmaczne tylko z wyglądu ładne. Pokoje raczej niewielkie i wyposażone praktycznie w meble słabej jakości. Łazienka mała i brzydka, okropne szaro beżowe kolory, ciemo, kolorystyka ubikacji na dworcu. Lobby bar wyposażony w brzydkie meble, tapicerka ze słabych, tanich materiałów, ponure bez atmosfery. Najładniejsze są baseny i teren przed hotelem, w karaibskim stylu, elegancko wykonane i doskonale zaprojketowane. To hotel dla masowego klienta, żadnej elegancji i brak troski o szyk ( brak świeżych kwiatów w recepcji). Dosyć czysto w hotelu, gorzej w pokoju - spoina między płytkami brudna i wyszczerbiona. Jeśli zapłacisz więcej jak 1000 euro za 2 tygodznie to przepłacisz . W zimie Niemcy płacili 360 euro za tydzień. Tylko przy niskiej cenie ten hotel można polecić.
hotel bardzo ladny super baseny ale okolica beznadziejna zadnych atrakcji wszystko w budowie wakacje tylko na terenie hotelu ktory jest bardzo duzy