Basen z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
Bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży o długości ok. 600 m
Internet WiFi w lobby bez opłaty
Rafa koralowa dochodzi miejscami aż do brzegu
Hotel spełnił nasze oczekiwania. Duży obiekt, duzo miejsca przy basenach i w restauracjach. Obsluga bardzo uczynna i pomocna. Polecam pokoje blisko morza. Piękna rafa :)
-Duży - Piękna rafa koralowa przy hotelu - animacje wieczorne - Super obsługa - bardzo smaczne jedzenie i różnorodne
Hotel super, w temacie jedzenia na pewno każdy znajdzie coś dla siebie również dzieciaki. Alko to już opinia osobista ale kiepskiej jakości i mieszane z dziwną niby-colą, ale idzie przeżyć. Często nrakowało szklanek, słomek czy mięty do mohito. Rafa extra ale trzeba korzystać kiedy jest opcja bo jak tylko pokarze się faka to wpada czerwona flaga i tyłek można tylko w lagunie pomoczyć. U nas na 7 dni tylko w 3 była żółta flaga. Obsługa super, bardzo mili i uczynni. Jest to hotel gdzie przyjeżdżają głównie rodziny z dziećmi, na disco głównie 40+ nasi 17-latkowie się wynudzil ale może w wakacje jest inaczej. W ofercie jest że aqua park największy w Egipcie ale nikt nie pisze że został podzielony na połowę przez jakiś konflikt rodzinny i dostępne jest tylko kilka zjeżdżalni, to duży minus i nie zgodne z ofertą.(...)
Jedzenie i rafa, obsługa.
Aqua park dużo mniejszy jak w ofercie, przedzielony siatką w połowie i w sezonie będzie masakra, a brak tego w aktualnej ofercie.
OK Pobyt w czerwcu 2026 było bardzo fajnie i przyjemnie. Hotel godny polecenia.
Plaża, Baty, restauracje, personel.
-Aquapark trochę nadgryziony zębem czasu, -utrudnienia w dostępie do atrakcji w sąsiednim hotelu.
Pobyt bardzo udany. Pokój przestronny z tarasem, widok na basen. Obsługa utrzymująca porządek w pokoju sympatyczna , pomocną. Otoczenie budynku zadbane.
Pomocna obsługa , pyszne jedzenie , spory aquapark że zjeżdżalniami , leżaki i parasol w cenie . Blisko morza. Porządek .
Za krótki pobyt.
Wszystko ok, czyste pokoje ,woda w basenach ciepła , fajne animacje
Pokoje sprzątane codziennie, woda butelkowana uzupełniana, jedzenie każdy coś dla siebie znajdzie, hotel niczym miasteczko bo są sklepy apteka aquapark wszystko na miejscu
Wspaniały hotel pod względem wszystkiego,, kelnerzy , obsługa na najwyższym poziomie,, teren hotelu pięknie utrzymany,, opieka ratowników na pomoście perfekcja,, plaża czysta,, jedzenie bardzo dobre,, obiekt jest spory ale można szybko opanować dojście do restauracji itd , meleksy co 10 min ,, pobyt jak najbardziej udany ,, polecam!
Czystość,, uprzejmość,, dużo polaków jest z kim pogadać;),, rafa mniejsza i większa piękne przeżycie podwodnego świata.
Nie ma wad wszystko jest cudowne!
Hotel spełnił nasze oczekiwania. Bardzo smaczne, świeże i różnorodne jedzenie. Przeważnie po 4 dniach nam się nudziło, tu do końca nam smakowało ( był to nasz 5 pobyt w Egipcie) duży resort, ale co 10 minut jezdzi busik co jest bardzo pomocne przy chodzeniu dziećmi 😀 fajny park wodny, animacje. Bardzo czysto, uprzejma obsługa. Pokój bardzo duży, codziennie sprzątany. Można wywiesić czerwoną flagę i nikt nie podchodzi do leżaka. Jedynie plaża bez większego szału, nic się nie dzieje, za to fajna rafa i nie ma problemu z wolnymi leżakami. Goście przewaznie Polacy.
Jedzenie, dużo atrakcji, czystość
Plaża bez większego szału
Fantastyczny hotel, dużo atrakcji dla dzieci, w restauracji szeroki wybór dań.
możliwość snurkowania i podziwiania pięknych ryb zarówno z pomostów jak i w wydzielonej części przy plaży.
Zaspokaja wszystkie potrzeby, personel wypełnia oczekiwania.
Dostęp do basenu, aquaparku i morza .
Nachalni i liczni sprzedawcy wszelkich usług przeszkadzający w wypoczynku.
Pobyt w hotelu oceniam znakomicie z całą pewnością tu jeszcze wrócimy. Wszystko na najwyższym poziomie.
Wszystko znakomicie
Żadnych
Hotel bardzo ładny, duza przestrzen do spacerowania, zadbane ogrody. Duzo basenow oraz zjezdzalni dla dzieci. Nie bylo problemow z wolnymi lezakami nawet po godz 12 znajdowalismy zawsze 4 lezaki z parasolem przy zjezdzalniach. Bardzo mily i pomocny personel. Pokoje zadbane i zawsze ladnie posprzatane. Jedzenia mnostwo, jesli ktos nie zdazy na sniadanie ktore jest do 10:45 od 11:30 przy basenie dostepne jest juz cieple jedzenie.
Rozlegla przestrzen hotelu z zadbanym ogrodem, , baseny, zjezdzalnie, pokoje, mili pracownicy, dostepnosc jedzenia o kazdej porze, wlasna plaza z pomostami, shisha bar i dyskoteka, dla leniwych non stop jezdzace meleksy, kierowcy puszczaja muzyke na zyczenie wiec wieczorami prawdziwe imprezy na kolkach, bilard, ping pong, profesjonalna silownia z trenerem, animatorzy mowiacy w jezyku polskim.
Nie jest to wada hotelu poniewaz obiekt medyczny jest prywatny i lekarz, ktory tam przyjmuje wynajmuje ten gabinet ale przestrzegam. Moja corka poslizgnela sie przy basenie i rozciela kolano, ratownicy udzielili pomocy i opatrzyli rane, meleksem odwiezli nas do lekarza i zaczal sie proces wyludzania od nas pieniedzy. Lekarz powiedzial ze zszyje kolano corki, wystawil rachunek na 1410€. 4 godz czekalismy poniewaz chcial gotowke mimo iz ubezpieczalnia rozmawiala z nim i potwierdzila ze zaplaci
Polecam hotel Akassia Swiss Resort, pokoje czyste wokół hotelu piękna zieleń. Pracownicy dbają o najmniejsze szczegóły, jedzonko pyszne.
Super aquapark, pyszne jedzenie, piękne widoki.
Drugie wakacje wakacje w tym hotelu i drugi raz super spędzony czas!
Na szczególne uznanie zasługuje obsługa, wszyscy są bardzo mili, życzliwi i bardzo uśmiechnięci. Dzięki temu jest bardzo dobra atmosfera. Kolejna zaleta to piękna rafa przy hotelu, naprawdę jest co oglądać! No i przepyszne jedzenie, moim zdaniem jak na Egipt to jest bardzo smacznie i świeżo.
Niestety podział aquaparku jak dla mnie na niekorzyść hotelu. Przede wszystkim widać już ząb czasu na zjeżdżalniach. Dodatkowo postawiony płot zmniejsza przestrzeń i czuje się natłok ludzi.
Fajny hotel, miła obsługa, pokój dostaliśmy w centralnej części wszędzie blisko po remoncie.
piękna rafa, dobre jedzenie
Bardzo fajny hotel z bezpośrednim dostępem do morza, pięknym terenem zielonym, zachwycającą rafą i super obsługą. Po hotelu widać, że ma już swoje lata, ale jest zadbany i czysty. Jedzenie bardzo dobre, nie polecam jednak restauracji la carte - dla nas zdecydowane rozczarowanie. Spędziliśmy tam bardzo fajny urlop i hotel polecamy
Piękny, duży zielony teren Piękna rafa
Mój mąż i ja po raz pierwszy w Egipcie, jechaliśmy z nadzieją na morze, ponieważ po upadku mam problem z nogami, poruszam się chodzikiem , umieściliśmy nas w pokoju bliżej morza , ale teraz nad brzegiem wody do pasa i dla mnie była to największa różnorodność ( jechałem pływać w morzu ,a nie w basenie ((((
duży teren, Cena, czysty basen, przestronny pokój
sprzątanie pokoju na dwa bale, mało owoców, brak soków naturalnych
Polecam. Byłam już drugi raz . Mili ludzie , fajny czysty hotel.
Cxysto, smacznie,
Wspaniały hotel , mnóstwo zieleni piękne ogrody które są pielęgnowane codziennie nie ma walki o leżaki hotel jest bardzo duży jedzenie bardzo na plus codziennie coś nowego na obiad plus snacki wszystko w nadmiarze . Plaża piękna piaszczysta w morzu sporo rybek a z pomostu piękna prawdziwa rafa polecam
Jedzenie Ogród Czystość Przemiła obsługa
Nie znalazłem
Pobyt udany, Pokoje czyste, przestronne,wygodne łóżka. Obsługa miła pomocna,
Piękna roślinnośc, zadbane, czyste , duży basen. Dobre jedzenie.
Słabe animacje. Praktycznie wieczorami trwały ok, pół godziny, nic ciekawego.
Super hotel, w pokoju czyściutko, jedzenie dobre. Byłam w 2 połowie maja i nie było problemów z leżakami nawet w południe.