Na kilku wycieczkach z wakacje.pl już byłem i nie w jednym hotelu spałem ale... najlepszy hotel w stosunku cena jakość. Jedzenie wybitnie dobre, animacje nie banalne każdy coś znajdzie dla siebie jeśli np. pogoda się zepsuje jak podczas naszego wyjazdu ale najważniejsze... Czystość, siłownia, baseny, sauny oraz zaopiekowanie gościem z strony hotelu dla mnie na 10/10 Polecam z całego serca i sam chyba jak znajdę jeszcze pobyt w tym obiekcie w takiej cenie jaką zapłaciłem (4,5 tyś za 6 nocy) to się wybiorę się raz jeszcze
jedzenie, czystość, wyposażenie, jakość obiektu
Insekty w pobliżu obiektu są oczywiście moskitiery ale trzeba przyznać że w dni po deszczy tego dziadostwa lata strasznie dużo, hotel ulokowany daleko od cywilizacji
Hotel Wave Resort w Pomorie to dla mnie absolutny sztos. Już sam wygląd robi ogromne wrażenie – ogromny kompleks z piękną architekturą, mnóstwem fontann i niesamowitą roślinnością (trawy pampasowe to mój hit 🪻). Baseny i strefy relaksu to inny poziom – jest część tylko dla dorosłych z jacuzzi, podgrzewany basen z animacjami, spa z saunami, no i tyle miejsca, że każdy znajdzie coś dla siebie – czy chce ciszy i spokoju, czy imprezowej atmosfery. Pokój? Najpiękniejszy, w jakim byłam. Ogromny, z centralnym widokiem na morze, wielkim panoramicznym oknem i wanną wolnostojącą w środku – codziennie budziłam się z uśmiechem. To jest moje największe wow z całego pobytu. Jedzenie to czyste szaleństwo – wybór przeogromny, od śniadań po snack bar przy basenie. Szczególnie spodobał mi się amerykański styl podania przekąsek – hot dogi, kukurydza, wszystko w fajnych papierowych łódeczkach. No i alkohole – wina, piwo w lodówkach, kilka barów do wyboru. Pro tip: koniecznie spróbujcie drinków na bazie kawy – idealne na popołudniowe pobudzenie. Obsługa jest bardzo w porządku – bez przesady, ale pomocna i z klasą. Management zdecydowanie dba o gości, co czuć od pierwszego dnia. Minusy? Serio ciężko znaleźć. Jedyna rzecz, jaką bym poprawiła, to papeteria – fajnie byłoby dostać ładnie wydrukowaną mapkę hotelu zamiast zwykłej kartki z drukarki, ale to bardziej detal niż realny minus. Lokalizacja – hotel jest trochę „w środku niczego”, ale za to bardzo szybki transfer z lotniska (około 20 minut). Obok słone jezioro, ale darmowe busiki do Pomorie rozwiązują sprawę. A plaża przy hotelu też jest naprawdę ładna.
Naprawdę piękne wnętrza. Świetnie wyposażona siłownia. Wyjątkowa wewnętrzna strefa SPA. Super opcja z wieczorną muzyką na żywo w Beach Barze. Dwa podgrzewane baseny zewnętrzne.
Z naszej perspektywy, nie ma się absolutnie do czego przyczepić.
Pobyt w tym hotelu okazał się absolutnie wyjątkowym doświadczeniem i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to miejsce, do którego z pewnością będę wracać. Od pierwszej chwili, kiedy przekroczyliśmy próg, aż po moment wymeldowania, wszystko było dopracowane w najdrobniejszych szczegółach, a obsługa stanęła na najwyższym poziomie profesjonalizmu. Na szczególne uznanie zasługuje serwis. Pracownicy hotelu to osoby nie tylko doskonale przeszkolone, ale także serdeczne, uśmiechnięte i autentycznie zaangażowane w to, aby każdy gość czuł się mile widziany. Od recepcji, przez obsługę restauracji, po personel sprzątający – wszyscy wykazują się ogromnym wyczuciem i dbałością o detale. Każda prośba była realizowana błyskawicznie, a atmosfera dzięki temu była swobodna i pełna życzliwości. Kolejnym ogromnym atutem hotelu jest kuchnia. Jedzenie naprawdę zachwyca – zarówno pod względem smaku, jak i różnorodności. Śniadania bogate i różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie – od świeżych owoców, przez lokalne specjały, aż po dania na ciepło przygotowywane na życzenie. Obiady i kolacje to prawdziwa uczta – potrawy serwowane w hotelowej restauracji spokojnie mogłyby konkurować z najlepszymi restauracjami. Widać pasję i jakość składników, a także dużą kreatywność kucharzy. Pokoje to klasa sama w sobie. Przede wszystkim ich przestronność robi ogromne wrażenie – w porównaniu do wielu innych hoteli, tutaj naprawdę można czuć się swobodnie. Metraż pozwala komfortowo spędzać czas, nawet przy dłuższym pobycie. Wystrój nowoczesny, ale przytulny – świetnie dobrane kolory, wysokiej jakości meble, miękkie i wygodne łóżka oraz pięknie wykończone łazienki. Standard jest naprawdę wysoki – od jakości pościeli, przez wyposażenie pokoju, aż po detale, takie jak kawa, herbata czy kosmetyki w łazience. Wszystko utrzymane w idealnej czystości i widać, że dba się tutaj o najwyższe standardy higieny. Nie można też pominąć atmosfery panującej w całym obiekcie. Hotel łączy w sobie elegancję z komfortem, dzięki czemu każdy czuje się tu wyjątkowo. Jest to doskonałe miejsce zarówno dla osób podróżujących w celach biznesowych, jak i rodzin czy par szukających wypoczynku. Cisza, spokój, świetne zaplecze i fantastyczna obsługa sprawiają, że naprawdę można się tu zrelaksować. Podsumowując – ten hotel zasługuje na najwyższe noty. Świetny serwis, genialne jedzenie, wysoki standard i bardzo duże, komfortowe pokoje tworzą razem miejsce, które z pełnym przekonaniem mogę polecić każdemu. To hotel, w którym naprawdę czuje się różnicę i który udowadnia, że gościnność na najwyższym poziomie nadal istnieje.
Świetna obsługa na najwyższym poziomie, zawsze pomocna i życzliwa. Genialne jedzenie – różnorodne, świeże i bardzo smaczne, na poziomie najlepszych restauracji. Pokoje wyjątkowo duże, przestronne i komfortowe, urządzone w wysokim standardzie, z dbałością o każdy detal. Idealne miejsce zarówno na wypoczynek, jak i pobyt biznesowy – eleganckie, czyste i z wyjątkową atmosferą.
Trudno wskazać istotne wady, ale dla pełnej obiektywności można wymienić: w sezonie zdarza się większe obłożenie i wtedy czas oczekiwania na niektóre usługi (np. w spa) może być dłuższy; lokalizacja, choć spokojna, wymaga czasem dojazdu do atrakcji w okolicy.
Super hotel, możliwość wykupienia wycieczek z odbiorem z hotelu.
To był najlepszy hotel w jakim byłam, przemiła i pomocna obsługa, piękne, przestronne i czyste pokoje sprzątane codziennie, wybór alkoholi czy jedzenia jest naprawdę ogromny. Pomimo tego, że jest już po sezonie to hotel tętnił życiem, wieczorne animacje i muzyka na żywo, bilard czy pokój gier zajmowały czas.
Uważam, że w takich miejscach atmosferę tworzy personel i to była najwieksza zaleta, wyposażenie hotelu między innymi wybór basenów, spa, sauny, czy siłowni jest ogromną zaletą. Na szczególne docenianie zasługuje cała obsługa kelnerska i barman (...), zawsze uśmiechnięty,miły i pomocny od otwarcia aż do zamknięcia baru.
Dla nas to nie było wadą ale jeśli ktoś lubi ,,wyjść wieczorem na miasto'' to trzeba dojechać taksówką lub autobusem do Słonecznego Brzegu, do Pomorie były darmowe autobusy z hotelu w różnych godzinach w dwie strony
Mega doby, czysto, pyszne jedzenie, fajni animatorzy
Wszystko w nim jest
Daleko od miasta i jedy transport taksówki bądź wynajem samochodu
Bardzo wysoki standard. Jedzenie i picie dostępne w zasadzie 24 h na dobę. Piękne, liczne, czyste baseny, fajne sauny, tuż przy plaży, piękne fontanny. Dużo barów z przekąskami w ciągu dnia. Świetne jedzenie. Duże pokoje. Duże balkony zapewniające intymność. Blisko pięknego Nessebyru.
Jak w opinii.
Położenie na uboczu. Z jednej strony fajnie, bo spokojnie i jest gdzie pobiegać (groblą w wzdłuż plaży), a z drugiej - trudno się dostać do sąsiednich miasteczek, o dalszych nie mówiąc.
Pobyt w tym hotelu był absolutnie rewelacyjny i z czystym sumieniem możemy go polecić każdemu, kto szuka komfortowego wypoczynku w świetnej lokalizacji. Hotel znajduje się zaledwie 10 minut autobusem od lotniska, więc transfer jest szybki i bezproblemowy. Do pięknej, piaszczystej plaży można dojść w 2 minuty, co było dla nas ogromnym atutem. Jedzenie w opcji all inclusive naprawdę robi wrażenie – duży wybór, świeżość i smak na najwyższym poziomie. Bufet jest samoobsługowy, więc każdy może nałożyć dokładnie to, na co ma ochotę i ile tylko chce. Codziennie pojawiały się nowe dania, kuchnia międzynarodowa i lokalne specjały – każdy znajdzie coś dla siebie. Na terenie hotelu jest mnóstwo atrakcji – zarówno dla dzieci (animacje, brodziki, place zabaw), jak i dla dorosłych (baseny, strefa relaksu tylko dla dorosłych). To doskonałe rozwiązanie, dzięki któremu rodzice mogą trochę odetchnąć, a dzieci mają frajdę przez cały dzień. Pokoje są duże, bardzo czyste, funkcjonalnie urządzone i każdy ma własny balkon, co pozwala cieszyć się świeżym powietrzem i pięknym widokiem. Obsługa na każdym kroku była miła, uśmiechnięta i pomocna, co tylko potęgowało pozytywne wrażenia z pobytu. To miejsce, do którego chce się wracać – idealne połączenie relaksu, dobrej kuchni i wygody. Na pewno jeszcze tu wrócimy!
Blisko lotniska Pyszne jedzenie Czysto Baseny dla dorosłych i dla dzieci Zdecydowanie przewyższa oczekiwania
Idealne miejsce dla rodzin - byliśmy drugi raz i planujemy jeszcze je odwiedzić.
Udogodnienia - niczego nie brakuje.
(...) top hoteli. Najlepszy hotel w jakim byłam, oceniam 10/10.
Wszystko na wielki plus: przepyszne jedzenie 24h na dobę, w restauracji wydzielona strefa z jedzeniem dla dzieci, czystość w hotelu, w restauracji i na zewnątrz: codziennie sprzątane pokoje, przesympatyczni animatorzy, obsługa, blisko lotniska, przy plaży, baseny w środku, jacuzzi, baseny na zewnątrz, bawialnia dla dzieci, sklepy, cudowny widok na morze z okna na 6 piętrze, ogromne pokoje z otwartą garderobą, mini bar uzupełniany codziennie (piwo, cola, woda, soczki, kinder). Cudowne wakacje
Nie ma wad. Na siłę można powiedzieć, że pośrodku niczego, dla jednych to wada, dla innych zaleta, ale mi to w ogóle nie przeszkadzało.
Spędziliśmy w hotelu Wave Resort niezapomniane wakacje i z czystym sumieniem możemy polecić to miejsce każdemu, kto szuka komfortowego wypoczynku nad Morzem Czarnym. Hotel robi świetne wrażenie już od pierwszego momentu – nowoczesny (...), czystość i przestrzeń są na naprawdę wysokim poziomie. Pokoje są bardzo przestronne, dobrze wyposażone i codziennie sprzątane. Widok na morze z balkonu to prawdziwa perełka – szczególnie o wschodzie słońca! Jedzenie w restauracjach hotelowych było różnorodne i smaczne – każdy znajdzie coś dla siebie, zarówno miłośnicy kuchni lokalnej, jak i osoby preferujące klasyczne dania. Duży plus za opcje wegetariańskie i świeże owoce morza. Strefa basenowa to jedno z naszych ulubionych miejsc – wiele basenów, również dla dzieci, zjeżdżalnie, leżaki dostępne bez problemu. Plaża tuż obok hotelu jest zadbana i bardzo przyjemna. Na szczególne wyróżnienie zasługuje również obsługa – uśmiechnięta, pomocna i zawsze gotowa do wsparcia. Animacje i atrakcje dla dzieci były świetnie zorganizowane, co pozwoliło dorosłym naprawdę odpocząć. Wave Resort to idealne miejsce na relaksujący urlop dla par, rodzin z dziećmi czy grup przyjaciół. Na pewno jeszcze tam wrócimy! .
Nowoczesny, czysty i zadbany obiekt • Świetna lokalizacja – przy samej plaży • Przestronne pokoje z widokiem na morze • Smaczne, różnorodne jedzenie (All Inclusive) • Duża strefa basenów i zjeżdżalni • Atrakcje dla dzieci i dorosłych • Profesjonalna i miła obsługa • Centrum spa i wellness • Doskonała czystość i organizacja
Wady … brak
Jeden z najlepszych Hoteli w jakim miałem okazje być . Pobyt drugi to już i opinia najwyższa
Czystość , Smaczne Jedzenie , alkohole europejskie wszystkie
Hotel wspaniały, niestety opis oferty wprowadza kupującego w błąd, wybierając pokój z frontalnym widokiem na morze i dopłacie 600zł otrzymałam najbardziej podstawowy, najtańszy pokój.
Tutaj napisano już wiele pozytywnych recenzji. Całkowicie się zgadzam. Hotel stale podnosi swój standard. Ale najważniejszą rzeczą, jaka pojawiła się w tym roku, jest podgrzewanie basenów zewnętrznych! Kilka dużych basenów zewnętrznych ma ciepłą wodę! To jest naprawdę fajne! Byliśmy tam w kwietniu. Pogoda nie zawsze była przyjemna. A w wielkim basenie zewnętrznym było ciepło.
Wszystko
Nic
Hotel Mega robi wrażenie polecamy zwłaszcza dla rodzin z dziećmi
Czysto mnóstwo jedzenia
Hotel bardzo nowoczesny. Szybki proces zameldowania, duża główna restauracja podzielona na sekcje. Jedzenie bardzo smaczne przygotowywane na bieżąco wg potrzeb. Bardzo duży wybór deserów,maszyna do lodów. Miła obsługa, może bez uśmiechu ale bardzo życzliwa i pomocna. Dużo miejsca do siedzenia/leżenia w lobby. Teren bardzo zadbany, duża ilość koszy na śmieci czy stolików na zużyte naczynia. Czarny piasek na plaży, łagodne wejście do wody. Sympatyczna okolica do spacerów brzegiem morza. Codziennie busik do Pomorie na który trzeba się wcześniej zapisać. Trzy wyjątkowe restauracje z kuchnią bułgarską, azjatycką i włoską. Jeden zewnętrzny basen podgrzewany. Pyszne drinki sprawnie przygotowywane. Klub dla dzieci oraz wewnętrzna sala zabaw dla dzieci. Dostępny sklep z podstawowymi rzeczami które można zapomnieć podczas pakowania np. higieniczne, sklep z ubraniami oraz z biżuterią. Dostępne sauny oraz pokój relaksu. Za opłatą dodatkowe atrakcje w SPA. Bardzo dobrze urządzona siłowania. Dużo wind w dwóch skrzydłach hotelowych, dużo ogólnych czystych toalet.Codzienne sprzątanie i wymiana hotelowych ręczników. Pokój przestronny z podwójnymi drzwiami balkonowymi z moskitierą. Pobyt bardzo udany. Działająca klimatyzacja i WiFi.
Hotel wyróżnia się czystością w pokojach, na stołówce oraz na terenie kompleksu. Dostępna duża ilość leżaków przy basenach i na plaży. Bardzo dobra różnorodna kuchnia ze specjalną strefą dla dzieci, wieczorne występy na wysokim poziomie. Super animatorzy organizujący czas w ciągu dnia. Drinki z oryginalnych alkoholi. Cały czas dostępne przekąski oraz ciepłe i zimne napoje. Bez problemu dostęp do wymiany ręczników i szlafroków. Piękne widoki z hotelowych pokoi.
Na koniec sezonu mimo ciepłej pogody zamknięte zjeżdżalnie, bary przy plaży i basenach. Brak ogólno dostępnych wodnych zabawek np.piłki, makarony na krytym basenie.
Hotel bardzo dobry. Piękne, komfortowe pokoje, pyszne jedzenie, bardzo dobra obsługa
Wszystko na miejscu.
Mega hotel, pobyt oceniam na bardzo dobry, polecam z korzystania i wypoczynku w tym hotelu. Świetny!, podobało mi się wszystko!!!
Mega przestronne pokoje (mój miał bezpośredni dostęp do basenu), codziennie uzupełniany barek, łóżko wygodne, jedzenie urozmaicone smaczne, mega przestronne baseny( też podgrzewane)
Nie ma się do czego przyczepić
Znakomity hotel . Jedzenie TOP ! Świetne miejsce na pobyt z dziećmi 1000/10 Polecam
Jedzenie Pokoje Personel
Hotel bardzo nowoczesny, obsługa bardzo uprzejma, jedzenie na wysokim poziomie, świeże, codziennie na obiad i kolację 70% nowych potraw. Pokoje niezwykle przestronne, zapomina się, że jest się w hotelu. Codzienne atrakcje dla najmłodszych i dorosłych. Wieczorne koncerty, występy grup tanecznych itp.
Basen wewnętrzny w przypadku złej pogody. Dużo miejsca do spędzenia czasu poza pokojem.
Mała wada, że kilka kilometrów do najbliższej miejscowości ale jest bezpłatny hotelowy bus.