Piaszczyste plaże z turkusową wodą i palmami
Medyna z bazarami i lokalnym rękodziełem
Twierdza z widokiem na port i wybrzeże
Ogrody i parki pełne egzotycznej roślinności
Hotel nie jest pierwszej nowości, ale nie jest najgorszy. Obsługa stara się, żeby było czysto. Za tą cenę nie ma się do czego przyczepić :)
Duży aquapark to największa zaleta hotelu. Można w nim znaleźć zjeżdżalnie i dla maleńkich dzieci jak i dla dorosłych :) Obsługa bardzo miła i pomocna.
Animacje i jedzenie dostosowane najbardziej pod Angielskich i Francuskich turystów. Bardzo wielu animatorów, którzy ciagle nagabywali na różne atrakcje - po czasie może to być męczące. Jedzenie właściwie bez szału, ale z głodu nikt nie padnie :) Zawsze były podstawowe dania, a codziennie zmieniały się dania tematyczne.
Hotel polecany rodzinom z dziecmi, duzy aquapark, gdzie odnajda się zarówno dzieci jak i dorosli, dla najmlodszych swietny basen z zamkiem i zjezdzalniami.Hotel czysty, zadbany,pokoje rodzinne calkiem przestronne,posilki smaczne, duzy wybor,kazdy znajdzie cos dla siebie, plaza mozna spacerkiem dojsc do Yasmine Hammamet, nowszej czesci Hammametu, mozna dojechac rowniez taksowką.Polecam ten hotel...atrakcji jest sporo!!
Zjezdzalnie wodne
brudna plaza
Ogólnie do do hotelu nie można się przyczepić bo jakość jest adekwatna do standardu 3* wszyscy pracownicy mili i uprzejmi. Sama Tunezja i klimat tu panujący mnie nie zachwycił i dlatego nikomu nie polecam. Sam hotel średni, w czasie burzy zalalo nam pokój ponieważ były nieszczelne okna. Bardzo głośne wieczorne animacje do godz 23 więc nie polecam osobą szukającym spokoju. Z klimatyzacji przy dłuższym używaniu smierdzialo. Aqua park ładny i fajny dla małych dzieci i starszych. Jedzenie inne niż w Polsce po tygodniu już się tęskni za naszym. Ryk dzieci i natretnie siadające muchy na Ciebie (niektóre gryzly) sprawiły że straciłem apetyt. Po 15.09 nie było klimatyzacji i wszyscy chodzili spoceni. Ogólnie polecam na max tydzień, potem już wszystko mnie drażnilo. Na pewno tam nie wróce.
Aquapark, animatorzy, plaża
Brak klimatyzacji po 15.09, niewygodne łóżka, głośno do 23
W Venus Beach byliśmy teraz we wrześniu z dwójką małych dzieci 4 i 1,5 roku . Hotel jest doskonale przystosowany dla małych dzieci. Cały Aquapark jest dobrym stanie wszystkie atrakcje są dostępne. Pokoje jak i cały hotel bardzo czyste i schludne codziennie super sprzątane, pokój i łazienka w dobrym stanie. Jedzenie w hotelu doskonałe co wieczór inny rodzaj kolacji tematycznej posiłki urozmaicone i bardzo duży wybór każdy znajdzie cos dla siebie nawet dzieci ? wieczorami codziennie odbywały się tez bardzo udane animacje a co najważniejsze zawsze po kolacji było mini Disko dla dzieci super zabawa przez poł godziny dziewczynki były zachwycone cały dzień czekały na tance, oprócz wieczornej zabawy był tez mini klub który organizował w podanych godzinach atrakcje takie jak malowanie twarzy zabawy i rysunek oraz plac zabaw. Polecam naprawdę z całego serca to miejsce!!! nie było do czego się doczepić ładnie czysto bezpiecznie przed wyjściem na plażę siedziała ochrona która odganiała każdych nagabywaczy itd. Spokojny wypoczynek piękna piaszczysta plaża co było bardzo ważne dla małych dzieci. Wspaniale spędzony czas!!!!!
aquapark jedzenie! animacje
Obiekt skierowany do osób lubiących zjeżdżalnie wodne. Hotel ma bardzo fajny aquapark - największy w Hammamet z 12 zjeżdżalniami. Co więcej może zachęcać plażowiczów, gdyż ma bardzo ładną, szeroką i piaszczystą plaże zaraz przy hotelu. Oczywiście jest on również dobrą opcją dla rodzin z dziećmi, choćby ze względu na atrakcje wodne. Jedynym minusem w tym wypadku jest transfer z lotniska, który może być dość długi.
Darmowe wi-fi w całym hotelu Największy w Hammamecie Aquapark Piękna piaszczysta plaża przy hotelu
Daleko od lotniska
Fajny aquapark zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. W maju nie ma kolejek do zjeżdżalni :-). Miła obsługa w restauracji. Pokoje czyste i na terenie hotelu czysto. Personel bardzo miły i uprzejmy. W przypadku wyjazdu tygodniowego - jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie, ale przy dłuższym pobycie może się znudzić :-). Nie warto dopłacać do lepszych pokoi. Zarezerwowałam za dopłatą family room a dostałam malutki pokój, standardowy. Pokoik za mały dla 4 osobowej rodziny. Ogólnie hotel godny polecenia. Może jeszcze kiedyś tam wrócimy :-)
fajny aquapark ładna plaża fajni animatorzy czysto miła i pomocna obsługa
mało atrakcyjna okolica w barze w aquaparku napoje podawane w brzydkich, plastikowych kubkach.
Hotel skierowany do osób o średnich wymaganiach. Wyremontowany w 2015 roku posiada bardzo ładne, kolorowe i czyste pokoje. Świetna łazienka w pokojach standard. Bardzo ładne trawniki dookoła hotelu. Hotel posiada niską zabudowę oraz darmowe wifi w całym hotelu. Posiada też największy Aquapark w Hammamet. Hotel posiada 4 bary co jest wielką zaletą. Bar AI otwarty 9-24.
wifi darmowe, bardzo ładna plaża, 7 km do centrym Hammemetu, wyremontowane pokoje
siłownia i jacuzzi extra, płatne ręczniki plażowe
Bardzo ekskluzywny hotel w centrum Hammamet. Zdecydowanie godny polecenia - przede wszystkim dla rodzin z dziećmi ze względu na Aquapark na jego terenie. Plaża hotelowa jest jedną z najładniejszych w tym regionie. Sam obiekt ma bardzo wysoki standard. Wyżywienie również godne polecenia.
atrakcje dla dzieci, ładne pokoje, piękna plaża
mało atrakcyjna okolica
Pobyt w hotelu będziemy z przyjemnością wspominać i opowiadać znajomym. Jedzenie było bardzo pyszne ( nawet dla mojego 6-letniego niejadka-zawsze znalazł coś pysznego dla siebie). Położenie: Hotel jest położony m/w po środku między Hammamet Jasmin a Hammamet Medina- do jednej jak i drugiej dzielnicy jest parę kilometrów, ale można iść plażą jak również podjechać taksówką, która zawsze jest dostępna pod hotelem.Atrakcje dla dzieci były każdego dnia-nie można było się nudzić. Polecamy i pozdrawiamy. Marcin z rodziną
Własna plaża przy hotelu, baseny, zjeżdżalnie miła i pomocna obsługa. Super animatorzy dla dzieci jak i dorosłych. Hotel jak na tą kategorię gwiazdek jest idealny.
Mieszkaliśmy od strony głównego wejścia i mieliśmy ciszę zarówno rano jak i wieczorem. Personel bardzo miły, pomocny i mówiący wieloma językami. Nie ma problemu z porozumieniem się. W hotelu jest winda. Ładne, czyste pokoje. Codziennie była zmieniana pościel i ręczniki. Świetnie działająca klimatyzacja. Jedzenie smaczne, urozmaicone. Podawano także potrawy kuchni tunezyjskiej (przepyszne). Kelnerzy pomocni i sympatyczni, panowali nad wszystkim. W pobliżu nie ma restauracji, dlatego ktoś kto twierdzi, że wychodził na posiłki na miasto mija się z prawdą. Hotel znajduje się bezpośrednio przy plaży, prowadzi do niej aleja wysadzana palmami. Piękna, szeroka, czysta plaża. Mnóstwo parasoli, leżaków i materaców (w cenie). Na terenie hotelu znajduje się kilka barów, w tym bar z przekąskami. Cudowny aquapark. Naprawdę robi wrażenie. Mnóstwo basenów i zjeżdżalni dla każdego. Świetna wydzielona część dla maluchów. Ratownicy bardzo dbają o bezpieczeństwo, zarówno przy basenach jak i na zjeżdżalniach. Nie można się nudzić ani przez chwilę. Animatorzy bardzo się starają i niektórzy mówią po polsku. Potrafią zorganizować czas w atrakcyjny sposób przez cały dzień (tańce, gimnastyka w basenie, aerobik itp.). Staraliśmy się aktywnie uczestniczyć w zajęciach, więc mieliśmy z nimi świetny kontakt. Jeśli były osoby z dziećmi animatorki zajmujące się maluchami bardzo fajnie organizowały im czas. Wieczorne animacje na wysokim poziomie. Widzieliśmy pokaz umiejętności fakirów, teatr ognia, pokazy tańców latynoskich itp. Wieczorami można był pójść na dyskotekę. Wi-Fi w lobby bezpłatne. W recepcji znajduje się kantor, więc wymiana pieniędzy jest bardzo prosta. Hotel godny polecenia. Zdjęcia nie oddają całej jego atrakcyjności. Goście z Polski pojawiają się rzadko. Najwięcej jest turystów z Rosji i Czech. Podziękowania dla całego serwisu hotelowego, ratowników, animatorów. Szczególne podziękowania dla animatorów Ibrahima ,Toto, Bagery i Miry. Dzięki Wam pobyt był jeszcze bardziej sympatyczny.
Wszystko nam się podobało
Brak w pobliżu restauracji i kafajek
pokoje straszne, brudne, stare okna, zagrzybiona, oblepiona brudem klimatyzacja, BRAK LODÓWEK, smród w holach, brudne okna, drzwi,, obdrapane brudne ściany w pokojach, holach, jest basen kryty, ale od dawna nieczynny, nie ma żadnej dyskoteki, wymyślone zasady np. czas wymiany ręczników plażowych, czas wymiany pieniędzy w kantorze hotelowy, często brak dinarów=brak możliwości wymiany, obsługa niechętna,z niewidzącym wzrokiem, nieuprzejma, 80% gości to lokalsi, którzy na stołówce zachowują się jak świnie, np. w wyłożonej na stołówce patelni baba ręką wygrzebywała sobie co lepsze kąski, dziecko wymiotowało na stołówce- nikt nie zwrócił uwagi, ani rodzice (jedzący przy stole) ani obsługa, są to często rodziny z kilkorgiem dzieci, ślicznych i niewychowanych, panie w chustach kąpiące się w strojach z długim rękawem i leginsami do kostek, sukni i chuście jeżdżę regularnie za granicę, byłam także w Egipcie, ale takiego syfu nie widziałam pokażę zdjęcia i odpowiem na zapytania -gochnawik@poczta.onet.pl przestrzegam przed tym hotelem
przy plaży, jeden basen czysty, sporo arabskich potraw na obiad i kolację, dość pikatnych
ogólny syf
czuje sie oszukana i okradziona, ten hotel nie jest wart nawet polowy pieniedzy jakie za niego zaplacilismy. Biuro Sun Fun nie uznalo naszej reklamacji pomimo ze ten hotel zostal nam narzucony po tym jak Jasmin beach za ktory zaplacilismy odmowil przyjecia 40 osob z Polski twierdzac ze maja overbooking. NIGDY WIECEJ !!!!
bliskosc morza i plazy, dobra grupa animatorow
- fatalne jedzenie i brud na stolowce - lodowata woda w basenie ktory jest baaardzo gleboki (3m) - bardzo zle warunki w pokojach (wilgoc, karaluchy, odpadajacy tynk) - goscie z Algierii zalatwiali potrzeby fizjologiczne na korytarzu!!!!!! - rozcienczany alkohol konczyl sie o 8pm (all inclusive?) - prawie nikt nie mowi po angielsku, nie sposob sie porozumiec z obsluga - bardzo brudna plaza
Myślę , że hotel ma nieliczne wady jednak nie spływają one na jakoś pobytu , gdyż są naprawdę nieliczne :D
Hotel duży położony centralnie przy plaży , jedzenie dobra , aczkolwiek mało urozmaicone ;< , obsługa miła nie licząc panów którzy przygotowywali pizzę , którym nie specjalnie zależało na czasie ^-^ , basen czysty głęboki dosyć duży jeden ze zjeżdżalnią drugi bez ;) Bliskość do centrum ok. 15 minut taxi ;) Piękne widoki :D
Hotel nie posiada zbyt wielu wad nie licząc głośniej muzyki grającej do 23 ... Raz po raz w pokoju pojawiały się mrówki jednak nie przeszkadzało to przy wypoczynku ;) Minusem była plaża która pewnego dnia nie nadawała się do niczego , gdyż w morzu pływało sporo glonów a gdzie nie gdzie można było zauważyć odchody wielbłądów ;( Co ciekawe podczas spaceru plażą w kierunku portu pojawiało się wrażenie , że tylko plaża tego hotelu jest zan8ieczyszczona ;( Jednak na te wady można przymrużyć oko ^^ ;)
Właśnie wróciłam teraz tj. 29.07.2014 z venus beach. Było super. Bałam się po przeczytaniu tylu opinii. Ale rozczarowanie pozytywne. Nam nic tam nie brakowało. Nawet nasz syn niejadek miał co jeść tj.pizza, rogaliki, frytki i mnóstwo ciasta, lodów. A dla dorosłych tez duży wybór jedzenia. Było co jeść, co wypić, było słońce i plaża, baseny. Żal było wracać....... Uważam że za 1 699,00zł od osoby to super oferta. Na stronie oasis tours też mają ten hotel. A i super położenie bo koło Hammametu starego i nowego.
fajne baseny , plaża czysta i blisko, animacje i animatorzy super, jedzenie duzy wybór, pokoje czyste, pogoda super, zjeżdzalnie fajne
dla mnie bez wad jak za takie pieniądze
Hotel czysty, sprzątany, ręczniki wymieniane codziennie, jedzenie niesmaczne typowo arabskie, pikantne, zwłaszcza kłopot z dziećmi, bo nie bardzo mają co jeść. Byłam w czerwcu 2014, Polaków nie było, większość to Rosjanie, dużo Arabów, którzy strasznie brudzą na stołówce, ich stoły wyglądają jak chlewy. Baseny ładne, czyste, tylko za mało leżaków, trzeba \"polować\" od rana. Plaża szeroka, czysta, piękny piasek. Animacje dla dzieci fajne, ale zaczynają się o 20.30. Moja 5 letnia wnuczka o tej godzinie była już śpiąca. Pilotka z Exim tour p. Agnieszka Kaabar wspaniała, opiekuńcza. W sumie za niewielkie pieniądze (płaciłam 1500 od osoby) można polecić ten hotel, ale za ponad 2000 można znaleźć lepszy.
Hotel czysty, sprzątany codziennie, ręczniki wymieniane, obsługa miła
bardzo duży ponad tysiąc osób, w związku z tym kolejki do restauracji, brak wolnych leżaków przy basenach
Pewnie tam wrócę...i to już wkrótce ;) Pewnie nie jest to hotel dla ludzi którzy szukają luxusu ;)
PLAŻA, ANIMACJE, ANIMATORZY, CZYSTE BASENY
ZAWSZE SIĘ COŚ ZNAJDZIE...
Hotel w porządku, nad samym morzem. W marcu pogoda różna (padało 2 dni, 4 dni słońca takiego że kąpaliśmy się w morzu).
Animacje genialne, lubią Polaków. Hotel można się przyczepić: pojechaliśmy ze znajomymi Oni trafili na pokój z ciepła woda i tv Polonia my niestety na zimna wodę trzy dni się awanturowałam i telewizja bez tv polonia, proponowano nam zamianę nawet bez dopłaty ale pokoje jeszcze gorsze lub identyczne. Jedzenie: lepiej chodzić na czas na stołówkę, bo niestety później wszystkiego brakuje, a obsługa nie przejmuje się tym. Po tak zwane oponki stoi się 1h ale naprawdę warto są pyszne, Snack bar niby czynny do 16, ale już o 14 niczego nie zjesz. baseny czyste, plaża hotelowa w miarę czysta, woda cudowna. Jeśli ktoś wybiera się na plaże i tak wykupi przejażdżkę na wielbłądach lepiej zapłacić przed, później cena rośnie 400%. Spacer plażą do Hammamet Jasmine super. Port piękny, tak bardzo nie naciągają. Idźcie na steka, rybę lub lazanie do restauracji stek haus, fantastyczne żarcie, obsługa przemiła.
Hotel mający już lata świetności dawno za sobą, z tragicznym jedzeniem, napojami rozwodnionymi do granic mozliwości i super animacjami.
Hotel skromny,pokoje czyste.Blisko do plaży.Plaża ładna,piaszczysta.Minusem jest brak sejfów w pokojach.Posiłki monotonne,na śniadania codziennie jajka i parówki,obiady i kolacje troszkę lepsze.Alkohol rozcieńczany więc najlepiej zakupić na bezcłówce.Duży plus za wieczorne animacje,polecam rodzinom z dziećmi.Dwa baseny-czyste.Polecam wycieczkę plażą do Hammament Jasmine,ok 5-7 km,spowrotem można wrócić tuk tukiem,koszt ok 10 dinarów lub taksówką koszt ok 4-5 dinarów.Można również pojechać do Mediny,ale trzeba mieć anielską cierpliwość bo handlarze są natarczywi.W hotelowej recepcji problem z wymianą pieniędzy na dinary.Arabskie linie Nouvelair bez zarzutu,lot bez opóźnień,miłym zaskoczeniem była kanapka i napój dla pasażerów.Ogólnie hotel przeznaczony dla mało wymagających i nie poleciłabym go znajomym.