Rubin

Bardzo fajny hotel - szczególnie jesli chodzi o atrakcje dla dzieci, jest kilka placów zabaw i ładny basem z atrakcjami dla dzieci. Troche kuleje jesli chodzi o sprzatanie i dawno chyba nieremontowany.Poza tym wrazenie ok.

Super hotel!!!!Polecam gorąco

PO PROSTU CZUŁEM SIĘ JAK W RAJU TO BYŁY MOJE PIERWSZE WCZASY !!!!

Jeśli chcesz w urlop leniuchować to możesz gp spędzić w hotelu Rubin. Plaża przy hotelu, do morza 40 m. W holu dostęp do internetu. Jedzenie w porządku, każdy możespobie znaleźć to co lubi. A jeśli chodzi o pokoje to służą do spania, bo szkoda marnować pogody na siedzenie w hotelu.

piękne miejsce polecam każdemu kto ma trochę pieniędzy i czasu na odpoczynek,jestem bardzo zadowolona z pobytu w holelu Albatros risort.Wrażenia nie do opisania to trzeba zobaczyć

Nazwa  Rubin
Miejsce  Bułgaria / Złote Piaski / Św. Konstantyn i Elena

Luksusowe spa i baseny z wodą mineralną

Zabytkowy klasztor św. Konstantyna i Heleny

Piaszczyste plaże otoczone sosnowym lasem

Naturalne źródła termalne blisko morza

Wyświetlono 14 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Marlena

Pobyt - Czerwiec 2013

julia

Pobyt - Marzec 2010

Super hotel!!!!Polecam gorąco

ADAM

Pobyt - Lipiec 2009

PO PROSTU CZUŁEM SIĘ JAK W RAJU TO BYŁY MOJE PIERWSZE WCZASY !!!!

marco

Pobyt - Czerwiec 2009

Pobyt - Kwiecień 2009

magda

Pobyt - Styczeń 2009

polski rezydent-generalnie sie nie sprawdził-gdy któryś z gości hotelowych zabrał nam ręcznik,polecił zrobic dokładnie to samo...paranoja!przewidział ewentualne konsekwencje? topiło sie dziecko-jeszcze z jednym polakiem je ratowaliśmy,nie miało jeszcze swojego oddechu,a ochroniarz,podający się za doktora,już je zabierał...mała żyje.ale w recepcji usłyszałam,że miała tylko fobie,zemdlała,a nasza pomoc była zbyteczna...nic dodać nic ująć. animacje wieczorne-trochę nudnawe po tygodniu,moje dziecko chciało już coś innego,a nie tych samych piosenek i zabaw. reasumując.....drugi raz do tego hotelu nie pojadę. magda,śląsk

Kinga

Pobyt - Październik 2008

Hotel jest super polecam każdemu. Obsluga jest miła i symaptyczna, nie podrywaja dziewczyn z Europy itp. Po prostu pełny profesjonalizm.

Pobyt - Sierpień 2008

nie mam rzadnych uwag , jestem bardzo zadowolona

Krzysiek

Pobyt - Kwiecień 2008

Nie ma się co rozpisywać cudowne wakacje w doskonałym hotelu. Polecam.

Krystyna

Pobyt - Marzec 2008

Wspaniałe wakacje i wspaniały hotel. Dzieciaki zachwycone basenami i zjeżdzalniami, hotel zapewnia bardzo duzo atrakcji zwłaszcza dla najmłodszych gości. Obsługa na najwyższym poziomie tak samo jedzenie. Mały minusik za pobliskie lotnisko.

kamil

Pobyt - Luty 2008

bardzo dobry i duuuuuzy hotel o wysokim standardzie. hotel zapewnie mnóstwo atrakcji dla ludzi w każdym wieku, animacje prowadzone sa bardzo profesjonalnie bez przesympatycznych ludzi. pokoje duze i dobrze urzadzone. obsluga dobra chociaz spotkac mozna strasznych naciagaczy. jedzenie bardzo roznorodne i w duzych ilosciach. dzieki opasce z hotelu mozna korzystac z okolicznych basenow. cena nie mala ale warto.

Pobyt - Luty 2008

Super hotel z wieloma atrakcjami. Bardzo smaczne i urozmaicone posiłki. Pokoje na wysokim poziomie, zadbane, czyste i pachnące. Przemila obsługa. Nad hotelem latają samoloty ale nie jest to uciażliwe nawet nocą. Przy basenach znajdują sie bardzo fajne bary oferujace bogaty wybór napoi alkoholowych i bezalkoholowych. Teren hotelu jest bardzo ładnie zagospodarowany dużo zieleni i kwiatów. Polecam nawet najbardziej wymagajacym.

magda

Pobyt - Wrzesień 2007

hotel naprawdę godny polecenia,tym bardziej że korzysta się z atrakcji które są na sąsiadującym obiekcie.hotel miły,bardzo czysty,piękne baseny,świetna obsługa,moc atrakcji,extra wyżywienie.naprawdę polecam.

Pobyt - Lipiec 2006

Nie jest wart tej ceny.