Slavyanski

3.2

Baseny super,bliskość do morza super Jedzenie dobre mały wybór, ale jak człowiek głodny to je ze smakiem wszystko Jedyny minus to komplety brak organizacji bufetu,brak szklanek,dostęp do jedzenia ograniczony ,brak przestrzeni kolejka do nałożenia sobie jedzenia

Skromnie , ale czysto .Pokój codziennie wysprzątany, ręczniki wymieniane .Moznaby było zamontować chociaż zasłonki prysznicowe , gdyż po prysznicu mokro w całej łazience .Klimatyzacja również słabo działała. Na śniadanie potrawy jednolite , ale smaczne. Jak na hotel 3- gwiazdkowy jestem bardzo zadowolona i polecam dla mniej wymagających .

Hotel fajny, nie jest tak głośno jak piszą - bo na szczęście jest położony dalej od ścisłego centrum - gdzie jest turystów jak mrówek 🙂.

Hotel położony blisko głównej promenady i plaży - praktycznie wychodzi się z basenu na główny deptak. Hotel budżetowy na tani pobyt bez fajerwerków - bardziej jako baza noclegowa.

Hotel ma bardzo dobrą lokalizację. Jest czysto, klimatyzacja działa. Miła i pomocna obsługa. Monotonne śniadania.

Nazwa  Slavyanski
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Słoneczny Brzeg
Wyżywienie  śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, darmowe wifi, windsurfing, parking

Piaszczysta plaża oddalona o ok. 50 m od hotelu.

Świetne możliwości komunikacyjne: bezpośrednio przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy w kierunku miasta.

Wspaniałe warunki na solidny wypoczynek w otoczeniu morza i gór.

Hotel chwalony ze względu na wysoki poziom obsługi.

3.2

Wyświetlono 64 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Monika v

Zalety

Bliskość do morza,obsluga miĺa

Wady

Problema na stołówce

Karolina

Zalety

Obsługa sympatyczna , bardzo uśmiechnięta

Wady

Brak zasłonek w łazience , klimatyzacja bez szału , brak kontaktu przy łózkach

Iza

Zalety

Zaleta to 20 kroków do plaży 👍🏻 , i super widok jak ktoś posiada pokój z widokiem na morze .

Wady

Jak oczywiście są lekkie wady , nieczyste solniczki ( wszystko do przypraw i szyby .drzwi wejściowe i okna restauracji )

Jacek

Zalety

Położenie, bardzo pomocne i miłe Panie w recepcji

Wady

Bardzo słabe śniadania, codziennie to samo jakościowo produkty niskiej jakości. Brak brodzika w łazience - przy kąpieli łazienka "pływa".

Przemysław

Zalety

Lokalizacja, obsługa.

Wady

Monotonne śniadania

Hotel jak na 3 * całkiem ok. Czysto choć można by było co nieco odświeżyć i zadbać o przyjemniejsza atmosferę wokół. Śniadania bardzo monotonne. Jednak na wakacjach nie hotel ważny (łóżko czyste ręczniki zmieniane codziennie sprzątany pokój czysty basen) ważniejsze że był ekstra widok i plaża na wyciągnięcie ręki.

Zalety

Prawie na plaży

Wady

Lekko zaniedbany ale czysty

Gosia

Hotel oceniam bardzo dobrze. Dałabym mu więcej niż 3 gwiazdki. Miła obsługa, czysto. Duży wybòr produktów na śniadanie, można się najeść do syta. Bajecznie położony. Wyjście praktycznie na samą plażę. Fajny basen z darmowymi leżakami. Nie spodziewałam się takiego standardu za w sumie tak niewysoką cenę. Jestem mile zaskoczona polecam.

Zalety

Położenie przy plaży, miła obsługa. Atmosfera na luzie. Nikt nie zagląda w zakupy jakie przynosi się do pokoju

Wady

Mały minus za zacinającą się windę. Ale obsługa ogarneła temat.

Martyna

Standard hotelu pasuje do podanych 3*, jeśli nie zależy komuś na super komforcie to będzie ok. Wyposażenie pokoju dosyć stare, trochę jak z lat 80tych, ale czysto. Łazienka max 2 m, ale da radę się wykapac😄 Plusem hotelu jest napewno lokalizacja. Piaszczysta plaża z leżakami( 10euro) po drugiej stronie ulicy. Hotel znajduje się tuż przy głównej promenadzie z mnóstwem restauracji, wypożyczalni sprzętu wodnego, wypożyczalnia aut oraz innych atrakcji. Jedzenie w hotelu bardzo przeciętne ( mały wybór i codziennie to samo). Przystanek autobusowy oraz większy sklep około 200 metrów od hotelu. 😄

Zalety

Lokalizacja: Przy plaży Przy promenadzie z mnóstwem atrakcji

Wady

Mała łazienka Balkon z widokiem na dach Przeciętne jedzenie

Andrzej

Pobyt - Maj 2023

Pokój skromny ale zaspokajający wszytkie podstawowe potrzeby. Przy zamkniętych oknach dobrze izolowany od dźwięków nocnego życia otoczenia.

Zalety

Bardzo dobre położenie, czystość w pokojach i otoczeniu, śniadania pozwalające na komponowanie własnych zestawów bez żadnych ograniczeń oraz miła i uczynna pani w recepcji.

Wady

Brak w pokoju czajnika do zagotowania wody.

Bogdan

Pobyt - Maj 2023

Pokój mały z balkonem czysto śniadania bardzo dobre

Zalety

Blisko do morza ,ładny basen

Sylwester

Pobyt - Maj 2023

Hotel jak za tą cenę Ok. Obsługa bardzo miła i pomocna. Śniadania dobre.... bliskość basenu i plaży rewelacja.

Zalety

Bliskość plaży. Obsługa

Wady

Brak kontaktów przy łóżkach 🙃🙃🙃😊😊😊

Emilka

Pobyt - Maj 2023

Bardzo fajny hotel na budżetowe wakacje.Przy samej plaży, do głównego deptaka 10 min spacerkiem

Zalety

Zdecydowanie lokalizacja , miła obsługa

Pobyt - Maj 2023

Jak na hotel trzygwiazdkowy spełnił moje oczekiwania. Hotel położony przy promenadzie blisko morza. Wykupione śniadania trochę monotonne. Ogólnie ok

Agata

Pobyt - Maj 2023

Świetna lokalizacja, przy promenadzie wzdłuż plaży, basen od strony plaży a nie ulicy jak w niektórych hotelach, na samej plaży też miejsca dla osób, które nie chcą płacić za leżaki 30 lewa za dzień. W pobliżu LIdl i Aldo. Popkoje skromne ale czyste, z małą lodówką, śniadania bardzo dobre jak na ***

Zalety

lokalizacja

Wady

nie zauważyłam

Bogdan

Pobyt - Wrzesień 2022

Lokalizacja 5 gwiazdek, śniadanie 5 gwiazdek, basen 5 gwiazdek, personel 5 gwiazdek, morze i plaża 7 gwiazdek !

Zalety

Manager Stanisława 7 gwiazdek .

Wady

Nie

Stanisław

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel godny polecenia. plaza naprawę bardzo blisko. To najwazniejsze

Zalety

Pokoje czyste .Ręczniki wymieniane . Śniadania urozmaicone

Wady

Brak wad

Dorota

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel w pełni zasługuje na 3 porządne *. Położony blisko plaży, 12 pięter z windą trochę starą, ale działającą (2 szt.). Bardzo miła obsługa w recepcji i serwis sprzątający. Pokój superior naprawdę duży i wygodny. Balkon ładny ze szklaną balustradą. Łazienka czysta, cała w kafelkach. Śniadania całkiem smaczne i urozmaicone. Bardzo blisko plaża z ciepłą wodą w morzu i bardzo szeroką plażą. Mnóstwo leżaków, które w tym roku kosztowały 27 lewów (komplet), a pod oknami ogromny basen i bardzo dużo leżaków już nie płatnych. Jestem bardzo zadowolona.

Zalety

W pokoju były bardzo szerokie i wyjątkowo wygodne łóżka. Było cicho i spokojnie. Można było naprawdę odpocząć i wyspać się do woli. 2 x w tygodniu zmieniano nam ręczniki, 1 x pościel i codziennie nam sprzątano łazienkę i ścielono łóżka. W pokoju ładnie pachniało. Śniadania smaczne. Recepcjonistki miłe i pomocne. Wszędzie blisko. Czułam się tam bezpiecznie. Mam wrażenie, że nie wszystkie pokoje były zajęte. Pomimo, że hotel duży czułam kameralną atmosferę.

Wady

Łazienka nie miała wydzielonej kabiny prysznicowej i na czas kąpieli cała podłoga w łazience była w wodzie. Na szczęście szybko ściekała i po kilku godzinach było znów sucho. Windy pamiętają "dawne" czasy...

5.2
Iwo

Pobyt - Lipiec 2019

Wróciliśmy tydzień temu z wakacji. Hotel jest położony blisko plaży praktycznie na drugiej stronie jest morze co jest ogromnym plusem. Mieliśmy pokój na 11 piętrze codziennie sprzątane pokoje, ręczniki wymieniane trochę rzadziej. Śniadania monotonne codziennie to samo, mieliśmy opcje HB niesety ogromny minus za to że do kolacji nie było żadnych powtarzam żadnych napojów. To jest pomiana dla mnie bo zawsze jeździmy z opcją HB i zawsze byky napoje do kolacji. Tutaj nawet wody nie ma. Także to jest tragedia. Woda w basenie czasami była zimna. Hotel trochę zaniedbany. Łazienki na dole w lobby hotelu bardzo brudne i zaniedbane często brak papieru. Bardzo fajny jest przy basenie bar z bardzo dobrymi i tanimi drinkami. Hotel jest też przy promenadzie także wszędzie blisko.

Zalety

Plaża po drugiej stronie Przy promenadzie bliisko wszędzie Bar przy basenie super tanie i pyszne drinki.

Wady

Śniadania monotonne codziennie to samo W opcji HB brak napojów do kolacji. Brudne zaniedbane łazienki często brak papieru.

Robert

Pobyt - Wrzesień 2018

Hotel świetnie położony. Pokoje ok codziennie sprzątane.Jedzenie szału nie było trafiło się i popsute ,lecz głodni nie chodzilśmy. Generalnie polecam.

Zalety

położenie

Wady

jedzenie,często stare,monotone

Kacholz

Pobyt - Lipiec 2018

12 piętro: spokój, acz można czekać trochę na windę (jedną z dwu)

Slavyanski