Sirene Beach

3.9

Bardzo fajny hotel, położony w kapitalnym miejscu. Idealne miejsce na ziwedzanie wyspy. Basen hotelowy bez zastrzeżeń, pokoje bardzo fajne, czyste, codziennie sprzątane, klimatyzowane. W pokoju TV oraz lodówka. Posiłki super! Bardzo urozmaicone, szef kuchni na medal. Wycieczki fakultatywne polecam wykupić na miejscu w lokalnych biurach proponujących zwiedzanie wyspy i okolicznych wysp. Pozdrawiam ,Jola

Z hotelu jest blisko w każde miejsce. Wyżywienie ponadprzeciętne, smaczne i urozmaicone. Hotel ładny i zadbany, wysprzątany. Obsługa bardzo uprzejma. Pokoje pięknie urządzone, czyste i funkcjonalne. Gorąco polecam to miejsce, także dla osób ceniących spokój.

Ja dostalem pokoj na parterze z widokiem na stroma sciane gory - czyli bez widoku. Wszystkie okna wychodzace na te strone (czyli 40% wszystkich) maja taki sam widok. Odleglosc do stoku gory to rzedu 7-10 m. Caly czas jacys ludzie chodzili pod oknami (krajowcy), z tego wynikala niedogodnosc - trzeba zamykac oka w czasie wychodzenia z pokoju a w nocy przymykac. W sasiednim pokoju caly czas cos bardzo uciazliwie buczalo... dramat. Obsluga na pytania czy mozna zmienic pokoje odpowiadala z ironicznym usmiechem "THAT'S WHAT YOU PAID FOR...". Hotel bezposrednio przylega do DOMU POGRZEBOWEGO!! - na zdjeciu reklamowym w prawym gornym rogu widac dach domu... Opalajac sie na trawniku przy basenie praktycznie siedzi sie na dachu tego obiektu! Obsluga kiepska, room service wchodzi bez pukania. Sam hotel jako budynek bardzo fajny, nowy i elegancki... szkoda, ze przez slaby personel traci wiele uroku. Polozenie przy bardzo ruchliwej ulicy - glowna droga na tym odcinku wybrzeza. Uciazliwe o tyle, ze osoby z dziecmi musza chodzic z nimi do pokoju z plazy strach puscic je same. Z hotelu wszedzie daleko. Do najblizszego baru ok 10-15 minut drogi spacerem.
Plaza dodatkowo platna nawet dla all inclusive - ale to czasami jest norma wiec ok... Platne nawet za lezenie na jej terenie a nie tylko za lezaki i to juz dziwne... Jeszcze raz podkreslam sam budynek naprawde bardzo fajny... szkoda tych drobiazgow, ktore wplywaja na ogolna ocene... :-(
A odpowiedz, ze dostalem to za co zaplacilem... wiecej na mnie nie zarobia i mam nadzieje na nie wielu innych...

Witam wszystkich,
na wakacjach byłam z przyjaciółmi pod koniec lipca i wszyscy jesteśmy zachwyceni hotelem Sirene,
ważne dla nas było, żeby hotel był o dobrym standardzie, był blisko miasta Rodos - pani z biura Święcki Travel bardzo dobrze dobrała hotel do tego, czego oczekiwaliśmy.
mile się zdziwiliśmy, bo w hotelu była polska obsługa! /my akurat nie mieliśmy problemu z komunikowaniem się w jęz. angielskim/ dla dla osób, które nie znają języka to bardzo pozytywna sytuacja.
Hotel nie jest za duży, ale dzięki temu kameralny, nie było tłumów w kolejce po jedzenie i na basenie, podobno w przyszłym roku ma być jeszcze jeden bar na plaży, oprócz tego na basenie. Plaża jest żwirowa ale nam to w ogóle nie przeszkadzało, z resztą cała zachodnia strona wyspy jest taka.
Szkoda, że all inclusive kończyło się o 23, ale bar i tak był otwarty do 2 w nocy i raz w tygodniu był wieczór karaoke.
Polecam wszystkim, którzy chcą się bawić i mieć dobry standard.
Pozdrowienia dla Petera z recepcji ;)
Magda Krzemianowska

Wakacje były super spokój cisza ruch za oknem nie dokuczał wszędzie blisko obsłóga hotelu zawsze uśmiechnięta codziennie sprzątane pokoje urozmaicone posiłki bardzo przyjemny wystrój wnętrz poprostu cudownie

Nazwa  Sirene Beach
Miejsce  Grecja / Rodos / Ixia
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, rowery, golf, parking

Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos

Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami

Piękne plaże ze złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą

Piękne krajobrazy - od górskich szczytów po złote wybrzeża

5.3

3.9

Wyświetlono 66 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jola

Pobyt - Sierpień 2007

Rafał

Pobyt - Sierpień 2007

turysta

Pobyt - Lipiec 2007

Pobyt - Maj 2007

Witam wszystkich,
Polecam wszystkim, którzy chcą się bawić i mieć dobry standard.
Pozdrowienia dla Petera z recepcji ;)

Jarek

Pobyt - Lipiec 2006

Asia

Pobyt - Kwiecień 2006

Hotel fajny! Bardzo przyjemnie urządzony. Pokoje bardzo ładne i czyste, tak samo jak łazienka. Jedzenie dobre, choć mógłby być troche większy wybór. Obsługa bardzo miła. Basen odpowiedniej wielkości, czysty. Fajny barek przy basenie. Plaża jest niezbyt ładna. Może i szeroka, ale żwirowa a ja takich nie lubię. Umiejscowienie hotelu bardzo fajne. Zaraz przed budynkiem jest przystanek, skąd można szybciutko dostać się do wszpaniałej stolicy - Rodos!

Sirene Beach