Udogodnienia dla dzieci: brodzik, animacje, zajęcia w miniklubie (4-12 lat), plac zabaw.
4 zjeżdżalnie wodne, w tym 2 dla dzieci (otwarte w wyznaczonych godzinach.
Atrakcyjne położenie: w pobliżu pięknej, piaszczystej plaży, blisko Side.
Rozbudowana infrastruktura: 4 restauracje a la carte, 5 barów, pralnia, minimarket.
10/10 Pokój bardzo ładny wiele razy byłam w Turcji ale pierwszy raz się spotkałam by dania były napisane w języku polskim. Obsługa zero nachalności. Hotel piekny. Wszędzie czysto. Jedzenie wystarczająco i smacznie alkohole drinki bardzo dobre.
Lokalizacja wszędzie blisko lotnisko, wychodząc z hotelu można zostawić majątek. Piękna promenada. Super kawa turecka w lobby.
Nie znalazłam wad.
Wakacje cudowne, hotel wspaniały, obsługa jak marzenie, plaża extra, sauna w cenie. Nie ma się do czego przyczepić. Gorąco polecam.
Tak bardzo .Dobre jedzenie ,animacje, sport , spa.
palża
wszystko ok
Top hotel, cziste pokojne, smaczne jedzenie, blízko plaza
Program
Pokój ładny, chociaż wkrótce mógłby być trochę odnowiony. Ale ogólnie OK
Dobre jedzenie, dużo animacji ( tańce nad basenem i na plaży), blisko bardzo ładna plaża, bardzo sympatyczna obsługa. Dlatego byłem tam kolejny raz i zamierzam jeszcze wrócić
To był naprawdę świetny pobyt! Obsługa niezwykle uprzejma i pomocna! Co sprawia że czujesz się bardzo dobrze. Pokój był czysty, przestronny i urządzony ze smakiem, z dbałością o detale, co zdecydowanie podnosi komfort pobytu. Zdecydowanie polecam ten hotel. Byliśmy już drugi raz i było super 😀
Świetna obsługa hotelu
Nie znalazłam
Hotel ok,byliśmy tam drugi raz w ciągu 5 miesięcy,wiele się zmieniło,napewno mniej jedzenia niż w grudniu,niekoniecznie tak dobre jak w grudniu,zmienili się kucharze ( chyba że tych nie zapamiętałem) zmienili się kelnerzy/barmani,odeszli jak dla nas najlepsi😒.. Trzeci raz tam nie pojadę 😁 oceniam na 4*
Fajny hotel,blisko dolmuszow, morza,bazarków.
Miałem narożny pokój rodzinny,fajny,duży lecz słabo wyciszony od okien itd ,modlitwy z meczetu budzily wszystkich ,ale potem to już kwestia przyzwyczajenia.
Wszystko na wysokim standardzie, super obsługa, pyszne jedzenie i atrakcje🙂gorąco polecam 🙂👍
Pyszne jedzenie, obsługa ze znajomością języka polskiego, bardzo miła obsługa
Wszystko było ok
Hotel wybrany po raz drugi, standary wysokie,obsługa super!!! .
Obsługa!!!bardzo pomocna.
Mały minus, dostępne atrakcje dla dzieci,pokój zabaw,plac zabaw,zjeżdżalnie w wybranych godzinach.
Hotel okazały obsługa bardzo pomocna i miła. Ocena na 8,5 w skali 10.
obsługa pomocna i bardzo miła
Jedzenie powtarzało się , przerwy w dostawach prądu. Mały basen kryty , chłodna woda
Jesteśmy pod wrażeniem obsługi i cudownego jedzenia Poprostu brak słów żeby opisać te pyszności .czystość i ich kulturę. Cała obsługa przemiła , ciągle chodzą pytają czy coś donieść Hotel bardzo czysty , minibar codziennie uzupełniany w napoje piwko a wszystko w cenie bez dopłaty.
Wszystko🤩
Nie widzę wad.
Jak najbardziej polecam! Wspaniała obsługa hotelu, czysto, jedzenie bardzo dobre.
Lokalizacja, jedzenie, baseny,
Super hotel,czysto,świetne położenie,blisko morza,blisko dolmusze ,dobre jedzonko,dobry serwis. Z tego miejsca muszę podziękować kelnerowi (...) (przepraszam jeśli się pomyliłem) człowiek wiecznie uśmiechnięty,miły ,pomocny,człowiek ,który wie gdzie jest i po co,świetna obsługa za barem tak jak i na serwisie ,ten człowiek pracuje tam z pasji😉 Takie słowa też kieruje do kelnerki (...) ,przemiła sympatyczną osobą,dziękujemy bardzo za obsługę i miło spędzony czas,serdecznie Was pozdrawiamy i do zobaczenia 😉
Dobre położenie,dobre jedzonko,fajne pokoje,blisko plaży,sklepy ,busiki,czystość na poziomie💪
Troszkę nas urzekli niektórzy kelnerzy ,widzac mój stół pełny pustych talerzy nie zabierali ich mimo dość porządnego napiwku,a ze stolika obok bo siedział pan z Niemiec ,kelner potrafił sobie zabrać tylko szklankę i pójść. Nie podobało nam się nierówne traktowanie ,hotel nastawiony na turystów niemieckich i możliwe że rosyjskich ,mimo że polakow jest tam zawsze sporo,dobrze że są tacy ludzie jeszcze jak (...) 😉
Pobyt w okresie Noworocznym. Hotel i pokój bardzo ładny, jedzenia dużo, choć średnio smaczne . Frytki i nugetssy bardzo dobre, podobnie jak kawa. W pokoju serwis uzupełniany w colę, sprite , wodę, piwo , ale nieregularnie. Fajna kolacja Sylwestrowa, potem występy , fajerwerki i dyskoteka w night clubie. Obsługa bardzo życzliwa. Co wieczór show lub muzyka na żywo. Generalnie pobyt bardzo udany .
Wystrój Pyszna kawa Komfortowy pokój
Jedzenie średnio smaczne, ale głodna nie chodziłam. Zawsze coś się dla siebie znajdzie
Hotel jest rewelacyjny. Wszystkim polecam serdecznie .
5 gwiazdek
Bardzo dobrze sauny siłownia basen drinki dobre lokalizacja też.
Duży z udogodnieniami
Wyraźnych brak
Hotel jest bardzo dobry. Byłem z rodziną 2+2v- poza sezonem, bardzo polecam.
Duzo udogodnień dla dzieci i dorosłych rowniez poza sezonem. Dobre jedzenie, niezłe drinki.
Brak animacji w grudniu, basen kryty bardzo mały.
Daje 8 na 10. Jedzenia dużo choć monotonne. Obsługa miła mówiąca po angielsku, niemiecku. Woda w basenach zewnętrzych chłodna- cieplejsza była w morzu. A basen wewnątrz mały jak na tak duży hotel z chłodną wodą. Brak animacji dla dzieci- prócz jednej 30 minutowej dyskoteki. Dla dorosłych codziennie jakieś atrakcje np: muzyka na żywo przy gitarze przy pochodniach, karaoke. Do morza bardzo blisko.
Miła obsługa, blisko morza.
Brak animacji dla dzieci. Zimna woda w basenach.
Wszystko z zewnątrz wydaje się piękne - meble, bary, żyrandole, bardzo miła obsługa. Niestety jedzenie bardzo mało urozmaicone - przez tydzień jedynie 2 razy ryba nie mówiąc już o jakichkolwiek innych owocach morza. Mięsa również bardzo mały wybór. Z łazienki bardzo nieprzyjemny zapach szamba z rur. Codziennie bardzo głośna muzyka do 23. O umycie podłogi musieliśmy poprosić po przez 3 dni nie było to w standardzie sprzątania. Woda w basenach lodowata. Plus za bliskość piaszczystej plaży, insfrastruktura na plazy również ekstra, duzo leżaków, bar i lunch. Kiepski kids club i plac zabaw
Plaża i infrastruktura hotelowa Super kawiarnia przy lobby Piękne lobby
Czystość w pokojach Jedzenie Kids club Brak podgrzewanej wody w basenie zewnętrznym, nawet w brodziku dla dzieci
Hotel znakomity, solidne 5 gwiazdek, zrobił na nas ogromne wrażenie. Po przyjeździe dostaliśmy pokój 3 godziny szybciej niż oficjalne zameldowanie. Duży wybór jedzenia i jest bardzo smaczne. Dużo pokazów wieczornych a jest listopad, ludzi było pełno, pogoda dopisała 28 stopni w 1 tygodniu listopada i tylko jeden dzień deszczowy. Polecam ten hotel, rodziny z dziećmi też się tam odnalazły chociaż jest głównie dla dorosłych.
Duży wybór jedzenia, wysoki standard
Nie ma takich rzeczy