Opinie o Click&Go

6.5
Możesz opowiedzieć coś o tej ofercie? Podziel się swoją opinią i pomóż innym znaleźć wymarzone wakacje!

Weryfikujemy opinie na podstawie adresu e-mail z rezerwacji. Sprawdzamy, czy pochodzą od osób, które skorzystały z naszej usługi.

6.5

Ocena rezydentów
5.1
Stosunek jakości do ceny
Zgodność ofetry z opisem

Wyświetlono 29 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.7
Urszula

Pobyt - Październik 2025

Korzystałam z wypoczynku z wielu biur podróży. Niestety Hiszpania w tym roku z Państwa biurem to porażka. Nikt nie czekał na nas na lotnisku. Obce biura pomogły nam w znakezieniu gdzies na drugiej stronie terminala na lotnisku przewoźnika który wpisał nas na liste i po ponad 3 godz dostarczyli do hotelu a w voucherze było inaczej(opłaty za transfer,bagaż,miejsce w samolocie i wiele innych które nie były opisane podczas zakupu oferty oczywiscie opłacone) o reszcie nie bede pisać. Nie polecam.

1.0

Pobyt - Październik 2025

Transfer zakupiony przez wakacje.pl jedna wielka porażka!!! Nikt nas nie odebrał z lotniska w Barcelonie (cztery osoby dorosłe i dziecko) kosztowało to nas wiele stresu i nerwów. Dzieki pomocy informacji na lotnisku i obcym ludziom po 2,5 godz. przyjechał po nas autobus (stan techniczny masakra) odebrał jeszcze z 15 osób i rozwoził po hotelach. Nigdy więcej nie skorzystam.

Marzena

Pobyt - Czerwiec 2025

Oferta zakupiona przez Wakacje.pl,dobry kontakt z biurem wszystko tak jak powinno wyglądać.Hotel super ,transfer również.Polecam to biuro z czystym sumieniem.

Natalia

Pobyt - Kwiecień 2025

Polecam! Wszystko było zgodne z ofertą, hotel ładny i czysty w świetnej okolicy. Co prawda nie mieliśmy opieki rezydenta, ale wszystko było jasno wyjaśnione w instrukcji, m.in.: kwestia transferu lotnisko-hotel-lotnisko.

4.7

Pobyt - Kwiecień 2025

Nie polecam biura. Wyjazd kupiony na wakacje.pl z biura Click&Go. Wyjazd na 6 osób w tym jedna nie poleciała z powodu braku miejsca w samolocie. Biuro nie zwróciło pieniędzy za wycieczkę tej osobie. Na otarcie łez dali voucher. W tym roku chcieliśmy go wykorzystać także przez wakacje.pl. Okazało się że Click&Go nie uwzględniło go argumentując, że może być wykorzystany tylko przez ich biuro. To że lecieliśmy przez wakacje.pl nie miało dla nich znaczenia. Czujemy się oszukani.

Jadwiga

Pobyt - Marzec 2025

Pani obsługująca w biurze udzieliła wyczerpującej odpowiedzi na temat wybranej oferty .Wszystko przebiegało zgodnie wg harmonogramu ,transfer do hotelu i na lotnisko punktualnie .

Bogdan

Pobyt - Grudzień 2024

wszystko było zgodne z ofertą i nawet więcej. Może to inwencja hotelu, ale zaproszenie na Sylestra było gratis.

5.7
Andrzej

Pobyt - Listopad 2024

Zakup wszystko ok. Co do transferu na lotnisko , i z lotniska masakra. Informacja stanowisko 8 ~ 9 , a odjazd z 1. 30 minut ganiania po dworcu z bagażami . Złe informacje, powrót - brak transportu, całkowity brak.

Magdalena

Cena wakacji do Bułgarii atrakcyjna i na tym koniec plusów. Jako jedyni z całego samolotu zostaliśmy w Burgas na lotnisku sami, a transfer pojawił się spóźniony po moim tel. Polskojęzyczny rezydent był w cenie wycieczki, ale się w hotelu nie pojawił. Po licznych próbach kontaktu z biurem podróży/Wakacje.pl otrzymałam nr telefonu do rezydenta, który nie odbierał telefonu. Okazało się, że rezydenta jednak nie ma. Informacja o transferze powrotnym dopiero po kilkukrotnym kontakcie tel. Nie polecam.

Ela

Bardzo pozytywne doświadczenia- sprawna organizacja, wszystko zgodne z ofertą, samolot miał 2h opóźnienie, ale transfer z lotniska czekał na nas.

2.0
Barbarab

Najgorsze biuro ,brak transferu z lotniska,brak rezydenta ,problem z wystawieniem faktury za wyjazd-porażka nie polecam

3.5
Jarosław

Organizacja słaba, gdybym wiedziała że all inclusive w wydaniu click&go tak wygląda, to wolał bym zorganizować wyjazd we własnym zakresie.

2.3

Zamówione przez wakacje.pl więc od nich czekam na wyjaśnienia : 1) zapomnieli odebrać ludzi z hotelu i zawieźć na lotnisku , wytłumaczenie : nie mogą się dodzwonić do kierowcy …. I to wszystko ( taxi na własny koszt) 2) wycieczka firmowa na fakturę , do dzisiaj brak faktury , nie przesłali na e-mail firmowy bo inny niż na zamówieniu , a na email z zamówienia lub pocztą nie przesłali bo … nie mieli takiej prośby …. Bareja

Pobyt - Kwiecień 2024

Niestety nie pojawił się nikt ,mimo że transfer z hotelu na lotnisko powinien być ,brak kontaktu ze strony biura, wyjeżdzaliśmy o 5 rano więc trochę się martwiliśmy, zamówiliśmy taxi na własny koszt, ocena biura bardzo kiepska.

Arek

Pobyt - Czerwiec 2023

Nie polecam ! wyrzucili nas w Hiszpanii (Tossa de Mar) o 24 w nocy na dworcu i radżcie sobie sami w poszukiwaniu hotelu.!

1.0

Pobyt - Czerwiec 2023

Oferta nie zawierała kosztów do których zmuszono nas do oplacenia przed wydaniem kluczy. Transfer opóźniony, kierowca sie mocno spóźnił, wióżł nas korzystajac z gps ale za kazdym razem gubił się. Darmowych rowerow nie bylo choc wskazano w ofercie bo ponoc wszystkie byly popsute. Nie polecam !

Bożenna z Warszawy

Pobyt - Czerwiec 2023

Mam 80 lat. Panie Ania i Asia pozostaną niezapomniane. Posiadają one i przekazują niesamowitą wiedzę o danym kraju, jego kulturze, zabytkach i ciekawostkach. Z żadnym biurem podróży nie zobaczyłabym dzielnicy artystów i narkomanów w Ljubljanie w Słowenii, czy też mogłabym karmić marchewką dziko żyjące piżmaki amerykańskie. Podobnie było w Islandii Które biuro pokazuje ukryty w jaskini przepiękny wodospad czy kupuje uczestnikom kurtki przeciwdeszczowe? Serdecznie polecam te przewodniczki.

Andrzej

Pobyt - Maj 2023

Witam. Bardzo uciążliwe jest to, że to Biuro nie dokonuje odprawy Klientów. Trzeba to robić samemu i szczególnie na wyjeździe jest to trudne. Przez to Biuro traci Klientów.

Pobyt - Styczeń 2022

Zakup oferty bez zastrzeżeń. Brak transferu z lotniska. Rezydent nie osiągalny! Nikt się nie zainteresował czy dotarliśmy do hotelu. Nie oczekuje zwrotu pieniędzy za taxi. Hotel do grubego remontu, zdjęcia nie oddają stanu rzeczywistego. Brawa dla operatora Photoshopa :) Kontakt z portalem Wakacje.pl bardzo dobry!

Kuba

Pobyt - Październik 2022

Pobyt w październiku w Hiszpanii, bardzo profesjonalna obsługa, biuro mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło. Następne wakacje z Click@Go