The Raga Side

Świetny hotel. Wspaniałe jedzenie, ogromny wybór, codziennie inna kuchnia na kolacje. Dania podawane na gorącym półmisku lub living cooking dań azjatyckich i włoskich - rewelacja. Piaszczysta, czysta plaża oraz bar i bufet zaraz przy płazy. Do tego bardzo dobry pomysł z aplikacja do zamawiania posiłków tak w restauracji jak i na plazy. Oczywiście codzienne sprzątanie na dobrym poziomie. Hotel ma świetna lokalizacje, 15 min spacerem od zabytkowego starego miasta. Zdecydowanie polecam.

Fantastyczny hotel, piękny design, przepyszne i bardzo urozmaicone jedzenie! Świetnie funkcjonuje aplikacja do zamawiania jedzenia.

Hotel nie duzy w sam raz 16+ , 15 minut spacerkiem promenadą do starego Side . Pokoje sprzątane co dzień , barek uzupełniany co dzień . Dwa baseny jeden przy budynku głównym drugi przy plazy mały . Bar przy basenie jak i przy plazy . Plaża 3 min na nogach od hotelu. Bar przy plazy z obsługa kelnerska., duża ilość drinków .Jedzenie różnorodne , gril przy plazy , kolacje z makaronami włoskimi , grillem BBQ i Chińczykiem z woka co dzień robione na żywo polecam .

Pobyt w Hotelu Raga Side oceniamy wspaniale! Szczególnie urzekła nas uśmiechnięta, przemiła, uprzejma obsługa i przepyszne jedzenie. Ogromny wybór dań, każdy znajdzie coś dla siebie. Duży wybór dobrych i ładnych drinków. Aplikacja do zamawiania jedzenia jest genialna! Działa szybko, sprawnie i jest bardzo prosta w obsłudze. Hotel jest czysty, zadbany i jest w nim wszystko co potrzebne. Codziennie jest uzupełniany mini barek w pokoju. Fotograf hotelowy wykonuje sesje zdjęciowe na plaży o zachodzie słońca (jedno zdjęcie gratis, kolejne płatne). Codziennie odbywały się animacje (gry / koncerty). Były urozmaicone i ciekawe. Ogromnym atutem tego hotelu jest również lokalizacja. Bardzo blisko do morza i prywatnej plaży, a także jakieś 10 minut spacerkiem do centrum pięknego, antycznego miasta. To były wspaniałe wakacje, polecam każdemu! :)

Wspaniały wypoczynek. Hotel dla wymagających bez dzieci. Świetna lokalizacja blisko antycznego Side ( dojście 20 min spacerkiem promenadą).

Nazwa  The Raga Side
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Side
Udogodnienia  na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, sporty wodne

Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi

5.7

Wyświetlono 67 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Adam

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Aplikacja do zamawiania posiłków oraz bufet z dużym wyborem dań zaraz przy plazy. Hotel dla osób 16+

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Wszystko….

Rafal

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Aplikacja z QR kodem przez która można zamawiać posiłki , drinki etc , miła obsługa

Edyta

Pobyt - Kwiecień 2023

Zalety

Przemiła obsługa, wyśmienite, różnorodne jedzenie, aplikacja do zamawiania jedzenia, bardzo ładne drinki, bliska odległość do morza i centrum miasta, ciekawe animacje, czysto, bezpłatna strefa spa: sauna parowa i sucha, łaźnia turecka, szybko i dobrze działające wifi na obszarze całego hotelu (nawet na plaży), siłownia wyposażona w profesjonalne sprzęty, sesja zdjęciowa o zachodzie słońca, na terenie hotelu: optyk, lekarz, jubiler, sklepik ze wszystkim, szisza. Ogólnie same zalety! :)

Wady

Nie znaleźliśmy ani jednej wady! :)

Pobyt - Kwiecień 2023

Zalety

Bardzo dobre jedzenie podawane z aplikacji al'carte pięknie wygląda i też tak smakuje. Alkohol importowany duży wybór. Świetna obsługa hotelu, bardzo pomocna pani pracująca w lobby Ludmiła...można dogadać się po polsku z nią ( pracuje tam bo lubi a nie za karę)..

Jan

Pobyt - Październik 2022

Pokój ładny. Czysto. Bardzo wygodny. Duża łazienka.

Zalety

Nie lubię narzekać, ale nie do końca jest tak jak piszą inni. Stoliki plastikowe kiepskiej jakości . Brak obrusów na stołach. Pogniecione niedoprane serwetki. Bar na plaży brzydko . Zdeptana trawa czyli piasek. Pogoda i bardzo miła obsługa rekonpensuje te wszystkie mankamenty. Posiłki smaczne.

Wady

Meble czyli stoły , krzesła i fotele plastikowe nie najlepszej jakości . Czarne co brzydko wygląda. Nie zgadzają się opisy innych z rzeczywistością.

Tadeusz

Pobyt - Październik 2022

super hotel,wszystko z górnej półki,pyszne jedzonko i drinki zamawiane z aplikacji,obsługa uśmiechnięta i na każde życzenie.Pokój przepiękny z widokiem na morze i przy samej plaży.dziękujemy za cudowną i niezapomnianą uroczystość z okazji naszej 45 rocznicy ślubu.Wspomnienia zabieramy ze sobą i obiecujemy,że do Ragi jeszcze zawitamy.

Zalety

obsługa,hotel przy plaży,super przygotowana uroczysta świąteczna kolacja,wesoły wieczór Halloween,wieczorne show.

Jola

Pobyt - Sierpień 2022

Super hotel, po przylocie byłam trochę przerażona, pierwsze wrażenie dobre nie było- zupełnie niepotrzebnie. Dobre jedzenie, obsługa bardzo dobra, mili ludzie. Hotel tylko dla dorosłych na plus apka do zamawiania jedzenia i napojów- rewelacja. Do starożytnego SIDE 15 minut wzdłuż wybrzeża. Bar na plaży- tam można coś zjeść i wypić. Osoby robiące tam przekąski , np Gözleme turecki placek z serem obrażają klientów w języku tureckim, sama doświadczyłam bardzo niefajnej sytuacji z jedną z pań, która to robiła- starsza chuda pani w okularach. Hotel bardzo fajny, wracam w maju tego roku

Zalety

Dla dorosłych m, blisko do SIDE m, aplikacja do zamawiania jedzenia

Wady

Obsluga w barze na plaży- nie mam na myśli kelnerów

Renata

Pobyt - Lipiec 2022

Hotel super polecam wszystko na najwyższym poziomie ,jedyne czego nie róbcie pokój z bocznym widokiem na morze za dopłatą porażka szkoda pieniędzy .

Zalety

Blisko morza , świetna aplikacja do zamawiania jedzenia i picia, super obsługa .

Ania i Mirek

Pobyt - Lipiec 2022

Hotel petarda, czysto , perfekcyjna obsluga, bardzo dobre jedzenie, kazdy znajdzie cos dla siebie, codzienne animacje , rewelacyjny bar przy plaży, aplikacja ktora wydawalo by sie zbedna, jednak robi robote w szczegolnosci na plaży.

Zalety

Naprawdę wszystko na pełnym wypasie.

Andrzej

Pobyt - Czerwiec 2022

Pobyt w hotelu był wspaniały. Hotel dzieli się na dwie części. Byliśmy w starszej części bliżej plaży. Hotel przeznaczony jest dla gości pragnących spokoju i odpoczynku. W tym roku jadę w czerwcu jeszcze raz do tego hotelu.

Zalety

Wspaniały widok na morze, ze starej części Hotelu. Jedzenie wspaniale. Aplikacja do zamówień działała bardzo dobrze.. Drinki bardzo smaczne. Opieka ze strony osób procujących w hotelu nienaganna. Czysto.

Wady

Trzeba zrobić remont w starej części hotelowej, aby dorównać standardzie nowej części.

Anita

Pobyt - Maj 2022

Fantastyczny pobyt, to nasza 7 wizyta w Turcji i jak na razie zdecydowanie najlepszy hotel w jakim byliśmy. Wszystko na najwyższym poziomie, począwszy od pokoju poprzez fantastyczną obsługę aż po posiłki, które zadowolą największego smakosza. Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy sprawili, że mamy tylko pozytywne wrażenia i mamy nadzieję na szybkie zobaczenie ponownie. Polecamy hotel wszystkim, którzy rozważają wyjazd do Turcji. Na pewno spełni wszystkie oczekiwania.

Zalety

Hotel usytuowany 15 min. spacerem od przepięknego antycznego Side. Mnóstwo atrakcji wodnych.

Wady

Brak wad

Paulina

Pobyt - Maj 2022

Wspanialy hotel, cudowna obsługa, pyszne jedzenie, plaża przy hotelu dużo lepsza niż przy innych w okolicy. W dodatku blisko centrum Side. My byliśmy w budynku przy plaży więc musieliśmy dojść jakieś 100m do budynku głównego z restauracja, ale kompletnie nam to nie przeszkadzało. Pokoik trochę za mały, ale i tak to miejsce do którego chce się wracać.

Zalety

Jedzenie obsługa blisko do starożytnego miasta .

Wady

Brak .

Rysiek

Pobyt - Maj 2022

Pobyt genialny, pięć gwiazdek jak najbardziej zasłużone, piękny budynek blisko morza, pokoje czyste dobrze wyposażone, sprzątane codziennie. plaża prywatna zadbana i przygotowywana codziennie.

Zalety

Obsługa doskonała , miła , profesjonalna , aplikacja prosta ,intuicyjna , ułatwiająca zamówienia , realizowana szybko, wyżywienie urozmaicone zestaw posiłków nigdzie niespotykany, program kulturalny i animacyjny atrakcyjny i dobry jakościowo. Gorąco polecam , było nasz najlepszy wypoczynek od wielu lat

Michał

Pobyt - Październik 2021

Pobyt w połowie października, para 30-latków. Hotel godny polecenia. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pokój standardowy w budynku głównym ładny, przestronny, duża łazienka z prysznicem. Sprzątany codziennie z wymianą ręczników i uzupełnianiem mini barku (cola, fanta, soki, woda, piwo). Toalety ogólnodostępne bardzo czyste, nowoczesne, ogólnie widać, że hotel dość nowy. Jedzenie bardzo dobre (bez efektu wow jak dla mnie), wybór bardzo duży, nie dało się wszystkiego spróbować przez 10 dni. Posiłki szybko donoszone przez obsługę przy zamówieniu w aplikacji (z 2-3 wyjątkami, gdzie np. na pizzę czy burgera na plaży czekaliśmy po 30-40 minut i raz deser nie dotarł). Snack bar w budynku głównym, gdzie można zamawiać zupy, burgery itd. nawet o 2 czy 4 w nocy. Ogólnie jedzenie dostępne 24 h na dobę. Bardzo dobre lody Algidy dostępne 24 h. Ciasta jedne średnie, drugie dobre, a i były bardzo dobre jak dla mnie (serniki, panna cota). Woda dostępna całą dobę, samemu można brać z lodówki przy głównym barze. Alkohole bardzo dobre, w lobby dostępne alkohole importowane (np. wódka smirnoff czy gin gordon\\\'s). Drinki itp. można zamawiać przez aplikację (donoszone raczej szybko, ale na plaży czy przy basenie 2-3 razy nie dostałem jakichś małych zamówień, większe zawsze dochodziły, jakby miały priorytet). Wybór drinków i alkoholi w aplikacji bardzo duży (ciężko wszystko choćby spróbować), jak ktoś chce coś specjalnego to można podejść do baru i zamówić tam bezpośrednio. Ma to przewagę nad aplikacją też taką, że zero kolejek przy barach i zawsze pierwszeństwo obsługi przed zamówieniami z aplikacji. Alkohole dostępne w barach między 10 a 8 (2 h z rana bary nieczynne). Co do samej aplikacji jestem jak najbardziej jej zwolennikiem. Pozwala nie ruszać się od stołu czy leżaka i dostać pod nos co się chce. Jednocześnie nie wyklucza zamówienia swojej \\\"wariacji\\\" bezpośrednio u kelnera/przy barze. Minus za pourywane kody QR przy parasolach na plaży (tu większość parasoli jednak go miała) i przy basenie (tu większość parasoli nie miała już kodu, jednak do baru 10-30 m, więc można podejść i dostać napój od ręki). Przy głównych posiłkach kelnerzy przynosili dania bardzo szybko, zawsze ciepłe, świeże, smaczne. Jeśli chodzi o okolicę hotelu to Raga Side ma bardzo fajne położenie. Z budynku głównego do drugiego budynku i prywatnej plaży przechodzi się uliczką ze sklepami, knajpkami itp. 1-2 minuty (ok. 150 m). Przy plaży promenada z kolejnymi sklepami i knajpkami, którą dojdzie się do starożytnego Side (15-20 minut spokojnym tempem). Jeśli chodzi o animacje itp. to codziennie (oprócz niedzieli) działo się coś wieczorem na scenie przy drugim budynku przy plaży (bingo, karaoke, taniec brzucha, tańce lokalne itp.). W piątki uroczysta kolacja z muzyką na żywo i później małym disco przy basenie budynku głównego. Animatorzy organizowali gry w siatkówkę na plaży (Raga ma na swoim kawałku plaży boisko do siatkówki), w bule, dart chyba też był, jakieś ćwiczenia fitness z animatorką/trenerką. Jest siłownia - całkiem spoko. W dzień przy głównym basenie cisza i spokój, żadnej muzyki itp., typowy chillout. Przy małym basenie koło drugiego budynku ze sceny leciała spokojna, niezbyt głośna muzyka. Nie było żadnych tureckich, rosyjskich czy polskich \\\"hitów\\\" (wyjątek piątkowa gala, gdzie później było po kilka piosenek z każdego kraju). W hotelu najwięcej Niemców (podczas gali dyrektor czytał ilość pokoi z danego kraju to Niemcy mieli ponad 90 pokoi, Polacy ponad 50, później chyba ponad 30 Anglicy i dopiero na czwartym miejscu Rosjanie). Być może to przez późną porę wakacji, ale większość gości to emeryci, głównie z Niemiec. Osób młodszych (tak poniżej 35 roku życia) było niewiele, ale możliwe, że w pełnym sezonie proporcje wyglądają inaczej. Ogólne wrażenia bardzo dobre. Obsługa naprawdę na wysokim poziomie, jedzenie i drinki bardzo dobre, innowacyjny pomysł z aplikacją do zamawiania. Jesteśmy zadowoleni z pobytu, hotel spełnił nasze oczekiwania, poznaliśmy bardzo fajnych ludzi.

Zalety

- bardzo miła i pomocna obsługa, - czystość, nie tylko pokoju, ale i np. ogólnodostępnych toalet, - położenie (blisko antycznego Side, przy piaszczystej plaży z łagodnym wejściem do morza), - wybór jedzenia i drinków, - aplikacja do zamawiania posiłków i drinków, przez co nigdzie nie ma kolejek, podchodząc do baru \\\"od ręki\\\" dostaję się drinka (zamawiając przez aplikację trzeba czasem trochę poczekać).

Wady

- do dopracowania na 100 % aplikacja (2-3 razy nie dotarło zamówienie), - pourywane kody QR przy parasolach na plaży i przy basenie (łatwo i szybko można to naprawić).

Kamila K

Pobyt - Październik 2021

Jak czytam niektóre opinie to zastanwiam się w jakich "luksusach" żyją inni w swoich domach. Wyjazd 7osób październik. Hotel w którym odpoczynek nabiera nowego znaczenia: czysto, spokój =16+, obsługa na najwyższym poziomie ( jeżeli masz z czym kolwiek problem wystarczy poprosić o pomoc znajdą rozwiązanie w chwilę ponieważ są znakomicie zorganizowani), bardzo blisko do centrum Side, ciekawe animacje, aplikacja do zamawiania rewelacyjna sprawa - zamawia się szybko i nie czeka nigdzie w kolejkach po nic a co najważniejsze nie marnuje się tylu produktów co na standardowym all inclusive. PS. Leżaczek na plaży a kelnerzy przynoszą drineczka do stolika polecam serdecznie!

Zalety

czytość, odległość od centrum, jedzenie, obsługa, hotel +16

Wady

Dla mnie to nie problem ale aplikacja mogłaby posiadać więcej języków w tym polski.

Marzena

Pobyt - Październik 2021

Aplikacja to strzał w 10 z kilku względów 1 . Nie stoisz w kolejkach 2. Wszystko masz dostarczone ekspresowo do stolika. Nigdy nie czekaliśmy długo. Było to zaledwie kilka minut. 3 . Nigdy nie poczujesz się ignorowany przez obsługę 4. Hotel nie marnuje jedzenia!! Zero waste Widzieliśmy tony wyrzucanego jedzenia w innych hotelach. 5 Podawane danua są zawsze świeżutkie 6. Małe porcje dzięki temu możesz spróbować kilku dań 7. Sposobu podania jedzenia nie powstydziłyby się dobre a nawet bardzo dobre restauracje 8 . Potrawy są naprawdę smaczne 9. Pierwszy hotel w którym śniadania nie są monotonne Pokoje nie są duże.? Dla mnie nie ma to znaczenia ponieważ nie przyjeżdżam na wakacje aby siedzieć w pokoju! Dla nas miejsca wystarczyło. Ponadto jak ktoś wykupuje pokoje ekonomiczne to przepraszam czego oczekuje! My mamy pokój standard i jest super. Za to pokoje są czyste i bardzo nowoczesne jak zresztą cały hotel. Styl modern boho. Podział hotelu na 2 strefy w mojej opinii to rewelacja. Basen przy hotelu zawsze ma sporo wolnych leżaków. Jest to strefa ciszy i relaksu. Całe życie toczy się w barze przy małym basenie i plaży. Animacje nie są nachalne dzięki czemu z przyjemnością bierze się w nich udział. Można poćwiczyć z super instruktorką fitness, zagrać w bule i siatkówkę a wieczorem pograć w bingo lub posłuchać koncertu na żywo. Środa to tzw. Fish day. Restauracja główna w porze obiadowej jest tego dnia zamknięta i jemy przy plaży. Obsługa w całym hotelu jest bardzo przyjazna, wręcz przemiła. Najlepszy bar jest przy plaży. Super manager i jego ekipa dają radę bez względu na ilość gości. W restauracji głównej mieliśmy przyjemność być obsługiwani przez Kamila???? - polecam tego kelnera. Kolacja w jego towarzystwie to czysta przyjemność. Położenie hotelu to również ogromny atut- 15 minut piechotką do antycznego Side.

Zalety

Pobyt październik 2021. Grupa 7-osobowa. Kochani czytając bardzo krzywdzące opinie dla tego hotelu postanowiłam podzielić się swoją. Do Turcji przyjeżdżam na wakacje od 2008 roku i byłam w wielu hotelach- zawsze 5 gwiazdkowych. Ten jest jednym z najlepszych. Aplikacja to strzał w 10 z kilku względów 1 . Nie stoisz w kolejkach 2. Wszystko masz dostarczone ekspresowo do stolika. Nigdy nie czekaliśmy długo. Było to zaledwie kilka minut. 3 . Nigdy nie poczujesz się ignorowany przez obsługę 4. Hotel nie marnuje jedzenia!! Zero waste Widzieliśmy tony wyrzucanego jedzenia w innych hotelach. 5 Podawane danua są zawsze świeżutkie 6. Małe porcje dzięki temu możesz spróbować kilku dań 7. Sposobu podania jedzenia nie powstydziłyby się dobre a nawet bardzo dobre restauracje 8 . Potrawy są naprawdę smaczne 9. Pierwszy hotel w którym śniadania nie są monotonne Pokoje nie są duże.? Dla mnie nie ma to znaczenia ponieważ nie przyjeżdżam na wakacje aby siedzieć w pokoju! Dla nas miejsca wystarczyło. Ponadto jak ktoś wykupuje pokoje ekonomiczne to przepraszam czego oczekuje! My mamy pokój standard i jest super. Za to pokoje są czyste i bardzo nowoczesne jak zresztą cały hotel. Styl modern boho. W tym hotelu bardzo dbają o czystość pracowników oraz całego hotelu. Pani Sprzątajaca pokój - 2 piętro hotelu (2203) przesympatyczna. Bardzo dokładnie sprząta pokój i codziennie zaskakuje fantazyjnymi zwierzątkami ułożonymi z ręczników. Podział hotelu na 2 strefy w mojej opinii to rewelacja. Basen przy hotelu zawsze ma sporo wolnych leżaków. Jest to strefa ciszy i relaksu. Całe życie toczy się w barze przy małym basenie i plaży. Animacje nie są nachalne dzięki czemu z przyjemnością bierze się w nich udział. Można poćwiczyć z super instruktorką fitness, zagrać w bule i siatkówkę a wieczorem pograć w bingo lub posłuchać koncertu na żywo. Środa to tzw. Fish day. Restauracja główna w porze obiadowej jest tego dnia zamknięta i jemy przy plaży. Obsługa w całym hotelu jest bardzo przyjazna, wręcz przemiła. Najlepszy bar jest przy plaży. Super manager i jego ekipa dają radę bez względu na ilość gości. W restauracji głównej mieliśmy przyjemność być obsługiwani przez Kamila???? - polecam tego kelnera. Kolacja w jego towarzystwie to czysta przyjemność. Położenie hotelu to również ogromny atut- 15 minut piechotką do antycznego Side. Jeśli ktoś pisze ze pracownicy hotelu nie mówią po angielsku to mogę powiedzieć jedno- ktoś tu myślał ze mówi po angielsku a jak przyjechał do Turcji to niestety nic nie zrozumiał.

Wady

Jedyna wada to zbyt zimna woda w basenach. Za mocno filtrowana. Fajnie byłoby gdyby aplikacja obsługiwała język polski

Dominika i Marek

Pobyt - Wrzesień 2021

Najlepszy hotel w jakim byłam w Turcji 5* Hotel przede wszystkim dla dorosłych mały kameralny, menu wybieramy przez aplikacje (pyszne jedzenie alkohole importowane ,20 min spacerkiem do starożytnego Side promenada piękna . W hotelu przemiła obsługa . Wieczorami super show dla dorosłych, oraz ranne animacje nawet przeciągnie liny i kąpiel w piwie . Z czystym sumieniem polecam ten hotel i jeszcze tam wrócę :)

Zalety

Blisko do Side

Eugenia

Pobyt - Wrzesień 2021

Najlepszy hotel, w którym byłam :) polecam z całego serca. Super pomysł z aplikacją, posiłki i drinki dostarczane nawet do konkretnego łeżaka na plaży. Jedzenie przepyszne, codziennie coś innego, drinki też dobre :) ogólnie hotel duży, pięknie i nowocześnie urządzony. Ogólnie hotel jest podzielony na 2 części: budynek główny (główny basen, restauracja, recepcja, SPA i td właśnie tu) i budynek przy plaży (ok 300m ulicą od głównego) - tu znajduje się mały basen, bar plażowy i odbywają się wieczorowe koncerty. Ja wołałam pokój w budynku głownym - nie ma widoku na morze, za to restauracja, basen, wymiana ręczników itd, przy pokoju. Animatorzy robią robotę, było piana-party w basenie, rzucanie kolorami, gala z fajerwerkami i dużo innych fajnych rzeczy. Na pewno kiedyś tu wrócimy :) Dziękujemy za udany pobyt!

Zalety

Jedzenie, aplikacja, drinki, miła obsługa, wystrój, brak dzieci :D

3.2

Pobyt - Wrzesień 2021

Pomimo że jest to młody hotel zaledwie 3-4 letni to widać w nim sporo niedoskonałości np pęknięcia w balustradzie balkonowej, ruszający się próg w drzwiach wejściowych do pokoju czy wiecznie lecąca woda w spłuczce.Czasami czuć było brzydki zapach z kanalizy.Na korytarzach brak klimatyzacji.Jedzenie tylko i wyłącznie z aplikacji co jest wielkim utrudnieniem dla osób w podeszłym wieku lub posiadających starszy typ telefonu.I wielkie rozczarowanie gdy posiłki dotrą na stół-porcje bardzo małe jak do degustacji, potrawy albo niedogotowane albo przeciągnięte i suche, ciasta czysta chemia tak samo jak wszystkie sosy.Ewidentnie szef kuchni nie zna się na gotowaniu co niejednokrotnie kończyło się lataniem do ubikacji.Animacje niezbyt interesujące i co najważniejsze że scena umieszczona jest 50 metrów od drugiego budynku hotelowego także kto tam dostanie pokój ten nie ma co liczyć na przespaną noc.Dodam jeszcze że na żadnym zdjęciu promującym hotel nie było widać że scena jest bezpośrednio przy budynku mieszkalnym.Mieliśmy okazję spędzić dwie doby w tym drugim budynku-masakra:malutki pokój,brak miejsca na odzież,scena pod oknem i kuchnia tuż za ścianą.Po interwencji męża zamieniono nam pokój na większy w budynku głównym.Dodam że mieliśmy wykupiony pokój z widokiem na morze a dostaliśmy całkiem co innego.I to nie tylko my mieliśmy takiego pecha.Na plus obsługa hotelu chociaż mają bardzo duży problem z językiem angielskim.Szczerze odradzam ten hotel-byliśmy bardzo rozczarowani chociaż wybraliśmy go właśnie na podstawie opinii klientów.

Zalety

Hotel tylko dla dorosłych w bliskim położeniu od morza

Wady

Jedzenie z aplikacji i wręcz okropne w smaku.Słaba znajomość języka angielskiego przez obsługę.Rozwodnione alkohole na całym terenie hotelu oprócz jednego baru.Animacje bardzo głośne i mało ciekawe.Hotel usytuowany pomiędzy innymi molochami hotelowymi.Bardzo długi transfer z lotniska pomimo małej odległości od niego.

The Raga Side