The Raga Side

Znakomity hotel, najlepszy w jakim miałem okazję spędzać urlop. Doskonałe jedzenie i obsługa. Raj dla smakoszy :) Fantastyczna opcja ze składaniem zamówień na jedzenie/napoje przez dedykowaną aplikację na telefon, dzięki której są one realizowane bardzo szybko w różnych częściach kompleksu (w tym na plaży).

Szczerze mogę polecić The Raga Side jako miejsce na krótkie i dłuższe pobyty. Plusy: -świeży zapach -czystość, przez cały pobyt pokojem zajmuje się jedna osoba, co moim zdaniem jest fajnym rozwiązaniem -codziennie uzupełniany minibar -kołdra, a nie cienkie prześcieradło jak w wielu hotelach -dobrze działająca klima -cisza i spokój -smaczne posiłki i duży wybór -aplikacja do zamówień jedzenia i napojów -miła i pracowita obsługa -piaszczysta plaża blisko od hotelu z możliwością zamawiania napojów -położenie hotelu -szybkie zameldowanie i wymeldowanie -strefa spa na prawdę super, choć ceny dosyć wysokie. Minusy -brak

Pobyt w hotelu zaliczam do jak najbardziej udanych jak nie najlepszych w Turcji Zalet można wymieniać godzinami, wady policzyć na palcach jednej ręki. Rzecz, która najbardziej mi się spodobała to oczywiście, wspominana w wielu opiniach aplikacja. Sami dobrze wiem jak wygląda jedzenie na wczasach typu All Inclusive. Jedzenia mnóstwo,przegrzane , obmacane przez wszystkich. Ogromna ilość ląduje niestety w koszu.. Wiec pomysł z serwowaniem dań do stolika to genialny pomysł. Małe porcje podane w elegancki sposób! Smakuje!? zamawiasz kolejną porcję;) Obsługa na medal:)

Pobyt w tym hotelu uważamy za bardzo udany . Wspaniałe posiłki , miły i pomocny personel. Pokoje czyste , sprzątane codziennie. Ręczniki zmieniane codziennie. W barze przy plaży smaczne jedzenie i napoje . Można również zamawiać posiłki przez aplikację , bardzo dobra opcja .

Ładnie, cicho, spokojnie, blisko morza i Side, miło, przyjemnie., wygodnie

Nazwa  The Raga Side
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Side
Udogodnienia  na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, sporty wodne

Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi

5.7

Wyświetlono 67 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Łukasz

Zalety

Doskonałe jedzenie a la carte, miła obsługa, czystość w pokojach

Wady

Małe baseny, kiepski widok z pokojów znajdujących się po jednej ze stron hotelu (widok na pobliski bazar)

Arkadiusz

Paulina

Zalety

1. Aplikacja do zamawiania jedzenia i napoi 2. Obsługa hotelu 3. Piaszczysta,duża plażą 4. Odległość od Side i Kumkoy 5. Jedzenie

Wady

Tu już naprawdę wymyślam ;P 1. Drzwi do wyjścia na plaże- ciężko się otwiera

Anna i Kazimierz

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

Hotel ładni ,, nowoczesny i czysty . Położony blisko plaży , promenady którą można dojść do antycznego starego miasta

Wady

Wadą ( to nie hotelu) jest spora liczba gości palących papierosy i brak stref dla niepalących

Alexandra

Pobyt - Listopad 2023

Ładnie, cicho, spokojnie, blisko morza i Side, miło, przyjemnie., wygodnie

Leszek

Pobyt - Październik 2023

Fantastycznie, polecam gorąco, hotel nowoczesny, zadbany, do tego osobna część hotelowa z basenami oraz prywatna plaża nad morzem.

Zalety

Genialna obsługa, jedzenie, położenie

Wady

wszystko OK

Marzena

Pobyt - Październik 2023

Sam obiekt nie jest duży (dla jednych zaleta ,dla innych nie). Jeżeli szukacie zieleni to nie jest on dla was. Są to dwa budynki ... Jeden z kiepskim widokiem, drugi ma widok na morze , ale też na basen i część, na której odbywają się animacje ( wieczorem głośno) Co do samych animacji trwają do 23.... w hotelu dla dorosłych to porażka. . Bardzo blisko na plażę (3 minutki spacerkiem) Hotel bardzo czysty, z miłą obsługą i doskonałym jedzeniem. Ogromny wybór owoców i słodyczy. Aplikacja ,która umożliwia zamawianie posiłków do stolika (również drinków na plaży) to doskonały pomysł.

Zalety

Jak wyżej

Wady

Hotel dla dorosłych ,a słabe i krótko trwające animacje. Jeżeli

Kazimierz

Pobyt - Październik 2023

Hotel godny polecenia , pokój dość duży , czysty . Codziennie sprzątany i wymieniane ręczniki .

Zalety

Podobała nam się bliskość plaży od hotelu ,plaża piaszczysta z łagodnym wejście do morza . posiłki bardzo smaczne i urozmaicone , świeżo wyciskane soki , owoce morza . Jedzenie i napoje można było zamawiane przez aplikację w telefonie ( pierwszy hotel w który się z tym spotkaliśmy )działało to bardzo sprawnie , promenada którą można było dojść aż do samego starego miasta Side

Wady

W Prawdzie nie miało to wpływu na wypoczynek ale nie podobały nam się ciemno grafitowe stoły i krzesła na zewnątrz przy restauracji , wyglądające niezbyt czysto, brak obrusów na stołach, podkładki z małych ściereczek które nie były wymieniane tylko strzepywano i kładziony z powrotem na stoły

Pobyt - Październik 2023

O tym hotelu można pisać poematy. Jest fantastyczny. W tym roku byliśmy drugi raz i tak dobrze wspominaliśmy pierwszy raz, że znów padło na ten. Oczywiście analizowaliśmy inne, ale tylko ten ma wszystko co potrzebujemy. Po przyjeździe do hotelu wita Was boy hotelowy, który z ogromnym SZCZERYM uśmiechem odbiera Twoja walizkę i pokazuje Ci drogę do recepcji. W recepcji formalności trawaja tylko chwilę, po czym ten sam boy, którego już znacie pokazuje Wam Wasz pokój. Tłumaczy wszystko dokładnie, pokazuje jak działa sejf, który oczywiście jest bezpłatny. W recepcji powinniście również otrzymać torbe na plażę, ale niestety nie zawsze o tym w recepcji pamiętają więc dobrze im się o tym przypomnieć. Najważniejsze to o czym tak dużo nie przeczytacie. Ich APLIKACJA, dzięki której zamówisz sobie jedzenie i picie do stolika/leżaka/ wszędzie(!) Gdzie znajduje się kod QR hotelu. To jest nieprawdopodobne ułatwienie i rozpieszczenie gościa. Myślisz sobie pewnie, po co mi taka aplikacja, przecież potrafię podejść do baru! Oczywiście, ale ta wygoda, że sam spokojnie decydujesz co zamówisz, leżysz na leżaku, słoneczko Cię smyra a Tobie chce się pić? Nie ma problemu, 2 min i uśmiechnięty Pan przynosi zamówione przez Ciebie napoje. Nie ma oczekiwania na napiwek, uśmiech nie znika. Jedzenie: Główna restauracja jest piętro niżej od recepcji. Tam zjecie śniadania - od 6 do 10:30, lunch od 14-16, a także kolację od 18-21. Nie myślcie, że będziecie głodować. Jedzenie jest fantastyczne. Różnorodne. Każdy znajdzie coś dla siebie. -Śniadania są bardzo podobne codziennie, ale dzięki temu możesz każdego dnia próbować innych rzeczy(bo jest tego tyle, że nie jesteś w stanie spróbować na jednym śniadaniu) albo stale jeść to co najlepiej lubisz. Różnorodność owoców, dan ciepłych i chłodnych wprawia w osłupienie. Jeśli jesteś głównym mięsożerca i śniadania nie wyobrażasz sobie bez polskiej szyneczki to niestety tego tutaj nie uświadczysz, bo po prostu oni jedzą wędlinę zupełnie inna, nam nie podpasowala, ale warto spróbować. Możesz przez aplikację zamówić jajka po turecku, benedyktyńsku i wiele wiele innych. Kelnerzy i kelnerki uśmiechnięci bez oczekiwań gratyfikacji w postaci napiwków. -Lunch - pyszne jedzenie, różnorodne, znów możesz skorzystać z aplikacji i zamówić fantastyczne dania - pycha -Kolacje - to jest dopiero przyjemność. Nie dość że pyszne rozmaite jedzenie to na dodatek codziennie inne tematyczne jedzenie - ryby, sushi, tureckie, włoskie, hiszpańskie i tak mogę wymieniać. Jest stoisko gdzie robią pastę specjalna że składników które wybierzesz, chińskie jedzenie gdzie na Twoich oczach również Pan robi fantastyczne jedzenie. I to co mój mąż kocha najbardziej - grill - są grillowane ryby, kofty i inne - cudo. Kolejne miejsce gdzie możesz zjeść to bar przy plaży gdzie podawane są przekąski - pizza, burger, frytki, kebap, placuszki tureckie, rosbef. Oczywiście napijesz się tu również piwa/wina i wszystkich dostępnych napoi. Jedzenie jest od 12-15. Z racji tego że jedzenie jest podawane przez 24h to tam gdzie nie obowiązuje jedzenie z Restauracji/baru - możesz skorzystać z restauracji znajdującej się obok głównej restauracji i tam zamówić jedzenie dostępne z karty. My korzystaliśmy tylko raz, gdy po północy przyszedł głód do męża. Zamówił pysznego burgera z frytkami. Jedyny minus to długi czas oczekiwania ale w miłym towarzystwie nie jest to odczuwalne. Bary: W hotelu znajdują się 3 bary -na poziomie recepcji - bar z widokiem na hotel i morze otwarty do północy -na poziomie restauracja - bar, który obsługuje stoliki i leżaki przy basenie - otwarty całą dobe -przy plaży - bar obsługujący drugi basen przy morzu a także leżaki nad morzem - tam również znajduje się miejsce na atrakcje wieczorne. Otwarty od 10-23 Atrakcje: Codziennie możesz zagrać w Boccia, dart, pingpong i siatkówkę. Jest aerobik w morzu, w basenie. Wieczorem o 21 zaczynają się występy wieczorne. Tańce regionalne, w stylu Jacksona itd. Nie jest to coś co otwiera oczy albo sprawia że człowiek jest wpatrzony jak w obrazek ale jest to miłe spędzenie wieczoru. Jednego wieczoru po zakupie formularzy możesz wygrać w bingo pakiet spa w hotelu, i różne atrakcje. Pokoje: Duże przestronne, łóżko wygodne ale materac stosunkowo twardy. Czysto, schludnie, ciężko się co czegoś przyczepić. Łazienka zadbana. Do dyspozycji balsam do ciała, płyn do mycia i szampon więc nie musisz niczego zabierać. Dostajesz szlafrok, kapcie. Suszarka średniej mocy - jak to w hotelach bywa. Możesz trafić słaby widok, więc jak zależy Ci na widoku na morze doplac kilka stówek przy zakupie. Możesz to zrobić w hotelu ale jest to dużo większa dopłata. Meble w pokoju zaspokajają potrzeby. Na balkonie krzesła że stolikiem a także miejsce aby wysuszyc strój kąpielowy czy ręcznik. Ręczniki plażowe możesz codziennie wymieniać. Przy meldunku otrzymujesz kartę, która na poziomie -2 wymieniasz w spa na ręczniki. Możesz również skorzystać ze spa ale nie korzystaliśmy więc ciężko nam powiedzieć i ocenić. Na poziomie -2 jest również raz w tygodniu dyskoteka ale również nie mieliśmy okazji spróbować. Fantastyczną atrakcją jest raz w tygodniu tzw Gala. W około dużego basenu rozstawiane są stoliki, piękne nakrywanie. Jest uroczysta kolacja zakończona koncertem i tańcami. Bardzo miło to wspominamy i ma to swój urok. W tym roku, z racji tego że byliśmy w tym hotelu ponownie, zostaliśmy zaproszeni na kolację. Byli na niej tylko osoby, które powracają do hotelu - rekordzista był w hotelu 12 raz! Świadczy to właśnie o jakości tego hotelu. Do pobytu jest również przypisana jedna kolacja Ala'carte do wyboru z trzech - BBQ, włoska a także rybna. Z czystym sumieniem polecam tą włoska! Pyszna a do tego jest klimat romantycznej kolacji. Z minusów: Szkoda, że hotel nie chwali się aplikacja a także nie wykorzystuje jej potencjału. Dużo informacji nie otrzymacie. Trzeba się dopytać albo obserwować Na pewno jeszcze niejednokrotnie będziemy w tym hotelu. Ponownie również korzystamy z usług wakacje.pl i również polecam ten portal.

Zalety

- aplikacja - jedzenie - bliskość Side - gala - darmowy sejf - codziennie uzupełniany minibar - sympatyczni pracownicy

Wady

- mało wygłuszony pokój - wszystkie informacje dotyczące hotelu nie są udostępniane gościowi, trzeba się samemu dowiadywać i pytać

kasia

Hotel kameralny obsługa uprzejma pomocna absolutnie nienachalna na napiwki .Pokój bardzo ładny elegancki nowoczesny widok na basen sprzątany dokładnie jedzonko przepyszne aplikacja działa świetnie jeśli mamy problem obsługa chętna pomóc wybór dan ogromny wszystko pięknie podane nie długi czas oczekiwania drinki wybór ogromny dla tych co liczą kcal są bez cukru, cukiernia z przepysznymi ciastami wybór ogromny ,a smak poezja .To nasz 15 x w Turcji ,ale z tak pysznym pięknie podanym jedzeniem nie spotkaliśmy się ,a ciasta wszędzie na jeden smak ,a tu łał. Lodówki pełne lodów począwszy od Magnum kilka rodzajów po twistery sandwiche itd Przewaga Niemców Polaków bardzo mało . Plaża piękna szeroka aplikacja na plaży tez świetnie działa .Jedzenie przy plaży również pyszne i ogromny wybór polecam serdecznie hotel cisza spokój brak animacji muzyki i dzieci bo to hotel dla +16 Okolica hotelu wspaniała wszędzie blisko piękna promenada prowadząca do starożytnego miasta sklepy dookoła świetna komunikacja polecam serdecznie

Zalety

obsługa jedzonko połozenie

Wady

BRAK

Karin

Hotel jest bordzo dobry. Czysty, jedzenie wyśmienite,plaż z łagodnym wejśćiem. Dostatek leżaków. Nieznależli śmy nic co by bylo nie tak. Już wiemy gdzie pojedziemy przyszłego roku .

Zalety

Żadne

Wady

Nic

GZesek

Powiem tak.... W różnych miejscach byłem , różnie było raz lepiej a raz gorzej ale ten hotel to miejsce do którego z radością mogę wrócić jeszcze z dwa razy o ile nie popsują standardu jaki tam panuje. Jedzenie przepyszne, obsługa po prostu z klasą skaczą koło Ciebie gdzie np. w Egipcie nawet za Bakszysz możesz tylko pomarzyć. Siłownia jedna z najlepszych na wakacjach jakiej byłem. Pokoje standardowe super i przede wszystkim czyste. Jedeyny mały minusik że pokoje jak ktoś przyjedzie to dopiero o 14 a w miedzy czasie proponują za dopłatą od reki niby apartament. Co jeszcze na duzy plus hotelu że po wymeldowaniu mamy cały czas dostep do jedzenia i picia i nawet jak nas wywali z intenetu i z aplikacji hotelowej to i tak Pani w recepcji poda nowe haslo i można kożystać z dobrodziejstw hotelu do końca. Kolejne wakacje chyba mnie też poniesie w tym kierunku bo po co zmieniać jak jest super....

Zalety

Obsługa , jedzenie, czystość , siłownia

Wady

Pokój dopiero o 14 tej niezaleznie od przyjazdu

Aleksandra

Fantastyczny kameralny hotel o bardzo wysokim standardzie, usytuowany we wspaniałej lokalizacji. Dwoma słowami mogę go określić jako strefa luksusu, a największym jego atutem jest wyborne jedzenie i przeznaczenie dla osób dorosłych, które pozwala na doskonały wypoczynek. Cicha muzyka w tle hotelu, prawie niewidoczni, a zarazem skuteczni animatorzy - tworzy konglomerat wypoczynku. Restauracja łączy prawdziwą miłość do pysznego jedzenia z pasją i profesjonalizmem. Każdy posiłek dzięki prostej w obsłudze aplikacji przypomina a la carte. Doskonała formuła usług ULTRA ALL INCLUSIVE jest dodatkowym atutem. Bardzo dobrej jakości alkohole, wygodne kanapy w lobby tworzą impresję komfortu. Całą atmosferę hotelu tworzą ludzie, uprzejmy i przesympatyczny personel całego hotelu, który dba o to aby każdy z gości czuł się mocno zaopiekowany. Hotel bardzo zadbany i czysty, siłownia dobrze wyposażona, a centrum spa świadczy doskonałej jakości zabiegi dla ciała i duszy. Dyskoteka hotelowa jest również sporym atutem, chociaż rzadko jest czynna. Atrakcyjne występy wieczorne, także zasługują na uwagę. Plaża hotelowa - piaszczysta, zadbana i czysta, baseny również czyściutkie. Urokliwy bar przy plaży daje poczucie egzotyki i wyciszenia, a dania serwowane przy plaży tworzą rozkosz dla podniebienia. To jeden z najlepszych hoteli w jakich byliśmy i na pewno tu wrócimy.

Zalety

- najwyższa jakość świadczonych usług - wyborne jedzenie - pięknie stylizowane restauracje i bary - cukiernia hotelowa - pracowita i sympatyczna obsługa przy basenie - wspaniała, uprzejma i pogodna obsługa - czystość całego hotelu - ładne i czyste pokoje - świetna lokalizacja: nieopodal promenada, bazarek, centrum side itp - atrakcje zabytkowe do zwiedzania na wyciągnięcie ręki - doskonale wyposażona i klimatyzowana siłownia - strefa spa, która oferuje szereg relaksujących zabiegów

Wady

Nie znaleźliśmy żądnych wad. Jedyne co mi się nie podobało to namolny sposób zachęcenia gości podczas zameldowania do dopłaty za lepszy pokój w zamian za szybsze jego otrzymanie w dyspozycję.

Angelika

Hotel piękny, we wspaniałej okolicy - blisko do antycznego Side ok. 20 minut spacerem. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Jedzenie pyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. W sezonie dodatkową atrakcją jest live cooking: kuchnia włoska i azjatycka. Dania wyglądają jak z wysokiej klasy restauracji. Dodatkowym plusem jest aplikacja do zamawiania napoi i jedzenia we wszystkich częściach hotelu i na plaży. Jednak największym plusem jest obsługa, na każdym kroku uśmiechnięta i chętna do pomocy. Na pewno wrócimy do tego hotelu nie raz i nie dwa. Pobyt był po prostu cudowny. Żadnych minusów 🙂

Zalety

Piękny hotel w centrum miasta blisko do antycznego Side, pyszne jedzenie, miła i sympatyczna obsługa, czyste pokoje, genialna aplikacja do zamawiania napoi i jedzenia.

Ela

Hotel jest rewelacyjny,polecam każdemu,pod każdym względem

Zalety

Tak oddanego gościom personelu jeszcze nie widziałam

Wady

Nie narzekam na nic,bo jak coś było nie tak stawali na głowie,żeby to naprawić

Grzegorz

Właśnie wróciłem jakąś godzinke temu z tego właśnie hotelu wiec opinia na gorąco. Latam po różnych krajach typu Egipt, Turcja , Tunezja itp od kilkunastu lat i zawsze staram się z małżonką i przyjaciółmi znajdować jak najlepsze hotele i najnowsze żeby nie było niespodzianki. Przyjechaliśmy do Raga 2 tygodnie temu ma wstępie taki trochę niesmak bo od razu na recepcji mówią że twoj pokój dopiero od 14 godziny i jest bardzo mały jak na standardowy ale za 250 euro pokój od ręki duży mega duży. Poszliśmy pooglądać i szczerze nie warto bo standard jest wystarczający i ładny. No i na tym drodzy czytelnicy mojej opini koniec negatywów. To co sie odpierdziela za murami tego hotelu i drugiego koło plaży to można tylko pomarzyć gdziekolwiek byłem wcześnie. Jedzienie to jest po prostu szok i jak ktos napisze ze jedzenie srednie to tylko konkurencja tego Hotelu. Czysto, pachnąco wszedzie , obsługa z najwieksza kultura biegają jak szaleni aż warto im cokolwiek dać napiwku bo naprawde się starają. Plaża piaszczysta jak nad bałtykiem. Na plaży drugi hotel oddalony okolo 200 metrow od głównego i całkowicie inne jedzenie które także wymiata. Koniec opini ....wracamy za rok choć żadko wracam z ekipą w to samo miejsce ale niema sensu szukać czegoś lepszego bo i tak w twj cenie nic nie znajdziemy z takim wypasem. Brawo Raga Side....:-))))

Zalety

Jedzenie Siłownia Obsługa Czytość

Wady

Próba wciśnienia pokoju wczesniej przed 14 za 250 Euro

Kamil

Świetny hotel dla dorosłych. Obsługa oraz jedzenie na najwyższym poziomie.

Pobyt - Lipiec 2023

Nasz pierwszy wyjazd do Turcji do hotelu The Raga Side +16 był jednym z najlepszych wyjazdów w ostatnim czasie. Hotel ,a w zasadzie dwa hotele bo z obydwu można było korzystać usytuowane w bardzo fajnej okolicy,nad samym morzem. Przy hotelu mnóstwo sklepików, aptek i barów gdyby ktoś chciał skosztować czegoś innego😄Myślę jednak,że po jedzeniu serwowanym w hotelu nie ma możliwości,żeby zjeść jeszcze na mieście.Jedzenie bardzo dobre, codziennie inne daniq,bardzo duży wybór, oczywiście wszystko świeże i pachnące. Ciasto, ciasteczka,owoce .Codziennie grill, dania azjatyckie i pasty przygotowywane przy gościach na zewnątrz przed restauracją Świeżo wyciskane soki do śniadania. Kelnerzy ,kelnerki ,barmani i barmanki przesympatyczni,zawsze uśmiechnięci. Zaletą hotelu jest możliwość zamawiania drinkow i dan z karty przez aplikację, jest to super udogodnienie ,szczegolnie gdy leży się na plazy i nie bardzo ma się ochotę ruszać do baru przy 50 stopniowym upale.Pokoje bardzo czyste ,codziennie sprzątane,ręczniki wymieniane każdego dnia ,szampon i mydło uzupełniane na bieżąco,w lodówce zawsze woda ,soki i piwo. Serwis plazowy w cenie ,codziennie czyste reczniki,jezeli istnieje potrzeba mozna wymienic nawet dwa razy dziennie. W pokoju bezplatny sjf.All inclusive ultra obowiązuje w tym hotelu do momentu wyjazdu,co jest mega udogodnieniem,jest prysznic gdzie można się wykapac przed wyjazdem,walizki przechowywane w bezpiecznym miejscu po opuszczeni pokoju. Okolica piękna, do Starego Miasta można dojść piękna promenada w ciągu maksymalnie 20 minut,oczywiście spacerem.Moglabym tak pisać beż końca, ponieważ jesteśmy z mężem zachwyceni pobytem w tym hotelu. Może jedna wada,to mało miejsca przy basenie, leżaki rezerwowane przez gości już o 7 rano,my jednak korzystaliśmy z uroków plaży gdzie zawsze były dostępne leżaki z parasolami oraz ciepła woda w morzu🙂Polecam Wszystkim hotel The Raga Side +16, my z mężem z całą pewnością tam wrócimy

Zalety

Wszystko,

Wady

Jedyna mała wada,to mało miejsca przy basanie, na dodatek goście rezerwują leżaki juz o 7 rano.

Wiktoria

Pobyt - Czerwiec 2023

Zależy kto czego oczekuje ale po wyjściu z hotelu raczej jest głośno, w starożytnym Side można odetchnąć trochę. Nie polecam brać bocznego widoku na morze, szkoda pieniędzy. Ogólnie hotel 8,5/10. Były małe potknięcia ale da się na nie przyznać oko.

Zalety

Aplikacja sprawdza się i naprawdę jest dużym ułatwieniem. Urozmaicone kolacje, można naprawdę dobrze zjeść. Animacje w drugim obiekcie super.

Wady

Housekeeping niestety nie stanął na wysokości zadania. Wiele razy płyny do mycia były nie uzupełniane a śmieci nie były wyrzucone. Przez cały tydzień podłoga była brudna.

Pobyt - Czerwiec 2023

Hotel wyróżnia się i rzystnie pośród innych w okolicy Szeroka plaża,dbałość o dostępność leżaków.Plaza codziennie sprzątana.Dodatkowym,bardzo istotnym atutem jest aplikacją do zamawiania jedzenia i picia w restauracji oraz na plaży.Rewelacykny pomysł,dzięki któremu nie ma kolejek

Zalety

Przepiękny luksusowy choć nie onieśmielający hotel .Komfortowe pokoje z łazienkami.Przepyszne jedzenie,niezwykle sympatyczna,ujmująca obsługa w większości porozumiewająca się po angielsku.

Wady

Pierwsza noc spałysmy w pokoju na parterze.Pokoj,choć tak samo wyposażony,miał łazienkę dla niepełnosprawnych,z bardzo wąskim balkonem z widokiem na ulicę Po reklamacji,następnego dnia rano dostałyśmy pokój na 4 piętrze,z łazienką z balkonem z widokiem na patio hotelowe Pokój na parterze był taki sam ale czuło się dyskomfort Nie wiem czemu od razu nie dostałyśmy ostatecznego.

The Raga Side