Atrakcyjna lokalizacja: w elitarnej części kurortu Santa Susana, przy nadmorskim bulwarze, w pobliżu restauracji.
Bogata oferta rekreacyjna: basen z jacuzzi, fitness, sauna, w sezonie głównym cykliczne programy rozrywkowo-animacyjne.
Tylko 100 m od szerokiej i piaszczystej plaży.
Długa plaża z udogodnieniami i deptakiem
Pobyt w hotelu nie był zły . Obsługa w recepcji bardzo miła . Jedzenie w miarę .
Przytulne pokoje Piękne widoki Obsługa w recepcji bardzo miła.
Wady hotelu są takie że w pokojach nie ma wody i czajników , ponieważ jak przyjeżdżają rodzice z niemowlakami to jest problem żeby wziąć wodę na mleko .
Pobyt bardzo udany. Duzy pokoj i balkon. Obsluga pomocna.
Przestronny.
Za pozna godzina obiadokacji. W przypadku, gdy ma sie tylko sniadania i obiadokacje.
Hotel świetny czysto, smacznie, serdeczna obsługa. Blisko komunikacja miejska. Bardzo polecam. Wszystko bez zarzutu. Wrócę tam jeszcze raz.
Wyśmienite jedzenie, miła życzliwa obsługa.
Hotel oceniam bardzo dobrze, jedzenie urozmaicone, pokoje przestronne, sprzątane codziennie. Hotel super usytuowany- stacja kolejki na przeciw, można bez problemu dojechać do Barcelony lub inny nadmorskich urokliwych miasteczek zlokalizowanych wzdłuż wybrzeża. Polecam. Wyjazd udany.
Bardzo udany pobyt. Hotel w świetnej lokalizacji, przy morzu, przy promenadzie i przy kolejce, którą sie można swobodnie przemieszczać pomiędzy miejscowościami (było to dla nas ważne). Jedzenie to SZTOS! Hotel czysty, obsługa bardzo uprzejma. Zapewne tu wrócimy! Polecam!
Hotel bardzo w porządku, czysto, personel przyjazny, jedzenie dość smaczne i różnorodne, jedynie śniadania monotonne. Hotel ma spory basen, nie było problemu zeznalezieniem leżaka. Praktycznie brak animacji, rozrywki, pod tym względem słabo . Generalnie polecam.
-Spory i dość ładny pokój, -czystość - miły personel -jedzenie
-dość głośno w nocy -All inclusive od 11 - słabe animacje
Hotel na bardzo duży plus w szczególności widoki zza okna plus przepiękny basen i duży ogrom miejsca więc dla wszystkich wystarczy pokoje zadbane sprzątane regularnie obsługa hotelowa bardzo pomocna z każdym problemem możesz podejść i przyjmą cię ciepło gdybym miała wybierać kolejną podróż do Hiszpanii to napewno do tego miejsca polecam z całego serca ☺️
Basen i widoki
Żadnych
Hotel położony w idealnym miejscu, gdyż po drugiej stronie ulicy jest stacja kolejowa, a stamtąd można szybko dostać się do Barcelony lub Girony.
Hotel bardzo czysty, pokoje często sprzątane, duży basen choć trochę mało zacienionych miejsc nad basenem.
Kuchnia mogłaby być lepsza... Jajecznica chyba z jajek z proszku, mięsa raczej tłuste. Za to dobre warzywa i owoce i zawsze jakiś wybór.
Pobyt w hotelu był bardzo udany. Lokalizacja nie mogłaby być lepsza – hotel znajduje się tuż przy promenadzie i plaży, co sprawia, że wszystko jest dosłownie „pod ręką”. Pokoje przestronne, zadbane, codziennie sprzątane. Jedzenie bardzo smaczne, duży wybór dań i świeżych produktów. Obsługa w recepcji bardzo pomocna, miła i profesjonalna. Dla osób, które nie znają języka – duży plus za panią mówiącą po polsku.
Świetna lokalizacja – tuż przy promenadzie i morzu.
Jedyna drobna wada to konieczność kupienia czepka do korzystania z basenu wewnętrznego 3€ – warto o tym wiedzieć wcześniej. Za ręczniki na basen pobierany depozyt w wysokości 10 €.
Hotel piekny, duzy, czysty, basen zewnetrzny bardzo ładny, obsługa przemiła bardzo pomocna, jedzenie wyśmienite , co wieczor disco i zabawy( gry) okolica czysta , z super połączeniem komunikacyjnym , pociag do Barcelony, statek do innych miejscowości... bardzo polecam , jestesmy zadowoleni z pobytu.
Czystosc, obsługa, pyszne jedzenie , miejsce wypadowe do innych miejscowości
pobyt oceniam pozytywnie hotel oceniam dobrze, jedzenie było dobre, pokoje sprzątanie (troszku nie dokładnie) ale brudno nie było, obsługa uprzejma (była Polka na recepcji nie było problemu z komunikacją),
- blisko Plaży -basen zewnętrzy i wewnętrzny - blisko dworca kolejowego - własne zasilenie wielka zaleta w trakcie Blackout - Możliwość obsługi na recepcji w języku polskim - animacje dla gości Hotelu max do godziny 00:00 -przechowalnia bagażu i możliwość czekania na transport na lotnisko -miła obsługa - możliwość wykupienia posiłku na miejscu w hotelu w dowolny dzień
-pokoje nie dokładnie sprzątane -dojście do Plazy odgrodzone przejazdem kolejowym trzeba szukać przejścia podziemnego -zapach chloru z basenu wewnętrznego w drodze na stówkę
HOTEL SPEŁNIŁ NASZE OCZEKIWANIA,WYŻYWIENIE DOBRE,POKÓJ CZYSTY SPRZĄTANY ,RĘCZNIKI WYMIENIANE ,OBSŁUGA HOTELU SUPER .POLECAM
DOBRA LOKALIZACJA, SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA
BRAK
Hotel ogólnie nam się podobał . Duża restauracja , każdy znajdzie stolik. Dobre jedzenie , cały czas dokładane , różnorodne . Napoje trzeba płacić dodatkowo , ale ceny nie są wygórowane . Np. butelka woda 2.8euro.
Hotel usytuowany w rewelacyjnym miejscu , blisko plaży , blisko kolejki do Barcelony , wychodzi się z hotelu , przechodzi przez ulicę i już można jechać. Widoki z okna i okolicy urzekające . Codziennie animacje , bingo , bilard , ping - pong ,tylko trzeba wypożyczyć z recepcji paletki za kaucja .Hotel ma 3 windy . Kilka minut spacerkiem i jest się już w części rozrywkowej miasteczka , gdzie są sklepiki , restauracje , dyskoteki . Plaża duża , piękna , jednak żwirowa .
Pokoje dla rodzin powinny być większe . W ofercie były pokazane 2 pokoje a my otrzymaliśmy 1 pokój. Jednak stwierdziliśmy że tylko w nim śpimy więc ok .
Hotel bardzo ładny, nowoczesny, pomimo dużej ilości gości nie odczuwało się tłoku, piękne przestronne lobby, czysto, świetna, urozmaicona kuchnia. Duże pokoje i dwa ogromne łóżka 2 x 140 cm dla dwóch osób. Kapele i orkiestry na żywo w samym hotelu i na scenie obok. Urlop super udany.
baseny wewnętrzny i zewnętrzny, bardzo blisko do przejścia na plażę
Pokój z widokiem na morze, łóżka bardzo wygodne, balkon, czajnik w pokoju: pokój premium. Hotel przy plaży, stacja kolejowa naprzeciwko: pociąg do Barcelony co 30 minut. Pociąg bardzo cichy. Posiłki w hotelu niesamowite: ogromny wybór zarówno na śniadanie jak i obiadokolację. Minusem są płatne napoje do obiadokolacji oraz jej późna pora: 19.30. Obsługa hotelu bardzo pomocna. Bez problemu wydrukowali bilet powrotny w recepcji. Polecam
Polecam, czysto i ładnie:) Pokój z balkonem i widokiem na morze, smaczne śniadania.
Bardzo fajny hotel dobrze z komunikowany, czysty, bardzo miła obsługa
Bliskość stacji kolejowej Santa Susana, oraz bliskość morza
Brak urozmaicenia posiłków, brak kolacji podczas przylotu oraz obiadu przed wylotem mimo zapewnienia ich podania
Hotel jak najbardziej na plus, czysto, obsługa miła, jedzenie dobre, położenie hotelu super. Polecam
Dobra lokalizacja, smaczne jedzenie, czysto.
Wymagane czepki na głowę i rezerwacja jak się chce skorzystać z basenu wewnętrznego.
Hotel rewelacyjny. Komfortowy, czysty i pyszne jedzenie. Obsługa cudowna. Lokalizacja świetna. Polecam tej obiekt
Komfort, czystość, obsługa,, jedzenie, lokalizacja
Hotel ładny i czysty, jedzenie różnorodne, nie brakowało atrakcji. Obsługa bardzo uprzejma, starała się pomóc każdemu z gości. Pokoje codziennie sprzątane, a ręczniki wymieniane. Zgodnie z opisem na wyposażeniu baseny zewnętrzny i wewnętrzny, siłownia z zadbanym wyposażeniem, stoły do bilardu, gry. Każdego dnia różne atrakcje nad basenem albo za hotelem - gra w piłkę, łucznictwo, aqua aerobik, mini disco. Od strony morza przystanek kolejowy do Barcelony + informacja turystyczna. Od strony gór/pola wygodne dojście do Carrefoura.
• Bardzo miła obsługa • 5 minut spacerem do plaży (przez przejście podziemne) • Przystanek kolejowy w pobliżu • Przechowalnia bagażu