Piękna, piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu.
Park wodny z kilkunastoma zjeżdżalniami oraz wodospadem.
Kilka restauracji oraz barów, w tym jeden na wieży ze wspaniałym widokiem na Hurghadę.
Z myślą o najmłodszych gościach hotelu: plac zabaw, brodzik, miniklub.
Byliśmy w tym hotelu już dwa razy i z pewnością wrócimy ponownie. To bardzo dobry hotel – świetna obsługa, czystość na wysokim poziomie i pyszne jedzenie. Atmosfera jest bardzo przyjemna, a personel zawsze pomocny i uśmiechnięty. Zdecydowanie polecamy każdemu!
Byliśmy w Hotelu Sea Gull Beach Resort w Hurghadzie w marcu. Jeżeli chodzi o POZYTYWNE STRONY strony hotelu to: położenie przy głównej ulicy ze sklepami, bazarami itd, z drugiej strony hotelu morze baseny w tym 1 podgrzewany, uprzejmy i pomocny personel, możliwość korzystania z nowego i starego hotelu, który znajduje się parę metrów od nowego. Nas zakwaterowano w nowym hotelu , ale jeżeli chodzi o lobby to nawet ładniejsze w starym hotelu. Piękny zadbany teren, pokoje czyste z czajnikiem. Lodówka w pokoju, w lodówce tylko woda. Ładne łazienki. NEGATYWNE STRONY: widok z balkonu na jakieś zaniedbane miejsca, rupieciarnie. Dostaliśmy ten pokój jako zamianę na poprzedni w którym huczało jak w hucie ,ponieważ obok na sąsiednim budynku bardzo blisko naszego znajdowała się masa klimatyzatorów. Jedzenie mało urozmaicone i takie średnie, pizza niesmaczna, chyba z kartonów, żadnych ciekawych dań i codziennie prawie to samo.
Teren wokół hotelu, plaża tuż przy hotelu , blisko ulicy z mnóstwem sklepów.
Jedzenie słabe.
Hotel jest bardzo korzystnie położony. Na szczególną uwagę zasługuje świetna strefa basenowa dla dzieci — baseny są duże i naprawdę dobrze podgrzewane. Dużym atutem jest także bardzo szeroka plaża oraz łagodne zejście do morza, bez kamieni. Dla najmłodszych dostępny jest również plac zabaw, więc dzieci mają co robić przez cały pobyt. Na terenie obiektu znajdują się dwie restauracje oferujące spory wybór jedzenia. Standard hotelu jest porównywalny do hoteli w Egipcie, dlatego osoby, które nie mają bardzo wysokich oczekiwań, powinny być zadowolone z pobytu.
Pobyt udany,pełen profesjonalizm . Obsługa, smaczne jedzenie
Bliskość morza,czyste pokoje, obsługa
Hotel w centrum miasta, przy żwirkowych plażach. Odnowiony, pokoje przestronne, czesc z balkonami część z dużymi otwieranymi oknami. Widok z okien na baseny i druga część hotelu ( te niestety z mało atrakcyjnym widokiem). Posiłki na plaży i w głównych restauracjach avtakze w czterech restauracjach ala carte. Pobyt oceniam jako bardzo dobry. Przystępna cena za dobrą usługę.
W centrum i z prywatną plażą.
Część balkonów z mało atrakcyjnym widokiem.
Pokoje hotelowe wymagają odświeżenia, ale jest czysto. Obsługa hotelowa miła i pomocna. Jedzenie dobre. Jest kuchnia orientalna, chińska, włoska i indyjska. Woda w basenie podgrzewana. Ogólnie fajny hotel, wart uwagi.
Kuchnie świata, woda w basenie podgrzewana, miła obsługa
Woda w basenie dla dzieci ze zjeżdżalniami nie podgrzewana. Wart odświeżenia i dokonania przeglądu technicznego (w pokoju klamka odpadała, w umywalce brak korka odpływowego, zepsuty dozownik na mydło).
Hotel czysty, zadbany, miła obsługą. Jedzenie dobre, dość duży wybór. Ogólnie bardzo przyjemny pobyt. Dla mnie dodatkową zaletą było to, że hotel jest w centrum Hurgady i zawsze można było wyjść coś ciekawego zobaczyć. Pomimo to że hotel jest przy głównej ulicy to na terenie hotelu nie słychać odgłosów miasta. Bardzo zadbany ogród, dużo zieleni. Podsumowując warto wybrać ten hotel.
Zieleń, przestrzeń.
Dla mnie nie było wad.
Hotel jest rewelacyjny, dla mnie nie ma on żadnych mankamentów, ocena 6+
bardzo fajny hotel dobre jedzenie bardzo często dla mnie na 5 wybiorę się tam jeszcze raz polecam
dla mnie nie ma wad może 1 co niektórzy kelnerzy zbyt nachalni
Hotel bardzo ładny ,zadbany ,czyściutki pokoje codziennie sprzątane.Mialysmy pokój w starej części i uważam że lepszy i większy niż w nowej części.Zpobytu jesteśmy bardzo zadowolone.
Ściśle centrum
Hotel może nie z najwyższej półki, ale w bardzo przyzwoitym standardzie. Pokoje przestronne i czyste, restauracja hotelowa oferuje smaczne jedzenie, dosyć monotonne, ale w trakcie tygodniowego pobytu moglibyśmy jeść każdego dnia co innego, więc nie ma co się czepiać. Generalnie moja opinia o hotelu jest bardzo pozytywna.
Dostęp do morza z dwóch odrębnych plaż, bliskość bazy nurkowej, czyste plaże i dużo zaangażowanej obsługi w hotelu, którzy na każdym kroku dbają o czystość otoczenia.
W hotelu tolerowano bardzo głośne i chamskie zachowanie turystów z Rosji w lobby hotelowym. Managerowie hotelowi powinni mocno wspierać kelnerów i barmanów, którzy na pierwszej linii najmocniej odczuwali, jak fatalnie traktowali ich ci turyści. To zaskakujące, ponieważ w hotelu dużo wysiłku wkłada się w zapewnienie pozytywnego wizerunku.
Polecamy hotel! Mieszkaliśmy w odnowionym, przestronnym i czystym pokoju. Otoczenie hotelu bardzo zadbane. Piękny, ukwiecony ogród. Dwie mniejsze, piaszczyste plaże. Wygodne i dostępne dla każdego leżaki. Obsluga hotelowa na każdym poziomie bardzo miła i uprzejma. Dania w restaruracjach tłumaczone na język polski. Pyszne jedzenie.
W drugim dniu pobytu, w pokoju zastaliśmy tort z owocami😍😋
Wieczorne występy w lobby mogłyby twać dłużej.
Pokoje czyste , pościel w dobrym stanie i czysta , Sprzątanie codziennie z wymianą ręczników , duża butelka wody dla każdej osoby codziennie , lodówka . Posiłki smaczne , duży wybór cisy , słodyczy , owoców. Ogólnie -polecam ten hotel
Bardzo czysto , miła obsługa , plaża piaszczysta , bardzo ładny i zadbany ogród na terenie hotelu, ręczniki plażowe i leżaki w dobrym stanie . Usytuowanie przy ulicy ze sklepami , blisko do Mariny.
Bardzo głośne urządzenia -klimatyzatory , wywietrzniki - od strony balkonu , całkowicie pozbawiały otwieranie i przebywanie na balkonie. Brak śniadania lub prowiantu na podróż dla gości wyjeżdżających wcześnie rano/ mój wyjazd o 6,00 Animacje - mało
Hotel w idealnej lokalizacji. Zadbany, czysty i bardzo miły personel. Dwie plaże , podgrzewane baseny. Jest to hotel do którego chce się wrócić. Jeśli chodzi o posiłki natomiast są monotonne i mało urozmaicone.
Lokalizacja Miły personel Czystość Animacje
Monotonne posiłki są na wielki minus
Pobyt ogólnie udany, bo to od nas zawsze zależy jak go spędzimy (byliśmy w 9 osób). Wybraliśmy go ze względu na lokalizację na ulicy Sheraton, blisko Sherry Street, meczetu, mariny (spacery wieczorne bez taxi).My 9x w Egipcie, mamy porównanie więc hotel najgorzej wypada w porównaniu do innych. Pokoje rzeczywiście dla (...)- standard w części starej na piętrach (po przylocie zmienialiśmy z widoku wiatraków, hałaśliwych wentylatorów na...remontowane skrzydło) Następnego dnia zmienialiśmy znów i już nie chodziło o widok ale, żeby woda była ciepła pod prysznicem (w sumie oglądałam 6 pokoi) i we wszystkich taki sam standard. Hotel stary z ciągłym remontem, walącymi się budynkami, ale części użytkowe zadbane i czyste. Otoczenie bez polotu, pstrokate, kiczowate (niby nowe rzeżby, murale ale bez efektu spójności, pomysłu). Plaże 2 wystarczające, duża ilość leżaków, ta bez mariny z maciupką skałką rafową z rybkami. Jedzenie smaczne, brak owoców morza, a tak wystarczający wybór. Piwo jak zwykle dobre, lecz drinki niestety mało urozmaicone i niesmaczne. Animacje są ok, wieczorne -pokaz ognia, tańce dobre. Obsługa miła, pomocna. Odradzam wycieczki u lokalsów z hotelu (...) do El Guny niezgodna z programem i zamówieniem. Brak opieki nad kotami hotelowymi (niesterylizowane z małymi, bez wody, zdane na jedzenie od turystów, którzy je wypatrzą w krzakach). Zoo w placu zabaw dla dzieci to pomyłka i niepotrzebne okrucieństwo. 1 basen podgrzewany ze słabo podgrzaną wodą zimą.
4 rzeczy, które wyróżniają ten hotel- 1. Strefa street food przy plaży (lunch- kuchnie świata do wyboru bardzo dobre tematyczne, róznorodne jedzenie, nie trzeba chodzić do restauracji). 2. Do kolacji i po muzyka na żywo (saksofonista, skrzypek, wokal), fajne przeboje można spontanicznie potańczyć i pośpiewać. 3. Hotel na głównej ulicy - zimą super. 4. Nie ma rezerwacji leżaków ręcznikami. Pobór czystych ręczników od 7 rano. Wystarczająca ilość leżaków, można dostawiać.
Infrastruktura hotelu- napchane budynki, pokoje z niesprzyjającym odpoczynkowi widokiem, hałasem wentylatorów, stare otoczenie, bez polotu, kiczowate, remontowane, zoo z ptakami w ciasnych klatkach i to na dodatek na terenie placu zabaw dla dzieci.
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam z całego serca!!!
Wspaniałą obsługa hotelowa.
Widok z balkonu mógłby być ciekawszy. :-)
byłem zaskoczony że jest tak dobry mimo że ma 4 gwiazdki dałbym mu ich więcej -ocena w sumie na 10
bardzo miła obsługa , duża ilość barów z piciem i jedzeniem , alkoholu do drinków nalewali ile chciałeś , brak rezerwacji leżaków , myślę że i w lecie by ich nie brakowało wolnych na dwóch plażach , serwis z ręcznikami w 2 miejscach , blisko rafa bardzo ładna zresztą , podgrzewane baseny cieplutkie , ładne zielone otoczenie , no i centrum miasta wszędzie blisko
w nocy w moim skrzydle hotelu było trochę słychać zewnętrzną wentylację , w dzień coś jeszcze robią w starym skrzydle , ale słychać tylko w pokoju a w pokoju w dzień się nie przebywa
(...) wszędzie blisko ,nas morze blisko do baru;-) blisko. Wychodzisz przed hotel i jesteś 10 minut pieszo od mariny i centrum. Była jedna niedogodność ale przez małą szkodliwość społeczną nie będę tego przytaczał. Jak pojadę kiedyś do Al-Ghardaka to na pewno wybiorę ten hotel.
Zdecydowaliśmy się na ten hotel na podstawie przeczytanych opinii. Byliśmy tam tydzień. Rodzina 2+2. Hotel spełnił nasze oczekiwania w 100%. Pokoje czyste i zadbane, sprzątane codziennie. Baseny utrzymane w bardzo dobrym stanie i w okresie zimowym kilka podgrzewanych (temperatura wody miała 29 stopni). Przy każdym basenie oraz na zjeżdżalniach zaangażowani ratownicy. Obsługa przemiła, uczynna i zawsze uśmiechnięta. Teren zielony zadbany niesamowicie. Od rana do wieczora ogrodnicy pielęgnują rośliny. Wszędzie czysto i w razie potrzeby na bieżąco sprzątane. Jedzenie- uważam że każdy coś dla siebie znajdzie. Bardzo polecamy i na pewno tam wrócimy!
Hotel w centrum, dla osób które lubią wychodzić na miasto dobra lokalizacja.
Spodobał mi się pokój z widokiem na morze. Jedzenie dość dobre, choć śniadania jak to w Egipcie, ciężko coś wybrać poza jajkami lub omletem. Miła obsługa w restauracji i na recepcji, ładnie posprzątane. Winda to wygoda, gdy wjeżdżasz z walizkami na trzecie piętro. Na miejscu centrum nurkowe warto zanurkować do wraku. Dość szybka reakcja w moim przypadku na awarię w pokoju (nie działała karta, spaliła się suszarka). Plaża czysta, w barze na plaży dobre jedzenie.
śniadanie - prawie w ogóle warzyw na śniadanie nie było, czy soków ze świeżych owoców choćby płatnych. Psujący się sprzęt w pokojach. Raz tylko były owocę morza. Rano zawsze brakowało kubków do kawy.