Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Nie polecam tragedia (...) weźmie wymieni ręcznik i tyle łazienka tragedi mała wanna parchata jak weszlem nie mogłem wyjść toaleta przed wojenną no naprawdę zawiodłem się WiFi można korzystać 2 eu dzienni i kod dają za 10 godzin już nie działa by kupić znowu dzwi pokojowe naprawdę Polska ma lepsze w stajni a z jedzeniem co dzień to samo chyba zygne dzisiaj minęło 5 dni i to samo jeść zresztą wyboru niema żadnego koty biegają po stołach, tylko się (...) napalają na kobitki latają ja psy muzyka tylko rosyjska tragedia jak poszlem i powiedziałem że chce rozmawiać z szefem hotelu o zmiękli no i zapuścili 5 piosenek i z powrotem arabskie i Rosja muza szambo totalne jedyny plus to plaża blisko są leżaki materace do tego i jest bar biopole gratis do bólu tyle że pół dnia się odbija jedzenie hotel Sun Shine 4 godziny autobusem z lotniska horror Nie polecam Nie polecam
ponizej 4 gwiazdek napewno tylko nie wiem jak nisko , jak cos to piszcie opisze wrazenia .
Hotel super,obsługa super, wyżywienie bardzo dobre, bardzo dużo tylko za mało urozmaicone, mało owoców.
Dojazd do Alanyi dobry- koszt 1 lir polecam bazar we wtorek w miejscowości Mahmutlar w drugą stronę niż do Alanyi bardzo tanio i dużo w Alanyi na bazarze ceny z kosmosu.
obsługa bardzo miła i profesjonalna, wyżywienie bardzo słabe (większość potraw zawierała mortadelę:))
Ludzie bardzo przyjażnie nastawieni do turystów ,
Dobre jedzenie , blisko plaża, obsługa ok. pokoje ok. animacje dla dzieci
Głęboki basen
Hotel tragedia. Brudno, brudno, brudno. Wanna w naszym pokoju tylko do wymiany. Basen głęboki na całej powierzchni 2m. Nie dla nieumiejących pływać. Zero ratownika. Leżaki na plaży brudne i poszarpane. Plaża brzydka i kamienista. Jedzenie i obsługa stołówki fatalna. Hałaśliwy i słyszy się wyłącznie język rosyjski. Brak internetu. Tragedia.
Leżaki na plaży w cenie
Jedna wielka wada.
Nie polecam tego hotelu byłam w okresie 0d 13 czerwca na 12 dni. Czas podróży do hotelu to ponad 3 godziny, jedzenie okropne , mały wybór, lub jego brak, basen duży ale strasznie głęboki , dla dzieci nie ma atrakcji, bar przy basenie serwował trzy rodzaje alkoholu, bar przy plaży tylko piwo . pokoje praktycznie niesprzątane , ręczniki wymieniali tylko jak się zwróciło uwagę Pani sprzątającej
nie ma
okropne jedzenie , lub jego brak, brak ręczników plażowych , długo by wymieniać
Ogólnie z wakacji jestem zadowolona, ale hotel to faktycznie tragedia ! Jedzenie jest naprawdę okropns, zimne. Na stołówce pełno kotów nieznanego pochodzenia które chodzą sobie między stolikami. W pokojach syf. Firany były dosłownie czarne z brudu. Sprzątaczki sprzątają sobie jak chcą raz posprzątają a raz nie. Ogólnie hotel ma potencjał i pewnie 20 lat temu był świetny. Obecnie jest bardzo zaniedbany i z żal pewnością drugi raz bym tam nie wróciła.
- własna plaża - fajny, głęboki basen
- jedzenie okropne - pokoje brudne, stare - wifi płatne każdego dnia - daleko od centrum
Byliśmy w tym hotelu 10. 2018r hotel wymaga remontu a głównie łazienki.jedzenie takie sobie ale każdy coś znajdzie.pokoje sprzątane po łebkach na piątym piętrze nowe meble ale za 1200zł da się wytrzymać
spokój,głęboki basen
Wejście do morza do morza niebezpieczne same kamienie
Jestem malo wybredny dlatego nie narzekam za bardzo, ale spodziewalem sie czegos znacznie lepszego.
Ładny i zadbany basen.
Obsluga która mowi wyłacznie po turecku i rosyjsku, średnie jedzenie, wyposazenie pokojów z poprzedniej epoki, chamski barman w barze przy basenie, all inclusive pozostawia wiele do zyczenia
Hotel jak na cene 1500-1800 pln za tydzien all in jest ok.
Okropne jedzenie. Pokoje dla tych co nie spędzają dużo czasu w pokoju.
Basen
Jedzenie oraz pokoje
Ogólne wrażenie na 4+. Bardzo prawdopodobne że wrócimy jeszcze kiedyś do tego hotelu.
Blisko do morza, napoje gazowane na all inclusive oryginalna Coca-Cola, Fanta, sprite. Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Przy hotelu przystanek autobusowy którym bezpośrednio dostawalismy się do centrum Alanyi za jedyne 3 Liry czyli nasze 2 złote. Basen mega duży, leżaki przy basenie i na plaży bezpłatne. Na plaży dostaniecie w all inclusive napoje bezalkoholowe oraz piwko co jest dużym plusem. Widok z balkonu rewelacja góra i morze. Pokoje może i nie są w wysokim standardzie ale tam się tylko śpi, jeżeli zostawcie 2 euro codziennie paniom sprzątającym poukładaja wam nawet wasze rzeczy i zostawia wam od siebie jakąś niespodziankę :). W sklepie hotelowym świetny Pan który sprzedaje, pomoże we wszystkim, poleci super miejsca w Alanyi i dobrze mówi po angielsku.
Wi-Fi płatne ale działa mega kiepsko. Jeden Pan z obsługi w barze przy basenie mega dziwny o wszystko robi problem. Szef hotelu potrafił robić problem o to że stoimy przy barze a nie usiedlismy przy stoliku. Animacje z muzyką ciągle w języku rosyjskim i tureckim. Poproszeni o kilka piosenek w języku Polskim ciągle robili problem.
A poza tym to super. Śliczny krajobraz, fajni Turcy i wspaniały Grand Bazar. Polecam.
Goście
Łazienki
Konsultanci w wakacje.pl nie mają pojęcia o tym co sprzedają i wciskają kity.
Duży i głęboki basen. Nic poza tym.
Hotel jest brudny, stary i zaniedbany. W łazienkach wilgoć, stara pobazgrana jakąś farbą wanna i brudna kotara to norma w każdej łazience. Położony obok brzydkiej plaży, pełnej kamieni i skał. Bar na plaży to jakaś żenada. Leżaki i parasole zniszczone. Dodatkowo cała obsługa nastawiona jest na turystów z Rosji w związku z czym nikt tam nie mówi po angielsku tylko rosyjski do okoła słychać. Włącznie z muzyką na basenie. Beznadzieja totalna. My mieliśmy farta, że trafiliśmy na grupkę fajnych Polaków, to czas miło płynął. Przede wszystkim nie polecam korzystania z portalu wakacje.pl. Konsultanci nie mają pojęcia o tym, co sprzedają. Wciskają kity, żeby tylko sprzedać. A potem zamiast pięknego hotelu o wysokim standardzie położonego na cudownej plaży, człowiek ląduje w jakiejś ruskiej ruderze.
Właśnie wróciliśmy z wakacji więc ocena jest na bieżąco hotel tragedia pokoje brudne, firany czarne, problemy z klimatyzacją, w łazience wanna wytarta bez emalii goły beton. Restauracja brudna, naczynia brudne, koty biegające po stołówce kradnące jedzenie ze stołów. Krzesła uszkodzone z wystającymi gwoździami, obrusy na stołach brudne. W stołówkowych donicach koty załatwiają swoje potrzeby. Teraz bary z czterech w ofercie działają dwa jeden na basenie i jeden na plaży o ile te dwa miejsca można nazwać barami. Leżaki i parasole na plaży brudne, zniszczone i połamane dopuszczone do użytkowania. 80% w hotelu to Rosjanie. Nie polecam
Duży i głęboki do 3 metrów basen
Brud, bardzo słaba obsługa hotelu
Witam ..wróciliśmy końcem wrzesnia 2018 r.. pogoda super ,morze ,towarzycho i Turcy extra ...ale reszto wielka porażka pokoje brudne , sprzątane od przypadku ,pościel potargana podobnie jak i ręczniki ..jak po spotkaniu z Pit Bólem ..wykładziny poplamione ,powypalane , ogólny smród ,na stołówce koty leżące na stołach i krzątające się miedzy stolikami ,obrusy zamiatane miotełką i przekładane na drugą stronę .. po prostu żenada ...jedzenie monotematyczne ..owoce podawane sporadycznie ...byłem o niebo lepszych 3kach ...drzwi awaryjnie otwierane wymiana zamków ,powyłamywane ,ściany z odpadającym tynkiem i farbą ,nawet na suficie widoczne slady rąk ,łazienki wyposazone w stare odrapane obite wanny ale moza było sobie w nich bez pumeksu robić piling pięt ...zasłony róznych sortów ze sladami farb ,poplamione ,etc.. nie chce ulewać sobie zółci więc podsumuję ... w skali od 1 do 10 dajemy 3 pod warunkiem ,że byłoby to za darmo ... moja skromna rada jak jesteś mądry to ominjaj Coral Travel i ten Hotel szerokim łukiem ...a te 4ry gwiazdki to może on i ma lecz tylko po godz. min. 21 wszej jak wracasz z baru i masz min. 4ry promile i wszystko w d...... z pozdrowieniem SALAH MALEJKUM ok. foto P.s chesz mam pełną dok. foto
wielki ..prawie moloch
bród ,smród i wczesny Gierek
Dzień dobry, spędziłam w tym hotelu tydzień wakacji, był to wrzesień, więc tłumów szalonych nie było co oczywiście można zaliczyć na plus. Ogólnie powiedzieć można tak - za te pieniądze standard adekwatny. W grupie polaczków cebulaczków, którzy wypoczywali wraz z nami ciągle było słychać głosy niezadowolenia, ale ale proszę Państwa, kiedy jedziesz na wakacje za \"śmieszne\" pieniądze to nie spodziewaj się luksusu jak w swoim mieszkaniu. Możliwe, że jeżeli ja sama byłabym tam w szczycie sezonu za dużo większą kasę mogłabym również czuć się pokrzywdzona przez los. Moim zdaniem hotel ten nadaje się dla osób, które stawiają na wypoczynek nad morzem, tudzież przy basenie, a nie lecą do Turcji po to, żeby mieszkać w hotelu i spędzać w pokoju piękne słoneczne dni. Najbardziej podczas pobytu przeszkadzały mi dobiegające zewsząd głosy moich rodaków, którzy narzekali na wszystko co sie dało - bo hotel stary - ale o tym pisze w ofercie i każdy kto umie czytać ze zrozumieniem o tym wie; skandal, bo nie ma bezpłatnego wifi - o tym również znajduje sie wzmianka w ofercie; bo łazienienka ma starą wanne - ciekawa jestem ile osób ma w swoich mieszkaniach w starych polskich blokach nowoczesne łazienki. Najlepsze jednak było to, że goście chodzili głodni, bo było takie beznadziejne jedzenie - ludzie, przecież tam nie podadzą schabowego z kapustą lub pasztetu z biedronki, jedziemy do kraju o innej kulturze i myślę, że lepiej zorientować się wcześniej na czym to polega, a nie płakać po kątach, że jest beznadzieje jedzenie, a w momencie kiedy zbliża się pora posiłku stać w kolejce do otwarcia jadalni :) Podsumowując - hotel do najnowszych nie należy, myślę, że cztery gwiazdki to co najmniej o jedną za dużo, ale generalnie z wyjazdu jestem zadowolona. Budynek stary, miejscami ruina, z czystością jest jak jest (jak w całym tym kraju), natomiast łóżko zawsze czyste, ręczniki i pościel wymieniane co drugi dzień. Jeżeli chodzi o posiłki w moim odczuciu to śniadania zdecydowanie monotonne, natomiast podczas lunch i kolacji codzień coś innego. Plaża bliziutko, leżaki stare, ale w pełni sprawne. Basen duży, spora ilość leżaków wokół. Do centrum oraz Alanyi często busy. Najbliższe sklepy nieopodal. Pogoda marzenie. Generalnie jesteśmy zadowoleni z wyjazdu. Polecam zwracać uwagę na lot, lotnisko w Gazipasa 45 min oddalone od hotelu co znacznie przyspiesza transfer.
bliskie położenie plaży bar oraz leżaki na plaży duży i głęboki basen
Świetne położenie jeśli chcemy odpocząć od miasta. Kamieniste plaże, personel kulturalny i przyjaźnie nastawiony. Brakowało mi zabaw dla dzieci w ciągu dnia. Basen dla dorosłych bardzo głęboki.
Piękne miejsce, plaża blisko, obsługa i jedzenie w hotelu super. Idealnie dla ludzi ceniących sobie ciszę, spokój i piękną pogodę.
Płatny internet, głęboki basen, do miasta 6 km
Hotel dla mało wymagających, nieadekwatny do swojej ceny. Jeden bardzo głęboki basen tylko dla umiejących pływać bez płytkiego wejścia. Leżaków zarówno przy basenie jak i na plaży zbyt mało i od rana zarezerwowane ręcznikami, które trzeba było mieć swoje bo w hotelu nie ma takiej opcji. Śniadania nijakie, obiady i kolacje smaczne, choć mało urozmaicone. Jeśli ktoś przyszedł przed końcem wydawania posiłków to niestety załapał się na resztki lub na puste naczynia. Brak animacji !! Nie ma dyskoteki jak w opisie!! Sauna tragedia, śmierdzi grzybem. Masaż mało profesjonalny, nie dajcie się zwieść zdjęciami bo nie maja nic wspólnego z tym co jest faktycznie. Pokoje rodzinne zaniedbane, wyposażenie z lat 60. Dla mnie hotel zasługuje na naciągane 3*.
Położenie blisko plaży z łatwym dojściem tunelem pod ulica, przystanek obok hotelu z którego łatwy dojazd do centrum, 2 windy
jeden bardzo głęboki basen, ohydne śniadania, brak animacji, nie ma dyskoteki, płatny internet, mało leżaków , dużo Rosjan