Nie wiem skąd takie złe opinie, byliśmy z nimi w Sharm el Sheikh wylot z Gdańska 30.01.2026 do 06.02.2026.wszyrtko w jak najlepszym porządku, wylot się trochę opóźnił ale to nie jest wina biura, na miejscu info ok, wiadomość i transferze powrotnym na czas , czego więcej wymagać,(...). Po przeczytaniu opinii też miałem obawy , ale teraz jak najbardziej polecam.
Ogólnie ok, byliśmy w Egipcie.Rezydent ok, przewodnicy też.
Zdecydowanie nie polecam. Problemy z lotem (opóźnienie to rzecz czasem od ludzi niezależna) - kultura osobista załogi samolotu (leciałam z liniami Go2sky) dramat... Rezydent Biura JoinUp w Mara Alam - spóźniny... Biuro podróży i rezydent zapomnieli poinformować turystów o tym, że w Egipcie (w hotelu) nie można było zapłacić w egipskiej walucie (ani kartą, ani gotówką) tylko dolary albo euro... kompletny brak szacunku dla klienta biura...
Byliśmy w Sharm el sheik ,hotel (...) już nie ma ofert z biura JU , rezydent bardzo miły (...), ale broń Boże nie kupujcie safari na quadach jedno wielkie oszustwo, mieliśmy jeździć na quadach w jedną stronę 45 min i z powrotem 45 min w między czasie wizyta u Beduinów i przejażdżki na wielbłądach, a było tak: jazda w jedną stronę 12 min i powrót 10 min tempem ok 30 km na godzinę ( geriatria) jazda na wielbłądach ok 3 min, reszta u Beduinów, obsługa w samolocie nieprzyjemna.
Nie polecam organizatora. Wybraliśmy tp biuro, ponieważ w terminie, który nas interesował nie było już ofert u innych touroperatorów. Wylot byl o 20:40 do Hurghady a okazało sie,ze zameldowanie w hotelu jest dopiero następnego dnia od 14:00. Rozumiem, ze pierwszy i ostatni dzień jest przeznaczony na podróż ale nie,ze po przylocie okazuje sie, ze 12 godzin trzeba czekać na checkin. Nie raz korzystaliśmy z innych biur i nigdy nie było takiej sytuacji.
Zdecydowanie polecam. Opieka biura/rezydenta bez zarzutu, typowo dla Egiptu.
Ta firma to zenada.rezydent mial muchy w nosie jak na puerwszym spotkaniu w hotelu nie wzielismy vouchera .Nie chcial nawet z nami gadac.Potem gdy juz piszlam pi ten voucher to oderwal polowe kartki i dopiero zaczal nam proponowac wycieczke na ktora oczuwiscie sie nie zgodzilismy ,bo chcielusmy tylko w hotelu odpoczac.Ale on nam kazal podpisac rezygnacje z niej.I juz od tego momentu koniec rozmowy z jego strony.Bo powiedzial ze to koniec spotkania i juz.Jeszcze na koniec wyjazdu tak mnie zdenerw
Oferta pobytu oczywiście korzystna bez zastrzeżeń, natomiast po namowach rezydenta na safari quady nieźle się rozczarowałem. Oferta najgorsza po 5 pobytach w Sharm Sheik.Drogo, krótko niezgodne z opowieściami (...) .Koszt 60 USD za jazdę z 9 latkiem,obok hotelu po powrocie w biurze miejscowym 15 USD .Czujemy się oszukani.Nie polecam ,omijać szerokim łukiem.
Biuro jezeli chodzi o hotel dałbym 3 , natomiast lot totalne 0, piloci nie wiem , nie jestem ekspertem, ale trochę juz latałem , ale lot ukraińskimi liniami był nagorszy , mega stresowy , piloci szarpali samolotem, przy starcie prawie w pionie , za chwilę silniki jak by traciły moc i samolot tracił wysokość, w samolocie ogólna panika , lądowanie też masakra , dotknął płyty i do góry drugie podejście, przy drugim wylądował , ale samolot bujało jak przy huraganie, NIGDY WIECEJ LOT SHARM GOLENIÓW
Podzielam zdanie większości turystów. Spędziliśmy ferie w Sharm el Sheikh, (...)rezydent- jakby go nie było. Trzeba liczyć na siebie.
Byliśmy w Hurghadzie rodzina 2+1. Od samego początku bardzo dobra organizacja biura podróży. Transfery oraz wycieczki - wszystko na czas, mili, uśmiechnieci i komunikatywni opiekunowie. !! Rezydent super/dobrze mówił po polsku/ -(...)- najlepszy, pełen profesjonalizm, szybki kontakt na whats up. Poprosiliśmy o zmianę na pokój z podwójnym łóżkiem - rezydent załatwił to w 10 minut - super! Przedstawił nam programy wycieczek, doradził, pomógł zaplanować czas - super ! Czuliśmy się zaopiekowani.
Zakup -ocena dobra, wykonanie - ocena dobra, pobyt - zgodny z oferta, obiekt - zgodny z ofertą Rezydent(..)- usmiechnięty, dostateczna znajomość polskiego ale - niezumienny mimo uzgodnionego terminu - bezskutecznie czekaliśmy na jego przybycie. W autobusie oferował karty telefonicznie w cenie 20$ - zgodnie z ceną ale - nie zarejestrowanych, bez mozliwości rozmowy telefonicznej. Jednym słowem - oszust, psujący opinie biura podróży.
Mój pierwszy wyjazd z Join Up i na pewno nie ostatni. Wszystko świetnie zorganizowane, wycieczki fakultatywne pełne wrażeń i niezapomnianych widoków. A to wszystko pod opieką najlepszego rezydenta (...). Niezwykle sympatyczny, uczynny i zawsze dyspozycyjny. Świetny kontakt i bardzo dobra znajomość języka polskiego. Hotel czysty , pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo dobre i różnorodne. Obsługa bardzo uprzejma i zaangażowana by zadowolić gości hotelowych. Piękna rafa przy hotelu.Polecam!
Najgorsze biuro podróży, brak informacji, loty po opóźniane nigdy więcej
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w hotelu w miejscowości La Caleta z biurem podróży JoinUp,(...)Rezydent mówiący po polsku (...)mily człowiek który odpisywał na każdego mojego imaila z zapytaniem.
To biuro podróży to jakieś nieporozumienie Na pokładzie samolotu dostaliśmy tylko kubek wody , organizacja też dawała dużo do życzenia Wycieczki które oferowali na miejscu wogole nie zgadzały się z tym co mowili
Zakup oferty przebiegł sprawnie, wszystkie konieczne informacje zostały mi niezwłocznie przekazane. Transfer przebiegł bezproblemowo. Na miejscu otrzymałem dokładnie to, czego się spodziewałem - przede wszystkim spokój, świetne jedzenie, piękną pogodę i przyrodę. Uważam, że opis imprezy turystycznej był precyzyjny, a sama impreza odpowiadała opisowi. Rezydent był pomocny i rewelacyjny, polecam i pozdrawiam! ;) Jestem mega zadowolony z tego zakupu, za rozsądne pieniądze dostałem świetny produkt.
Fatalne biuro a ich rezydenci oszukują turystów przy sprzedaży wycieczek na miejscu. Biuro Firmy nie reaguje na pisma do nich kierowane.
Beznadziejny rezydent Arab (...) Zero jakichkolwiek informacji, aktoś mógł być pierwszy raz.i nie znać obcego języka. Interesowała go tylko sprzedaż wycieczek. Brak internetu. Nie wywiesił nawet informacji o godz. wyjazdu.
Nasze wakacje z Join Up w Egipcie Gemma Resort bez żadnych problemów. Wszystko punktualnie. Samolot w bdb stanie z bardzo miłą obsługą. Rezydent bardzo dobrze mówiący po polsku i dostępny na whatsapp. Dojazd z lotniska do hotelu wygodnym autokarem. Niczym nie różniło się od wcześniejszych wakacji z Itaka, Exim, Coral czy TUI.