Aldiana Club Naga Bay

Wyjątkowy
1 opinia

Aldiana Club Naga Bay to hotel, który zdecydowanie przerósł nasze oczekiwania. Przed wyjazdem bardzo trudno było znaleźć w polskim internecie konkretne opinie na jego temat, dlatego tym bardziej chcę zostawić swoją recenzję dla osób, które zastanawiają się nad wyborem tego miejsca. Już samo przybycie do hotelu zrobiło na nas świetne wrażenie. Z lotniska zostaliśmy przywiezieni prywatnym busem, a po wejściu do hotelu przywitano nas świeżo wyciskanym sokiem pomarańczowym i schłodzonym ręcznikiem. Od pierwszych minut było czuć, że jest to obiekt nastawiony na jakość i komfort gości. Hotel jest przepiękny. Nowoczesna architektura połączona ze stylem boho, jasne wnętrza, dużo naturalnych materiałów, zadbana roślinność i ogromna dbałość o szczegóły sprawiają, że cały obiekt prezentuje się naprawdę wyjątkowo. Nie jest to typowy, ogromny egipski resort, w którym wszędzie panuje hałas i tłok. Aldiana ma swój własny klimat – jest elegancko, ale jednocześnie bardzo swobodnie i wakacyjnie. Otrzymaliśmy ogromny, dwupokojowy apartament z pięknym widokiem na morze. Pokój był przestronny, wygodny, bardzo dobrze utrzymany i zdecydowanie spełnił nasze oczekiwania. Ogromnym plusem hotelu jest wyżywienie. W Egipcie byliśmy już kilka razy i mamy porównanie z innymi hotelami, a tutaj poziom jedzenia naprawdę zrobił na nas duże wrażenie. Wybór jest ogromny, produkty są bardzo dobrej jakości, a jedzenie nie jest monotonne. Codziennie dostępne są świeżo wyciskane soki oraz owocowo-warzywne shoty, między innymi pomarańcza z imbirem, seler z jabłkiem czy burak. Dostępne jest również mleko Alpro oraz oryginalne napoje Coca-Cola, Sprite i Fanta. Na szczególną uwagę zasługuje wybór świeżych owoców. Mango, dragon fruit, ananasy, melony, arbuzy, brzoskwinie, nektarynki – wybór był naprawdę imponujący. Duży plus również za specjalnie wydzieloną strefę z jedzeniem dla małych dzieci. Bardzo pozytywnie oceniamy także bary. Wybór drinków z karty jest duży, są dobrze przygotowane i – co ważne – nie mają charakterystycznego dla wielu egipskich hoteli ostrego posmaku lokalnego alkoholu. Można naprawdę wypić dobrego drinka, a nie tylko kolorowy napój z alkoholem. Plaża to kolejna ogromna zaleta Aldiany. Jest szeroka, bardzo zadbana i daje dużo przestrzeni do odpoczynku. Morze ma przepiękny kolor, a dla osób lubiących snorkeling dodatkową atrakcją jest rafa koralowa. Można spędzać godziny w wodzie obserwując ryby i podwodny świat. Dla nas było to bardzo ważne przy wyborze hotelu i pod tym względem zdecydowanie się nie zawiedliśmy. Basen jest duży, teren wokół bardzo estetyczny i zadbany. W ciągu dnia można zarówno spokojnie odpoczywać, jak i korzystać z różnych aktywności. Hotel potrafi połączyć wypoczynek z rozrywką bez poczucia, że przez cały dzień ktoś próbuje zmuszać gości do animacji. Na osobne wyróżnienie zasługuje obsługa. Pracownicy są uprzejmi, uśmiechnięci, profesjonalni i pomocni. Nie mieliśmy poczucia nachalności, z którym czasami można spotkać się w Egipcie. Obsługa jest obecna wtedy, kiedy jej potrzebujemy, ale jednocześnie pozwala spokojnie wypoczywać. Aldiana Club Naga Bay zdecydowanie wyróżnia się na tle wielu egipskich resortów. To hotel dla osób, które oprócz słońca i morza zwracają uwagę na jakość jedzenia, estetykę, czystość, przestrzeń i atmosferę. Wszystko jest tutaj bardzo spójne i dopracowane. Był to kolejny nasz pobyt w Egipcie, więc mieliśmy już pewne oczekiwania i skalę porównawczą. Aldiana Naga Bay znalazła się zdecydowanie wśród najlepszych hoteli, w których byliśmy. Wyjechaliśmy bardzo zadowoleni i z poczuciem, że znaleźliśmy miejsce, do którego naprawdę warto wrócić. Jeżeli ktoś szuka w Egipcie hotelu na wysokim poziomie, pięknej plaży, rafy, świetnego jedzenia, dobrych drinków, komfortowych pokoi i spokojnego, eleganckiego klimatu – zdecydowanie polecam Aldiana Club Naga Bay.

od4 269 zł za osobę

Nazwa  Aldiana Club Naga Bay
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi

Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami

Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów

Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar

Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina

Wyjątkowy
1 opinia

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Sierpień 2026

Zalety

Piękna szeroka plaża, świetna rafa do snorkelingu, duży basen i bardzo zadbany teren. Hotel ma wyjątkowy klimat, nowoczesną architekturę i piękne wnętrza w stylu boho. Obsługa jest uśmiechnięta i profesjonalna. Duży plus za specjalną strefę z jedzeniem dla małych dzieci. Nasz apartament był ogromny, dwupokojowy, z pięknym widokiem na morze. Całość daje poczucie naprawdę wysokiego standardu i spokoju.

Wady

Aldiana Club Naga Bay