Sol E Mar

Najpierw zabukowałem, potem czytałem opinię i się przeraziłem.... Na miejscu jednak wszedłem do hotelu i zobaczyłem czystą recepcję, kulturalną osobę w niej. Trochę mało miejsca na parkingu ponieważ wynajęliśmy sobie samochód, ale tak jest w całej Albufiera. Pokój miał oddzielną część sypialnianą od części dziennej, ładną i schludną łazienkę i balkon.

Może nie było jakoś super, natomiast było godnie i bez specjalnych powodów do narzekania. Zgadzam się z Panem Radkiem, zakwaterowanie było czyste co chyba najważniejsze. Gdybym miała wrócić do Portugalii to w innej miejsce ponieważ jak dla mnie jest tutaj dużo turystów. Spacer do mariny powinien wam zająć około 15 do 20 minut.

Hotel bardzo nas rozczarował. Absolutnie nie zasługuje na 4 gwiazdki; w porównaniu do pobliskiego hotelu Rocamar (również 4-ro gwiazdkowego)pobyt w Sol E Mar wydaje się być ponurym doświadczeniem. Wystrój i wyposażenie hotelu i pokoi jest przestarzałe i bardzo brzydkie; obiekt wymaga generalnej przebudowy i zmiany wystroju wnętrz, co wyeliminowałoby też nieprzyjemny zapach (stęchlizny). Podczas tygodniowego pobytu byliśmy jedynymi gośćmi w wieku ok. 40 lat; odnieśliśmy wrażenie, że ten hotel odwiedzają wyłącznie emeryci. Przy tak wysokiej cenie pobytu przynajmniej leżaki i parasole przy plaży powinny być bezpłatne. Żałowaliśmy, że nie wybraliśmy skromniejszego, ale schludniejszego, nowocześniejszego i wizualnie znacznie bardziej atrakcyjnego Baltum (widzieliśmy tamtejsze pokoje).

od2 264 zł za osobę

Nazwa  Sol E Mar
Miejsce  Portugalia / Algarve / Albufeira
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen kryty, sporty wodne

Życie nocne w dzielnicy Starego Miasta

Rejsy do jaskiń morskich i ukrytych grot wybrzeża Algarve

Plaże Praia da Marinha i Praia dos Pescadores

Muzeum miejskie i klimatyczne brukowane uliczki

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Radosław

Pobyt - Marzec 2009