Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Piaszczysta plaża tylko ok. 50 m od hotelu.
Do najbliższego miasta - Mellieha ok. 1 km, gdzie możemy nacieszyć się niesamowitym widokiem na wyspę Gozo.
Hotel przyjazny dzieciom: specjalny program animacyjny, plac zabaw, brodzik.
W pobliżu: Valletta (20 km), lotnisko MLA (25 km) i Mdina (15 km)
Bardzo przyjemny hotel, idealny dla rodzin z dziećmi. Mnóstwo animacji, dzieciaki były zachwycone. Przyjazny personel, w recepcji dwie sympatyczne Polki, ogólnie zespół bardzo pomocny i zawsze uprzejmy. Hotel bardzo czysty, w przeddzień wyjazdu nie chcieliśmy już sprzątania i musieliśmy podpisać dokument o rezygnacji z usługi. Bardzo pilnują porządku. Duży plus
Dobre jedzenie Czysto Przyjazny i pomocny personel Dobra lokalizacja tuż obok plaży
Plaga mrówek w pokoju 😂 Poza tym ciężko doszukać się jakichś wad. Pewnie tam wrócimy
Bardzo fajny hotel. Jeśli ktoś chce pozwiedzać Maltę to polecam.Doskonałe położenie hotelu, czyste i duże pokoje. Bardzo dobre jedzenie. W recepcji 2 panie mówiące po polsku ( dla osób bez znajomości jęz.angielskiego duże ułatwienie). Obsługa miła i pomocna.
Bardzo ładny hotel. Wspaniała baza do wypraw autobusowych i wędrówek. Mimo drobnych niedociągnięć mogę polecić ten hotel.
Wspaniała lokalizacja. Super sympatyczna obsługa. Polacy w recepcji. Wspaniałe jedzenie.
Brak uproszczonej mapy budynku, gdzieś przy recepcji/lobby (mapy z lokalizacją restauracji, wejścia na basen itp.). Brudne firany, zacieki na ścianach po zalaniu pokoju.
Świetna obsługa, animatorzyz, infrastruktura. Przepyszne jedzenie. Atmosfera w hotelu top - zarówno dla dzieci, dorosłych oraz seniorów! Najlepsza lokalizacja hotelu - spacerem do wioski Pompeya, przy plaży, kilka minut autobusem do promu na Gozo. Jeśli Malta to tylko ten hotel!
Świetny hotel położony w cudownym, spokojnym miejscu. Przepyszne, świeże jedzenie, bardzo duży wybór (dodatkowo można raz na pobyt skorzystać z każdej restauracji tematycznej). Zarówno hotel, jak i jego najbliższe otoczenie bardzo zadbane i czyste, pokój bardzo duży, codziennie sprzątany. Obsługa miła i pomocna. Plaza po drugiej stronie ulicy, przystanek autobusowy również.
- czystość, - pyszne jedzenie, - duże pokoje, - miła obsługa, - położenie w spokojnej okolicy
Bardzo dobry hotel. Polecam miejscówkę bardzo serdecznie.
Przestronne pokoje, ładny widok z tarasu. Posiłki bardzo dobre, wybór restauracji też super. Czysto.
Minusy dwa: ruchliwa ulica pod hotelem, słabo wyciszone okna, co razem przyspiesza pobudkę. Ruch zaczyna się koło 5tej. Pozdrawiamy też koguta, rozpoczynającego śpiewy o 4.00 :). Drugi minus to bardzo miernej jakości kawa na posiłkach. Smakosze, muszą poszukać sobie kawiarni, które zresztą są bardzo niedaleko.
Super hotel ,w super lokalizacji, bardzo dobre posiłki, super obsługa ,czysto
SUPER
Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania, godny polecenia. Bardzo miła obsługa na wysokim poziomie. Kuchnia urozmaicona i bardzo smaczna.
lokalizacja, posiłki, obsługa
bez wad
Hotel bardzo klimatyczny. Pieknie położony. Codzienne sprzątane pokoje, obsługa miła i pomocna. Idealny dla rodzin z dziećmi. Napewno wrócimy.
Czystość Miła i pomocna obsługa
Fantastyczny hotel,smaczne jedzenie, duże i czyste pokoje, świetna lokalizacja
Smaczne jedzenie, duży basen
Hotel bardzo dobry, pięknie położony, wszystko ok.
Podczas posiłków widok na morze.
Wszystko ok.
Wysoki standard hotelu, wspaniałe jedzenie, uśmiechnięty i zawsze pomocny personel, bogata oferta rozrywkowa zarówno dla dzieci jak i dorosłych, pokoje duże i przestronne sprzątane codziennie, świetne baseny na zewnątrz oraz ogólny teren rekreacyjny pozwalający na wspaniałe rodzinne wakacje nie tylko w sezonie letnim.
Obsługa, jedzenie, rozrywka, czystość.
Brak.
Bardzo fajny hotel, dogodna lokalizacja, serwis w restauracji/recepcji na wysokim poziomie, dobra kuchnia.
Lokalizacja, profesjonalna obsługa, dobre jedzenie.
Korzystanie z krytego basenu, zakaz wstępu dzieci w określonych godzinach np. 12:00-15:00.
Duży, dobrze wyposażony ale pokoje wymagają renowacji.
Dobre położenie, blisko plaży i przystanku autobusowego, duża ilość atrakcji w hotelu. Miła obsługa hotelowa.
Brak sauny i wymaga odświeżenia.
hotel czysty i ciekawy, dobrze wyposażony,smaczne jedzenie urozmaicone
blisko komunikacji miejskiej i w pięknej okolicy
Duży obiekt hotelowy, dobrze wyposażony, blisko plaży, daleko od centrum.
Blisko plaży, animacje, miła obsługa.
Wymaga odświeżenia.
Hotel dobrze umiejscowiony blisko do niektórych miejsc które warto zobaczyć. Blisko do wyspy Gozo
Super posiłki na pewno każdy znajdzie coś co będzie mu smakowało. Super zabawy dla dzieci i coś fajnego wieczorem dla dorosłych. W recepcji jest polka co dużo ułatwia.
Trochę mały basen kryty. Hotel nie wytrzymał bardzo dużych opadów deszczu. Zalane górne pokoje i nie działające windy fakt że tylko kilka godzin
Hotel bardzo przyjemny,czysty miła obsługa, pieknie położony, smaczne jedzenie, przedewstkim sama Malta przepiękny kraj ,malownicze widoki,super powietrze ,przestępna cenowo,bardzo sprawna komunikacja miejska i niedroga ,polecam jako wspaniały!!!
Czysty ,miła obsługa,smaczne jedzenie
Pobyt był bardzo udany. Hotel spełnił nasze oczekiwania. Mieliśmy do dyspozycji duży pokój rodzinny z odzielnymi pomieszczeniami dla dzieci i rodziców. Pokoje sprzątane codziennie + wymiana ręczników. Obsługa hotelu była na każdym kroku pomocna i życzliwa. Jedzenie smaczne, ale niestety monotonna, szczególnie śniadania. Restauracja główna niestety nie jest zbyt duża i często trzeba czekać przed wejściem na wolne stoliki. Tuż przy hotelu jest duża piaszczysta plaża.
Najlepszy hotel w jakim byliśmy dotychczas ! Czysto! Przepyszne jedzenie i niesamowita uprzejmość recepcji i restauracji! Wszędzie blisko , autobusy w dwie strony podjeżdżają co chwilę. Na pewno tam wrócimy bo było rewelacyjnie!
Lokalizacja, wyżywienie, uprzejmość obsługi,
Sauna, mała- niezbyt komfortowa... I średnio czysta