Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Bogata oferta sportowo-reklaksacyjna - m.in.: masaże wodne, sauna, jacuzzi, fitness.
Dobra lokalizacja: blisko do centrum z dyskotekami, klubami, barami i restauracjami.
W pobliżu: Casino (200 m), lotnisko MLA (23 km) i Qawra Tower (1 km).
Bardzo przyjemny hotel, my mieliśmy super pokój na 7 piętrze z dużym tarasem. Miły uśmiechnięty personel. Lokalizacja jak na maltańskie warunki idealna blisko do dużego przystanku autobusowego, oraz dla tych co wynajęli samochód dostępny spory parking publiczny. Blisko supermarket, promenada i morze. Korzystaliśmy codziennie z basenu wewnątrz i jacuzzi, sauna dodatkowo płatna, basen na dachu ze względu na porę roku był tylko do oglądania. Mieliśmy wyżywienie HB+ i było pysznie. śniadania powtarzalne jajka, kiełbaski bekon, płatki, rogaliki, sery itd, niestety dość mały wybór warzyw i owoców ale to chyba przez porę roku. Kolacje super! każdy znajdzie coś dla siebie bufet sałatkowy, zupa pasty, ryba i 3 rodzaje dań mięsnych, bufet z deserami. Do kolacji sorty i stołowe wino, piwo w cenie.
Czystość, lokalizacja, wyżywienie, personel.
Hotel beż szału. Śniadania monotonne. Tylko bułki i ciastka są jadalne. W pokoju ciągły hałas. Począwszy od ludzi chodzących po holu( szpara pod drzwiami ) po balkon(cały zawilgocony od srodka) nieszczelny. Hałasy z ulicy od 4 nad ranem. Obsługa miła i pomocna. Pokoje sprzątane codziennie. Ja raczej do tego hotelu nie wrócę.
Hałas!!
Hotel zadbany, blisko do plaży i punktu widokowego. Miła obsługa zawsze uśmiechnięta i pomocna. Pokój codziennie sprzątany, był również sejf oraz lodówka.
Miła i uśmiechnięta obsługa Ładne widoki Pokoje z balkonami Sejf w pokoju
Za tą cenę nie ma co oczekiwać luksusu. Wszędzie blisko, śniadania zróżnicowane, miła obsługa a sam pokój do przenocowania wystarczający.
1 karaluch w łazience
Bardzo udany pobyt , wszystko tak jak w opisie , wieczorami muzyka na zywo
Wspaniale jedzenie
Dobry, czysty hotel, z bardzo bardzo miłą i dobrą obsługa. Kameralny basen z slonecnym tarasem na dachu hotelu. Świetna lokalizacja w mieście. W okolicy sklepy, bary i restauracje, blisko dworzec autobusowy ca. 300m.
Bardzo miła cała obsługa!!! Lokalizacja hotelu. Bardzo dobre ceny w barze hotelowym.
Hotel zaspokoił nasze oczekiwania, zgodnie z opisem, położenie bardzo dobre.
Czysto w pokojach, smaczne jedzenie i różnorodne
Bardzo miła obsługa hotelowa. Hotel położony jest blisko morza, promenady w Bugibba, w okolicy znajdują się różne sklepy i bary. Do pętli autobusowej jest ok. 300 m skąd można dotrzeć autobusem w zasadzie wszędzie. Niedaleko jest również mała przystań z której można popłynąć na Gozo lub Blue Lagoon. Standard pokoju na poziomie średnim, w miarę czysto, wyciszające okna. Duży balkon. Basen kryty i odkryty.
Jedzenie monotonne, ciężkostrawne, mało świeżych warzyw (do wyboru pomidory i sałata). Ale smaczne. Mieliśmy widok z okna na sąsiednie budynki i bar. I niestety w hotelu są karaluchy - to duży minus.
Fajny hotel, dobre w miarę urozmaicone jedzenie, bardzo miła cała obsługa. Przyjemne baseny kryty i odkryty. Fajna lokalizacja w okolicy kilku miłych barów i restauracji, blisko dworzec autobusowy i połączenia z całą wyspą.
Bardzo miła obsługa. Fajny kameralny basen na dachy hotelu. Świetna lokalizacja w mieście.
Przestronne pokoje. Meble z lat dziewięćdziesiątych, nam to nie przeszkadzało, tylko tam spaliśmy. Balkon słoneczny i duży. Obsługa miła. Jedzenie lokalne, co dla niektórych może być minusem. Smaczne, dużo warzyw, jednak mały wybór dla dzieci.
Brak czajnika w pokoju.
Pokój ok. Obsługa na recepcji słaba. Okolica i widok z okna pokoju...nie polecam.
Słaby, chociaż nie najgorszy.
Położenie hotelu.
Hotel ok.Personel,czystosc,jedzenie na poziomie lux.
czystosc i polozenie
Halas nocny dochodzący z kawiarni.
Położenie blisko morza, przystanku autobusowego sklepów/restauracji/kawiarnii, bardzo miła obsługa, b. dobry standard pokojów, duża ilość starszych anglików i niewiele rodzin z dziećmi co wpływa znacznie na spokój i ciszę.
Położenie blisko morza, przystanku autobusowego sklepów/restauracji/kawiarnii, bardzo miła obsługa, b. dobry standard pokojów, niewiele rodzin z dziećmi, spokój i cisza, duża ilość starszych anglików co wprowadzało bardzo spokojny nastrój.
Udany pobyt choc widok z okna na drugi hotel/blok. Sniadania znosne. Czyste pokoje. Recepcja bez zarzutu. Duzy plus za basen na dachu wraz lezakami.
Hotel dwie minuty od petli autobusowej, -z ktorej mozna dojechac w kazda czesc Malty.
Cały pobyt poświęciliśmy na zwiedzanie.Korzystaliśmy z tygodniowego biletu autobusowego.Tylko raz ten środek lokomocji nawalił.Trasy nie są długie,ale pokonuje się je wolno.Np.na Gozo zwiedziliśmy tylko Cytadelę.Na więcej zabrakło czasu.Urzekły nas klify i ich okolica. Pyszne były owoce morza.
Położony bardzo blisko dworca autobusowego.Miła obsługa.
Głośne prace dookoła.Bardzo głośny i długotrwały wywóz śmieci Szkoda,że kryty basen jest czynny tylko do 19.00
Był to już nasz 3 pobyt na malcie więc coś powiedzieć mogę:) Położenie naprawdę dobra baza wypadowa. Klienci hotelu to większości brytole po 50- ce co za tym idzie spokój , także jak ktoś lubi spać to pośpi a jak chce poimprezować to też wróci do hotelu w którym można w spokoju przenocować, basen na dachu rewelacja, śniadania - dla każdego coś dobrego (angielskie) różne rodzaje pieczywa, płatków śniadaniowych, bekon, fasolka, \"szynka\" , sery, sałatki , jogurty, różne owoce, obsługa na wysokim poziomie niczego nie brakowało podczas śniadań. W porównaniu z innymi maltańskimi hotelami w podobnej cenie wypada naprawdę super.
położenie, 300 metrów od dworca z którego można się udać w najdalsze zakątki malty, wzorowa obsługa, codziennie sprzątany pokój, łazienka wysoki standard
czegoś co naprawdę drażniło nie zauważyliśmy
jeżeli chcecie zwiedzać, to zdajcie się na siebie. Wszędzie można dojechać, komunikacja naprawdę dobra. Na Gozo najlepiej autobus a na promie kupić za 10 E HOP ON HOP OFF.
blisko do przystanku autobusowego, możliwość podróżowania po wyspie. Niedaleko głównej ulicy
W porównaniu do innych hoteli 4*, ten jest skromny, ale niczego w nim nie brakuje. Obsługa miła i pomocna. Wyżywienie; bez szaleństw z wystarczającym wyborem, wyjątek - jajecznica niejadalna :) Pokoje po remoncie, skromnie użądzone, codziennie sprzątane posiadające wszystko co turyście nastawionymi na zwiedzanie wyspy. Basen na dachu mały, lecz warto z niego korzystać ze względu na widoki zatok i lądu. Dla mnie ważna też była lokalizacja ze względu na bliskość zajezdni autobusowej z której perfekcyjnie działająca komunikacja zawiezie Cie w każdy zakątek wyspy.
położenie
śniadania
Hotel choć odbiega standardom innych 4* na wyspie to dla ludzi którzy chcą zobaczyć Maltę w sam raz. Nie polecam \\\"baseniarzom\\\". Obsługa sympatyczna. Jedzenie bez szaleństw, lecz smaczne.
Jeden z najgorszych wyjazdów, niestety. Hotel, nawet w klasyfikacji lokalnej nie zasługuje na 4*, max 3*. Pokoje ze starym wyposażeniem, byle jak sprzątane (nasz nigdy przed 15:00), prawdopodobnie ani razu nie odkurzony, mimo piasku i pyłu. Wokół hotelu niezliczona ilość placów budowy - hałas, brud i totalny brak komfortu wypoczynku - np. pobudki o 7:00 (później pisemne przeprosiny od dyrekcji hotelu), popołudniowa drzemka synka niemożliwa z powodu rozbudowy hotelu - młotki, wiertarki i krzyki robotników (przy zakupie wakacji zero info o placu budowy wewnątrz hotelu). Nie należy spodziewać się widoków z okna, ew. z dachu. Jedna plaża piaszczysta Mellieha (dojazd prawie 1h -mimo że teoretycznie 20 min ), druga Golden Bay jeszcze dalej i tak wietrzna że synek bał się wszechobecnego latającego piasku - nie dla dzieci. Rezydentka nas olała - mimo, że czekałam w recepcji o czasie i pytałam o nią (odp. - jeszcze jej nie było), poszłam sprawdzić w pokoju, a jak wróciłam recepcjonistka wręczyła mi odręczną notatkę, że szanowna rezydentka nie zastała nas w pokojach (nie było info, gdzie mamy czekac - w pokojach czy w recepcji). Cała akcja skończyła się o 8:40 (spotkanie miało być o 8:30). Skandaliczne lekceważenie. Wycieczki - porażka (zrobiliśmy 2 trasy po wyspie i rejs na Gozo ze zwiedzaniem - przystanki przeważnie nie w miejscach do zwiedzania tylko przy hotelach, a na Gozo okazało się, że mamy czas tylko na obiad i zakupy (1,5h) na Azure Window - 20 min z dojściem z/na parking, tzw. Lazurowa Laguna 1h z dojściem po wąskiej stromej , kamienistej ścieżce bez poręczy (szczególnie polecam z dziećmi...), ale może i dobrze bo ta LAGUNA to z 30mkw. plaży (ok. 10 mkw. linii brzegowej), a na tym ze 100 płatnych leżaków (pierwszy rząd ma nogi w wodzie ) i z 300 osób.... Przy wyjeździe okazało się , że kierowca ma info na transfer na lotnisko 2 osób a nie 4... Ogólnie cała Malta przereklamowana - ani zwiedzania, ani plaż. Może rozrywki nocne, ale tego nie sprawdziliśmy (Synek:).
basen kryty nowe łazienki duże ilości jedzenia
basen odkryty niezabezpieczony przed notoryczna wichurą (połowa czerwca) kuchnia typowo angielska Staff, któremu \"goście nie przeszkadzają\" niedostosowane do potrzeb windy żadnych atrakcji dla dzieci (jedynie brodzik w odkrytym basenie na dachu) brak antypoślizgowych podłóg w łazienkach i na basenie