Opinie o Join UP

5.1
Możesz opowiedzieć coś o tej ofercie? Podziel się swoją opinią i pomóż innym znaleźć wymarzone wakacje!

Weryfikujemy opinie na podstawie adresu e-mail z rezerwacji. Sprawdzamy, czy pochodzą od osób, które skorzystały z naszej usługi.

Ocena rezydentów
Stosunek jakości do ceny
Zgodność ofetry z opisem

Wyświetlono 497 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jarosław Sikora

Pobyt - Luty 2026

Nie wiem skąd takie złe opinie, byliśmy z nimi w Sharm el Sheikh wylot z Gdańska 30.01.2026 do 06.02.2026.wszyrtko w jak najlepszym porządku, wylot się trochę opóźnił ale to nie jest wina biura, na miejscu info ok, wiadomość i transferze powrotnym na czas , czego więcej wymagać,(...). Po przeczytaniu opinii też miałem obawy , ale teraz jak najbardziej polecam.

Ula

Pobyt - Styczeń 2026

Ogólnie ok, byliśmy w Egipcie.Rezydent ok, przewodnicy też.

Marzena

Pobyt - Styczeń 2026

Zdecydowanie nie polecam. Problemy z lotem (opóźnienie to rzecz czasem od ludzi niezależna) - kultura osobista załogi samolotu (leciałam z liniami Go2sky) dramat... Rezydent Biura JoinUp w Mara Alam - spóźniny... Biuro podróży i rezydent zapomnieli poinformować turystów o tym, że w Egipcie (w hotelu) nie można było zapłacić w egipskiej walucie (ani kartą, ani gotówką) tylko dolary albo euro... kompletny brak szacunku dla klienta biura...

Jacek

Pobyt - Styczeń 2026

Byliśmy w Sharm el sheik ,hotel (...) już nie ma ofert z biura JU , rezydent bardzo miły (...), ale broń Boże nie kupujcie safari na quadach jedno wielkie oszustwo, mieliśmy jeździć na quadach w jedną stronę 45 min i z powrotem 45 min w między czasie wizyta u Beduinów i przejażdżki na wielbłądach, a było tak: jazda w jedną stronę 12 min i powrót 10 min tempem ok 30 km na godzinę ( geriatria) jazda na wielbłądach ok 3 min, reszta u Beduinów, obsługa w samolocie nieprzyjemna.

Ola

Pobyt - Styczeń 2026

Nie polecam organizatora. Wybraliśmy tp biuro, ponieważ w terminie, który nas interesował nie było już ofert u innych touroperatorów. Wylot byl o 20:40 do Hurghady a okazało sie,ze zameldowanie w hotelu jest dopiero następnego dnia od 14:00. Rozumiem, ze pierwszy i ostatni dzień jest przeznaczony na podróż ale nie,ze po przylocie okazuje sie, ze 12 godzin trzeba czekać na checkin. Nie raz korzystaliśmy z innych biur i nigdy nie było takiej sytuacji.

Pobyt - Styczeń 2026

Zdecydowanie polecam. Opieka biura/rezydenta bez zarzutu, typowo dla Egiptu.

3.3

Pobyt - Styczeń 2026

Ta firma to zenada.rezydent mial muchy w nosie jak na puerwszym spotkaniu w hotelu nie wzielismy vouchera .Nie chcial nawet z nami gadac.Potem gdy juz piszlam pi ten voucher to oderwal polowe kartki i dopiero zaczal nam proponowac wycieczke na ktora oczuwiscie sie nie zgodzilismy ,bo chcielusmy tylko w hotelu odpoczac.Ale on nam kazal podpisac rezygnacje z niej.I juz od tego momentu koniec rozmowy z jego strony.Bo powiedzial ze to koniec spotkania i juz.Jeszcze na koniec wyjazdu tak mnie zdenerw

Izabela

Pobyt - Styczeń 2026

Oferta pobytu oczywiście korzystna bez zastrzeżeń, natomiast po namowach rezydenta na safari quady nieźle się rozczarowałem. Oferta najgorsza po 5 pobytach w Sharm Sheik.Drogo, krótko niezgodne z opowieściami (...) .Koszt 60 USD za jazdę z 9 latkiem,obok hotelu po powrocie w biurze miejscowym 15 USD .Czujemy się oszukani.Nie polecam ,omijać szerokim łukiem.

Sebastian

Pobyt - Styczeń 2026

Biuro jezeli chodzi o hotel dałbym 3 , natomiast lot totalne 0, piloci nie wiem , nie jestem ekspertem, ale trochę juz latałem , ale lot ukraińskimi liniami był nagorszy , mega stresowy , piloci szarpali samolotem, przy starcie prawie w pionie , za chwilę silniki jak by traciły moc i samolot tracił wysokość, w samolocie ogólna panika , lądowanie też masakra , dotknął płyty i do góry drugie podejście, przy drugim wylądował , ale samolot bujało jak przy huraganie, NIGDY WIECEJ LOT SHARM GOLENIÓW

Pobyt - Styczeń 2026

Podzielam zdanie większości turystów. Spędziliśmy ferie w Sharm el Sheikh, (...)rezydent- jakby go nie było. Trzeba liczyć na siebie.

Pobyt - Styczeń 2026

Byliśmy w Hurghadzie rodzina 2+1. Od samego początku bardzo dobra organizacja biura podróży. Transfery oraz wycieczki - wszystko na czas, mili, uśmiechnieci i komunikatywni opiekunowie. !! Rezydent super/dobrze mówił po polsku/ -(...)- najlepszy, pełen profesjonalizm, szybki kontakt na whats up. Poprosiliśmy o zmianę na pokój z podwójnym łóżkiem - rezydent załatwił to w 10 minut - super! Przedstawił nam programy wycieczek, doradził, pomógł zaplanować czas - super ! Czuliśmy się zaopiekowani.

Pobyt - Styczeń 2026

Zakup -ocena dobra, wykonanie - ocena dobra, pobyt - zgodny z oferta, obiekt - zgodny z ofertą Rezydent(..)- usmiechnięty, dostateczna znajomość polskiego ale - niezumienny mimo uzgodnionego terminu - bezskutecznie czekaliśmy na jego przybycie. W autobusie oferował karty telefonicznie w cenie 20$ - zgodnie z ceną ale - nie zarejestrowanych, bez mozliwości rozmowy telefonicznej. Jednym słowem - oszust, psujący opinie biura podróży.

Barbara

Pobyt - Grudzień 2025

Mój pierwszy wyjazd z Join Up i na pewno nie ostatni. Wszystko świetnie zorganizowane, wycieczki fakultatywne pełne wrażeń i niezapomnianych widoków. A to wszystko pod opieką najlepszego rezydenta (...). Niezwykle sympatyczny, uczynny i zawsze dyspozycyjny. Świetny kontakt i bardzo dobra znajomość języka polskiego. Hotel czysty , pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo dobre i różnorodne. Obsługa bardzo uprzejma i zaangażowana by zadowolić gości hotelowych. Piękna rafa przy hotelu.Polecam!

1.0

Pobyt - Grudzień 2025

Najgorsze biuro podróży, brak informacji, loty po opóźniane nigdy więcej

Ewa Pyka

Pobyt - Grudzień 2025

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w hotelu w miejscowości La Caleta z biurem podróży JoinUp,(...)Rezydent mówiący po polsku (...)mily człowiek który odpisywał na każdego mojego imaila z zapytaniem.

1.0

Pobyt - Grudzień 2025

To biuro podróży to jakieś nieporozumienie Na pokładzie samolotu dostaliśmy tylko kubek wody , organizacja też dawała dużo do życzenia Wycieczki które oferowali na miejscu wogole nie zgadzały się z tym co mowili

Maciej

Pobyt - Grudzień 2025

Zakup oferty przebiegł sprawnie, wszystkie konieczne informacje zostały mi niezwłocznie przekazane. Transfer przebiegł bezproblemowo. Na miejscu otrzymałem dokładnie to, czego się spodziewałem - przede wszystkim spokój, świetne jedzenie, piękną pogodę i przyrodę. Uważam, że opis imprezy turystycznej był precyzyjny, a sama impreza odpowiadała opisowi. Rezydent był pomocny i rewelacyjny, polecam i pozdrawiam! ;) Jestem mega zadowolony z tego zakupu, za rozsądne pieniądze dostałem świetny produkt.

2.0
Cyryl

Pobyt - Grudzień 2025

Fatalne biuro a ich rezydenci oszukują turystów przy sprzedaży wycieczek na miejscu. Biuro Firmy nie reaguje na pisma do nich kierowane.

3.3
Barbara

Pobyt - Grudzień 2025

Beznadziejny rezydent Arab (...) Zero jakichkolwiek informacji, aktoś mógł być pierwszy raz.i nie znać obcego języka. Interesowała go tylko sprzedaż wycieczek. Brak internetu. Nie wywiesił nawet informacji o godz. wyjazdu.

Marek

Pobyt - Grudzień 2025

Nasze wakacje z Join Up w Egipcie Gemma Resort bez żadnych problemów. Wszystko punktualnie. Samolot w bdb stanie z bardzo miłą obsługą. Rezydent bardzo dobrze mówiący po polsku i dostępny na whatsapp. Dojazd z lotniska do hotelu wygodnym autokarem. Niczym nie różniło się od wcześniejszych wakacji z Itaka, Exim, Coral czy TUI.