Piaszczysta plaża oddalona o ok. 50 m od hotelu.
Świetne możliwości komunikacyjne: bezpośrednio przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy w kierunku miasta.
Wspaniałe warunki na solidny wypoczynek w otoczeniu morza i gór.
Hotel chwalony ze względu na wysoki poziom obsługi.
Hotel o srednim standardzie.Bardzo udany pobyt.Na pewno wrocimy.Juz polecony kilku znajomym.
Pozwala przeniesc sie starszym rocznikom w czasy naszej komuny, taki byl wystroj naszych osrodkow.Przasny, praktyczny, bez przepychu ale nie jedziemy mieszkac w hotelu tylko nocowac. Starszy personel sprzatajacy co ja osobiscie odbieram bardzo pozytywnie.Polozony blisko plazy, z wlasnym wygodnym basenem, muzyka przez caly dzien.Dobre jedzenie. Jedyny hotel hotel ktory krotko przed przyjazdem jeszcze mial wolne miejsca z tym czego oczekiwalismy czyli bliskosc plazy plus wyzywienie.
Jedna jedyna wada hotolu do skorygowania przed kolejnym sezonem- prosze wprowadzic zakaz rezerwowania miejsc przy basenie rozlozonymi na lezakach recznikami. Kogo nie ma -nie plywa.Nawyk gosci nie do zaakceptowania w hotelach na Zachodzie ( Rosjanie? Ukraincy?). Przychodzimy na basen, w wodzie trzy osoby, wszystkie lezaki zajete recznikami. Prosze to zmienic, robi fatalne wrazenie.Ani razu nie skorzystalismy z basenu wlasnie z tego powodu.
Hotel położony przy samym morzu i głównym deptaku to jego najwieksze atuty. Blisko jest również do przystanku autobusowego z którego kursują autobusy do Aquaparku Nessebar oraz do samego Nessebaru.
Lokalizacja świetna przy samym morzu oraz głównym deptaku. Basen bardzo duży mało spotykany taki rozmiar basenu przy hotelach.
Obejście w koło hotelu i samego basenu mogłoby być częściej i dokładniej sprzątane. Śniadania monotonne co dzienie to samo. Pokoje w stylu PRL ale można się wygodnie wyspać.
Świetna lokalizacja !!! Duży basen . Śniadanie bardzo skromne , pokoje nie sprzątane .
Świetna lokalizacja !!! Duży basen , wygodne duże łóżka
Pokoje nie sprzątane ( tylko wymiana kosza ze śmieciami ) , ręczniki są nie wymieniane, łazienka mała bez wentylacji , prysznic bez kabiny - nie przemyślany odpływ wody ! Na 5 os otrzymaliśmy 3 kpl ręczników Na dwie łazienki przewidziana jest jedna rolka papieru toaletowego. Śniadania bardzo skromne .
Polozenie hotelu-rewelacja, strefa hotelowa z basenem oddzielona od plazy tylko deptakiem, okolica spokojna glownie 5* hotele, przystanki autobusowe, ciuchcia, taxi,dorozki...wszystko w najbliższym sasiedztwie. 150m moze 200 od glownego wejscia Carrefour z piekarenka i stoiskiem garmazeryjnym, na ktorym mozna kupic dania obiadowe. Tuz obok druga piekarnia z roznymi wypiekami, rowniez pizza w kawalkach; warzywniak z fajnym wyborem swiezych owocow i warzyw; kantory tylko Crown ktorych jest sporo; apteka calodobowa...o barach, klubach i kasynie nie wspominam nawet, bo to przeciez Vegas ;) Pokoje - nie wiem czy wszystkie nasz na 11 pietrze z super widokiem na miasto od strony zachodnio polnocnej,wiec rano nie nagrzewa sie, od strony plazy wschodniej, widok na morze,ale jak to na wschodzie od rana sloneczko. Czysciutko, pachnaco, wykladziny dywanowe nowe, sciany czyste, centralna klimatyzacja cicha i bez zapachu; 4 gniazdka, lodowka, suszarka, tv. Lozka wygodne. Sam pokoj poniewaz wysoko jest cichy,sciany rowniez dobrze wyciszaja. Na sniadaniu ludzi sporo, ale do samej 10 obsluga donosi pieczywo i inne( na cieplo kielbaski,jajka,makaron) wędliny,sery,dzemy,warzywa i owoce. Obsluga pilnuje porzadku i czystosci, sprzatanie codziennie , dokladnie...4 windy jedna przeszklona widok super. Basen bardzo duzy, lezakow wystarczajaco, prysznic przy basenie, po zejsciu z plazy mozna sie oplukac. Bar dosyc dobrze zaopatrzony, piwo 4,5 bgn.
Lokalizacja,cena, czystosc w pokojach
Świetne warunki, przyjazna atmosfera, dobre śniadanka a w bonusie otrzymałyśmy apartament zamiast pokoju. 100% zadowolenia
lokalizacja bardzo blisko morza, dostępny niezatłoczony basen
brak wad
Czytałam dużo różnych opinii i bałam się co zastanę. Ale jestem naprawdę zadowolona z hotelu. Lokalizacja świetna, basen duży, śniadania bez szału, ale dobre i zawsze coś tam można znaleźć do jedzenia. Automat do kawy i do soków. Pokoje bardzo małe, miałam pokój 2 + dostawka i prawie nie było gdzie rozłożyć się z walizka. Łazienka podobnie jak pokoje. Mała, z prysznicem na ścianie beż żadnej zasłony przez co woda rozlewa się po całej łazience i sprzyja to powstawaniu grzyba. Pokoje sprzątane. Pościel i ręczniki wymieniane co jakieś 2-3 dni. Śmieci wyrzucalysmy sobie same bo na korytarzu stał wózek Pani sprzatajacej, ale podczas sprzątania również zabierały śmieci. Braliśmy najtańszą opcje pokoju, a i tak byl widok na morze co jest na duży plus. Klimatyzacja działa bez zarzutu, w pokoju mieliśmy conajmniej dwa podwojne gniazdka. Na minus to jednak tragedia z internetem, zwłaszcza w pokojach. Musiałam wychodzić na korytarz żeby złapało a nad basenem łączyłam się z WiFi sąsiedniego hotelu, które działało o wiele lepiej. Jedna z drabinek ciągle uszkodzona i chyba nie spieszno było nikomu do naprawy. Brak suszarki do włosów. Hotelu posiada 4 windy, w tym jedną przeszklona z fajnymi widokami na ostatnim piętrze. Podsumowując: jak ktoś jest wymagający to nie hotelu dla niego. Uważam, że jest warty swojej ceny i duże prawdopodobieństwo, że di niego wrócę w przyszłości
Zdecydowanie lokalizacja, ale również dość spory basen
Małe pokoje, w których jest problem z WiFi, a styl taki późny PRL
To był nasz drugi pobyt w tym hotelu - pierwszy raz byliśmy tu ponad 10 lat temu. Od tamtej pory przy hotelu powstał basen. Nasz pokój - superior view- bez zarzutu, duże łóżko, lodówka, widok na morze, duży balkon. Pokoje sprzątane codziennie. Wielki plus hotelu to położenie niemal przy samym morzu.
Na pewno położenie hotelu, basen, bar w lobby oraz przy basenie, kilka wind.
Jedyne zastrzeżenie, ale nie jakieś wielkie to śniadania. Są oczywiście świeże, ale bardzo monotonne. Moim zdaniem Bułgaria nie jest miejscem dla smakoszy 😀
Lokalizacja hotelu jest wspaniala wszędzie blisko plaża 2 minuty od hotelu sklep za rogiem restauracja również basen duży i czysty w dodatku mało osób w nim. Klimatyzacja działa, bardzo mała łazienka ale nikt nie jedzie po to żeby w niej siedzieć. Bardziej wymagających czasem nawet 5 gwiazdek nie zadowoli więc jak za te pieniądze wszystko było super.
Zdecydowanie lokalizacja. Basen na duży plus.
Obsługa recepcji, nie ststy pozostawia wiele do życzenia Panie ani trochę nie mówiące po angielsku ani nic nie rozumijące. Obrażone o każdej porze dnia i nocy stoją jak za karę.
Wszystko ok, Mieliśmy apartament na 4 osobowy dwupokojowy na ostatnim 12tym piętrze z super widokiem 😁 na wprost plaży 👍 i głównej promenady do spacerowania
Duży basen, blisko super plaży z łagodnym zejściem
Nie ma się specjalnie do czego przyczepić
Standard hotelu pasuje do podanych 3*, jeśli nie zależy komuś na super komforcie to będzie ok. Wyposażenie pokoju dosyć stare, trochę jak z lat 80tych, ale czysto. Łazienka max 2 m, ale da radę się wykapac😄 Plusem hotelu jest napewno lokalizacja. Piaszczysta plaża z leżakami( 10euro) po drugiej stronie ulicy. Hotel znajduje się tuż przy głównej promenadzie z mnóstwem restauracji, wypożyczalni sprzętu wodnego, wypożyczalnia aut oraz innych atrakcji. Jedzenie w hotelu bardzo przeciętne ( mały wybór i codziennie to samo). Przystanek autobusowy oraz większy sklep około 200 metrów od hotelu. 😄
Lokalizacja: Przy plaży Przy promenadzie z mnóstwem atrakcji
Mała łazienka Balkon z widokiem na dach Przeciętne jedzenie
Hotel godny polecenia. plaza naprawę bardzo blisko. To najwazniejsze
Pokoje czyste .Ręczniki wymieniane . Śniadania urozmaicone
Brak wad
Bardzo słaby hotel. Dla naprawdę niewymagających. Nadmieniam, że biuro wakacje.pl jest tylko agencją pośredniczącą, a organizatorem wycieczki do tego hotelu było biuro TOP Touristik, gdzie kontakt, organizacja wycieczki do jeden chaos, krótko mówiąc - dno. Omijajcie szerokim łukiem tego Tour operatora.
Dobra lokalizacja
Bardzo ciasne pokoje, ciemne korytarze, brud, kurz, pozostawione nawet patyczki do uszu pod łóżkiem. Coś okropnego. Jedzenie bardzo słabe. Dobrze, że mieliśmy wykupione tylko śniadania. Dramat.
Wakacje z rodziną 2+2+śniadanie w apartament superior ponad 50m",dwa oddzielne pokoje i dwie oddzielne łazienki z jednym wejsciem wspólnym oraz widokiem na morze i basen. Super sprawa dzieci spały w osobnym pokoju na normalnych łóżkach jak i rodzice w jednym dużym. Dwie lodówki, suszarka, 2x klimatyzacja duzy balkon. Codziennie sprzatany apartament, często zmieniane ręczniki ,pościel. Hotel w pierwszej lini plażowej to duży plus, duży basen i brodzik,bar przy basenie. Bliskość sklepików, barów-gastronomi oraz innych atrakcji to duży plus (przy głównym deptaku w SB.) Stołówka czysta , jedzenie urozmaicone ,kelnerzy obrotni,mili jak i reszta obsługi hotelu . Drink bar, mini plac zabaw dla dzieci. Do dyspozycji gości 4 windy w tym jedna przeszklona z widokiem na SB i morze. Polecam wszystkim ten Hotel.
Bliskość do plaży, duży basen, czystość, smaczne jedzenie oraz atrakcyjna cena spokój i cisza halasy z ulicy nie przenosza się do pokoi.
Jak na trzy gwiazdki, nie jest zle, acz moglo byc troche lepiej. Posciel czysta, sam pokoj tez. Okna natomiast sa tak brudne (od zewnatrz) ze ten brud rzuca sie w oczy od wejscia. Zastanawialismy sie czy ich nie umyc. Standard pokoju - lata 2000. W pokojach nie bylo czajnikow, a przy lozkach gniazdek elektrycznych. Sniadania z dosc tanich produktow, ale w wiekszosci dobrych. Wybor nie byl wielki ale mieli bardzo dobre pieczywo wypiekane - wytrawne bulki z serem oraz te na slodko. Wymagaja noszenia plastikowych opasek na rece.
Tanio, fajny basen, pieczywo na sniadaniach, blisko plazy, poza oknami - czysto
Mogli by umyc okna, wyremontowac caly hotel, podnoszac jego standard, kupic lepszej jakosci produkty spozywcze
Hotel w bardzo dogodnej lokalizacji, blisko płazy, blisko centrum
Blisko płazy , ładny basen, miła obsługa
Mało miejsca na stołówce
Hotel w cudownym położeniu, za taką cenę godny polecenia, obsługa uśmiechnięta, pokoje czyste, codziennie wymieniane ręczniki.
Położenie hotelu w niewielkiej odległości od pięknej plaży, cudowne widoki z balkonu.
Brak czajnika bezprzewodowego w pokoju.
ocena bardzo pozytywna, pokoje duże z balkonem, brak czajnika w pokoju, ilość wind wystarczająca, utrzymanie czystości na bieżąco,
Położenie rewelacyjne, na leżaku nad basenem jest 10m do szerokiej plaży.
Ocena sześć, mały minus za zimną wodę w basenie.
Ok, w pokojach codziennie sprzątanie, brak kabiny prysznicowej w łazience
Windy
Pokój z widokiem na plażę,duże łóżka , pożywne śniadania
Super blisko do morza
Brak wad 🙂
Budżetowy hotel w świetnej lokalizacji. Stosunek ceny do jakości bardzo wysoki. Lata świetności ma za sobą, ale pokoje czyste. Polecam dopłacić do pokoju superior, bo w nim mamy sporą łazienkę z normalna kabiną prysznicową. Bardzo słabe śniadania.
Lokalizacja. Tuż przy plaży, blisko centrum, ale ciut poza, dzieki czemu wieczorami jest w miarę cicho. Blisko sklepy, restauracje. Basen dostępny 24h, wiec można było spokojnie popływać późnym wieczorem. Dobra klimatyzacja.
Bardzo słabe śniadania, codziennie to samo. Do wyboru 2 owoce (jablka i sliwki). Raz trafił się arbuz. W małych pokojach prysznic bez kabiny.