Doskonała baza hotelowa: 6 restauracji tematycznych, 9 barów, minimarket, apteka, lekarz.
Infrastruktura przyjazna dzieciom: miniklub, plac zabaw, 3 baseny oraz kilkanaście brodzików i zjeżdżalni.
Bogaty i urozmaicony program hotelowych animacji (m.in.: aerobik, aqua aerobik, piłka nożna, mini golf, szachy).
Na terenie hotelu znajduje się jeden z największych aquaparków w Hurghadzie:14 basenów lagunowych, 35 zjeżdżalni wodnych.
Hotel rewelacyjny. Polecam każdemu, ale przede wszystkim rodzinom z dziećmi. Aquaparki, baseny, wesołe miasteczko i poza kilkoma atrakcjami wieczorem, wszystko w cenie hotelu, a na basenach i w aquaparkach codziennie kilkudziesięciu ratowników dba o bezpieczeństwo. Kilka restauracji z różnymi kuchniami, każdy znajdzie coś dla siebie, do tego super obsługa, pokoje sprzątane codziennie, ogólnie w całym hotelu bardzo czysto.
Atrakcje dla dzieci i szeroki wybór jedzenia.
Wad nie zauważyłem.
Hotel piękny. Dużo atrakcji. Obsługa miła i pomocna. Nie wymuszają napiwków. Teren ogromny, zadbany i czysty. Basenów nie sposób wszystkich odwiedzić. Aqua parki świetne i bezpieczne. Wszędzie bardzo mili ratownicy. Pokój mógłby już być odnowiony. Animatorzy zapraszają gości do zabaw. Restauracje bardzo dobre. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Duży zadbany teren, aquaparki, atrakcje dla dzieci. Obsługa.
Brak bezpośredniego dostępu do morza.
Hotel dla dzieci i dorosłych. Rewelacyjne atrakcje, baseny , animacje . Jedzenie bardzo dobre ! Kilka restauracji każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa miła. Pokoje... od 4000 (nr pokoju) dramat. PRL przeciekające ściany, obrzydliwy smród kanalizacji, brudne popekane ściany . Jedna gniazdko w pokoju i jedno w łazience. Sprzątane codziennie . Codziennie czyste ręczniki i woda.
Aqua park, animacje , jedzenie
Pokoje ( niewszystkie) do remontu ! Od 4099.
HOTEL ŚWIETNY! Jestem w hotelach Albatros już 4 raz i nigdy się nie zawiodłem. Bardzo wiele atrakcji, obsługa bardzo miła i pomocna, wszędzie czysto i starannie obsługiwane. Hotel OGROMNY, ale jeździ busik i elektryczna ciuchcia dla dzieciaków - więc dla tych, co nie lubią chodzić, jest alternatywa. Busik na plaże z barem, również jest. OBSŁUGA miła, czysto, wszędzie dbają o porządek i ład, nikt nie chodzi za tobą i prosi o Bakszysz (nawet jest to niedopuszczalne). Wszyscy starają się, aby klient zawsze wyszedł zadowolony. Albatros - dziękuję za pobyt :) ATRAKCJI bardzo wiele. Ogromne Aqua Parki z bardzo wieloma zjeżdżalniami, każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od wieku. Wszędzie dbają o bezpieczeństwo. Animacje i różne atrakcje dzień w dzień. MUZEUM zbudowali własne muzeum z kopiami najważniejszych wykopalisk i artefaktów egipskich, mają własnego SFINKSA i DOLINĘ KRÓLÓW! WESOŁE MIASTECZKO darmowe znajduje się na terenie hotelu, bardzo fajna atrakcja wieczorna dla dzieciaków i nie tylko! JEDZENIE smaczne, wiele restauracji do wyboru, różne kuchnie, kto co chce i lubi, obsługa uwija się aby nakryć stół, posprzątać, przyrządzić wybrane przez Ciebie danie, a wszystko z uśmiechem i humorem. BASENY i wszelkie powierzchnie starannie codziennie czyszczone i sprzątane. Woda czyściutka, wszędzie czysto, a gdy coś się wyleje, rozsypie, zaraz jest sprzątane.
Atrakcje: własny Sfinks i Dolina Królów, własne Wesołe Miasteczko, skuterki wodne i wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych, wiele animacji, gier, sportu i zabaw. Obsługa: świetna, pomocna, starająca się, uśmiechnięta Hotel: wymarzone miejsce na spędzenie urlopu, gro atrakcji i wielki Aqua Park Pokój: czysty, schludny, co dzień sprzątany, piękny bungalow z wyjściem na własny basen Jedzenie: pyszne, starannie podane, różnorodne, wiele restauracji tematycznych
Zbyt mało barów przy basenie (tu lepiej wychodzi kompleks Albatrosa AquaVista Aqua Blue) za to barów i restauracji ze świetną obsługą chyba ze 20 albo więcej! Mało budek z ręcznikami basenowymi.
Zdecydowałam się na ten hotel z uwagi na wysoką ocenę i dobre opinie. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że nie zawiodłam się i również bardzo polecam to miejsce. Kompleks bardzo duży, z gromna ilością atrakcji dla małych i dużych. Życzliwi, zawsze uśmiechnięci ludzie z obsługi. Pyszne jedzenie, duże, przestronne i czyste pokoje.
Jedzenie, czystość całego kompleksu, aqua park,
Odległość od plaży
Jak dla mnie wszystko na plus, jest co robić, pokoje czyste, mega super Aquapark, dużo zjeżdżalni i basenów, obsługa bardzo miła, zawsze uśmiechnięta
Dużo basenów, dużo zjeżdzalni, spokój, cisza, wszędzie porządek
na terenie hotelu brak informacji w języku polskim, obsługa hotelu mówi w po trochu w angielskim, niemieckim i rosyjskim. Na tylu polskich turystów mogliby się nauczyć polskiego
Obawiałam się, ponieważ na grupach czytałam dużo opinii o zmniejszeniu jakości hotelu - nic bardziej mylnego. To moj drugi raz w Jungle (pierwszy jeszcze przed Neverland) i smialo moge stwierdzic, ze hotel doskonaly. Jedzenie: Pizza, nuggetsy, lody, gofry, nalesniki, pyszne burgery, makarony, frytki, ciasta (pyszne tiramisu), krewetki, duzo roznego rodzaju mies, gulasze, zupy, omlety, bruscetta, ryby, makarony po tajsku, i wiele innych! Do tego piekarnia i lodziarnia ;) Obiekt jest duzy, ma bardzo duzo basenow - do kazdego osiedla domkow jest prywatny basen, duzy active pool - tam animacje, natomiast na osiedlach domkow cisza i spokoj. Karuzele - bezplatne Shopping center Apteka Wielki aquapark (nawet 2)! Dla mniejszych dzieci lub osob, ktore nie przepadaja za wielkimi zjezdzalniami - zbudowana alternatywa w postaci mniejszych wersji najpopularniejszych zjezdzalni :) Animacje najlepsze na Midwayu :) Naprawde nie ma na co narzekać, czystość obiektu jest jak najbardziej ok - jesli nie chodzimy w lupa i nie staramy sie wyszukac czegos do czego moznaby sie przyczepic. Pokoje bardzo ladne - wypowiadam sie o wyremontowanej czesci. Natomiast juz sa „skalane” czlowiekiem, gdzieniegdzie kratka od gniazdka nie jest docisnieta, lub plytka jest uszczerbiona, ale dla mnie to nie problem - nie ma wplywu na codzienne funkcjonowanie. Prysznic przestronny, czysty, tak samo toaleta i umywalka. Serdecznie polecam
Wszystko! Restauracja Soprano - najlepsi kelnerzy pod sloncem.
Mogliby zwiekszyc ilosc barow, bo z niektorych domkow do baru jest dosc daleko :(
Hotel super, pokój nie mam żadnych uwag bardzo czysto codziennie sprzątanie dla dzieci codziennie ułożone z ręczników inny zwierzak :) obsługa miła uśmiechnięta bardzo pomocna. Baseny praktycznie przy każdym domku ratownicy codziennie czuwają :) jedzenie pychota :)
Dużo bardzo dużo atrakcji dla dzieci nie mogły się nudzić, ilość basenów
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Czyste pokoje i otoczenie. Wyżywienie różnorodne i dobre, każdy może sobie coś wybrać. Miła obsługa hotelowa.
Bardzo dużo atrakcji dla dzieci
W pokoju w którym mieszkałem był bardzo słaby internet. Ciągle się rozłączał i ponowne połączenie było niemożliwe
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Moc atrakcji: ogromne aquaparki ze zjeżdżalniami dla dzieci w każdym wieku, animacje, lody, wata, wieczorem lunapark i wiele innych. Pokoje nie za duże ale codziennie sprzątane. Restauracje tematyczne tylko z nazwy, w każdej menu nie wiele się różni. Jedzenie dość smaczne ale bez wow.
duże aquaparki i wieczorny lunapark
Rewelacyjny hotel, przemiła obsługa oraz pyszne jedzenie
Wszystko na wysokim poziomie
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, wspaniałe animacje.
Ciekawe i urozmaicone animacje Mnóstwo basenów i świetny aquapark Dobre jedzenie Wesołe miasteczko
Ratownicy w starym aquaparku, niemili opryskliwi, czekający tylko aby dać napiwek aby puścić dziecko ze zjeżdżalni, mimo ze wcześniej dziecko zjeżdżało. Dramat, jedyny hotel w którym odbywają się takie cyrki z ratownikami.
Hotel odwiedziliśmy w lipcu i mimo pełni sezonu nie odczuwało się tłumu, leżaki na basenie zawsze dostępne, w barach również nie było długich kolejek. Hotel nastawiony głównie na rodziny z dziećmi. Byliśmy z 3 dzieci w wieku 10, 7 i 5 lat, które były zachwycone aqua parkiem, natomiast wieczorami karuzele robiły furrorę. Jedzenie mało wyszukane ale myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Pobyt w tym Hotelu uważam za bardzo udany. Na pewno jeszcze tam wrócimy.
aqua park i wieczorem karuzele
Wszystko w jak najlepszym porządku. Nie mamy zastrzeżeń.
Duży aquapark.
Nic, wszystko ok.
wszystko super od pokoju do ssamego parku. zawsze czysto zawsze na czas pełno obsługi która zawsze jest na miejscu. Czasem tylko musieliśmy czekać na napoje ale wcale nie długo. Kawa na śniadaniu słaba - lepiej wziąć z lobby bo tam była pyszna baseny czyste i woda cieplutka. W 1 dzień tak wiało że przy 41 stopniach jak sie z basenu wychodziło to było zimno :D ale nie przeszkadzało to w ogóle. Zjeżdzalnie bardzo ok trochę na nich pojezdziłem tylko dla dzieco 8 - 10 pontony trochę za duże. Dzieciaki czasem potrafiły wpaść do dziury za głęboko ale generalnie przy dobrym ustawieniu z dorosłym nie było problemu. Wieczory też ok, zawsze coś się dzieje (tylko w soboty nie - impreza nie jest w tedy na dużej scenie) stolików sporo i scena jest przy sztucznej plaży gdzie można było wieczorem pomoczyć nogi. Klima w lobby i w restauracjach moim zdaniem ustawiona za ostro, tak jest mega ulga jak sie tam wchodzi ale amplituda temperatur jest tak duża że po całym dniu spędzonym w słońcu normalnie jest zimno. Dodatkowo przeziębienie które można złapać momentalnie przy wchodzeniu i wychodzeniu z klimatyzowanego pomieszczenia. Toalety zawsze czyste i dostępne. Basenów do wyboru jest tyle że w sumie przez tydzień zwiedziliśmy maksymalnie połowę. Jak chcecie lepszy pokój albo dość blisko usytuowany trzeba dać 10$ na start i powiedzieć czego się oczekuje i będzie ok. Za wszystkie dodatkowe rzeczy teoretycznie nie trzeba płacić. np uszkodzony sejf albo odblokowanie tego sejfu jeśli poprzednik zostawił zamknięty. obsługa wiecznie czeka zanim wyjdzie i daje do zrozumienia żeby coś dać w łapę. 1 - 2 $ ewentualnie 50 funtów Egipskich i jakoś leci. Woda mineralna zawsze i wszędzie dostępna. Napoje wyskokowe w barach do 00:00 a pózniej są dostępne juz tylko w 1 miejscu. Animatorzy są spoko i dzieciaki też ich lubią. Generalnie wszystko super, jesteśmy zadowoleni - Rodzinka 4 osoby 4.5 roku córka 8 lat syn no i ja z żoną. Pojedziemy jeszcze kiedyś ;)
zawsze czysto zawsze pewnie :D
jakoś nie widziałem
super hotel, duzo atrakcji dla dzieci. Jedzenie smaczne.
Duzo zjezdzalni, maly lunapark.
plaza
pobyt w tym hotelu uwazam za bardzo udany .Wszystko na wysokim poziomie obsluga bardzo pomocna,
hotel ma bardzo duzo atrakcji dla dzieci i doroslych .bardzo duzy obiekt .nie .mozna sie nudzic
nie ma
hotel bardzo ładny, duży teren co sprawia że nie ma ścisku na basenach czy restauracjach, wi-fi prawie na całym terenie- od czasu do czasu zrywa ale ogólnie jest ok, plaża przy innym hotelu do którego dowozi bus mniej więcej co 10-15 min, my byliśy raz bo ogólnie troche słaba ale aquapark rekompensuje to w całości
duży teren, świetny aquapark dla najmłodszych jak i dla starszych dobre jedzenie i miła obsługa
może jakieś minimalne zawsze się znajdą ale nie takie żeby zniechęcać do tego hotelu
Byliśmy na rodzinnych wakacjach 2+1 (dziecko 9 lat) właśnie w lipcu 2023 r. Hotel jest rewelacyjny, warunki wspaniałe. Mogę śmiało powiedzieć, że to były wakacje marzeń. Pokój był czysty i przestronny, klimatyzacja działała bardzo dobrze, sprzątanie pokoi na najwyższym poziomie. Na każdym kroku była możliwość brania wody butelkowej, obsługa była dyskretna, ale zawsze służyła pomocą. Napoje donoszone do posiłków. Bardzo czysto było na terenie hotelu, toalety także wszędzie były czyste. Atrakcje dla dzieci dostosowane do różnego wieku, każdy znajdzie coś dla siebie. Baseny czyste, leżaki dostępne. Na terenie hotelu są sklepy, a także wesołe miasteczko. Piękny hotel, cudowne wrażenia. Po tych wakacjach nie mogę nawet złego słowa powiedzieć. Bardzo bym chciała w przyszłym roku wybrać się do tego samego hotelu.
Ten hotel jest jak mini miasteczko, znajdziemy tutaj wszystko, co jest potrzebne do szczęścia na wakacjach.
Super. W ogólnym rozrachunku hotel zasługuje na najlepsze opinie. W porównaniu do innych. Również w innych podobnych krajach. Moim zdaniem wytrzymałby nawet 5 gwiazdek.
Miła obsługa. Widać ze lubią swoją prace. Lubią turystów. Bardzo cenią sobie Polaków. Mamy tam dobrą opinie. Może dzięki naszym słynnym archeologom ale tez dzięki naszej narodowej radości. Ciagle słyszeliśmy ze Polacy zawsze się uśmiechają. Jest czysto. Pięknie. Kolorowo. Bardzo fajne rzeźby zwierząt. Wspaniałe zjeżdżalnie. Fajne pokoje w stylu bungalow.
Niektóre potrawy były słabo doprawione. Niektóre rozgotowane a inne zbyt twarde ale przy tak dużej różnorodności jedzenia każdy znajdzie coś dla siebie. Przepyszne burgery z przypiekana bułka.