Piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu (wejście do wody z pomostu).
Dla dzieci: brodzik, plac zabaw, zjeżdżalnie, miniklub.
Aquapark z zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych.
Dodatkowe atrakcja na plaży: malownicza rafa koralowa tuż przy brzegu.
Hotel 4-gwiazdkowy,zawsze wybierając obiekt patrzę na opinie,tu powyżej 8 .Ja z czystym sumieniem daję 9,9 ujmując za brak ręcznika przy wyjściu spod prysznica i bidetki obok wc . I tyle. Jedzenie przepyszne, bardzo różnorodne i zmienne, bogaty wybór przypraw, kilkukrotne wypiek "na oczach" placuszków chlebka itp. Posiłki urozmaicane barwną oprawą stołów przy kolacjach, ubiorami personelu, zdarzył mi się występ saksofonisty. Słodkie wypieki , torciki,desery, pyszna kawa przez cały dzień ............. Basen jeden podgrzewany, plaża w sam raz i wszystko wokół. Leżaki ,ręczniki bezpłatne.Personel na wyciągnięcie ręki, nie natarczywy jeśli chodzi o napiwki ale warto się odwdzięczyć czasem, choćby za figury z ręczników zostawiane na pościelonym łóżku co dzień. Animatorzy zajęć wg planów wyśmienici, siłownia w budynku to plus. Jeśli chodzi o drobne zakupy to też niczego nie zabraknie a czasem nieduża ilość punktów (ok 12) to plus . Nie trzeba iść do baru bo kelnerzy sami interesują się czy czegoś nie chcemy .Masaż, nurkowanie..Wieczorem kto chce to się zabawi lub posłucha muzyki lub innych atrakcji. Ogólnie super do odpoczynku i relaksu.
Niskie budyneczki ładnie ułożone , smacznie i relaksacyjnie. Bezproblemowe,tanie przedłużenie doby do wieczora.
Hotel bardzo fajny, czysty, zadbany, obsługa przemiła, uśmiechnięta, pomocna. Jedzenie pyszne, urozmaicone, dania kuchni europejskiej jak i lokalne, np. kraby, okra, chlebki naan wypiekane na miejscu, podawane prosto z pieca. Kuchnia, obsługa i hotel, ogród... na najwyższym poziomie.
same zalety jeśli chodzi o hotel
(...)
bardzo dobry hotel , bardzo zadowolona pobytem, polecam
fajny teren, dużo jedzenia, fajne animacje, fajne leżaki, tajna obsługa, wi-fi sięga do morza.
nie zauważyłam
Pokój bardzo ładny,duży,jasny z dużym balkonem.Łazienka czysta,po remoncie.
Otoczenie hotelu pięknie utrzymane.
nie dostrzegam wad.
Właśnie wróciliśmy.pobyt cudowny,radaxna koncu pomostu przepiekna nawet zolwia spotkalismy . Pokoje ok ,lazienki ok , jedzenie spoko, sniadanie tackie same codziennie ale dalo sie powyvierac duzo rzeczy. mogło być trochę więcej słoneczka ale nie mamy na to wplywu.polecam, 2 podgrzewane baseny
Rafa ,ciepłe baseny
Hotel godny polecenia, czystko, bardzo dobre jedzenie, fajne miejsce dla rodzin z dziećmi, każdy znajdzie cos dla siebie, Polecam z całego serduszka:)
Wszystko jest na miejscu, blisko plaża , fajna obsługa, pomocna:)
Wyjazd Udany Hotel Zadbany miła obsługa. Hotel blisko lotniska co jest dużym plusem i posiada piękny teren zielony. Piękna rafa koralowa dostępna przez pomost.
Podgrzewane Baseny i Aqua Park Piękna rafa koralowa
Wspaniały niewielki hotel. Miła, pomocna obsługa, animatorzy bardzo dobrze wykonujący swoją pracę. Jedzenie wyśmienite. Świetny pokój na parterze przy aqua parku. Wspaniała plaża oraz rafa.
Jedzenie, plaża.
Fantastyczny hotel, czysty, schludny. Obsługa przemiła tak samo animatorzy. Wieczorne animacje bardzo fajne i ciekawe. Jedzenie różnorodne, dobre i każdy znajdzie coś dla siebie. Na pewno będę tam wracać!
Najbardziej mi się podobała plaża bezpośrednio przy hotelu oraz rafa koralowa
Cudowny hotel, pyszne jedzenie, czysto, zadbana zieleń i te rafy koralowe na samym brzegu!!! Nie trzeba wyjeżdżać poza hotel żeby cieszyć się nurkowaniem na razie!
Wszystko jest zaletą!
Nie ma!
Hotel czysty , zadbany , tereny zielone pielęgnowane codziennie . Obsługa miła nie nachalna. Restauracja oferuje duży wybór posiłków, codzienne kolacje tematyczne. Bary przy basenach i na plaży. Baseny i plaża czyste.
Czysty , tereny zielone zadbane, bliskość plaży rafa koralowa rybki można obejrzeć pływając, zespół animatorów dbający o ruch dla gości, przy basenach ze zjeżdżalniami klub dla młodszych dzieci z opieką animatorów.
Bardzo czysty hotel. Przyjazna, pomocna, nie narzucająca się obsługa. Pyszne jedzenie, niektóre dania się powtarzają, ale codziennie też coś nowego - każdy znajdzie coś dla siebie, nawet niejadki. Dzięki animatorom nie ma nudy. Polecam masaże dostępne w spa - warto negocjować z "naganiaczem" ceny. W hotelu znajdują się sklepy i wszystko co potrzebne, aby nie musieć się ruszać poza jego teren.
Przepiękna rafa koralowa dostępna przy plaży. Warto wykupić nurkowanie (dostępna opcja w hotelu). W barze przy plaży dostępne posiłki nie odbiegające od tych w restauracji głównej, nie trzeba się przebierać i wracać z plaży, aby zjeść. Blisko lotniska.
Nie ma się do czego przyczepić. Prawdą jest, że czuć intensywny czasem bardziej, czasem mniej zapach po podlewaniu. Nie mniej to pustynia i oczywistym jest, że aby utrzymać teren zielony odzyskują wodę w każdy możliwy sposób, co raczej zasługuje na pochwałę. Do wytrzymania.
Przepiękny ogród oraz rafa koralowa zaraz przy hotelu, basen podgrzewany, kelnerzy bardzo pomocni, jedzenie monotonne. Pokoje czyste , w łazience suszarka do włosów, ręczniki.
Hotel wyróżnia piękny ogród.
Monotonne jedzenie, brak wody butelkowej do posiłków.
Super hotel. Bardzo miła i pomocna obsługa. Czysto zarówno w pokojach jak i na terenie całego hotelu. Przepiękny i zadbany ogród. Piękna plaża i rafa koralowa przy hotelowym pomoście. Basen w aquaparku podgrzewany. Nie było problemu z leżakami ani przy basenach ani na plaży. Jedzenie bardzo smaczne. Super pogoda.
Smaczne jedzenie Czysto Zadbany ogród Piękna rafa koralowa
Pobyty uważam za udany,na terenie hotelu dużo zieleni, jedzenie dobre, warunki w pokoju Ok
Hotel spełnił nasze w pełni oczekiwania ,bardzo czysto ,teren bardzo zadbany ,przemiła obsługa i w recepcji i ekipa sprzątająca i barmani. Jesteśmy bardzo zadowoleni ,plaże bardzo czyste ,piękna zieleń ,polecamy z czystym sumieniem
Czysto ,zielono , duży obszar ,duże pokoje wygodne łóżka
Nie posiada
Pobyt na 5+. Hotel bardzo fajnie położony, pokoje nowe, czyste. darmowe WI-FI w całym hotelu. Bardzo ładne otoczenie. Polecam!!!
Hotel położony w spokojnej okolicy, otoczony basenami. Woda podgrzewana w dwóch basenach.
witam, pobyt byl zajefajny zarcie super, pokoj super, nikt nie odmowil mi pomocy, wszyscy pracownicy usmiechnieci pracy mieli po uszy ale nigy nie odmowol pomocy lub jakiejkolwiek informacji. plaza super od hotelu do morza bliziutko rozrywka, dyskoteki i animacje ekstra polecam wszystkim wpadajcie do tego hotelu pozdrawiam Three corners Sea Beach
wszystko oki juz od pierwszego wejscia do hotelu zobaczysz same zalety
co ty, nie ma zadnych wad
Hotel ma fajny klimat i duszę.Piękny rozklad,wspaniały basen,zadbany ogród,trawa wypielegnowana,kwiaty,podgrzewany basenik z cieplutką wodą,ładna plaża z krotkim pomostem,wejscie do morza lagodne ale koniecznie w butach,kąpiel w morzu raczej na zasadzie moczenia się do pasa.Dobre jedzonko rownież w barze przy plaży.Nie polecam tylko restauracji włoskiej bo to samo co oferuja z karty jest w restauracji głównej.Ogolnie hotel jeden z lepszych 4 gwiazdkowych w jakim byłam.Szczerze polecam!!
Hotel super. Ludzie życzliwi i przyjaźni. Miejsce przepiękne. Pogoda w lutym idealna, powyżej 24 Stopni. Jedzenie smaczne i różnorodne. Mam nadzieję, że jeszcze tam wrócę. Polecam
Przepiękna zieleń i mili ludzie.
Zimną woda w basenach. Ale korzystaliśmy z kąpieli w morzu.