Titan Select

4.2

Nie polecam, byliśmy w tym hotelu przez tydzień i doznaliśmy zatrucia pokarmowego jak i inni wczasowicze. Podczas pobytu okazało się, że zachorowało jeszcze 14 osoby z Polski (objawy to biegunka, wymioty, osłabienie, ból brzucha. Z tej grupy przynajmniej 4 os. z wizytą u lekarza. Napoje były podawane w niedomytych kubkach oraz kubkach plastikowych wielokrotnego użytku, na których były widoczne nawet ślady pomadki, co gorsze bakterii nie widać gołym okiem.(...) Albert

Ocena pokoju na 3 , łazienki do odświeżenia,panele w pokoju do wymiany.

Hotel dosyć kameralny na tle innych. Plaża 5 min drogi od hotelu - bardzo kamienista. Hotel ewidentnie nie jest 5-gwiazdkowy. Długi transfer z Antalyi.

Bardzo fajny hotel , z pysznym jedzeniem i cudownym personelem . Bardziej polecam dla par bez dzieci , bo animacje kiepskie , ale dorośli raczej się nie zawiodą. Widać ,że delikatnie już zużyty , ale położenie , jedzenie i personel nadrabiają . Polecam

Pokój do odnowienia, bo farba na suficie popękana. Animacje były tylko 3 razy, a w sąsiednim hotelu 8 ra,y.

Nazwa  Titan Select
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Konakli
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne, tenis

Tylko 250 m do ładnej plaży oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi.

Możliwość korzystania z infrastruktury 2 hoteli: Titan Select oraz siostrzanego Titan Garden.

Restauracje a la carte z bogatym menu regionalnym.

Specjalne udogodnienia dla dzieci (brodzik, łóżeczka - na życzenie).

4.2

Wyświetlono 187 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Albert

Pobyt - Październik 2025

Ocena pokoju na 3 , łazienki do odświeżenia,panele w pokoju do wymiany.

Zalety

Miła obsługa bardzo pomocna, jedzenie dobre

Wady

Hotel zasługuje na 3 gwiazdki,słaby wygląd pokoju jak na 5 gwiazdek.

Grzegorz

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Obsługa.

Wady

Budynek do renowacji

Gienek

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Czyste pokoje, czysty basen2

Wady

Przyjęcie do hotelu o godzinie 1 w nocy opuszczenie hotelu o 2 w nocy. Zamiast 10 zapłaconych dni byłem tylko 8. Nawet w dzień swojego święta sąsiednie hotele były udekorowane flagami, a nasz nie.

Natalia

Pobyt - Wrzesień 2025

W hotelu byłam z partnerem na tygodniowym urlopie, żeby złapać jeszcze trochę słońca. Hotel położony w idealnym miejscu obok ogromne bazary, ogromny wybór na nich i przystępne ceny. Drinki i alkohol coś cudownego, barman co chwilę wymyślał coś nowego i zaskakiwał mnie w szczególności polecam barmana w lobby oraz panią która jest od rana do południa na Beach barze, potrafią robić cudowne drinki, jedzenie dostępne cały czas, każdy znajdzie coś dla siebie, dość mało animacji ale nam to nie przeszkadzało ponieważ wylecieliśmy odpocząć i się zrelaksować. Obiekt bardzo czysty, cały czas dbają o porządek wszędzie, pani sprzątająca bardzo miła codziennie zaopatrywała lodówkę w wody w butelkach. Plaża żwirkowa więc polecam buty do wody. Na plaży oraz obok basenów nie było bitwy o leżaki ponieważ nawet jak przyszliśmy o godzinie 12 było miejsce. I największy plus tego wyjazdu to obsługa mówiąca po polsku i goście składający się w 90% z Polaków, pierwszy hotel w którym spotkałam tak dużo Polaków. Ogólnie wakacje uważam za udane

Zalety

Dużo leżaków Czysto Dobry alkohol Miła obsługa Jedzenie 24/7

Wady

Mało animacji

4.7
Włodzimierz

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel zasługuje na 3 gwiazdki, wyżywienie niedostateczne napoje rozwodnione w plastikowych kubkach,lody z chłodni na patyku 3 rodzaje, alkohole jeden rodzaj wódki czystej i whisky paskudne,brak kosmetyków w łazience .

Zalety

Miła obsługa, czystość.

Wady

Brak europejskiego jedzenia, mały wybór owoców.

1.9
Paulina

Pobyt - Sierpień 2025

Jedzenie bardzo słabe!!! Animacje rowniez!! Hotel maly ,dosc czysty.Az zdzwiona jestem ze hotel ma 5 gwiazdek!

Zalety

Dosc czysto.

Wady

Jedzenie baaardzo słabe,animacje tragiczne .W hoteli nudno.

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel sprawia wrażenie zmęczonego i wymaga gruntownego odświeżenia. Prysznic miałam źle zaprojektowany – podczas kąpieli woda wylewa się na całą łazienkę, co jest bardzo uciążliwe. Snack bar jest w opłakanym stanie, a pomiędzy posiłkami praktycznie nie ma co zjeść. Dodatkowo drinki są naprawdę kiepskie. Na plus – obsługa jest bardzo miła i pomocna, jednak organizacja posiłków pozostawia wiele do życzenia (jeśli przyjdziesz na obiad przed 14:00, możesz zostać wyproszony). Na pewno nie jest to standard pięciogwiazdkowy.

Zalety

miła obsługa

Wady

jak w opisie

Pobyt - Sierpień 2025

Ludziska 🤣hotel jak najbardziej spoko dla osób bez dzieci bo nie ukrywam nie ma tutaj zjeżdżalni co dzieciaki lubią i innych fajnych dla nich atrakcji. Jeśli chodzi o jedzonko to bardzo dużo wszystkiego każdy znajdzie coś dla siebie i bardzo smaczne. Obsługa niesamowici ludzie zawsze uśmiechnięci pomocni i bardzo ale to bardzo na 10 +👍 Pokoje sprzątane codziennie wymiana ręczników mega fajnie.

Zalety

Wszędzie blisko czy na bazary czy też na busika do Alany który kosztuje 1,5€.

Wady

No i z przykrością muszę stwierdzić że hotel ubikację i łazienki w pokojach trochę zmęczone. Tu muszę napisać że napewno nie na 5*.

Sylwester

Pobyt - Czerwiec 2025

Pokój ok . Klima i nic więcej nie potrzeba. Czysto w pokoju .

Zalety

Jedzenie i stołówka fajna obsługa miła ok. Bar super ludzie .

Wady

Naj bardziej nie podobało mi się to że nie było muzyki po 23 i brak rozrywki w hotelu a jak jakaś była to kicha straszna .

Andrzej

Pobyt - Czerwiec 2025

To dobry kameralny hotel pozytywna Wyzywienie na dobrym pozimie Drinki i alkohol Ok

Zalety

Czystsc bardzo mila obsuga

Wady

bardzo dlugi i uciążliwy transfer z lotniska

5.1
Malgorzata

Pobyt - Maj 2025

Jak ktoś temu hotelowi daje dobrą opinię, to nie był w innych w hotelach w Turcji na Riwierze Ja jestem ósmy raz i tak złego jedzenia, nie było nigdzie, Praktycznie na kolację nie było co zjeść. Ciągle kurczak i mielone żadnego innego mięsa. Przepraszam raz były żeberka, nie do skonsumowania. Po prostu niedopieczone. Wszystko podawane letnie, powiedziałabym nawet, że zimne. Do tego dojście do morza nie 100 m, jak w ofercie tylko ponad 300 m Te 100 m to jak się rzuci kamieniem. Reszta ok. Pokoje ładne i czyste. Jadąc na zakupy do centrum handlowego Konakli, to niestety trzeba przejść kładką, po wielu schodach, która jest ok 800 m od hotelu. Plaża żwirowo-piaszczysta z brzydkim zejściem , Konieczne specjalne obuwie. Ogólnie nie polecam. Wolę ciut gorzej mieszkać ale mieć dobre jedzenie i dobre zejście do plaży. Drinki to nie wszystko, po coś innego się to przyjeżdża.

Zalety

Czyste ładne pokoje. Duży ładny basen można popływać

Wady

Złe jedzenie, brzydka plaża

Pobyt - Kwiecień 2025

Ciężko ocenić ten hotel, jedne rzeczy są doskonałe, a inne słabe. Słabe jest położenie, przy drodze ekspresowej i hałas. Kryty basen jest brudny, zniszczone leżaki i zepsuty prysznic. Ręczniki basenowe są zużyte i brzydkie. Okropna wędlina na śniadanie (najtańsza mortadela). Ogólnie pokoje skromne ale wszystko jest. Codziennie sprzątane, zmieniane ręczniki, uzupełniana jest woda butelkowana. Obsługa super, bardzo miła, szczególnie kelnerzy. Duży wybór jedzenia na obiad i kolację, większość smaczne. Śniadanie wypada najslabiej. Fajne drinki, pyszne tureckie herbaty.

Zalety

Smaczna kuchnia, uprzejma obsługa, darmowe leżaki na plaży.

Wady

Położenie przy ruchliwej ulicy, zaniedbany basen kryty, słabe przekąski w snack barze, brak prawdziwej parzonej kawy i arbuzów/melonów na śniadanie. Słaba plaża przy hotelu.

Pobyt - Kwiecień 2025

Hotel czysty ,obsługa bardzo miła i pomocna. Dogodną lokalizacja. Plaża na 4 bo żwirowa, dno kamieniste.

Zalety

Bardzo mili ludzie, pomocni i uśmiechnięci.

Pobyt - Kwiecień 2025

Bardzo fajny hotel dla osób którzy lubią ciszę. Odnowione pokoje i łazienki. Blisko centrum i możliwość spędzenia czasu w centrum Alani autobusem za 1,5 euro. Trafiliśmy na rozpoczęcie sezonu ,więc sukcesywnie otwierały sie poszczególne miejsca i rozrywka . Personel pomocny .

Zalety

-Jedzenie -Miła obsługa -Czystość - Spa

Kosma

Hotel jak hotel. Zawsze z dystansem patrzę na komentarze, jednak tym razem wiele rzeczy się sprawdziło, a nie jestem osobą wybredną. Patrząc na wiele poprzednich miejsc, w których byłem, mogę stanowczo potwierdzić, że hotel nie zasługuje na 5* tylko 3 / 3,5.

Zalety

Obsługa, prywatna plaża

Wady

brak miejsc na basenie, plaży o godzinie 10 - rezerwacja ręcznikami leżaków wystrój zatrzymał się na latach 2000 materac w pokoju tragedia, najtańszy, wyleżany - pobudki z bólem pleców

Dominika

Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany. Codziennie w hotelu różne atrakcje dla dzieci i dla dorosłych np. aerobik, darty, wieczorami koncerty, konkursy itp. Jedzenie bardzo smaczne. Jedyny minus, że Pani z recepcji wprowadziła nas w błąd z godzinami transferu. Podano nam godzinę 6:00 a transfer był o godz. 4:45. Mieliśmy 10 minut na spakowanie się i wyjście z hotelu. Bardzo niepoważne zachowanie ze strony recepcji.

Zalety

Animacje, jedzenie, obsługa, room service.

Michalina

Hotel raczej 3 do 4 gwiazdek. Pokoje czyste i codziennie sprzątane. Łazienka w pokoju wymaga remontu, klimatyzacja działa w miarę. Przy dluzszym pobycie jedzenie może okazać się trochę monotonne. Obsługa jest przemiła i sympatyczna. Poddumowując polecam hote, ponieważ jest przystępny cenowo i czysty, a obsługa bardzo miła.

Zalety

Czystość Miła obsługa Piękny widok z tarasu z restauracji

Wady

Brzydkie łazienki Trochę monotonne jedzenie Basen otwarty tylko do 19

Polecam ten hotel w 100 % - Bardzo przyjazny hotel, obsługa bardzo miła. Jedzenie bardzo dobre, pokoje i baseny czyste i zadbane. Kolejnym plusem jest lokalizacja blisko do Morza, bazarów, sklepów, przystanku itp. Na pewno tam wrócimy.

Zalety

Na pewno ten hotel wyróżnia się spośród innych, ponieważ jest spory wybór potraw dokładają na czas, bardzo miła obsługa, która robi nie ziemskie drinki i widać, że ta praca sprawia im przyjemność co też rzadko się zdarza, baseny są na prawdę czyszczone dokładnie.

Titan Select