Sunflower

Zbyt tłuste potrawy.

czytając poprzednie opinie, widzę, że wiele się zmieniło od 2007! po pierwsze - polska animatorka : pracowała tam jakby za karę, wszystko z łaski, ze skrzywieniem na twarzy. przyjechaliśmy w 20osób, dopóki nie mogliśmy się zakwaterować w pokojach (bo byliśmy za wcześnie) pytaliśmy się czy możliwy jest gdzieś prysznic - owa pani zaproponowała, żeby wykąpać się w basenie! Po pytaniu czy ludzie pływają czy się myją w basenie, lekko się speszyła. Ogólnie basen to też porażka, na zdjęciach duży a w rzeczywistości ma max 2,5m x1m i ochydną mętną wodę. Jedzenie - najgorsza rzecz! to co zostało ze śniadania, to robiono z tego obiad a z obiadu kolację. codziennie praktycznie to samo! zimne ziemniaki, mięsa prawie w ogóle. żeby zdązyć na posiłki trzeba było przyjśc o godzinie o której się zaczynało, inaczej zęby w ściane bo niczego nie było ( pomijając ogórki i pomidory bo ich to aż nadto) Pokoje - na pierwszy rzut oka, bardzo przyzwoite i najlepsza rzecz w całym hotelu, ale jak się przyjrzeć... na ścianach pleśń i grzyb (w klimatyzacji to samo, ogólnie sprawna, ale jak się dowiedzieliśmy co w niej jest to ją wyłączylismy), materace najzwyczajniej oszczane! plama na plamie. łazienki bardzo ok. obsługa - na recepcji chłopak i dziewczyna bardzo uprzejmi i pomocni, panie sprzątające - wchodziły do pokoju nawet jeżeli myśmy spali (dlatego trzebabyło zamykać się od środka i nie wyjmować klucza) położenie - jak sie wybiera ten holet to raczej wiadomo na złote piaski 30 min na piechote, ale 10 min do innej plaży, która też jest ok, sklep 5 minut, i 1o min do dzikiej plaży.

Spędziłam w hotelu tydzień. Z pobytu jestem bardzo zadowolona. Hotel spełnił moje oczekiwania, a pokoje (duże, nowe, dobrze wyposażone, z dużym wygodnym łóżkiem) i standard przyjemnie zaskoczył. Widać, że hotel jest nowy. Łazienka bez zarzutu, z dużą wanną, czysta, codziennie sprzątana. Minibarek w lodówce codziennie uzupełniany, choć niestety płatny :p . Indywidualna bezpłatna klimatyzacja (choć czasem się zacinała). Wieczorami muzyka na żywo. Wszystkie pokoje mają widok na morze. Hotel położony w spokojnym miejscu, do Złotych Piasków 15-20 minut spacerkiem. W pobliżu hotelu 2 plaże, jedna po schodkach, bardziej dzika, piaszczysta oraz druga z leżakami i parasolkami. Jak najbardziej hotel oraz miejsce polecam!!! Szczególnie młodym.

Okolica spokojna jednak bardzo zaniedbana,brudne ulice,sklepy świecą pustkami a ceny na półkach zawsze różnia się od tych przy kasie, plaże prywatne- zadbane,"niczyje" bardzo zaśmiecone (butelki,szkło,niedopałki papierosów),obsługa hotelowa nie zawsze miła,ceny w menu nieaktualne.
Restauracje zamykane około 22:00-22:30,dla spragnionych rozrywki pozostaja dyskoteki w centrum.
Klimatyzacja nie zawsze działa (po upomnieniu w recepcji cudownie się naprawia).
Dużym plusem hotelu jest wspaniały widok na morze

Nazwa  Sunflower
Miejsce  Bułgaria / Złote Piaski / Złote Piaski
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje

Szeroka plaża z pełną infrastrukturą turystyczną

Aquaparki i atrakcje wodne w kurorcie

Tętniące życie nocne w barach i klubach

Park Przyrodniczy Złote Piaski z trasami spacerowymi

6.5
6.5

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Norbert Wójcik

Zbyt tłuste potrawy.