Położony bezpośrednio przy rozległej piaszczystej plaży i słonej lagunie, z dostępem do pięknej rafy koralowej.
Wraz z siostrzanymi hotelami Siva Port Ghalib i Port Ghalib Resort oferuje wspólną przestrzeń rekreacyjno-wypoczynkową.
Idealny dla rodzin - oferuje liczne udogodnienia oraz atrakcje dla dzieci w każdym wieku.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Hotel na najwyższym poziomie polecam wszystkim przepyszne jedzenie
Wystrój i czystosc
Hotel naprawdę super jedzenie i obsługa tez bez zarzutu serdecznie polecam .jest to kompleks trzech hoteli mieszkając w Palace mamy dostęp do wszyskich basenów i restauracji Pałace ma wyższy standard co jest widoczne w pokojach i w restauracjach jedyne na co trzeba zwrócić uwagę to w którym hotelu dostaje się pokój nas początkowo umieścili w Oasis po zwróceniu uwagi dali nam pokuj w Palace
Piękna rafa pyszne jedzenie naprawdę nie ma się do czego przyczepić wszędzie czysto
Spędziłam tydzień z przyjaciółmi w tym hotelu. To był super tydzień. Hotel piękny, położony przy samej plaży z piękną rafa koralową. Blisko Port Ghalib. Jest kilka basenów, restauracji. Pokoje są codziennie sprzątane, bardzo czyste. Wszyscy są bardzo pomocni, uśmiechnięci. Czuliśmy się naprawdę wyjątkowo. Wieczorem można posiedzieć przy muzyce na żywo. Tydzień w tym hotelu to zbyt krótko. Na pewno jeszcze tam wrócimy. Dziękuję
Piękny hotel, blisko Port Ghalib, blisko plaży, czyste pokoje, różne restauracje, w których serwowane są posiłki przez cały dzień, zawsze uśmiechnięci, pomocni ludzie, którzy tam pracują
Wszystko jak w opisie i większości komentarzy. Kilkanaście razy byłem w egipskich kurortach, i ten hotel jest jednym z lepszych.
Położenie, obsługa, duże pokoje
Był nieczynny jeden z pomostów. Ale jak wyjeżdżaliśmy, to remont już się kończył.
Hotel bardzo nam się podobał. Było czysto i komfortowo. Obsługa zainteresowana swoimi gośćmi, na każdym kroku pytali czy wszystko w porządku. Jedzenie smaczne i różnorodne. Nie było do czego się przyczepić. Polecam z czystym sumieniem.
Ładnie, czysto i miło
Ciężko znaleźć
Zdecydowanie nie polecam , opinie są wzięte z kosmosu Jedzenie monotonne , codziennie to samo, jak coś zostanie przekładane do 2 restauracji Animacji zero. Poza wystrojem pokoju 1/10 Basen zamknięty z powodu zanieczyszczenia Rafa przy hotelu ? Zart + zamknięty pomost.
Niestety poza wystrojem pokoju nic.
Jedzenie !!!!!
Piękny hotel, przemiła obsługa. Wszystko na wysokim poziomie. Restauracje przepiękne, jedzenie pyszne.Godny polecenia - rafa piękna zarówno z pomostu jak i z plaży.
Wszystko
Super hotel. Pozdrawiam zwłaszcza całą obsługę baru przy basenie :-)
Piękna rafa koralowa z pomostu.
Brak.
Hotel bardzo ładny, pokoje czyste i przestronne. Powierzchnia hotelu jest ogromna, każdy kąt jest bardzo zadbany. Obsługa miła lecz czasem wręcz nachalna. Hotel jednak bardzo spokojny, niewiele się dzieje, za dnia animatorów praktycznie brak. Wieczorami ciągłe wybory miss/mistera hotelu (do znudzenia). Rafa piękna, plaża również. Nawet po południu wolne miejsca. Jedzenie dobre. Port Ghalib widoczny z okna!
•Pokoje, czystość •Plaza i rafa koralowa •Jedzenie
•Rozrywka
Rodzina 2+1 Super odpoczynek, cala rodzina zadowolona z wypadu hotel ladny pokoje przestronne i czysciiutkie jedzenie smaczne i kazdy z nas znalazl cos dobrego dla siebie polecamy
Przemiła obsługa, dobre jedzenie wszedzie blisko, ladna rafa blisko hotelu
dla nas brak
Bardzo polecam, na prawdę dobry hotel. Szczególnie moje uznanie zyskał grill, który codziennie w kuchni serwował coś innego, zawsze było się czym zajadać. Plaża przy hotelu czysta, leżaki i parasole rozłożone tak, że była prywatność, a rafa na prawdę blisko brzegu.
- pyszna, różnorodna kuchnia - czyste, przestronne pokoje - dobrze doposażony i regularnie uzupełniana lodówka o napoje - bliskość do morza - piękne baseny i otoczenie hotelu
Non-stop psuły się karty do pokoju i nie za często obsługa hotelu dokładała żele pod prysznic
Hotel jak najbardziej spełnił nasze oczekiwania. Leżaki i parasole dostępne o każdej porze dnia, bez konieczności rezerwacji. Obsługa miła i uśmiechnięta. Dostęp do posiłków i napojów bez ograniczeń. Każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje czyste, klimatyzacja OK. Piękna rafa przy hotelu wejście z pomostu, ratownik, kamizelki i super podwodny świat.
Obsługa, posiłki, napoje, dostęp do rafy.
Animacje
Najlepszy hotel w jakim dotychczas przebywałam na wakacjach. Pan Ahmed Sedeq sprzątał nasz pokój. Jest bardzo miłą i profesjonalną osobą. Mieliśmy apartament rodzinny świetny pokój z widokiem na basen z dostępem do dużego ogrodu. Wszędzie bardzo czysto. Obsługa w barze i w restauracjach bardzo uprzejma i profesjonalna. Jedzenie jest pyszne z bardzo dużym wyborem dań. Specjalne pozdrowienia dla Pana Mohameda Fawzy z restauracji Alfredo, który opiekował się nami podczas obiadów i kolacji - niesamowicie pozytywnej i sympatycznej osoby oraz dla sympatycznego i sympatycznego kelnera przy barze w recepcji Abdalla Menesena, który przyniósł nam pyszne drinki. Pozdrowienia dla Was. O zabawę przy basenach zadbali świetni animatorzy. To zdecydowanie pięciogwiazdkowy ośrodek. Blisko do plaży, morza i portu gdzie można było pospacerować. Ciepłe morze, czysta woda, rafa koralowa i piękne odcienie wody w morzu robią niesamowite wrażenie. Polecam wszystkim ten hotel i na pewno tam wrócę.
Luksus, pozytywne nastawienie do gościa, bliskość miejsc, pyszne jedzenie, napoje, przestronne pokoje, miła obsługa
Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany Z czystym sumieniem mogę polecić cały obiekt Obsługa jest na wysokim poziomie Czysto w pokojach, codziennie uzupełniane podstawowe kosmetyki, wody, świeże ręczniki Cały obiekt jest bardzo nastawiony na klienta Nie faworyzują gości z Zachodu do każdego podchodzą z uśmiechem
Duży obiekt, baseny, piękna rafa, pobliski Port Ghalib w którym można spędzić miło czas Obsługa nastawiona na zadowolenie klienta Czystość w hotelu, duża plaża
Animacje głównie dla dzieci Problem z Wifi ( najlepiej działa w lobby przy recepcji)
SUPER HOTEL. GODNY POLECENIA. MŁODZI, UŚMIECHNIĘCI, POMOCNI BARMANI, KELNERZY, SZEFOWIE I POZOSTAŁA OBSŁUGA POMAGAJĄ WSZYSTKIM GOŚCIOM.
CZYSTY, PRZESTRONNY, ZADBANY 🤗
BRAK!!!!
Super, godny polecenia. Przemiła obsługa. Czystość, przestronność, dbałość o gości wszystkich pracowników. Podziękowania za porządek w pokoju numer 5218.
Wszystko na plus. Duża ilość miejsc przy plaży, basenie, czystość, wystrój.
Brak!!!!!!
Oceniam bardzo dobrze, niczego nam nie brakowało i wygrzaliśmy się na słoneczku :)))
Jedzenie pyszne, duży wybór, różne restauracje, urozmaicenie. Plaża rewelacyjna, z miejscem nie było problemu, a rafa przecudowna. Uwaga! W kwietniu można trafić na dni z zimnym i silnym wiatrem, automatycznie jest czerwona flaga i brak możliwości snurkowania.
Ten wielki niebieski betonowy na środku kompleksu basen jest koszmarkiem ;)) No i remonty po nocy, jakieś odgłosy wiercenia itp.
W hotelu tym byliśmy drugi raz. Czy wrócimy do niego do niego- zdecydowanie tak . Hotel bardzo fajny, przestronny- można korzystać z jeszcze z dwóch innych należących do sieci Albatros. Pokoje duże, przestronne - w pokojach jak i w obrębie całego hotelu darmowe Wi- Fi. Pokój umeblowany standardowo. Na wyposażeniu jest również żelazko z deską do prasowania, czajnik, herbaty , kawa , suszarka , mydła , szampon , balsam- to standard. Na tarasie suszarka do ubrań. W pokojach jak i w całym hotelu bardzo czysto. Jedzenie smaczne , każdy znajdzie coś dla siebie . Plaża duża, przestronna z dostępem do rafy z dwóch pomostów. Obsługa bardzo miła, sympatyczna, pomocna- zawsze uśmiechnięta wykonująca swoją ciężką pracę abyśmy my byli z pobytu zadowoleni. Bardzo blisko portu- ze sklepami, restauracjami .
Położenie hotelu, czystość hotelu, dobre jedzenie, sympatyczna obsługa hotelu. Piękna rafa .
Bardzo fajny hotel, z piękną rafą. Czystość, obsługa, wyżywienie na bardzo wysokim poziomie. Ekstra wieczory z muzyką na żywo. Można potańczyć przy pięknie zagranych i śpiewanych przebojach. W niedalekiej odległości od hotelu port w z knajpkami z muzyką na żywo a w szczególności restauracja prowadzona przez Polkę Hakuna Matata.
Wspaniały duży hotel z pięknymi basenami piękną plażą
Plaża basen pokoje obsługa lokalizacja
Atmosfera